Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başkanım gözün aydın, anneciğe selamlar..

ben de pazar ve pazartesi yediklerimi hatırladığım kadarıyla yazayım..

pazar

sabah
tam hatırlamıyorum ama klasik kahvaltı falso yoktu. zaten rejim dışında da kahvaltılarımda pek sıkıntı olmaz.

öğle
1 burgerdan dondurma

akşam

nişanlımla yemeğe davetliydik onun bir akrabasına. 3 gün önceden tasası tutmuştu beni. onlarda ziyafet sofrası denildi mi mantı , içli köfte, bilimum hamurlu yağlı yemekler yapıldığı için kıvranıyordum. amaaaaa menüyü görünce çok sevindim..

1 kase çorba
sebzeli kaşarlı somon
1 dilim kepekli ekmek
salata

yani başka birşey istesem olacakmış.. kola da yoktu. özellikle almamışlar, sağlıklı değil diye.. yemekten sonra yürüyüşe çıktık ev sahipleriyle birlikte. çayımızı dışarda içtik. 4-5 km. yürüdük. dönüşte tatlımızı yedik. yürüyüş yaptığım için 1 küçük kare tavuk göğsü ile 2 dilim baklava yedim tatlı olarak..

ben bu akrabaları çok sevdim. hep çağırsınlar hep gideyim. baklava hariç diyet bozmadan misafirlik yaptım yine. :46:

pazartesi

sabah
kahvaltı edemeden acele çıktım

öğle

çorba
2 dilim sebzeli dalyan köfte
erişte

kahvaltı edemediğimden midir nedir, öğle yemeğinden sonra bir uyku bastırdı. büroda 2-3 saat uyumuşum. allahtan bugün için bir randevum yoktu. gelen giden olmayınca süper bi şekerleme yapmışımmm..

akşam
çorba
2 kaşık pırasa
2 kaşık bakla- yoğurtlu

ara
yarım kase special k

iyi geceler hepinize...:38:

pazar günü kimsenin pek vakti olmamış sanırım canım
ben sabahtan akşama kadar dışardaydım gece çok geç geldim
annem geldi kıprıstan onu karşıladık hasret giderdik falan:69:

canım annen gelmıs sevındım bol bol hasret gıderın

Günaydın güzel takımımın güzel insanları.çok güzel bir hafta sonu geçirdim her açıdan
hem beslenmem güzel ve kaçamaksız geçti.hemde keyifli ve eğlenceli dinlenmeli geçti çok şükür.

Dün sabah:güzel bir pazar kahvaltısı yaptım.tek kaçamağım 3. Dilim ekmek ve 1,2 tane sucuk oldu o kadar.
öğlen bişey yenmedi geç kahvaltı edince

akşamda ızgara balık 1 dilim ekmek ve bol yeşillik yedim

ara:5 tane çilek

süperdi yani.kendimi çok mutlu hissediyorum

bu sabahta 1 dilim tam tahıl ekmekğimle standart kahvaltımı yapıp geldim işyerine

ara olarak mavi yeşilin mısır patağından yedim 1 tane yuvarlaklarından

öğlen içinde yanıma 4,5 çorba kaşığı ıspanak+2 ç.k. Yoğurt+1 dilim tam tahıl ekmeği aldım

herkese güzel bir gün güzel bir hafta diliyorum.inşallah hayırlısıyla geçer bu haftamıza.
Ben bugün biraz yoğun olucam ama arada yine uğramaya çalışırım kızlar ay başı yoğun oluyorum ben çünkü

öptüm herkesi.görüşmek üzere

guzel olmus canım tebrık ederım

:46::46::46::nazar:

sevalcım bu gazla devam et emınım vereceksın

dunkı yedıklerım

2 MAYIS 2011 PAZARTESİ
8:00
1 muz -1m-
1b sut-1s-

12:00
1 alabalık fırında -2e-
2 yk mantar -1e-
1.5 dılım ekmek -1.5 t-
Domates sosu

15:00
5 yesıl erık -1/2 m-

17:00
Yarım muz -1/2 m-
6 yenıdunya -1m-

20:00
2 kepce tarhana corbası -2 t-
Yarım dılım ekmek -1/2 t-
Salata-yagsız-
2 yk yogurt -1s-
Kahve-sekersız-
1yk yesıl fasulye

Toplam:3m + 4t + 2 s + 3e

günaydın takımıcığım dün akşam yediklerim çok kötüydü yemekte 2 kepçe çorba içtim sonrası peynirli bol salata yedim . fakat çayın yanında bir gün önce yaptığımız kurabiyelerden yedim , annem hepsini götürmediği için kalanlar beni çok rahatsız etti 2 tane gitti bu şekilde :14: offf yapmayacağım evde böyle şeyler artık bu sabah yine hemen başladım ama neye yarar bir akşamda mahvettim tüm diyeti

bu sabah canım bişey istemedi 1 muz yedim çıktım .

acıktım şimdi eti formun mısır pirinç patlağında 2 tane yedim paketin için 6 tane var 2 sini yedim yani .

