Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğlen ofisten çıkmadan önce 1 kase special-k yedim. iyi ki yemişim. bütün gün dışardaydım. önce ofisten metrobüse kadar yürüdüm, sonra mecidiyeköyden osmanbeye, osmanbeyden mecidiyeköye yürüdüm. saat 7 ye kadar oturamadım, hareket halindeydim diyebilirim.

akşam bir arkadaşım yemeğe davet etti. uzun zamandır görüşemediğimiz için kabul ettim. ne yapıcaksın diye sordum, sana gözleme yapıcam dedi.:1: gözleme yapma, yapıyosan da ben yemem, kolestrolüm yüksek çıktı, yemiyorum onları ben, bana tavuk, balık, salata yap dedim. :40: sağolsun nazım geçtiği için ızgara tavuk yapmış. :71:

akşam
ızgara tavuk pirzola
2 çorba kaşığı pilav ( onu da yağsız tuzsuz yapmış:61:)
3-4 yuvarlak dilim fırında patates
salata

nerdeyse 2 haftadır, aynı öğünde bu kadar çeşit yememiştim. ama azar azar yediğim için rahatsız olmadım. pilav patates olunca ekmeğe bakmadım bile

arkadaşımı seviyorumm. diyeti bozdurmadan ağırladı beni:38:

ben de çok sevdim arkadaşını :7:

ya bu sabah moralim çok bozuk :59: yaptığım hataların bedelini ödüyorum herhalde hala çünkü dün hata yapadım pek.. sabah öğleni biliyorsunuz zaten.. akşam da size bahsettiğim yemeği çorba gibi yaptım.. o köftelerden 6-7 tane koydum kaseye çorbasından koydum yoğurtla yedim.. bulgur olduğu için ekmek yemedim..

tek sıkıntım yemeği yer yemez yatıp uyumak oldu hatta öyle bir geçer zaman ki yi bile izleyemedim :59:

sabah tartıda 600 gr daha fazlaydım :53:

bugün açlıktan ölsem de kahvaltım salatam ve karpuz dışında bişey yemicem..

ya dün ben meyve suyu bile içmedim hiç ya

:43:

Ben geldim takımıcğım nasılsınız iyisinizdir inşallah ben iyiyim şükürler olsun . hemen yediklerimi yazayım sizlere ...

sabah yarım domates , 1 salatalık , 1 biber , 1 k.k. peynir , 1 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltımı yaptım .

ara olarak şimdi 5 sunta bisküvi yiyorum .

öğle yemeği olarak evde sebze yemeği yoktu salata yapmayada üşendiğim için biraz yoğurt biraz special k ve 4 çilek getirdim onları karıştırıp meyveli yoğurtlu gevrek yerim diye düşündüm meyve hakkımı çilekle geçirdiğim için akşam üzeri ara öğünde acıkırsam 4 sunta bisküvi daha yerim nasıl sizce akşam ne var evde bilmiyorum iştahım çok acık bir kaç gündür reglden dolayı ama durdurmaya çalışıyorum kendimi .

şu saate kadar 5 bardak su içtim .

dün akşam bir kase tarhana çorbası içtim 1 dilim çavdar ekmeği ile bol salata yedim . Annem dün bir reçel almış kuşburnu reçeli değişik geldiği için 3 lokma ekmeği hazır canım tatlı istiyorken reçele bandırıp yedim . pişman oldum ama tatlı isteğimide bastırdı .

akşam 10 gibi 10 tane çilek yedim .

dün akşam ve bugün yediklerim çokmu sizce :18:

öğlen ofisten çıkmadan önce 1 kase special-k yedim. iyi ki yemişim. bütün gün dışardaydım. önce ofisten metrobüse kadar yürüdüm, sonra mecidiyeköyden osmanbeye, osmanbeyden mecidiyeköye yürüdüm. saat 7 ye kadar oturamadım, hareket halindeydim diyebilirim.

