Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın

Kahvaltı:
1 ince simit
şekersiz çay
1 karper peynir.

Arada:
1 elma
yeşil çay :68:

Öğle:
davuklu salata ya da tavuksuz salata.emin değilim :52:

Ara:
yeşil çay
1 adet salatalık

Akşam:
kereviz salatası :56:

Ara:
1 yk çam ballı meyve salatası
yeşil çay :53:

günaayydııınnn,

kalktımm, 500 adım attım,

1 yumurta
peynir, kepekli ekmek,domates,salata,şekersiz çaydan oluşan kahvaltımı ettim.

hemen paylaşayım dedimm..

esw cim hoşbulduk. akşam ve sabah yediklerin gayet iyi gözüküyor. yalnız son elmayı yatmadan hemen önce yemek doğru mu bilemiyorum. kimileri meyvenin zararı olmaz derken kimi uzmanlar ne olursa olsun yatmadan iki saat önce yeme işlerinin bitirilmesini tavsiye ediyor.

sağol canım
sana da afiyet olsun
sabah sporunu da yapmışsın ne güzel

ya belki zararlı olabilir ama benim kabızlık sorunum var, yeşil elmayla biraz çözüm buldum gibi oldu, yatmadan bi ısırık bi elma bi yudum su içiyorum, sabah baya faydası oluyo da o yüzden yiyorum elmayı yatmadan

sağol canım
sana da afiyet olsun
sabah sporunu da yapmışsın ne güzel

ya belki zararlı olabilir ama benim kabızlık sorunum var, yeşil elmayla biraz çözüm buldum gibi oldu, yatmadan bi ısırık bi elma bi yudum su içiyorum, sabah baya faydası oluyo da o yüzden yiyorum elmayı yatmadan

ben de çok sıkı diyet yaptığım dönem kabızlık çektim.. sanırım zeytin ve zeytinyağını kulanmak gerekiyor.. ben diyet yaparken asla zeytin yemiyordum.. ne zaman ben zeytin yemeye başladım bu problemim de çözüldü..

halbuki kabız yapıyor dedikleri için bırakmıştım zeytini o zamanlar..

ben de çok sıkı diyet yaptığım dönem kabızlık çektim.. sanırım zeytin ve zeytinyağını kulanmak gerekiyor.. ben diyet yaparken asla zeytin yemiyordum.. ne zaman ben zeytin yemeye başladım bu problemim de çözüldü..

halbuki kabız yapıyor dedikleri için bırakmıştım zeytini o zamanlar..

ya ben zeytini çok severim ama yağlı olduğu çini yemiyorum artık pek
genelde h.sonu yemeye çalışıyorum zeytini

ama elma işe yaradı sanki ben de
iyiyim şu aralar :nazar::nazar::nazar::nazar:

gerçi hasta olduğium için de olabilir hafif bi ishal durumları var ama olsun, karın ağrısı yapmadıktan sonra kabızm olmaktansa ishal olmayı tercih ederm :9::9::9::9:

gerçi hasta olduğium için de olabilir hafif bi ishal durumları var ama olsun, karın ağrısı yapmadıktan sonra kabızm olmaktansa ishal olmayı tercih ederm :9::9::9::9:

hem ishal hem kabız olmayı geçen haftasonu başarmıştım :1: ilginç bi deneyimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
uzun zamandır foruma yazmadığım için alıntılarda acemilik var, çaktırmayın alışırım kısa zamanda.

akşam menümde yayla çorbası ve ıspanak var demiştim amma eve gitmeyince işler değişti. şöyle açıklayayım;

kayınvalideye gidilir

mercimek çorbası
2 çorba kaşığı kıymalı karnıbahar
4 adet serçe parmak büyüklüğünde pazı sarması az yoğurt ile
bol salata yenir

ancaaaak kayınvalide pasta yapmayı yeni yeni öğrenmektedir. gelin de bu işleri çok iyi bilir. yorum yapabilmesi için tatması istenir. nişanlı arabayı pastanenin önüne çekti diye pastalardan kaçarcasına uzaklaşan gelin kayınvalidenin hevesini kırmamak için ısrarlara dayanamayarak incecik bir dilim ile pastanın tadına bakar. kayınvalide için mutlu son amma gelin için akıbeti belirsiz....

eve geldikten sonra stepper ın tepesine çıkıp 600 adım attımm. stepper a göre 85 kalori yaktım.

bugün de böyle bitti, hala su içmekteyimm...

