Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sıra gelsin bugün yediklerime......

sabah
1 kase çorba
1 dilim ekmek

öğlen

bir kase müsli-special k karışımı

akşamüstü

1.5 poğaça
domates -salata-peynir-zeytin
(eve geldiğimde fadiko(kayınvalidem)yla sevo(annem) çay içiyorlardı. ben de oturdum masaya. özlemişim poğaçayı. yedim.pişman diilimm:1:)

akşam

bişey yemeyi düşünmüyorum. ev yoğurdunun içine müsli karıştırdım.dolaba attım. bir saat sonra falan ara öğün olarak yoğurtlu müsli yicez annemle.. poğaçaya kızmayın noolur. hem bu haftanın kaçamağı oldu bu. hem de dün kınada tepindim, yarın akşam da düğün varr..
ayrıca fadikomm içli köfte yapmış ama getireyim dedi. reddettim. nişanlım kasaptan et alalım dedi sen eve al ben kırmızı et yemiyorum dedim.

günaydın takımıcğım birinciliğimizi kutlarım çok sevindim elifin gelişini kutladık dereceye girerrek gülsümede güzel bir mezuniyet armağanı verdik başarılarımızın devamı katlanarak gelir inşallah . :65:

şimdi yediklerimi yazayım size akşam geç vakit dengesiz bir öğğle yemeği yediğim için bişey yiyemedim . herkez akşam yemeğinde dolmaları mis gibi patlıcan salatalarını götürürken ben yemedim canımda istemedi biraz aç gözlülük yaptım ama yemedim :63: sonra kendime harika bir meyve salatası yaptım biraz abartmışım ama sonuçta meyve diye sorun etmedim . onu yedim 2 bardak çay içtim tabi meyve beni tutmadı gece yarısı midem bulanmaya başladı minik bir lokma çavdar ekmeği attım ağzıma mide bulantım kesilsin diye ve yattım . :3:

bu sabah : yarım domates , yarım salatalık , yarım biber , 1 k.k. peynir , 1 dilim çavdar ekmeği ile harika bir kahvaltı yaptım .

5 bardak su içitm bu saate kadar dahası gelir susuyorum çünkü .

ara olarak elma yerim acıkırsam birde öğleden sonra arkadaşımla buluşacağım yanında sapıtıp abuk subuk bişey yememek için öğle yemeği getirdim yanımda 1 tane küçük biber dolması çokta güzel olmuş elime sağlık doya doya yiyemedim 1 tane 1 tane yiyorum ama olsun zayıflıyorum sonuçta :9: öğle yemeğimi yer öyle çıkarım arkadaşımın yanındada kahve içerim artık akşamada ıspanak var galiba mönüde öpüyorum hepinizi .

tartımı aldım çok mutluyum artık cumaları o eczane senin bu eczane benim dolaşmak bitti .:16:

kızlar malum anneler günü geliyor bu sene hediye alınacak anneler çoğaldığı için ve kayınvalidemi pek tanımadığım için neyi sever neden hoşlanır neyi eksiktir bilemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım hediye konusunda nişanlımda sağolsun hiç anlamaz öyle şeylerden annesi hakkında fikir veremedi bende parfum alsam nasıl olur diye düşündüm şık hoş kokulu bir parfum gerçi kendi annemede kayınvalidemede aynı hediyeyi alıcam biraz farklı kokuları olsun diye düşünüyorum ama aynı şeyi alayım sonra arada kalmak olmasın , hediye almak zaten zor bir durum birde doğru düzgün tanımadığın birine helede anne pozisyonundaysa hediye almak dahada zorlaşıyor bana yardımcı olurmusunuz parfum nasıl bir hediye olur yada başka bir fikir verebilirmisiniz .

gunaydın takımcıgım:54:
coook mutluyum kıyafetlerım artık bol gelıyor pantolonlarda 1 beden kuculmusum gecen subatta ındırıme gıren bır yazlık ust almıstım yazın gıyerım dıye neyse yazı coook bekledım gelmedıdayanamadım gıydım dun aaa bır baktım :53::52:bosbol cok sevındım valla bugune kadar hep dar gelıyordu gıysılerım sımdı bol:66:

kızlar malum anneler günü geliyor bu sene hediye alınacak anneler çoğaldığı için ve kayınvalidemi pek tanımadığım için neyi sever neden hoşlanır neyi eksiktir bilemiyorum o yüzden çok kararsız kaldım hediye konusunda nişanlımda sağolsun hiç anlamaz öyle şeylerden annesi hakkında fikir veremedi bende parfum alsam nasıl olur diye düşündüm şık hoş kokulu bir parfum gerçi kendi annemede kayınvalidemede aynı hediyeyi alıcam biraz farklı kokuları olsun diye düşünüyorum ama aynı şeyi alayım sonra arada kalmak olmasın , hediye almak zaten zor bir durum birde doğru düzgün tanımadığın birine helede anne pozisyonundaysa hediye almak dahada zorlaşıyor bana yardımcı olurmusunuz parfum nasıl bir hediye olur yada başka bir fikir verebilirmisiniz .

ferıhancım oncelıkle tebrık ederım senı 3 bucuk kıloyu nasıl verdın masalla:nazar:spor yapıyormusun?bu arada kılo veren herkesı tebrık edıyorum ıyısallah boyle devam edrız hep 1. oluruz:65:

bence nevresım takımı al guzel bı tane her kadın beyenır kullanır.ben anneme avtıvefry almak ıstıyorum hanı su tefalın az yagla kızartma yapan makınası bıraz pahalı geldı bana ama kendım ıcın alıyorum laf aramızda:1:kullanan varmı aranızda kızlar?bu sıtede tavsıye edenler var bende kızartma yersem onda yaparım az yaglı olur dıye dusundum

ferıhancım oncelıkle tebrık ederım senı 3 bucuk kıloyu nasıl verdın masalla:nazar:spor yapıyormusun?bu arada kılo veren herkesı tebrık edıyorum ıyısallah boyle devam edrız hep 1. oluruz:65:

bence nevresım takımı al guzel bı tane her kadın beyenır kullanır.ben anneme avtıvefry almak ıstıyorum hanı su tefalın az yagla kızartma yapan makınası bıraz pahalı geldı bana ama kendım ıcın alıyorum laf aramızda:1:kullanan varmı aranızda kızlar?bu sıtede tavsıye edenler var bende kızartma yersem onda yaparım az yaglı olur dıye dusundum

canım benim teşekkür ederim , çok su içiyorum az az ama 6 öğün yapmaya çalışıyorum spor yapamıyorum ama arada bir yürüyüş yapmaya çalışıyorum havalar malum ısınmadı başlayamadım yürümeye benimde pantalonlarım bol geliyor ama henüz istediğim gibi deil geçen yaz 89 dum o kiloma geldiğimde asıl mutlu olup azimle devam edeceğim artık bırakmak yok inşallah kaçamak yapsamda ertesi gün toparlayacağım bu yıl sonuna kadar hesapladım ayda 5 kilo versem tüm kilolarımdan kurtulurum buda harika olur inşallah tabi .

nevresim takımı hiç aklıma gelmedi dur yazayım bunu bir kenara bu hafta almalıyım artık bir hediye nişanlım gelince göndericem onunla inşallah .

canım benim teşekkür ederim , çok su içiyorum az az ama 6 öğün yapmaya çalışıyorum spor yapamıyorum ama arada bir yürüyüş yapmaya çalışıyorum havalar malum ısınmadı başlayamadım yürümeye benimde pantalonlarım bol geliyor ama henüz istediğim gibi deil geçen yaz 89 dum o kiloma geldiğimde asıl mutlu olup azimle devam edeceğim artık bırakmak yok inşallah kaçamak yapsamda ertesi gün toparlayacağım bu yıl sonuna kadar hesapladım ayda 5 kilo versem tüm kilolarımdan kurtulurum buda harika olur inşallah tabi .

nevresim takımı hiç aklıma gelmedi dur yazayım bunu bir kenara bu hafta almalıyım artık bir hediye nişanlım gelince göndericem onunla inşallah .

canım ya sendemı 89 kıloydum bende 2 sene once 88 e dusmustum bende o kıloya dusmeden once 102 kıloydum sımdılık ılk hedefım 102 yanı az kaldı 102 olursam 88 e dusebılecekmısım gıbı gelıyor 88 olursam 55-54 e dusebılırmısım gıbı gelıyor onumde uzun bır zaman var bende ılk olarak haftada 1 kılo ayda 4 kılo en ıyı ıhtımalle vermeyı ıstıyorum yada uc ayda 10 kılo versem seneye yazın ıstedıgım kıloda olabılırım gıbıme gelıyor ıyısallah gercı en cok ramazandan korkuyorum ya orucken dayanamazsam yemege aksam daha cok yersem dıye korkuyorum neyse ıyısallah seneye yazın mayakını veya bıkını gıyecegım:1:

dun yedıklerım:56:
yazamamıstım

29 NİSAN 2011 CUMA
7:30
1 muz -1m-
1 sut -1s-

10:30
Yarım paket form biskuvi -1t-
1 b yesıl cay

13:30
3 yk ıspanak
Yarım b ayran -1/2 s-
1 kutu recel -1m-
1.5 dılım kepek ekmegı -1.5 t-
1 salatalık

