Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu anda deneme sürecinde olan üyelerimiz

hazal
miensera
fulias
taydin

hazal ve miensera kızlar paylaşımlarınız yok denecek kadar az takımın motivasyonunu düşürmemek adına malesef deneme süreciniz sona ermiştir

fuliascım paylaşımların gayet güzel bu şekilde olursa bu cuma seni listeye almayı düşünüyorum canım

imseval canım sen bi cevap vermedin geliyormuusn gelmiyormusun :9:

Selamlar.Bugün laptobun şarz problemi yüzünden interneti fazla kullanamadım.Kızımın bilgisayarından da internete girmeyi sevmiyorum ama şimdi girip size hesap vereyim dedim.:1:
Sabah 7 de uyandım kızımın sınavı vardı(2 ye gidiyor) Sınav günleri tüm sınıfa pohaça yapıyorum.Bu sabahta iki tepsi yapıp gönderdim.Tabi 2 tepsininde güzel olup olmadığı test etmek için 2 adet pohaça yedim.:27::27: Güzel olmuşlardı.:37:
Bütün gün o pohaçalar yüzünden ekmek yemedim.Klasik kahvaltımı yaptım.Aralarda suyumu içtim.
Öğlen: 3-4 kaşık Pırasa, 2 kaşık yoğurt ve salata yedim.
Ara öğün:4-5 fıstık
Akşam :Yine ceza olsun diye 2 kaşık pırasa ,2 kaşık yoğurt, salata ve 1 tabak maydanoz üzerine nar ekşisi dökerek yedim.
Bugünkü menümle pohaçaları telafi ettim mi bilmiyorum.:19:

hazal
miensera
fulias
taydin

hazal ve miensera kızlar paylaşımlarınız yok denecek kadar az takımın motivasyonunu düşürmemek adına malesef deneme süreciniz sona ermiştir

fuliascım paylaşımların gayet güzel bu şekilde olursa bu cuma seni listeye almayı düşünüyorum canım

Tüm arkadaşlar hoş gelmiş:71: umarım biran önce hep beraber kilo veririz.

eveeeett sevgili müstakbel takım arkadaşlarımmm,

son bir haftanızı okudum ve geldim. esw ile meslektaş olduğumuzu öğrendim.:)

ben de avukatım ve öğünlerimiz oldukça düzensiz. ayın 5 inden beri akupunktura ve yediklerime dikkat etmeye başladım. öğünleri aksatmamaya, aralarda normalde nerdeyse hiç yemediğim meyveleri yemeye bol su içmeye dikkat ediyorum. ayın 5inde 82.6 kg olarak başladığım yolculuğumda ayın 19 u itibariyle 80.4 kg olarak devam ediyorum. son iki haftadır öğle yemeklerimi adliyenin yemekhanesinde yemeye çalışıyorum. çorba yemek pilav ya da makarna ve açıkbüfe marul havuç lahana vs salatalardan oluşan bir menü mevcut adliyede.pilav ve makarna göz korkutmasın çünkü pilav ve makarnanın porsiyonları çok küçük(iki çorba kaşığı pilav kadar) ve hiç ekmeksiz sofradan kaldıracak bir menü sunulan. tabldot usulü olduğu için yağı ve tuzu da az yemeklerin.

son bir aydır unuttuğum yeşilçay alışkanlığım geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca. muhtelif markaların nane, nane limon, limon aromalı yeşilçayları benim favorim. günde 2-3 bardak içerdim ne güzel. derhal tekrar başlamalıyım.

dün evdeki stepper ın tepesine çıkıp 500 adım attım ve yanlış hatırlamıyorsam 71 kalori yaktım. artırarak devam etmek dileğim. havalar biraz daha güzelleşince de yürüyüşlere başlamak..

şimdilik aklıma gelen bunlar. gelelim bugün yediklerime;

sabah

1 küçük kare dilim pırasalı börek ( çok az yağlı nerdeyse yağsız hazır yufka)
şekersiz çay ( 10 yıllık alışkanlığımdır şekersiz içmek diyette baya işe yarıyor)

öğle

çorba
yoğurtlu ıspanak
3 çorba kaşığı makarna
bol bol yağsız tuzsuz salata

arada 2 elma yedim

dün anneme ıspanak sipariş etmiştim. akşam yemeğinde de yayla çorbası ve ıspanak olacak menüde.
ekstra bir şey olursa onu da sonra yazarım.

çok yazdım çok. şimdilik bana müsaade. belki akşam bi ara gelirim yine takımcığımın mekanına

ben de avukatım ve öğünlerimiz oldukça düzensiz. ayın 5 inden beri akupunktura ve yediklerime dikkat etmeye başladım. öğünleri aksatmamaya, aralarda normalde nerdeyse hiç yemediğim meyveleri yemeye bol su içmeye dikkat ediyorum. ayın 5inde 82.6 kg olarak başladığım yolculuğumda ayın 19 u itibariyle 80.4 kg olarak devam ediyorum. son iki haftadır öğle yemeklerimi adliyenin yemekhanesinde yemeye çalışıyorum. çorba yemek pilav ya da makarna ve açıkbüfe marul havuç lahana vs salatalardan oluşan bir menü mevcut adliyede.pilav ve makarna göz korkutmasın çünkü pilav ve makarnanın porsiyonları çok küçük(iki çorba kaşığı pilav kadar) ve hiç ekmeksiz sofradan kaldıracak bir menü sunulan. tabldot usulü olduğu için yağı ve tuzu da az yemeklerin.

son bir aydır unuttuğum yeşilçay alışkanlığım geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca. muhtelif markaların nane, nane limon, limon aromalı yeşilçayları benim favorim. günde 2-3 bardak içerdim ne güzel. derhal tekrar başlamalıyım.

dün evdeki stepper ın tepesine çıkıp 500 adım attım ve yanlış hatırlamıyorsam 71 kalori yaktım. artırarak devam etmek dileğim. havalar biraz daha güzelleşince de yürüyüşlere başlamak..

sabah

şekersiz çay ( 10 yıllık alışkanlığımdır şekersiz içmek diyette baya işe yarıyor)

öğle

çorba
yoğurtlu ıspanak
3 çorba kaşığı makarna

arada 2 elma yedim

dün anneme ıspanak sipariş etmiştim. akşam yemeğinde de yayla çorbası ve ıspanak olacak menüde.

çok yazdım çok. şimdilik bana müsaade. belki akşam bi ara gelirim yine takımcığımın mekanına

Menün harikaymış.Bu arada 15 günde 2,5 kilo vermiş yanlış anlamadıysam.Oda çok güzel bence.:71: Hedef kilona kısa zamanda ulaşacağını düşünüyorum.İnşallah hep beraber tabi:13:

Ben bugün mideme 2 pohaça uğruna bayağı zulüm ettim.O yüzden yarım portakal ve bir elma sıkıp içtim.Şİmdide yeşil çay ve suyumu içip uyuyacağım.Hepinize iyi geceler..:82:

Merhaba hanimlar herkese guzel bir gun diliyorum ..Grup baskanim ben grubta devam edemeyecegim su ara gunlerim cok yogun geciyor paylasim yapamiyorum birde kismetse ise baslayacagim iyice yogun olacak ..sanirim zaten deneme surecinde oldugum icin gruba tam dahil degildim.
herkese cok tesekkur ederim ins. hedefinize ulasirsiniz:74:

Biz de teşekkür ederiz canım sağolasın.

sağol canım benim ya
tabi paylaşıcaz da hani hastalık muhabbetiyle sizi sıkmayım demiştim :))

işteyim canım ya
dün zaten doktordu bilmem neydi derken çok fazla durmadım işyerinde
istirahat de almadım
evde de oturamıyorum çünkü
gözüme batıyo, ortalığı topluyorum
işyerinde daha az yoruluyorum yani :9::9::9::9:

iş güç kendi sağlığından önemli mi ya dinlen evde bence :)

bu yeşil çay ne garip bişey ya.günde 3 tane içiyorum şekersiz tatlandırıcısız.zulüm yaaa.
balık yağı tadı var.önceden 3 şekerle içerdim.miss :52:

yaseminli yeşil çayı tavsiye ediyorum. sadesini ben de içemem.

5. takım 5. takım merhabaaaa,

beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.

en son cumartesi günü tartıldım 80.4 kg olarak. bu hafta katılmış oluyor muyum bilmiyorum ama katılabiliyorsam kilom budur :)

güzel paylaşımlar dileğiyle selamlarrrr

hoşgeldin taydin . . .

Selamlar.Bugün laptobun şarz problemi yüzünden interneti fazla kullanamadım.Kızımın bilgisayarından da internete girmeyi sevmiyorum ama şimdi girip size hesap vereyim dedim.:1:
Sabah 7 de uyandım kızımın sınavı vardı(2 ye gidiyor) Sınav günleri tüm sınıfa pohaça yapıyorum.Bu sabahta iki tepsi yapıp gönderdim.Tabi 2 tepsininde güzel olup olmadığı test etmek için 2 adet pohaça yedim.:27::27: Güzel olmuşlardı.:37:
Bütün gün o pohaçalar yüzünden ekmek yemedim.Klasik kahvaltımı yaptım.Aralarda suyumu içtim.
Akşam :Yine ceza olsun diye 2 kaşık pırasa ,2 kaşık yoğurt, salata ve 1 tabak maydanoz üzerine nar ekşisi dökerek yedim.

poğaça dışında herşey güzel görünüyo :)

Kızlar yediğime içtiğime hiç dikkat edemiyorum. Bahar yüzünden mi bilmiyorum çok yoruluyorum bu aralar. spora hiç enerjim kalmıyo okulda bile zor dayanıyorum. enerji versin diye abur cubur yiyorum saçma ama öyle geliyo bana. Su içmeyi bıraktım :( buna bari dikkat edeyim ya. ben nasıl kendime gelicem? daha yolu yarılayamadım bile ben. diyetisyene de gidemiyorum :(

merhaba sevgılı takımım bugun haftada 2 gun yapmam gereken kalsıyum dıyetımın ılkını yaptım

22 MART 2011 SALI (KALSİYUM DIYETI)

8:00
1 muz
1 b sut

10:00
1 elma

12:30
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase yogurt
Yesıl cay

15:30
1 elma

17:00
1 cay fıncanı sutlu kahve
Yarım paket form cıkulatalı bıskuvı

20:00
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase ayran

23:45
Özel karısım cayım

erıtmıssındır canım pogca felan kalmamıstır vucudunda dengelemıssın

Doğadan markasının ginkoglusu var.Tadı çok güzel daha rahat içiliyor.Sadeyi bende içemiyorum..:68:

bende hergun ıcıyorum sıfa nıyetıne yoksa normal cayı bıle ıçmem tadını hıc sevmem kı yesıl cay berbat gelıyor ozellıkle sadesı

sabah

öğle

çorba
yoğurtlu ıspanak
3 çorba kaşığı makarna

arada 2 elma yedim

guzel menu canım bu arada hosgeldın ben aslı
:71:

Kızlar yediğime içtiğime hiç dikkat edemiyorum. Bahar yüzünden mi bilmiyorum çok yoruluyorum bu aralar. spora hiç enerjim kalmıyo okulda bile zor dayanıyorum. enerji versin diye abur cubur yiyorum saçma ama öyle geliyo bana. Su içmeyi bıraktım :( buna bari dikkat edeyim ya. ben nasıl kendime gelicem? daha yolu yarılayamadım bile ben. diyetisyene de gidemiyorum :(

shellycım uzulme baharda herhes boyle depresyona gırıyor hormonlar degısıyor tabı canım sende su yazdıgım kalsıyum dıyetını denesene haftanın 2 gunu yapılacak ardarda yapılmayacak arada gun bırak ışe yarar bence denemelısın

akşam yemeğinde
3-4 kaşık barbunya yiycem.sonrada biraz yoğurt ya da meyve.tam bilemedim :74:
işten çıkıp antremana gidiyorum.akşam yemeğimi yemeden gidiyorum herzamanki gibi.eve gidince yiycem.eve gitmem saat 10 olur heralde.haftanın 2 günü böyle yapcek bişiy yok.
:59: neyse bütün gün yediklerim hatta dün yediklerim bile eriycek okadar koşturmada.
hoşçakalınn.size iyi akşamlar :71::71::71:

haftada 2 gun spora gıdıyorsun herhalde cok guzel sporla daha cabuk verılıyor bende 3 gun yuruyorum 3 gun platese gıdıyorum

sabah 1 kase nesfit
ara 1 minnak boy light yoğurt
öğlen ton balıklı salata.(bol dere otlu)

salata soslarında kendimi kaybediyorum.salata yiyiyorum ama ne soya sosu kalıyor ne nar ekşisi ne fesleğeni.hepsinden az da olsa koyuyorum.salata tatlı ekşi olmalı :82:

tamam bidaa yapmam :17:

canım 2 y kasıgı nesfıt 1 dılım ekmege es deger o yuzden cok koymadan sutunu bol koyarak ye

sağol canım benim ya
tabi paylaşıcaz da hani hastalık muhabbetiyle sizi sıkmayım demiştim :))

işteyim canım ya
dün zaten doktordu bilmem neydi derken çok fazla durmadım işyerinde
istirahat de almadım
evde de oturamıyorum çünkü
gözüme batıyo, ortalığı topluyorum
işyerinde daha az yoruluyorum yani :9::9::9::9:

gecmıs olsun:68:

bu yeşil çay ne garip bişey ya.günde 3 tane içiyorum şekersiz tatlandırıcısız.zulüm yaaa.
balık yağı tadı var.önceden 3 şekerle içerdim.miss :52:

bencede o yuzden tarcınlısını ,cıleklısını,elmalısını ve bergamutlusunu aldım onların tadı fena degıl yanı ıçılebılır:1:

Selam kızlar herkese günaydın

dün akşamki mönüm

1 kase domates çorbası
2 ç.k. Kadar orman kebabı
2 ç.k. Kadar pilav
2 ç.k. Kadar zeytinyağlı taze bakla
bol salata

biraz fazla oldu galiba
ama bunları azar azar tabağıma aldım öle yedim.ekmekte yemedim

yemek sonrasıda
2 fincan çay,yarım dilim kendi yaptığım kekten didikledim

bu sabahta 1,5 dilim ekmeğimle satdart kahvaltımı yaptım.
Peynir olarakta tahsildaroğlunun sürme lor peynirini aldım onu yiyorum 2 gündür

ara:1 elma yerim büyük ihtimalle

fazla degıl canım cesıdı bol ama mıktarı az guzel olmus ama kek olmasaymıs daha ıyıymıs

Menün harikaymış.Bu arada 15 günde 2,5 kilo vermiş yanlış anlamadıysam.Oda çok güzel bence.:71: Hedef kilona kısa zamanda ulaşacağını düşünüyorum.İnşallah hep beraber tabi:13:

evet 15 günde 2,2 kg gitti. sanki 10 kg vermiş gibi mutluyum. gidip gidip aynaya bakıyorum :))

hoşgeldin taydin . . .

hoşbulduuukk:71:

[/QUOTE]

merhaba sevgılı takımım bugun haftada 2 gun yapmam gereken kalsıyum dıyetımın ılkını yaptım

22 MART 2011 SALI (KALSİYUM DIYETI)

8:00
1 muz
1 b sut

10:00
1 elma

12:30
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase yogurt
Yesıl cay

15:30
1 elma

17:00
1 cay fıncanı sutlu kahve
Yarım paket form cıkulatalı bıskuvı

20:00
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase ayran

23:45
Özel karısım cayım

kaçamaksız mükemmel bir gün

guzel menu canım bu arada hosgeldın ben aslı
:71:

memnun oldum aslı ben de tuğba

uzun zamandır foruma yazmadığım için alıntılarda acemilik var, çaktırmayın alışırım kısa zamanda.

akşam menümde yayla çorbası ve ıspanak var demiştim amma eve gitmeyince işler değişti. şöyle açıklayayım;

kayınvalideye gidilir

mercimek çorbası
2 çorba kaşığı kıymalı karnıbahar
4 adet serçe parmak büyüklüğünde pazı sarması az yoğurt ile
bol salata yenir

ancaaaak kayınvalide pasta yapmayı yeni yeni öğrenmektedir. gelin de bu işleri çok iyi bilir. yorum yapabilmesi için tatması istenir. nişanlı arabayı pastanenin önüne çekti diye pastalardan kaçarcasına uzaklaşan gelin kayınvalidenin hevesini kırmamak için ısrarlara dayanamayarak incecik bir dilim ile pastanın tadına bakar. kayınvalide için mutlu son amma gelin için akıbeti belirsiz....

eve geldikten sonra stepper ın tepesine çıkıp 600 adım attımm. stepper a göre 85 kalori yaktım.

bugün de böyle bitti, hala su içmekteyimm...

eğer bol bol paylaşım yaparım sohbetinize katılırım diyorsan buyur gel arkadaşım:70::71:

sabah 8 akşam 5 burdayım.. paylaşım yaparım tabiki de.. 112 kiloyu gördüğümde bişeyler yapma kararı aldım ama karar almakla olmuyo tabi.. karar aldıktan sonra (2- hafta önce falan) 114 ü de gördüm malesef tabi o anki korkuyla 2 gün içinde ne yapıp edip 112 ye geri düştüm :) 112 kiloyu görüp sevindiğim an çaktı şimşekler bende.. dedim seval sen napıyosun.. sen 135lerden nerelere kadar düştün.. vaktiyle 100 ün altını gördün.. terbiyesiz.. dedim ve ufak çaplı bişeyler yapıp yine(ha deyince olmuyo çünkü) 1 kilo daha verdim.. 1 hafta düzenli yürüyüş yaptım.. ortalama günde 40 dk.. iki gün önce aylık dönemime girdim iki gündür yürüyüş yapmıyorum.. haftasonuna kadar da yapamam büyük ihtimal.. dün sadece yumurta ve tavuk yedim bir dilim de ekmek.. ve sonunda 110,3 ü gördüm çok şükür.. işe yaradığına sevindim yani.. bugün biraz daha rahatsızım.. sabak iki dilim salçalı ekmek ve yarım bardak fanta içtim.. çok saçma oldu yani :)

neyse kısa özgeçmişim (dün dahil :1: ) bu.. hedefim ise şimdilik 80 li rakamları görmek.. öncelik iki haneye düşüp göbek atmak :32:

mehmet öz'ün kitabını okudum.. bi plan istiyordu yaptım.. bi de arkadaş grubu dedi.. benim maalesef bayanlardan oluşan bi arkadaş grubum yok.. yaşadığım şehre de yeni geldim.. sizi buldum.. diyet gruplarına girdim.. 5 eşimin sevdiği sayıdır.. o sebeple 5 i seçtim.. dua ettim :)

bi diyet programı yaptım.. düzenli olarak haftasonu (meşhur cuma) başlamam mümkün duruyor..

böyle..

i m seval :)

programı da yazayım şimdi.. elektrik kesilmeden göndereyim de bunu :) :21:

Yasaklar listesi hazırlamak aslında yanlış bişeydir.. çünkü cezbederler.. ama ben hazırladım.. kola hariç hepsine uyuyorum hemen hemen.. kolayı da ayda 1 içiyorum zaten.. ancak o kadar azaltabildim :17:

diyet listemi hazırlarken (kendim hazırladım) öğünlerdeki çeşit miktarını azalttım.. Mehmet Öz'ün öyle bi tavsiyesi vardı çünkü.. hem midem için de doğru yol buydu.. genelde tek çeşit yaptım.. listemde öğlen ve akşam yemeklerim 5'er seçenekten oluşuyo.. haftaiçi hergün için 1 seçenek.. mercimek dışındaki çorbaları çıkarttım hayatımdan (unla terbiye edildiklerinden dolayı) kalsiyum da çok önemli diyetim için.. çünkü etken bi maddeymiş zayıflama konusunda.. kanşekerim ve endorfinim için (onları da düşündüm yani :23: ) öğlenden önce bi nesquikim var :69: genel özellikleriyle bu :) şimdi liste halinde yazayım..

Kahvaltı: (Hergün sabit)

1 tane haşlanmış yumurta (tok tutarmış), biraz peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt.

Ara:

nesquik

Öğlen:

1. Seçenek: Yeşil Salata (Ispanak salatası bile yiyorum çiğ :1: )
2. Seçenek: Yumurta (haşlanmış, tavada, sayısı farketmez)
3. Seçenek: Et (genelde tavuk tercih ediyorum çabuk piştiği için açıkçası)
4. Seçenek: Mercimek Çorbası
5. Seçenek: Haşlanmış Sebze (Brokoli favorim), Yoğurt

Seçeneklerden birini seçip yicem o gün hangisi bana yakın gelirse..

Ara:

Yeşilçay, Elma (hergün 1 elma yemek iyiymiş.. yeşilçayı da bi tane içmek lazımmış)

Akşam:

1. Seçenek: Yeşil Salata
2. Seçenek: Meyve (Muz da olabilir sonuçta akşam yemeği :56: )
3. Seçenek: Et
4. Seçenek: Mercimek Çorbası
5. Seçenek: Haşlanmış Sebze, Yoğurt

Seçenekler aynı yani :23:

Ara:

Ballı-Zencefilli Süt (dehşet güzel bişey ve zencefilin de zayıflamaya önemli katkıları varmış)

Yatmadan Önce:

Karışık Bitki Çayı (Ben burda da çok karıştırmıyorum.. Diyette sadelikten yanayım.. Sadece biberiye ve mate.. ikisi hem yakışıyorlar bana göre hem de rahat uyumamı sağlıyorlar.. )

Bu kadar işte..

Aslında başlamak için sabırsızlanıyorum ama içgüdüsel olarak canımın istediği şeyler (kola ve dondurma) ve ekmek yeme mecburiyetim (midem havada) engel oluyor şimdilik.. ama neyse 2 gün kaldı..

Genel olarak ekmek listede pek yok.. kahvaltıda olması gerektiği için orada.. o da tok ekmek yani boş beyaz ekmeklerden değil.. tam buğday köy ekmeği şöööle ağır ekmeklerden :1:

Şekerden olabildiğince uzak (nesquikte var sadece), her diyette olduğu gibi hamur işi olmayan, hazır gıda muhteva etmeyen(biskuvisidir,abur-cuburudur),yağ çeşidinin sınırlandırıldığı(sadece sebzede zeytinyağı) bir diyet..

bi de montignac ın hatrına pirinç, patates, mısır yok..

hazır meyve suları da son derece gereksizmiş montiye göre.. onları da sınırlı işte..

