haftasonum düzensizdi yine.. cumartesi iyiydi de pazar sabahtan akşama kadar misafirim vardı acaip çok yedim ya

saçmaladım resmen.. gece de kocama çatıp ağlama krizleri geçirdim.. aralıksız 1,5 saat ağlamışım kocacım da yazık ya.. çattım ona ben naptım söyle diyo söyleyemiyom yapmadı ki bişey

ama zeki kocam benim sorunumun kendimle olduğunu istediklerimi yapamadığım için kendimden memnun olmadığımı söyledi.. ben ona benden hoşlanmıyorsun sen seviyorusun ama hoşlanmıyorsun dedim (dünyanın en saçma düşüncesi kabul ediyorum

) o da baya bi konuştuktan sonra sen kendinden hoşlanmıyorsun dedi bana

bence beni bırak da önce kendinle ilgili canını sıkan neyse onunla uğraş dedi.. ben de döküldüm tabi kilo veremiyorum uyuşuğum spor yapamıyorum evimi istediğim gibi düzenleyemiyorum falan neyim var neyim yok döküldüm :26: benim kocam psikolog olmalıymış :)
tabi yine radikal kararlar aldım
inşallah ilk uygulamam bugün olacak
şöyle ki:
akşam eve gittiğimde saat 5 te yani 1 saaat uyicam.. 6 da kalkıp kocama yemek hazırlicam saat yedide 10 dk kadar ısınma hareketi ve 60 dk yürüyüş hemen ardından da durmadan yani 20 dk step aeorobik gibi bişey yapıcam.. dans etmek bile olabilir.. 1,5 saat oluyo yani 8buçukta duş alır hazırlanırım falan yarım saatim de öyle gider.. 9 dan 11 e kadar da ders çalışırım mayısın sonunda finaller var çünkü.. böylece kedi gibi kocama yapışmaktan kurtulmuş olurum

çünkü resmen yapışık haldeyim cumartesi günü tam 3,5 saat kalkamadım ya adamın yanından öylece oturdum sadece kedi gibi.. psikolojim çok acaip

bi de iki gündür ona suç buluyorum

ben kendi başıma hiçbişey yapmak istemiyorum bi de o neden aynı şeyi istemiyo diye kafayı takıyorum.. halbuki benim önceliğim spor yapmak ve ders çalışmak olmalı e bunları zaten onunla yapamam ki çok delice
bu haftasonum her açıdan saçma geçti yani..
:44: