Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sade olarak mı içiyosun yeşil çayı
o zaman hakkaten çok kötü oluyo ama ben evde onu çubuk tarçın, karanfil ve tane karabiber ile demleyip içiyorum, o zaman gayet hoş oluyo tadı
işyerine de karabiber ve karanfil getirdim, sade sallamasını da o şeklide içiyorum

bende diyorum bu kadar insan nasil severek içiyor bu çayı :51:
hemen sizin taktiklerden kendime bir liste yapıcam.
gidip yoğurdumu yemem lazım galba.hatta geç kalınmış bir yoğurt. :97:

Ben öğle yemeğimi yedim
2 dilim ekmek
4,5 ç.k. Kadar zeytinyağlı taze bakla yemeği

sabah 1 kase nesfit
ara 1 minnak boy light yoğurt
öğlen ton balıklı salata.(bol dere otlu)

salata soslarında kendimi kaybediyorum.salata yiyiyorum ama ne soya sosu kalıyor ne nar ekşisi ne fesleğeni.hepsinden az da olsa koyuyorum.salata tatlı ekşi olmalı :82:

tamam bidaa yapmam :17:

sabah 1 kase nesfit

salata soslarında kendimi kaybediyorum.salata yiyiyorum ama ne soya sosu kalıyor ne nar ekşisi ne fesleğeni.hepsinden az da olsa koyuyorum.salata tatlı ekşi olmalı :82:

afiyet olsun fulyacım.salata çok güzel olmuş

Ben öğle yemeğimi yedim
2 dilim ekmek

canım keşke yoğurt da yeseydin baklanın yanında

sabah 1 kase nesfit

afiyet olsun canım
soslar hazır sos değil dimi, doğal
nar ekşisi ve fesleğen faydalı zaten soya da iyidir sanırım

ben de öğle arasında kahvaltı yaptım
2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
2 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
3 çk bal ( boğazımı yumuşatsın diye )
salatalık
3 küçük yeşil biber
3 kk kek ( bu olmadı ama doymadım nedense :14: )

afiyet olsun canım

2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
2 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
salatalık
3 küçük yeşil biber

yedim zaten canım,ama unutmuşum yazmayı

akşama şu patlıcanlı yemeğimden yapıcam :))

kociş isterse belki yanına köfte de kızartabilirim

dün kendime köfte yapmıştım öğle yemeğinde, ben hep az yağda kızartmaya çalışıyodum köfteleri ama dün önce tavayı yağsız baya ısıttım oöcakta, ondan sonra köfteleri koydum, böylece hiç yağsız pişmiş oldular
belki siz zaten yapıyodunuz bunu ama ben dün ilk defa yaptığım için paylaşayım dedim :)))))))))))))

akşama şu patlıcanlı yemeğimden yapıcam :))

kociş isterse belki yanına köfte de kızartabilirim

dün kendime köfte yapmıştım öğle yemeğinde, ben hep az yağda kızartmaya çalışıyodum köfteleri ama dün önce tavayı yağsız baya ısıttım oöcakta, ondan sonra köfteleri koydum, böylece hiç yağsız pişmiş oldular
belki siz zaten yapıyodunuz bunu ama ben dün ilk defa yaptığım için paylaşayım dedim :)))))))))))))

ben canım bende öyle yaparım yada fırında yaparım.yağlıdan çook daha iyi böle

Evet ben fulya.Günaydın herkese. :24:
memenun oldum fulyacım bende gülsüm :)
Selam kızlar herkese günaydın

dün akşamki mönüm

1 kase domates çorbası
2 ç.k. Kadar orman kebabı
2 ç.k. Kadar pilav
2 ç.k. Kadar zeytinyağlı taze bakla
bol salata

biraz fazla oldu galiba
ama bunları azar azar tabağıma aldım öle yedim.ekmekte yemedim

yemek sonrasıda
2 fincan çay,yarım dilim kendi yaptığım kekten didikledim

bu sabahta 1,5 dilim ekmeğimle satdart kahvaltımı yaptım.
Peynir olarakta tahsildaroğlunun sürme lor peynirini aldım onu yiyorum 2 gündür

ara:1 elma yerim büyük ihtimalle
afiyet olsun canım bence iyi olmuş abartı değil
günaydın kızlar
hala hastayım
hapşuruk öksürük geçmedi bi türlü
elimde peçeteyle geziyorum walla :((

sabah da dolaptan çıkartıp soğuk soğuk yemeyim diye nesfitle kahvaltı yaptım normal kahvaltı yerine

dün akşam yediklerimi hiiiiiiiç yazmiyim, abarttım biraz ama şu hastalığım düzelsin tekrar spora da başlıcam inşallah
geçmiş olsun burçakcım :(
günaydın takımcığım bu sabah diyetime dikkat edemedim kahvaltı olarak ancak 2 dilim elmalı turta yedim çıktım anneannem bizde kaldığı için sabahta annemin dışarıda işi vardı anneannemi bırakıcak kimse bulamadım onuda hazırlayıp iş yerine getirdim . aceledende kahvaltı yapamadım aç çıkmamak içinde elimin altındaki hazır turtadan götürdüm ikitane :50: napalım artık oldu öyle :17:

fulyacım hazır gıdalar konusunda haklısın hiçbişey almamak lazım aslında . organik sebzeye meyveyede güvenilmiyor ya mecbur uygun bulduğumuzda onlardan alıyoruz . aslında sebze meyveyi mevsiminde yesek en güzeli ben yazın domateslerden epey fazla alıyorum kaynatıp kavanozlayıp tüm kış kullanıyorum .