günde 1 saat yürüyüş.. (iki parça halinde yapıyorum.. Mehmet Öz yapabilirsin diyo bana :9: )

planım bu.. meşhur cuma başlamak üzere.. cumaya kadar da bi 109 olsam.. değmeyin keyfime :)

günaydın sevgili takımım

yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgelmişler sefalar getirmişler

taydincim sen de hoşgeldin canım, meslektaşmışız demek ne güzel :)))

bu arada sen de gelin adayısın sanırım ferihan gibi

inşallah sen de düğününde incecik bi gelin olrusun

dün akşam şu size tarifini verdiğim patlıcan yemeğinden yaptım

baya acı olmuştu walla
6-7 kaşık ondan yedim yanında yoğurt
4 tane orta boy köfte
ve 1,5 dilim ekmek yedim

akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
1 fincan kadar leblebi yedim

bide yatmadan elma yedim bi tane

sabah kahvaltısında da
önce aç karna 2 kayısı ve 1 bardak su
2 badem salatalık
1 kk beyaz peynir
1 yeşil biber
1 havuç
3 çk bal
2 dilim denge ekmek
1 kupa yeşil çay içtim

Son düzenleme:

hazal
miensera
fulias
taydin

:69::71::71::52::56::56::82::65: holleeyyyy
zaten iki haftada 5 kilo vercem heralde ben.metabolizmama bişeyler oldu.dün spordan sonra ve bu sabah tartıldım.55.8 kiloyum.cumartesi 57 kiloydum.yaaa çok mutlu oldum.

haftada 2 gun spora gıdıyorsun herhalde cok guzel sporla daha cabuk verılıyor bende 3 gun yuruyorum 3 gun platese gıdıyorum

canım 2 y kasıgı nesfıt 1 dılım ekmege es deger o yuzden cok koymadan sutunu bol koyarak ye

bencede o yuzden tarcınlısını ,cıleklısını,elmalısını ve bergamutlusunu aldım onların tadı fena degıl yanı ıçılebılır:1:
ben plates e fln çok gittim zamanında.gerçekten çok başarılı bir spor.baya şekillendiriyor vucudu.
benim liseyi ve üniversiteyi beraber geçirdiğimiz badminton takımım vardı.takımı tekrar biraraya getirdik.haftanın iki günü antreman yapıyoruz.faal sporlar beni platesten falan daha çok etkiliyor.hem severek yapıyorum.hem maçlara katılıp madalyamıda alıyorum :52:
30 tane spor salonu değiştiren ben takım oyunlarını daha çok seviyorum maalesef.bidaha da spor salonuna gidermiyim bilmiyorum.belkim evlenince giderim :51:

Hoşbulduk 5. takımın tüm üyelerine :17:

HOŞGELDİNNN :56::56::56::56:

günaayydııınnn,

kalktımm, 500 adım attım,

1 yumurta
peynir, kepekli ekmek,domates,salata,şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim.

hemen paylaşayım dedimm..

günaydın sevgili takımım

yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgelmişler sefalar getirmişler

taydincim sen de hoşgeldin canım, meslektaşmışız demek ne güzel :)))

bu arada sen de gelin adayısın sanırım ferihan gibi

inşallah sen de düğününde incecik bi gelin olrusun

dün akşam şu size tarifini verdiğim patlıcan yemeğinden yaptım

baya acı olmuştu walla
6-7 kaşık ondan yedim yanında yoğurt
4 tane orta boy köfte
ve 1,5 dilim ekmek yedim

akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
1 fincan kadar leblebi yedim

bide yatmadan elma yedim bi tane

sabah kahvaltısında da
önce aç karna 2 kayısı ve 1 bardak su
2 badem salatalık
1 kk beyaz peynir
1 yeşil biber
1 havuç
3 çk bal
2 dilim denge ekmek
1 kupa yeşil çay içtim

esw cim hoşbulduk. akşam ve sabah yediklerin gayet iyi gözüküyor. yalnız son elmayı yatmadan hemen önce yemek doğru mu bilemiyorum. kimileri meyvenin zararı olmaz derken kimi uzmanlar ne olursa olsun yatmadan iki saat önce yeme işlerinin bitirilmesini tavsiye ediyor.

Back
X