18:00
4 cıg kofte (etsız) -2 e+ 2t-?
Ceyrek lavas -1t-

21:00
1 armut -1m-

Toplam:3m +1.5 s +2 e +5.5 t

selam kızlar bugün diyete başlıyorum arada aldığım yaklaşık 6 kilo beni deli ediyo
mahvetti beni bu kortizonlar nefret ediyorum kortizondan
diyetisyende vucudumun ödem tuttuğunu söyleyip duruyo
papaz olduk zaten kilo alıyorum diye
artık diyetisyene de gitmek istemiyorum hiç
karbonatlu suyun ödem attığını duydum burda
ünlülerde yapıyomuş sordum bi bilgim yok dedi
ama fena idrara çıkartıyo snırım faydasını görücem

sabah kahvaltım
2 dilim beyaz ekmek
1 yumurta
az peynir ve yeşilçay

öğlene de brokoli salatası yemeyi düşüyorum bol yoğurtlu

selam kızlar bugün diyete başlıyorum arada aldığım yaklaşık 6 kilo beni deli ediyo
mahvetti beni bu kortizonlar nefret ediyorum kortizondan
diyetisyende vucudumun ödem tuttuğunu söyleyip duruyo
papaz olduk zaten kilo alıyorum diye
artık diyetisyene de gitmek istemiyorum hiç
karbonatlu suyun ödem attığını duydum burda
ünlülerde yapıyomuş sordum bi bilgim yok dedi
ama fena idrara çıkartıyo snırım faydasını görücem

canım gecmıs olsun bende kekık maydonoz yesıl cay bıberıye bırde neydı adını unuttum bır ot su 5ı 1 arada karısımın ıçınde mate dısındakı ot adını unuttum ondan katıp kaynatıyorum haftada 2 kez ıçıyorum odem attırıyor sen dıyetısyenı bırakma canım ama onunda daha anlayıslı olması lazım

canım gecmıs olsun bende kekık maydonoz yesıl cay bıberıye bırde neydı adını unuttum bır ot su 5ı 1 arada karısımın ıçınde mate dısındakı ot adını unuttum ondan katıp kaynatıyorum haftada 2 kez ıçıyorum odem attırıyor sen dıyetısyenı bırakma canım ama onunda daha anlayıslı olması lazım

sağol canım 5 i 1 yerde çayını hergün içiyorum günde 2 fincan da yeşil çay
3 litreye yakında su tuzu kestim tuzsuz beyaz ekmek yiyorum
ama yine de böbrekler yüzünden ödem sorunum var
endokrindeki dr. gecicek 6 ay süre tanı kendine diyo ama daha 4 ay var

canım ya sendemı 89 kıloydum bende 2 sene once 88 e dusmustum bende o kıloya dusmeden once 102 kıloydum sımdılık ılk hedefım 102 yanı az kaldı 102 olursam 88 e dusebılecekmısım gıbı gelıyor 88 olursam 55-54 e dusebılırmısım gıbı gelıyor onumde uzun bır zaman var bende ılk olarak haftada 1 kılo ayda 4 kılo en ıyı ıhtımalle vermeyı ıstıyorum yada uc ayda 10 kılo versem seneye yazın ıstedıgım kıloda olabılırım gıbıme gelıyor ıyısallah gercı en cok ramazandan korkuyorum ya orucken dayanamazsam yemege aksam daha cok yersem dıye korkuyorum neyse ıyısallah seneye yazın mayakını veya bıkını gıyecegım:1:

bende 89 a düşersem gerisi gelir diye düşünüyorum ramazanlar benimde korkulu rüyam canım çok tatlı istiyor çok yemiyorum iftarda ama sonrası tatlılar abur cuburlar derken farketmeden almışım kilo oluyor çok zor bu yaz denize gidermiyim bilmiyorum belki mersine nişanlımın yanına gönderirse annem oraya giderken alırım mayo belkide bu sene evlenirim belli olmaz gelinliğin içinde görürüm çıtır halimi ayy zayıflayayımda gerisi kolay neler alırım giyerim zevkle inşallah en kısa sürede gelir o günler :4:

sağol canım 5 i 1 yerde çayını hergün içiyorum günde 2 fincan da yeşil çay
3 litreye yakında su tuzu kestim tuzsuz beyaz ekmek yiyorum
ama yine de böbrekler yüzünden ödem sorunum var
endokrindeki dr. gecicek 6 ay süre tanı kendine diyo ama daha 4 ay var

elifcim geçmiş olsun diyetisyeni bırakma sakın o ödem attırıcı karbonatlı su nasıl oluyor denemekte fayda var bende 15 gün önce gittim diyetisyene 7 kilo ödem var vücudunda dedi bol su iç dedi günde 16 bardalk su içmeye çalışıyorum tuzu kes muhakkak dedi tuz çok kesemiyorum ama dikkatli kullanıyorum yemeklere salatalara çok değil doktor 6 ay süre tanı dediyse sabır canım .

elifcim geçmiş olsun diyetisyeni bırakma sakın o ödem attırıcı karbonatlı su nasıl oluyor denemekte fayda var bende 15 gün önce gittim diyetisyene 7 kilo ödem var vücudunda dedi bol su iç dedi günde 16 bardalk su içmeye çalışıyorum tuzu kes muhakkak dedi tuz çok kesemiyorum ama dikkatli kullanıyorum yemeklere salatalara çok değil doktor 6 ay süre tanı dediyse sabır canım .

sağol canım diyetisyene gitmek ciddi sters oldu benim için
başlarda kilo verince herşey iyiydi ama şimdi öyle değil
biraz ara versem iyi olucak bu ay gitmicem bakalım
karbonatlı suyu da 1,5 litre pet sular var ya
ona 1 tatlı kaşığı karbonat koyup çalkalıyoruz hemen eriyo zaten
tadı gazı kaçmış maden suyu gibi ben içimini sevdim
ve çok tuvalete çıkarıyo canım faydasını bu yönde görürsün
ve iştahı bastırıyo o kadar su içmek

sağol canım diyetisyene gitmek ciddi sters oldu benim için
başlarda kilo verince herşey iyiydi ama şimdi öyle değil
biraz ara versem iyi olucak bu ay gitmicem bakalım
karbonatlı suyu da 1,5 litre pet sular var ya
ona 1 tatlı kaşığı karbonat koyup çalkalıyoruz hemen eriyo zaten
tadı gazı kaçmış maden suyu gibi ben içimini sevdim
ve çok tuvalete çıkarıyo canım faydasını bu yönde görürsün
ve iştahı bastırıyo o kadar su içmek

bunu hergünmü yapmak gerekiyor acaba belli bir zamanı varmı denemek lazım aslında sonuçta su

bunu hergünmü yapmak gerekiyor acaba belli bir zamanı varmı denemek lazım aslında sonuçta su

günde 3 litre su içmemiz gerekiyo ya
yarısı böyle içiliyo
o konuda net bilgi yok ama
ben 2 haftadır böyle içiyorum canım
bazen karbonatı azaltıyorum 1 çay kaşığı falan koyuyorum
zararı olacağını sanmıyorum sonuçta üriner sisteme de çok faydalı idrar yollarını
temizleme de falan

canım ya bende de anneler çiftlendi bu anneler gününde. ama benim durumum farklı ben fadikomu 6 yıldır tanıyorum,şimdi de hemen hemen her gün görüşüyorum. geçen sene salon takımı almıştım. şu 10 küsür parça masa örtüsü, sehpa ve vitrin örtüsü takımlarından. bu yıl da şık bir bluz ya da deri ev terlikleri oluyor ya onlardan almayı düşünüyorum. anneme almıştık, ikisi de çok hoşuna gitmişti. senin kayınvalidenin zevki, huyu, suyu nasıldır bilmem ama parfüm bence basit kalır. anneme de okudum şimdi mesajları, annemin görüşü "parfümü sıksak da oluyor sıkmasak da". nevresim fikrine annem daha sıcak baktı. en azından serer kullanır, kullandıkça hatırlar dedi. tanımıyorsan giyim kuşam zor olur ama nevresim, örtü, küçük ev aletleri gibi bişeyler alabilirsin...

Back
X