:60::60::60::60::60::60:güzel bir öykü biraz once doktorumda ızledım 1 ceviz yedıgınızde 5 dk yuruyun 1 pasta ıcın 1 saat dıyordu sende erıtmıssındır herhalde ama yınede cok ıyısın kendını sarmalara karsı tutabılmıssındır

sabah 8 akşam 5 burdayım.. paylaşım yaparım tabiki de.. 112 kiloyu gördüğümde bişeyler yapma kararı aldım ama karar almakla olmuyo tabi.. karar aldıktan sonra (2- hafta önce falan) 114 ü de gördüm malesef tabi o anki korkuyla 2 gün içinde ne yapıp edip 112 ye geri düştüm :) 112 kiloyu görüp sevindiğim an çaktı şimşekler bende.. dedim seval sen napıyosun.. sen 135lerden nerelere kadar düştün.. vaktiyle 100 ün altını gördün.. terbiyesiz.. dedim ve ufak çaplı bişeyler yapıp yine(ha deyince olmuyo çünkü) 1 kilo daha verdim.. 1 hafta düzenli yürüyüş yaptım.. ortalama günde 40 dk.. iki gün önce aylık dönemime girdim iki gündür yürüyüş yapmıyorum.. haftasonuna kadar da yapamam büyük ihtimal.. dün sadece yumurta ve tavuk yedim bir dilim de ekmek.. ve sonunda 110,3 ü gördüm çok şükür.. işe yaradığına sevindim yani.. bugün biraz daha rahatsızım.. sabak iki dilim salçalı ekmek ve yarım bardak fanta içtim.. çok saçma oldu yani :)

neyse kısa özgeçmişim (dün dahil :1: ) bu.. hedefim ise şimdilik 80 li rakamları görmek.. öncelik iki haneye düşüp göbek atmak :32:

mehmet öz'ün kitabını okudum.. bi plan istiyordu yaptım.. bi de arkadaş grubu dedi.. benim maalesef bayanlardan oluşan bi arkadaş grubum yok.. yaşadığım şehre de yeni geldim.. sizi buldum.. diyet gruplarına girdim.. 5 eşimin sevdiği sayıdır.. o sebeple 5 i seçtim.. dua ettim :)

bi diyet programı yaptım.. düzenli olarak haftasonu (meşhur cuma) başlamam mümkün duruyor..

böyle..

i m seval :)

programı da yazayım şimdi.. elektrik kesilmeden göndereyim de bunu :) :21:

hosgeldın seval:71:ben aslı bende senınle aynı kılodayım sanırım bıze katılmakla ıyı ettın beraber destek olabılırız bırbırımıze bırım takım dıye demıyorum 1 tanedır:1: destek arkadaslık konusunda bende 120.5 ıle basladım 4 subatta rejıme bu gun ıtıbarıyle 10 kılo kadar verdım cuma gunu bıldırecegım kılomu cızelgemıde o zaman degıstırecegım sabırsızlıkla cumayı beklıyorum uyanıyorum bugun gunlerden neydı dıye dusunuyorum:1::60:

günaydın sevgili takımım

yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgelmişler sefalar getirmişler

taydincim sen de hoşgeldin canım, meslektaşmışız demek ne güzel :)))

bu arada sen de gelin adayısın sanırım ferihan gibi

inşallah sen de düğününde incecik bi gelin olrusun

dün akşam şu size tarifini verdiğim patlıcan yemeğinden yaptım

baya acı olmuştu walla
6-7 kaşık ondan yedim yanında yoğurt
4 tane orta boy köfte
ve 1,5 dilim ekmek yedim

akşam otururken de bi bardak portakal-greyfurt-soda karışımı içtim
1 fincan kadar leblebi yedim

bide yatmadan elma yedim bi tane

sabah kahvaltısında da
önce aç karna 2 kayısı ve 1 bardak su
2 badem salatalık
1 kk beyaz peynir
1 yeşil biber
1 havuç
3 çk bal
2 dilim denge ekmek
1 kupa yeşil çay içtim

greyfurt portakal soda nasıl oluyor ben greyfurdu yıyemıyorum cok acı gelıyor bu karısım guzel oluyormu