akşam bir arkadaşım yemeğe davet etti. uzun zamandır görüşemediğimiz için kabul ettim. ne yapıcaksın diye sordum, sana gözleme yapıcam dedi.:1: gözleme yapma, yapıyosan da ben yemem, kolestrolüm yüksek çıktı, yemiyorum onları ben, bana tavuk, balık, salata yap dedim. :40: sağolsun nazım geçtiği için ızgara tavuk yapmış. :71:

akşam
ızgara tavuk pirzola
salata

nerdeyse 2 haftadır, aynı öğünde bu kadar çeşit yememiştim. ama azar azar yediğim için rahatsız olmadım. pilav patates olunca ekmeğe bakmadım bile

arkadaşımı seviyorumm. diyeti bozdurmadan ağırladı beni:38:

böyle arkadaş sevilmezmi canım valla bravo çok güzel yemişsin afiyet olsun .

ya bu sabah moralim çok bozuk :59: yaptığım hataların bedelini ödüyorum herhalde hala çünkü dün hata yapadım pek.. sabah öğleni biliyorsunuz zaten.. akşam da size bahsettiğim yemeği çorba gibi yaptım.. o köftelerden 6-7 tane koydum kaseye çorbasından koydum yoğurtla yedim.. bulgur olduğu için ekmek yemedim..

tek sıkıntım yemeği yer yemez yatıp uyumak oldu hatta öyle bir geçer zaman ki yi bile izleyemedim :59:

sabah tartıda 600 gr daha fazlaydım :53:

bugün açlıktan ölsem de kahvaltım salatam ve karpuz dışında bişey yemicem..

ya dün ben meyve suyu bile içmedim hiç ya

sevalcim moral bozmak yok stres daha çok kilo aldırır yemekten sonra uyku yok birde şu akşamları yemek yerine 2 kaşık müsli ve sütü dene istersen ben haftaya deneyeceğim akşam yemeklerini müsli ve yoğurtla geçiricem belki biraz faydası olur ne dersin . hem az yemeğede midemiz alışır biraz benim akşam yemeklerimde bol salata ile midemi şişiriyorum öyle bir problemim var onu halletmem lazım bu sayede onuda çözerim sendede fayda eder ne dersin .

bugun yedıklerım aksam yemegı yıyemedım cunku uyuyakalmısım
26 nisan 2011 salı
8:00
1 muz -1m-
yarım kutu sut -1/2 s-

12:00
yarım pk form bıskıvı -1t-
1 kutu sut -1s-

14:30
2 yumurtayla omlet -2e-
( 1.5 tatlı kasıgı yag ile) -1.5 yag-
5 zeytin -1yag-
1 kutu recel -1m-
1 yesıl cay
3 dılım kepek ekmegı -3t-
ev yapımı domates sosu

21:00
3 yk yogurt -1s-
1 muz -1m-

toplam:4t + 2.5 sut + 3 m + 2 e

oyle bır gecer zamankı bıtmeden yuruyeyım ben gecmısı okuyaqmadım yurudukten sonra okurum bırde yag hakkında doktorumun tavsıyesını soyleyeyım soya mısır kanola yagı gdo lu onları tuketme dedı zeytınyagı ve aycıcek yagı tuket dedı

evet bencede gdo su çok yüksek o yağların helede mısırözünü yağının :((
dikkatli kullanmak lazım

öğlen ofisten çıkmadan önce 1 kase special-k yedim. Iyi ki yemişim. Bütün gün dışardaydım. önce ofisten metrobüse kadar yürüdüm, sonra mecidiyeköyden osmanbeye, osmanbeyden mecidiyeköye yürüdüm. Saat 7 ye kadar oturamadım, hareket halindeydim diyebilirim.

Akşam bir arkadaşım yemeğe davet etti. Uzun zamandır görüşemediğimiz için kabul ettim. Ne yapıcaksın diye sordum, sana gözleme yapıcam dedi.:1: Gözleme yapma, yapıyosan da ben yemem, kolestrolüm yüksek çıktı, yemiyorum onları ben, bana tavuk, balık, salata yap dedim. :40: Sağolsun nazım geçtiği için ızgara tavuk yapmış. :71:

Akşam
ızgara tavuk pirzola
salata

nerdeyse 2 haftadır, aynı öğünde bu kadar çeşit yememiştim. Ama azar azar yediğim için rahatsız olmadım. Pilav patates olunca ekmeğe bakmadım bile

arkadaşımı seviyorumm. Diyeti bozdurmadan ağırladı beni:38:

aferin senin o güzel arkadaşına.böle arkadaşa can kurban.afiyet olsun şekerim güzel bir gün geçirmişsin

Ya bu sabah moralim çok bozuk :59: Yaptığım hataların bedelini ödüyorum herhalde hala çünkü dün hata yapadım pek.. Sabah öğleni biliyorsunuz zaten.. Akşam da size bahsettiğim yemeği çorba gibi yaptım.. O köftelerden 6-7 tane koydum kaseye çorbasından koydum yoğurtla yedim.. Bulgur olduğu için ekmek yemedim..