öğle için yanımda 4 y.k. bezelye ve 2 dilim çavdar ekmeği var öğleden sonra arası içinde çilek var

henüz 4 bardak su içtim gün içinde bol içmey planlıyorum geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım öpüyorum hepinizi :16:

selamlar takımcığım,
nasılsnz,herkes iidir inş..
herkes kaçamaksz,çok sağlıklı öğünler geçiriyordur.

arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize çoook ama çok tşkkr ederim,allaha şükür bunu da atlattık,sıra düğünde:1::27: kaynanalığı da kıvırırsam taamdır:27::37:

ayy cnm dolaptaki kandil simitleri dürttü demişsn ya,hislerime tercüman olmuşsn yani,ben de misafirim fln çok gelio die kremşanti fln atmıştm çekmeceye pastada börekte kullanılır die,onlar bile dürttü bgn inanki,hiç üşenmede yok yani,kalkıp bi tepsi kurabiye bi baton kek bi tepsi börek yapmamak için zor tuttum kendimi yaaa:26::27: bgn cnm hep bişiler istedi durdu.
hatta kocama da ddm ki misafir çağırsana bugün,düşünün yani,misafir gelse de pasta börek yapsam da o bahaneyle ben de yesem die düşünüyorum:27:
kocam da şaşırdı,alla alla ne misafiri pzt gnü nerden çıktı dio,hiiiç öyle aklıma geldi diivedim:1::27:
çok üçkaatçıyım ya:1:

cnm hayırlı olsn mezuniyetin,aman abartma da hep gel buraya kilo almadan tabi

canım çok sinir bozucu bir durum o yapılıyor evde pasta börek yemeden dur dimi yok yememek adına yaptığım kurabiyeler ertesi akşam rahatsız etti beni resmen yok yok artık yapmayacağım son pasta börek denememi nişanlım gelince yapıp birdaha kilo verene kadar yapmamayacağım öfff :14: almıyorum evede artık öyle hazır yiyeceklerden market maceramı görsen gülmekten ölürsün cuma akşamı markette diyet bisküvi alıyorum suntalardan birde müsli bakıyorum karşı raftada bisküviler çikolatalar brovni instent ler duruyor ki ben bayılıyorum brovniye resmen sırtımı döndüm o tarafa bakmadan çıktım oradan iğrenç bişey bu yemeyeceğim ama artık verdiğim her 5 kiloya küçük bir kaçamak hakkı tanıyabilirim sadece bir sonraki kaçamağı yapmak için 5 kilo vermem lazım yani .:2:

günaydın takımıcığım dün akşam yediklerim çok kötüydü yemekte 2 kepçe çorba içtim sonrası peynirli bol salata yedim . fakat çayın yanında bir gün önce yaptığımız kurabiyelerden yedim , annem hepsini götürmediği için kalanlar beni çok rahatsız etti 2 tane gitti bu şekilde :14: offf yapmayacağım evde böyle şeyler artık bu sabah yine hemen başladım ama neye yarar bir akşamda mahvettim tüm diyeti

bu sabah canım bişey istemedi 1 muz yedim çıktım .

acıktım şimdi eti formun mısır pirinç patlağında 2 tane yedim paketin için 6 tane var 2 sini yedim yani .

öğle için yanımda 4 y.k. bezelye ve 2 dilim çavdar ekmeği var öğleden sonra arası içinde çilek var

henüz 4 bardak su içtim gün içinde bol içmey planlıyorum geçmişe bakayım biraz tekrar yazarım öpüyorum hepinizi :16:

cnm işte diyetlerde en cok yaptıgımız hata bu, gün içerisinde azami dikkat edip, öğünler bittikten sonra yasaklılara saldırmamız..

onun yerine keşke, ilk pişirdiğinde oturup çayla yeseydin 2 tane, gün içinde hem eritmiş olurdun, hem psikolojik olarak kendine ödül vermiş gibi hissederdin, hemde yatmadan hemen önce klarbonhidrat we şeker bombardımanı yapmamış olurdun..

diyet yapıyorum diye, kendinize katı kurallar koymayın arkidişlerrr :1:

önemli olan dogru ölcülerde we dogru zamanlarda yemek :8::8:

aslında çok çok kötü değil az yediğin için hep birgün içinde bunların hepsi çok gelmiş yanlızca ondan artı çıkmış kilon haftada bir gün çok istediğin bişeyi makul miktarda yersek çok kaçamak yapıp abartmayız herhalde diye düşünüyorum bende uzun süre kendimi sıkıp bir anda bırakınca biranda sapıtabiliyorum canım

ya aslında öle cok da abartmamıştım ama akşam ögününde okdr agır yiyince ister istemez kötü hissettim kendimi tabi :1:

ama toparladım walla, bu sabah bildirimdeki kiloma ulaştım :64:

cumaya kdr eksiye düşerim herhaldeee :1:

günaydın kızlar
sabah kahvaltım çeyrek ekmek arası beyaz peynir 4 zeytin
ve domates
yanında yeşil çay
az önce siyah çayın yanında da 2 burçak bisküvi yedim

oooo sende buda bişeymi ilk defa bu kadar abarttım deyince bende bayya bişey bekliyorum cipsler çikolatalar çerezler falan.bugün daha az yiyip dikkat edersin şekerim kurtarılmayacak şeyler değil
kurtardım anacııım kurtardımm, bildirim kiloma döndüm bu sabah şükürler ossun ki :1:

02.05.2011 pazartesii menüüümmm :56:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 tane light üçgen peynir

Ara
3 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm

Öğle
1 porsiyon hazır kremalı tavuk çorbası ( çabuk çorba ) 78 kalori
1 porsiyon light yogurt

Ara
2 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm

Akşam
3 tane ızgara nugget
3 yemek kaşığı haşlanmış kepekli makarna
2 tane acı tursu biber

Ara
1 bardak acılı Şalgam :23:

yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz :52::52:

kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam :23:
kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. bir bardağı ise 3 kalori :)
bence acılı olanını için metabolizmanız için ii olur :)

ben dün akşam yatmadan içtim cnm kola istemişti buzdolabına yöneldim, şalgamımı aldım ve kacamak yapmadıııımmm yatmadan önce biraz midemi yakar gibi oldu amma velakin gün içerisinde miss gibi olur benden sölemesi

Son düzenleme:
cnm işte diyetlerde en cok yaptıgımız hata bu, gün içerisinde azami dikkat edip, öğünler bittikten sonra yasaklılara saldırmamız..

onun yerine keşke, ilk pişirdiğinde oturup çayla yeseydin 2 tane, gün içinde hem eritmiş olurdun, hem psikolojik olarak kendine ödül vermiş gibi hissederdin, hemde yatmadan hemen önce klarbonhidrat we şeker bombardımanı yapmamış olurdun..

diyet yapıyorum diye, kendinize katı kurallar koymayın arkidişlerrr :1:

önemli olan dogru ölcülerde we dogru zamanlarda yemek :8::8:

haklısın canım yok artık karar verdim 5 kilo verene kadar kaçamak yok yani 97,5 olmam lazımki haftaya nişanlım geldiğinde kaçamak yapayım offf inşallah o kiloya gelirim yoksa naparım ben yapmayacağım artık evde bu tarz şeyler misafir gelsede yok diyet bisküvi çıkarırım çayın yanında sorun değil :63:

akşam felaket oldu ama napalım bugünden sonra çok dikkatli davranıcam akşamları müsliden başka bişey yememeye çalışıcam

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği

Ara
3 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm

Öğle
1 porsiyon light yogurt

Ara
2 kuru kayısı
Yarım avuç kuru üzüm

Akşam
3 tane ızgara nugget
2 tane acı tursu biber

Ara
1 bardak acılı Şalgam :23:

yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz :52::52:

kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam :23:
kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. bir bardağı ise 3 kalori :)

ben dün akşam yatmadan içtim cnm kola istemişti buzdolabına yöneldim, şalgamımı aldım ve kacamak yapmadıııımmm yatmadan önce biraz midemi yakar gibi oldu amma velakin gün içerisinde miss gibi olur benden sölemesi

afiyet olsun canım mönün çok güzel olmuş sende benim gibi az az yemeğe özen gösteriyorsun benim midem küçülmez yoksa şalgam iyiymiş aslında ama içemiyorum ben birtürlü kolada içmem zaten benim favorim soda ve ayran çok sağlıklı oluyor cumaya inşallah kilo vermiş oluruz canım öpüyorum .

afiyet olsun canım mönün çok güzel olmuş sende benim gibi az az yemeğe özen gösteriyorsun benim midem küçülmez yoksa şalgam iyiymiş aslında ama içemiyorum ben birtürlü kolada içmem zaten benim favorim soda ve ayran çok sağlıklı oluyor cumaya inşallah kilo vermiş oluruz canım öpüyorum .

saol tatlım walla az yemek zorundayım, bi akşam yemedim, hoop artı600 oldum :1:
herşeyden yicez ama tadı damagmızda kalkcezz mecbur :1:

slmlar hepinize kızlar,ben kahvaltmı daha yeni yapabildim:50: oğlum saolsn bu saatte anck izin verdi:1:

canım çok sinir bozucu bir durum o yapılıyor evde pasta börek yemeden dur dimi yok yememek adına yaptığım kurabiyeler ertesi akşam rahatsız etti beni resmen yok yok artık yapmayacağım son pasta börek denememi nişanlım gelince yapıp birdaha kilo verene kadar yapmamayacağım öfff :14: almıyorum evede artık öyle hazır yiyeceklerden market maceramı görsen gülmekten ölürsün cuma akşamı markette diyet bisküvi alıyorum suntalardan birde müsli bakıyorum karşı raftada bisküviler çikolatalar brovni instent ler duruyor ki ben bayılıyorum brovniye resmen sırtımı döndüm o tarafa bakmadan çıktım oradan iğrenç bişey bu yemeyeceğim ama artık verdiğim her 5 kiloya küçük bir kaçamak hakkı tanıyabilirim sadece bir sonraki kaçamağı yapmak için 5 kilo vermem lazım yani .:2:
evet cnm ya bize de bebek görmeye gelenler oluyo işte,daha yeni yeni akın etmeye başladılar,sürekli evde pasta börek,yine iyi tutuyorum kendmi diorm yani.
sorma o brownileri hiç yaa,ben ıvır zıvırların old. reyonlara girmiorm hiç,yoksa şişcek biyerlerim yani:1:

şu ana kdr yediklerimi yazııyım hemen sizeee :56::56:

sabah
2 dilim tam bugday ekmeği arasında pınar beyaz light ile
1 tane kuru kayısı
Şekersiz çay

Ara
1 tane kuru kayısı
2 tane etiformun portakallı bisküvisi
sekersiz yeşil çay

Öğle
1 dilim tam bugday ekmeği üzerinde 1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Yarım kupa hazır ezogelin çorbası ( çabuk çorba ) ( hiç tawsiye etmem ezogelini, içemedim bile :S )
1su bardağı light ayran

Ara
1 tane elma
1 tane etiformun portakallı bisküvisi
şekersiz yeşil çay

akşam da menüde müsli olucak hayırlısıylan:46::46:

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği

ara
3 kuru kayısı
yarım avuç kuru üzüm

öğle
1 porsiyon light yogurt

ara
2 kuru kayısı
yarım avuç kuru üzüm

akşam
3 tane ızgara nugget
2 tane acı tursu biber

ara
1 bardak acılı şalgam :23:

Yoruuum isteriiiz, yoruuum isteriiiz :52::52:

Kızlar yılın içeceğini buldum, şalgam :23:
Kendileri 0 şeker, 0 yag ve 0 kolestrol oranına sahip.. Bir bardağı ise 3 kalori :)

hiç şalgam hiçmedim ben bu yaşıma kadar,nasıl bişey acaba?

Kızlar bugün çok yoğundum anca çıkarken vakit bulup girebildim.
Dün akşam burda ara yapmaya vaktim olmamıştı.eve gidincede müsli ve k flakes karışımı yapıp az sütle yedim.
Bide semizotu salatası yedim az
bu sabahta müsli ve kfales karışı yedim az sütle
ara 5 etiform sunta
öğle
5 kaşık ıspanak 1 dilim tam tahıl ekmek
ara yok malesef
şimdide çıkıyorum hepinizi öptümmm

merhaba takımcığım öğle yemeği için 4 y.k. bezelye yedim 2 dilim çavdar ekmeği ile sonra saat 15 de acıktım gibi 3 tane form pirinç patlağı yedim . saat 17 de birkaç tane çilek yedim . birzdan eve gidicem bu akşam müsli yemeyi planlıyorum bakalım yarın yazarım size iyi akşamlar herkeze görüşmek üzere ...

slm kızlar,

yoğun bir gündü yine ancak fırsat bulabildim. kötü bir haberim var bilgisayarım can çekişiyordu sanırım artık bozuldu. ben şimdi napıcam ya. 7/24 koynumda olan bebişimi kaybettim mi yoksa. offff... akşam götüreyim bakalım fırsat olursa. garantisi devam ediyor. içindeki bilgileri zor aldım. pat diye kapanıyor..

sabah
yarım kase special k

öğle
çorba
kurufasulye
2 yk pilav
salata

ara

yarım kase special k

akşam bilmiyorum ne çıkarsa bahtıma

Back
X