:69::71::71::52::56::56::82::65: holleeyyyy
zaten iki haftada 5 kilo vercem heralde ben.metabolizmama bişeyler oldu.dün spordan sonra ve bu sabah tartıldım.55.8 kiloyum.cumartesi 57 kiloydum.yaaa çok mutlu oldum.

ben plates e fln çok gittim zamanında.gerçekten çok başarılı bir spor.baya şekillendiriyor vucudu.
benim liseyi ve üniversiteyi beraber geçirdiğimiz badminton takımım vardı.takımı tekrar biraraya getirdik.haftanın iki günü antreman yapıyoruz.faal sporlar beni platesten falan daha çok etkiliyor.hem severek yapıyorum.hem maçlara katılıp madalyamıda alıyorum :52:
30 tane spor salonu değiştiren ben takım oyunlarını daha çok seviyorum maalesef.bidaha da spor salonuna gidermiyim bilmiyorum.belkim evlenince giderim :51:

HOŞGELDİNNN :56::56::56::56:

canım kılo vermene coook sevındım bencede takım sporları daha zevklı :65:kap butun madalyaları

canım diyetten ziyade arkadaş olduk valla gidersen üzülürüz zaten :70:

aynen şekerim,üzülürüm valla ben kendi adıma arkadaşım

5. Takım 5. Takım merhabaaaa,

beni de aranıza aldığınız için teşekkürler.

En son cumartesi günü tartıldım 80.4 kg olarak. Bu hafta katılmış oluyor muyum bilmiyorum ama katılabiliyorsam kilom budur :)

güzel paylaşımlar dileğiyle selamlarrrr

merhabalar,hoşgeldin aramıza

selamlar.bugün laptobun şarz problemi yüzünden interneti fazla kullanamadım.kızımın bilgisayarından da internete girmeyi sevmiyorum ama şimdi girip size hesap vereyim dedim.:1:
Sabah 7 de uyandım kızımın sınavı vardı(2 ye gidiyor) sınav günleri tüm sınıfa pohaça yapıyorum.bu sabahta iki tepsi yapıp gönderdim.tabi 2 tepsininde güzel olup olmadığı test etmek için 2 adet pohaça yedim.:27::27: Güzel olmuşlardı.:37:
Bütün gün o pohaçalar yüzünden ekmek yemedim.klasik kahvaltımı yaptım.aralarda suyumu içtim.
öğlen: 3-4 kaşık pırasa, 2 kaşık yoğurt ve salata yedim.
Ara öğün:4-5 fıstık
akşam :yine ceza olsun diye 2 kaşık pırasa ,2 kaşık yoğurt, salata ve 1 tabak maydanoz üzerine nar ekşisi dökerek yedim.
Bugünkü menümle pohaçaları telafi ettim mi bilmiyorum.:19:

etmişsin etmişsin canım merak etme.güzel olmuş bence

doğadan markasının ginkoglusu var.tadı çok güzel daha rahat içiliyor.sadeyi bende içemiyorum..:68:

bende limonlusunu tercih ediyorum sadesine göre

eveeeett sevgili müstakbel takım arkadaşlarımmm,

son bir haftanızı okudum ve geldim. Esw ile meslektaş olduğumuzu öğrendim.:)

