- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #36.301
püsküt yaptı kız ben yapmadım karneyi :)) olsun genede elime sağlık
Valla yaaa haftaya bizmi gitsen naapsak begüm müsaitmisin![]()
buyrun gelin şekerimm
menün bayağı kalabalıkmış ellerine sağlık canım...orman kebabını kağıttamı yaptın merak ettim.yemek yapma merakım var ama zamanım yok allahtan yoksa mutfaktan çıkmam![]()
bende çok meraklıyımdır yemek olayına.yaptıklarımdan da merakımı anlayabilirsiniz belki :)
yok canım kağıttan yapmadım.
Araka,havuç,papates koydum etin içine en son kekik attım öle orman kebabı oldu :))
takımcığım öğle yemeğimi yazayım sizlere yanımda sadece yoğurt vardı ne alabilirim dışarıdan diye düşünürken marketten kepekli ekmek aldım 2 dilim kepekli ekmek ve 250 gr yoğurt yedim gayet doyurucu oldu acıkmam akşama kadar herhalde şimide yeşilçay içiyorum .
Begümcüm hazır çorba almamı söylemiştin canım ama ben hazır yiyeceklerden almıyorum evede hazır çorba almıyoruz uzun zamandır bardak çorbalardanda almıyoruz çünkü gdo içerdiği için hazır çorba haızr paketlerdeki toz haldeki tatlılar baharat karışımları vs hiçbirini kullanmıyoruz . Doğal olsun sağlıklı olsun zaten yediklerimiz hep hormonlu birde içeriğinde ne var bilmediklerimizi yemeyelim deilmi .
ben iş yerinde yemek yoksa yanımda tost most yiceğime bardak çorba içiyom valla