Tek sıkıntım yemeği yer yemez yatıp uyumak oldu hatta öyle bir geçer zaman ki yi bile izleyemedim :59:

Sabah tartıda 600 gr daha fazlaydım :53:

Bugün açlıktan ölsem de kahvaltım salatam ve karpuz dışında bişey yemicem..

Ya dün ben meyve suyu bile içmedim hiç ya

bence öle her gün tartılma canım benim.vücudun dünden şişmiştir o yüzden fazla çıkmışsındır.ertesi güne bişeyin kalmaz ama öle her yediğinden sonra tartılırsan moralin bozulur bence arkadaşım

ben geldim takımıcğım nasılsınız iyisinizdir inşallah ben iyiyim şükürler olsun . Hemen yediklerimi yazayım sizlere ...

Sabah yarım domates , 1 salatalık , 1 biber , 1 k.k. Peynir , 1 dilim çavdar ekmeği ile kahvaltımı yaptım .

Ara olarak şimdi 5 sunta bisküvi yiyorum .

öğle yemeği olarak evde sebze yemeği yoktu salata yapmayada üşendiğim için biraz yoğurt biraz special k ve 4 çilek getirdim onları karıştırıp meyveli yoğurtlu gevrek yerim diye düşündüm meyve hakkımı çilekle geçirdiğim için akşam üzeri ara öğünde acıkırsam 4 sunta bisküvi daha yerim nasıl sizce akşam ne var evde bilmiyorum iştahım çok acık bir kaç gündür reglden dolayı ama durdurmaya çalışıyorum kendimi .

şu saate kadar 5 bardak su içtim .

Dün akşam bir kase tarhana çorbası içtim 1 dilim çavdar ekmeği ile bol salata yedim . Annem dün bir reçel almış kuşburnu reçeli değişik geldiği için 3 lokma ekmeği hazır canım tatlı istiyorken reçele bandırıp yedim . Pişman oldum ama tatlı isteğimide bastırdı .

Akşam 10 gibi 10 tane çilek yedim .

Dün akşam ve bugün yediklerim çokmu sizce :18:

yediklerin güzel olmuş arkadaşım.ama 10 çilek boyutuda önemli tabi ama fazla olabilir

bugünnkü menüüüm :56::56:

Sabah
kepekli sandviç ( yumurta domates salatalık )

Ara
bol su

Öğle
Ton balıklı salata
Yarım dilim kepekli ekmek

Ara
Sekersiz yesil cay
4 tane çilek

Akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası (sonra kacamak yapmaktansa akşam yemeginde yiyim dedim :) )
2 yk müsli
1 çaybardağı süt

yorumlarıı alıyımmm :1::1:

Sabah

ara
bol su

öğle
ton balıklı salata
yarım dilim kepekli ekmek

ara
sekersiz yesil cay
4 tane çilek

akşam
1,5 kepçe mercimek çorbası (sonra kacamak yapmaktansa akşam yemeginde yiyim dedim :) )
2 yk müsli
1 çaybardağı süt

herşey güzel,ama mercimek çorbasından sonra müsli yiyeceğine 4 kaşık zeytinyağlı yesen de olur. ??

öğle: dün bahsettiğim yemek yoğurt domates turşusu
sınav sonuçları da açıklanmıyo kilo da veremiyorum hatta alıyorum.. ne berbat bir hafta

:59:

canım arkadaşlarım çok mutluyum :66: az önce tartıldım digital tartıda 102,5 çıktım :62: 106,8 den 2 haftada tam 4 kilo gitmiş cumaya kadar daha gidermi bilmiyorum ama bir digital tartı alıp görmeliyim cuma sabahı olan farkı çok mutluyum hepinizi çok seviyorum sizler olmasaydınız ben tekrar azimle diyet yapamazdım öpüyorum hepinizi kocaman kocaman :54::54::54::54:

Bu arada patronumun eşi vardı hani bahsetmiştim çok sevdiğim bir ablam diye hani sürekli bana pastalar tatlılar getiren 2 haftadır diyette olduğumu kesin bir dille anlatmıştım ona bugün evine uğradım patates salatası yapayımmı diyetini etkilermi dedi etkiler dedim eee ne ikram edicem ben sana diye üzüldü :9: bende çay yeterli ablacım çok bile lütfen zahmet etme dedim iki fincan çayın yanında canım benim dayanamayıp peynir getirmiş kırılmasın diye 2 çatal peynir aldım fazlazı yağlı gelir dedim . artık zorlamıyor süper :62::64:

gecikmeli olarak öğle yemeğimide yedim takımcığım yazayım onuda geç olduğu için acıkmam inşallah akşama kadar ara yapmam belki diyorum ne dersiniz .

yoğurt 4 y.k.
special k 4 y.k.
4 çilek

hepsini karıştırdım afiyetle yedim hem lezzetli hem besleyici değilmi ...

şimdide su içip sıcak bir ıhlamur içicem sizede ikram edeym buyrun :7::7::7::7:

evet bencede gdo su çok yüksek o yağların helede mısırözünü yağının :((
dikkatli kullanmak lazım

aferin senin o güzel arkadaşına.böle arkadaşa can kurban.afiyet olsun şekerim güzel bir gün geçirmişsin

bence öle her gün tartılma canım benim.vücudun dünden şişmiştir o yüzden fazla çıkmışsındır.ertesi güne bişeyin kalmaz ama öle her yediğinden sonra tartılırsan moralin bozulur bence arkadaşım

yediklerin güzel olmuş arkadaşım.ama 10 çilek boyutuda önemli tabi ama fazla olabilir

begümcüm bu regl bende çok iştah yapıyor bu mevsimdede malum çilekler çok güzel dayanamıyorum işte ama haftaya şu müsliyi bende yapıcam ve hiçbişey yemeyeceim başka bakalım belki midemde küçülür biraz daha

Sabah

Ara
bol su

Öğle
Ton balıklı salata
Yarım dilim kepekli ekmek

Ara
Sekersiz yesil cay
4 tane çilek

Akşam
2 yk müsli
1 çaybardağı süt

çok güzel canım mercimek çorbasının ardından müslü biraz nasıl oldu tat olarak uyum sağlamamıştır ama :9: ikisi ağır olmadı değilmi mercimek ve müsli genel anlamda güzel canım mönün .

öğle: dün bahsettiğim yemek yoğurt domates turşusu
sınav sonuçları da açıklanmıyo kilo da veremiyorum hatta alıyorum.. ne berbat bir hafta

sevalcim sıkma canını sen böyle yaptıkça vücudun su tutuyor ödem oluyor stresten şişiyor her yanın yapma lütfen :20:

öğle yemeğinde domates turşusumu yedin canım turşu yersen ödem çok olur vücudunda üstelik turşu iştah açar tavsiye etmiyorum canım yemek ve yoğurt yeterliymiş .

sevalcim sıkma canını sen böyle yaptıkça vücudun su tutuyor ödem oluyor stresten şişiyor her yanın yapma lütfen :20:

öğle yemeğinde domates turşusumu yedin canım turşu yersen ödem çok olur vücudunda üstelik turşu iştah açar tavsiye etmiyorum canım yemek ve yoğurt yeterliymiş .

çok az yedim 1 tane cherry boyutlarındaydı..

Valla çok doluyum ferihan gözlerim dolu dolu hep

bir insanın 1 ayda verdiği kilo vücut ağırlığının yüzde 10 undan fazla olmamalıymış.. ideali 4 kg dır diyo yazıda..

çok az yedim 1 tane cherry boyutlarındaydı..

Valla çok doluyum ferihan gözlerim dolu dolu hep

kütfen üzülme canım ya sen böle yapınca bende üzülüyorum şöyle olacak yapıcam diyiver bak ne oluyor birde hiç sevmem ama kaşık kaşık hesap yapmak gerekiyor ben öyle besleniyorum artık 4 y.k. en çok hatta bir kaç çeşit varsa en fazla 2 y.k. alıyorum tabağıma napalım böyle zayıflıcaz artık başka çare yok.

Back
X