ben de avukatım ve öğünlerimiz oldukça düzensiz. Ayın 5 inden beri akupunktura ve yediklerime dikkat etmeye başladım. öğünleri aksatmamaya, aralarda normalde nerdeyse hiç yemediğim meyveleri yemeye bol su içmeye dikkat ediyorum. Ayın 5inde 82.6 kg olarak başladığım yolculuğumda ayın 19 u itibariyle 80.4 kg olarak devam ediyorum. Son iki haftadır öğle yemeklerimi adliyenin yemekhanesinde yemeye çalışıyorum. çorba yemek pilav ya da makarna ve açıkbüfe marul havuç lahana vs salatalardan oluşan bir menü mevcut adliyede.pilav ve makarna göz korkutmasın çünkü pilav ve makarnanın porsiyonları çok küçük(iki çorba kaşığı pilav kadar) ve hiç ekmeksiz sofradan kaldıracak bir menü sunulan. Tabldot usulü olduğu için yağı ve tuzu da az yemeklerin.

Son bir aydır unuttuğum yeşilçay alışkanlığım geldi aklıma yazdıklarınızı okuyunca. Muhtelif markaların nane, nane limon, limon aromalı yeşilçayları benim favorim. Günde 2-3 bardak içerdim ne güzel. Derhal tekrar başlamalıyım.

Dün evdeki stepper ın tepesine çıkıp 500 adım attım ve yanlış hatırlamıyorsam 71 kalori yaktım. Artırarak devam etmek dileğim. Havalar biraz daha güzelleşince de yürüyüşlere başlamak..

şimdilik aklıma gelen bunlar. Gelelim bugün yediklerime;

sabah

1 küçük kare dilim pırasalı börek ( çok az yağlı nerdeyse yağsız hazır yufka)
şekersiz çay ( 10 yıllık alışkanlığımdır şekersiz içmek diyette baya işe yarıyor)

öğle

çorba
yoğurtlu ıspanak
3 çorba kaşığı makarna
bol bol yağsız tuzsuz salata

arada 2 elma yedim

dün anneme ıspanak sipariş etmiştim. Akşam yemeğinde de yayla çorbası ve ıspanak olacak menüde.
Ekstra bir şey olursa onu da sonra yazarım.

çok yazdım çok. şimdilik bana müsaade. Belki akşam bi ara gelirim yine takımcığımın mekanına

canım bayıldım yazdıklarına :))

kızlar yediğime içtiğime hiç dikkat edemiyorum. Bahar yüzünden mi bilmiyorum çok yoruluyorum bu aralar. Spora hiç enerjim kalmıyo okulda bile zor dayanıyorum. Enerji versin diye abur cubur yiyorum saçma ama öyle geliyo bana. Su içmeyi bıraktım :( buna bari dikkat edeyim ya. Ben nasıl kendime gelicem? Daha yolu yarılayamadım bile ben. Diyetisyene de gidemiyorum :(

ya gülhancım neden bu güzel bahar havası varken kendini böyle gereksiz bir bunalıma sokuyosun hiç anlayamadım. :((

merhaba sevgılı takımım bugun haftada 2 gun yapmam gereken kalsıyum dıyetımın ılkını yaptım

22 mart 2011 salı (kalsiyum dıyetı)

8:00
1 muz
1 b sut

10:00
1 elma

12:30
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase yogurt
yesıl cay

15:30
1 elma

17:00
1 cay fıncanı sutlu kahve
yarım paket form cıkulatalı bıskuvı

20:00
5 yk taze fasulye
2 dılım kepek ekmegı
1 kase ayran

23:45
özel karısım cayım

afiyet olsun canım.çok güzel olmuş

erıtmıssındır canım pogca felan kalmamıstır vucudunda dengelemıssın

bende hergun ıcıyorum sıfa nıyetıne yoksa normal cayı bıle ıçmem tadını hıc sevmem kı yesıl cay berbat gelıyor ozellıkle sadesı

guzel menu canım bu arada hosgeldın ben aslı
:71:

Shellycım uzulme baharda herhes boyle depresyona gırıyor hormonlar degısıyor tabı canım sende su yazdıgım kalsıyum dıyetını denesene haftanın 2 gunu yapılacak ardarda yapılmayacak arada gun bırak ışe yarar bence denemelısın

haftada 2 gun spora gıdıyorsun herhalde cok guzel sporla daha cabuk verılıyor bende 3 gun yuruyorum 3 gun platese gıdıyorum

canım 2 y kasıgı nesfıt 1 dılım ekmege es deger o yuzden cok koymadan sutunu bol koyarak ye

gecmıs olsun:68:

Bencede o yuzden tarcınlısını ,cıleklısını,elmalısını ve bergamutlusunu aldım onların tadı fena degıl yanı ıçılebılır:1:

Fazla degıl canım cesıdı bol ama mıktarı az guzel olmus ama kek olmasaymıs daha ıyıymıs

bencede aslıcım ama oldu bi kere :17:

uzun zamandır foruma yazmadığım için alıntılarda acemilik var, çaktırmayın alışırım kısa zamanda.

Akşam menümde yayla çorbası ve ıspanak var demiştim amma eve gitmeyince işler değişti. şöyle açıklayayım;

kayınvalideye gidilir

mercimek çorbası
2 çorba kaşığı kıymalı karnıbahar
4 adet serçe parmak büyüklüğünde pazı sarması az yoğurt ile
bol salata yenir

ancaaaak kayınvalide pasta yapmayı yeni yeni öğrenmektedir. Gelin de bu işleri çok iyi bilir. Yorum yapabilmesi için tatması istenir. Nişanlı arabayı pastanenin önüne çekti diye pastalardan kaçarcasına uzaklaşan gelin kayınvalidenin hevesini kırmamak için ısrarlara dayanamayarak incecik bir dilim ile pastanın tadına bakar. Kayınvalide için mutlu son amma gelin için akıbeti belirsiz....

Eve geldikten sonra stepper ın tepesine çıkıp 600 adım attımm. Stepper a göre 85 kalori yaktım.

Bugün de böyle bitti, hala su içmekteyimm...

bayıldım ya şu yorumlara.avukat olmandanmı kaynaklanıyor acaba :))

[ı]

sabah 8 akşam 5 burdayım.. Paylaşım yaparım tabiki de.. 112 kiloyu gördüğümde bişeyler yapma kararı aldım ama karar almakla olmuyo tabi.. Karar aldıktan sonra (2- hafta önce falan) 114 ü de gördüm malesef tabi o anki korkuyla 2 gün içinde ne yapıp edip 112 ye geri düştüm :) 112 kiloyu görüp sevindiğim an çaktı şimşekler bende.. Dedim seval sen napıyosun.. Sen 135lerden nerelere kadar düştün.. Vaktiyle 100 ün altını gördün.. Terbiyesiz.. Dedim ve ufak çaplı bişeyler yapıp yine(ha deyince olmuyo çünkü) 1 kilo daha verdim.. 1 hafta düzenli yürüyüş yaptım.. Ortalama günde 40 dk.. Iki gün önce aylık dönemime girdim iki gündür yürüyüş yapmıyorum.. Haftasonuna kadar da yapamam büyük ihtimal.. Dün sadece yumurta ve tavuk yedim bir dilim de ekmek.. Ve sonunda 110,3 ü gördüm çok şükür.. Işe yaradığına sevindim yani.. Bugün biraz daha rahatsızım.. Sabak iki dilim salçalı ekmek ve yarım bardak fanta içtim.. çok saçma oldu yani :)

neyse kısa özgeçmişim (dün dahil :1: ) bu.. Hedefim ise şimdilik 80 li rakamları görmek.. öncelik iki haneye düşüp göbek atmak :32:

Mehmet öz'ün kitabını okudum.. Bi plan istiyordu yaptım.. Bi de arkadaş grubu dedi.. Benim maalesef bayanlardan oluşan bi arkadaş grubum yok.. Yaşadığım şehre de yeni geldim.. Sizi buldum.. Diyet gruplarına girdim.. 5 eşimin sevdiği sayıdır.. O sebeple 5 i seçtim.. Dua ettim :)

bi diyet programı yaptım.. Düzenli olarak haftasonu (meşhur cuma) başlamam mümkün duruyor..

Böyle..