begümcüm hazrı çorbaları duyunca evde aslında çok çabuk sürelerde sıcacık ve pratik çorba yapılabildiğini farkettim artık bende öyle yapıyorum canım .
pınaaaarrrr cıs onlar cıs kötü yme onlarıııııı :20: :70:
Merhaba hanimlar herkese guzel bir gun diliyorum ..Grup baskanim ben grubta devam edemeyecegim su ara gunlerim cok yogun geciyor paylasim yapamiyorum birde kismetse ise baslayacagim iyice yogun olacak ..sanirim zaten deneme surecinde oldugum icin gruba tam dahil degildim.
herkese cok tesekkur ederim ins. hedefinize ulasirsiniz:74:
teşekkür ederiz nurefşancım en azından haber veriyorsun giderken gerçekten ince bir davranış çoğu arkadaşlar haber vermeye bile gerek duymadan gidiyorlar
Ben öğle yemeğimi yedim
2 dilim ekmek
afiyet olsun bacım
sabah 1 kase nesfit

afiyet olsun canım:9:

afiyet olsun canım

2 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yumurtadan omlet
2 yk lor salatası
3 yeşil zeytin
salatalık
3 küçük yeşil biber
burçak liste bitmeyecek gibi geldi maşalllah uzun olmuş :9: afiyet olsun canım

ben de geliyim mi :17:

eğer bol bol paylaşım yaparım sohbetinize katılırım diyorsan buyur gel arkadaşım:70::71:

sağol canım benim ya
tabi paylaşıcaz da hani hastalık muhabbetiyle sizi sıkmayım demiştim :))

işteyim canım ya
dün zaten doktordu bilmem neydi derken çok fazla durmadım işyerinde
istirahat de almadım
evde de oturamıyorum çünkü
gözüme batıyo, ortalığı topluyorum
işyerinde daha az yoruluyorum yani :9::9::9::9:

burçakcım sıkmayayım ne demek canım birdaha duymayayım :20: biz herşeyimizle ilgili konuşucaz destek olacağız tabiki birbirimize o yüzden takımız hayatım :16:
istirahat en güzeli iyileşmek için sende biliyorsun ama çalışan insan evde dinlenemiyorki daha çok yoruluyor . benim cumartesi yarım günüm var oda evi temizlemekle geçiyor pazar günü dinleneceğim diyorum nerddeeeeeee yine koştur koştur orayı topla burayı topla ben oturamamışım bile zor zahmet bir kahve keyfi ancak yapıyorum .

akşam yemeğinde
3-4 kaşık barbunya yiycem.sonrada biraz yoğurt ya da meyve.tam bilemedim :74:
işten çıkıp antremana gidiyorum.akşam yemeğimi yemeden gidiyorum herzamanki gibi.eve gidince yiycem.eve gitmem saat 10 olur heralde.haftanın 2 günü böyle yapcek bişiy yok.
:59: neyse bütün gün yediklerim hatta dün yediklerim bile eriycek okadar koşturmada.
hoşçakalınn.size iyi akşamlar :71::71::71:

5. takım 5. takım merhabaaaa,

beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.

en son cumartesi günü tartıldım 80.4 kg olarak. bu hafta katılmış oluyor muyum bilmiyorum ama katılabiliyorsam kilom budur :)

güzel paylaşımlar dileğiyle selamlarrrr

akşam yemeğinde
3-4 kaşık barbunya yiycem.sonrada biraz yoğurt ya da meyve.tam bilemedim :74:
işten çıkıp antremana gidiyorum.akşam yemeğimi yemeden gidiyorum herzamanki gibi.eve gidince yiycem.eve gitmem saat 10 olur heralde.haftanın 2 günü böyle yapcek bişiy yok.
:59: neyse bütün gün yediklerim hatta dün yediklerim bile eriycek okadar koşturmada.
hoşçakalınn.size iyi akşamlar :71::71::71:

şimdiden afiyet olsun canım spora gitmende çok iyi olucak keşke bende gidebilsem aslında yürüyüşe gitmeyi çok istiyorum ama yanımda biride olsun istiyorum bütün komşularım tembel kimse kalkmıyor sabah yürüyüşe yaa :9::9:

5. takım 5. takım merhabaaaa,

beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.

en son cumartesi günü tartıldım 80.4 kg olarak. bu hafta katılmış oluyor muyum bilmiyorum ama katılabiliyorsam kilom budur :)

güzel paylaşımlar dileğiyle selamlarrrr

taydincim hoşgeldin canım ben takım kaptanı gülsüm inşaAllah hep beraber azimle vericek kiloalrımızı seninde düğünün varmış şimdiden hayırlı olsun inşallah sana bakarak dahada azimlenecez canım öncelikle burda paylaşım çok önemli bol bol paylaşımda bulunmaya çalış biz burda hergün ne yedik ne içtik ne spor yaptık hepsini yazıyoruz ve yazılanlarada yorum yapıyoruz muhakkak bu şekilde hemde sohbet ortamı açılmış oluyor zaten zamanla sende tanırsın hepimiz arkadaş olduk burda 2 haftalık deneme sürecindesin canım paylaşımlarının sıklığına ve takıma verdiğin öneme göre 2 hafta sonunda listeye girebilirsin ki ümit ediyorum beraber oluruz bundan sonra tekrar hoşgeldin canım bide kilo bildirimlerini cuma günü saat 10 a kadar yapmamaız lazım

Back
X