I m seval :)

programı da yazayım şimdi.. Elektrik kesilmeden göndereyim de bunu :) :21: [/ı]

[ı]yasaklar listesi hazırlamak aslında yanlış bişeydir.. çünkü cezbederler.. Ama ben hazırladım.. Kola hariç hepsine uyuyorum hemen hemen.. Kolayı da ayda 1 içiyorum zaten.. Ancak o kadar azaltabildim :17:

Diyet listemi hazırlarken (kendim hazırladım) öğünlerdeki çeşit miktarını azalttım.. Mehmet öz'ün öyle bi tavsiyesi vardı çünkü.. Hem midem için de doğru yol buydu.. Genelde tek çeşit yaptım.. Listemde öğlen ve akşam yemeklerim 5'er seçenekten oluşuyo.. Haftaiçi hergün için 1 seçenek.. Mercimek dışındaki çorbaları çıkarttım hayatımdan (unla terbiye edildiklerinden dolayı) kalsiyum da çok önemli diyetim için.. çünkü etken bi maddeymiş zayıflama konusunda.. Kanşekerim ve endorfinim için (onları da düşündüm yani :23: ) öğlenden önce bi nesquikim var :69: Genel özellikleriyle bu :) şimdi liste halinde yazayım..

kahvaltı: (hergün sabit)

1 tane haşlanmış yumurta (tok tutarmış), biraz peynir, 1 dilim ekmek, 1 bardak süt.

ara:

nesquik

öğlen:

1. Seçenek: yeşil salata (ıspanak salatası bile yiyorum çiğ :1: )
2. Seçenek: yumurta (haşlanmış, tavada, sayısı farketmez)
3. Seçenek: et (genelde tavuk tercih ediyorum çabuk piştiği için açıkçası)
4. Seçenek: mercimek çorbası
5. Seçenek: haşlanmış sebze (brokoli favorim), yoğurt

seçeneklerden birini seçip yicem o gün hangisi bana yakın gelirse..

ara:

yeşilçay, elma (hergün 1 elma yemek iyiymiş.. Yeşilçayı da bi tane içmek lazımmış)

akşam:

1. Seçenek: yeşil salata
2. Seçenek: meyve (muz da olabilir sonuçta akşam yemeği :56: )
3. Seçenek: et
4. Seçenek: mercimek çorbası
5. Seçenek: haşlanmış sebze, yoğurt

seçenekler aynı yani :23:

ara:

ballı-zencefilli süt (dehşet güzel bişey ve zencefilin de zayıflamaya önemli katkıları varmış)

yatmadan önce:

karışık bitki çayı (ben burda da çok karıştırmıyorum.. Diyette sadelikten yanayım.. Sadece biberiye ve mate.. Ikisi hem yakışıyorlar bana göre hem de rahat uyumamı sağlıyorlar.. )

bu kadar işte..

Aslında başlamak için sabırsızlanıyorum ama içgüdüsel olarak canımın istediği şeyler (kola ve dondurma) ve ekmek yeme mecburiyetim (midem havada) engel oluyor şimdilik.. Ama neyse 2 gün kaldı..

Genel olarak ekmek listede pek yok.. Kahvaltıda olması gerektiği için orada.. O da tok ekmek yani boş beyaz ekmeklerden değil.. Tam buğday köy ekmeği şöööle ağır ekmeklerden :1:

şekerden olabildiğince uzak (nesquikte var sadece), her diyette olduğu gibi hamur işi olmayan, hazır gıda muhteva etmeyen(biskuvisidir,abur-cuburudur),yağ çeşidinin sınırlandırıldığı(sadece sebzede zeytinyağı) bir diyet..

Bi de montignac ın hatrına pirinç, patates, mısır yok..

Hazır meyve suları da son derece gereksizmiş montiye göre.. Onları da sınırlı işte..

Günde 1 saat yürüyüş.. (iki parça halinde yapıyorum.. Mehmet öz yapabilirsin diyo bana :9: )

planım bu.. Meşhur cuma başlamak üzere.. Cumaya kadar da bi 109 olsam.. Değmeyin keyfime :)
[/ı]

yaptığn program güzel oluş bi tek bence öğünlerine ekmekte eklemelisin canım.

Gerçi hasta olduğium için de olabilir hafif bi ishal durumları var ama olsun, karın ağrısı yapmadıktan sonra kabızm olmaktansa ishal olmayı tercih ederm :9::9::9::9:

aynen bende tercih ederim valla :))

:60::60::60::60::60::60:güzel bir öykü biraz once doktorumda ızledım 1 ceviz yedıgınızde 5 dk yuruyun 1 pasta ıcın 1 saat dıyordu sende erıtmıssındır herhalde ama yınede cok ıyısın kendını sarmalara karsı tutabılmıssındır

hosgeldın seval:71:ben aslı bende senınle aynı kılodayım sanırım bıze katılmakla ıyı ettın beraber destek olabılırız bırbırımıze bırım takım dıye demıyorum 1 tanedır:1: Destek arkadaslık konusunda bende 120.5 ıle basladım 4 subatta rejıme bu gun ıtıbarıyle 10 kılo kadar verdım cuma gunu bıldırecegım kılomu cızelgemıde o zaman degıstırecegım sabırsızlıkla cumayı beklıyorum uyanıyorum bugun gunlerden neydı dıye dusunuyorum:1::60:

Greyfurt portakal soda nasıl oluyor ben greyfurdu yıyemıyorum cok acı gelıyor bu karısım guzel oluyormu

canım kılo vermene coook sevındım bencede takım sporları daha zevklı :65:kap butun madalyaları

2 portakala 1 greyfurt yada 1 portakala yarım greyfurt sık o zaman çok acı gelmez aslıcım

hosgeldın seval:71:ben aslı bende senınle aynı kılodayım sanırım bıze katılmakla ıyı ettın beraber destek olabılırız bırbırımıze bırım takım dıye demıyorum 1 tanedır:1: destek arkadaslık konusunda bende 120.5 ıle basladım 4 subatta rejıme bu gun ıtıbarıyle 10 kılo kadar verdım cuma gunu bıldırecegım kılomu cızelgemıde o zaman degıstırecegım sabırsızlıkla cumayı beklıyorum uyanıyorum bugun gunlerden neydı dıye dusunuyorum:1::60:

greyfurt portakal soda nasıl oluyor ben greyfurdu yıyemıyorum cok acı gelıyor bu karısım guzel oluyormu

hoşbulduk canım.. ben de seni gördüğüme sevindim.. kilo yakınlığım olduğu birinin olması güzel.. aslında ben 90 ve üzeri grubuna da baktım sen de üyesin ona ama 38 kişilik bi grupta yani ne bileyim geçen sohbete nasıl hakim olabiliyosunuz.. gözüm yemedi pek.. dedim bi takım yeter bana :)

ben portakal ve greyfurdu kendim sıkıyorum özellikle haftasonu kahvaltısına hep yaparım.. tabi portakal oranını daha fazla tutuyorum o zaman acılığı olmuyo greyfurdun.. kalanını da kahvaltıdan sonra sodaya katıp içiyorum bi bardak etmicek gibiyse..

hem ishal hem kabız olmayı geçen haftasonu başarmıştım :1: ilginç bi deneyimdi

ya ben onu çok yaşıyorum
kociş diyo sen herşeyin bi tuhaf diye
adam haklı
bi insan ya kabızdır ya ishal
ama ben ikisini aynı anda oluyorum genelde

canım çok güzel oluyo
kociş yapıyo bunu, büyük bardaklara
greyfurt ve portakal sıkıyo
sonra bi sade sodayı iki bardağa paylaştırıyo
tadı gerçekten çok güzel oluyo
tavsiye ederim

ben de bu arada ara olarak 1 elma yedim şimdi

Akşam kuaförde randevum vardı
eve gittiğimde saat 8 di
ama malesef çok acıktığım için yemek yemekten kendimi alamadım
1 kase domates çorbası
2 ç.k. Kadar et sote ve 2 ç.k. Kadar pilav yedim ekmeksiz

ara olarakta bir avuç kadar kabak çekirdeği yedim

bu sabahta 1 dilim ekmekle standart kahvaltımı yaptım
ekmeğin son lokmasınıda da tahin pekmeze bulayıp ağzıma attım :))

ara:1 elma yiyorum şuan
1 fincan yeşil çay içtim
5 tane sunta biskivi yedim

galiba 1 dilim ekmek az geldiği için karnım acıktı

yaptığn program güzel oluş bi tek bence öğünlerine ekmekte eklemelisin canım.

o ekmek illaki ekleniyo zaten :) ben ne kadar eklememeye çalışsam da.. uygulamaya başlayınca görücez bakalım..

ben montignac ın kitabını okudum da yakın zamanda onunda etkisi var tabi biraz..

eve gittiğimde saat 8 di
1 kase domates çorbası

1 fincan yeşil çay içtim

aslında saat 8den sonra yemek yediysen ara öğün yapmana gerek kalmaz yatana kadar.. çünkü zaten ara öğün vaktinde yemek yemiş oluyorsun..

ha bu arada bir de açıköğretimde TDE okuyorum..

sınavlar da haftaya :18:

merhaba takımcığım dün ve bugün çok yoğundum takıma pek uğrayamadım . Dün akşam yediklerimde biraz abarttım o yüzden bu sabah yediklerimi yazayım size bu arada yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz .

sabah 1 k.k. peynir , yarım domates , yarım salatalık , 1dilim kepekli ekmek , 1 dilim cevizli ekmek .

öğle için yanımda 5 y.k. zeytinyağlı bakla ve yoğurt var bir dilim kepekli ekmekle yerim diye düşünüyorum .

geçmişe bakıp tekrar yazarım öpüyorum herkezi .

eve gittiğimde saat 8 di
1 kase domates çorbası

1 fincan yeşil çay içtim

sıhhatler olsun canım
afiyet olsun
ama bisküvi yerine sabah ekmeği 1 dilim fazla yesen daha iyi olurmuş sanki
acıkmazdın hem o zaman
yerken çok gibi geliyo ama sonra sindirilince hemen acıkıyoruz, ekmek yemek bence her zaman daha faydalı

o ekmek illaki ekleniyo zaten :) ben ne kadar eklememeye çalışsam da.. uygulamaya başlayınca görücez bakalım..

ben montignac ın kitabını okudum da yakın zamanda onunda etkisi var tabi biraz..

canım bence ye zaten
ekmek yemedin mi öğünde hemen acıkıyosun, bu sefer de ne yesem diye dolanmaya başlıyosun ama ekmek en azından tok tuttuğu için seni abur cubur yemekten kurtarıyo böylece

akşama şu patlıcanlı yemeğimden yapıcam :))

kociş isterse belki yanına köfte de kızartabilirim

dün kendime köfte yapmıştım öğle yemeğinde, ben hep az yağda kızartmaya çalışıyodum köfteleri ama dün önce tavayı yağsız baya ısıttım oöcakta, ondan sonra köfteleri koydum, böylece hiç yağsız pişmiş oldular
belki siz zaten yapıyodunuz bunu ama ben dün ilk defa yaptığım için paylaşayım dedim :)))))))))))))

çok severim köfteyi ve hep yağsız tavada yaparım canım çok sağlıklı ve lezzetli oluyor , ama nişanlım yağda kızarmış köfte sevdiği için alışacakmışım öyle dedi :69:

canım bence ye zaten
ekmek yemedin mi öğünde hemen acıkıyosun, bu sefer de ne yesem diye dolanmaya başlıyosun ama ekmek en azından tok tuttuğu için seni abur cubur yemekten kurtarıyo böylece

aslında doğru söylüyorsun.. eğer salata falan yersem ben ekmeksiz o gün çok atıştırmalık şeyler yiyorum.. belki toplasan onlar bi dilim ekmekten daha zararlı olur.. dayanamıyosun çünkü.. ben ara öğünlerimde de iş yerinde olduğum için yiyemiyorum bişey içiyorum sadece.. ana öğünlere ekmek eklesem iyi olur..

Back
X