- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #38.041
şekerin yarısını da çöpe attım yani belirtmek isterim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo bildirimi de yapayım..
kilom geçen haftaya göre bu sabah biraz fazla çıktı.. bu hafta kilo vermek adına hiçbişey yapmadım haftanın 4 günü yataktaydım zaten.. neyse bildireyim
kilom 110,9
sabah cerenin listesindeki gibi bir kare dilim (başka ekmek bulamadığımdan) trabzon ekmeğinin üzerine light peynir sürüp yedim yanında su içtim başka da hiç ekmek kalmadığı için diğerini yiyemedim.. zeytin yemeği de unuttum.. aslında suntayla yicektim pekmezi ama vaktim kalmadı çıkmak zorunda kaldım..
biraz önce de her cuma şeker dağıtan bi abimiz var.. misbon.. onu attım ağzıma.. pekmezi karşılamıştır
arada 2 tane etiform portakallı ve şekersiz yeşilçay var.. ben hasta olduğum için adaçayı içicem bugünlük..
öğlen de bi sakıncası olmadığına inanıyorum evde haşlanmış tavuğun var ton balıklı salata yerine tavuklu salata yiyim ben.. ayın da sonu.. kıyamıyorum parama
![]()
afiyet olsun bebişiim, tawukk daha bile iyi olabilir hemide haşlanmış tamamen yagsız yanee :)
salataya yag dökme cnm, sirkeyle narekşisi dökebilirsin sadece limon ii değilse![]()
günaydın takımcığım kilom 99,5![]()
yok artık..
kızım var ya senin hiç kimsenin olmadığı kadar kilo vermeye yatkın bi bünyen var demedi deme..
metabolizma hızının ibresi kaça vurmuş anlamadım valla :44:
kıskanmadım da değil hani
kutlarımm![]()
bu arada sbh 10 a kadar uygar bana pek fırsat vermio,nete giremiorm,o yüzden kaptancığım izninle bildirimimi şimdi yapayım ben.
başlangıç:63,5
şu an ki kilo:62,7
kayıp:63,5-62,7=0,8
matematikçiyim anacım fırsatını buldummu toplar çıkarır çarpar bölerim affetmem![]()
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 0 beden olma yolunda yürüyen arkadaşlarım
fulia (54 / 53,1 / 0,9 / 1,66 %)
oldumuuu.oldu olduuuu
Ç = 2.π.r.x / 360º formülüylede çemberimin yayını hesaplıycam
offf noluyo bana yeaaa.cuma günü heyecanı yaşıyorum heralde -4657897 derece hava ile
anacım o yediğin bisküwilerde karbonhidrat heeep, sakın yeme onlarııııı...
onun yerine, çilek ye, elma ye, yogurt ye, süt iç, ne bilim cabuk corba iç![]()
bugun yedıklerım
5 MAYIS 2011 PERSEMBE
8:00
1 muz -1m-
1 b sut -1s-
9:00
2 erık
10:00
2 erik
12:00
2 kepce domates corbası -2t-
1 kasık kasar -1e-
Fırında 1 tavuk baget ve az patates 1e +1t-
1 dılım ekmek -1t-
1 kasık bulgur -1/2 t-
18:30
1 muz -1m-
19:00
3 yenıdunya -1/2 m-
20:00
1 erık -erıkler toplamda yarım meyve-
Toplam:3 m + 2 e +1s +4.5 t
Yatmadan acıkırsam 2 yk yogurt yerım ve 1 salatalık
bu arada moralım bozulunca veremedım dıye uzulunce moralımı duzeltecek bırsey buldumsızınlede paylasayım gıdıp kendıme gıysı alıyorum ama kucuk beden 38-40 vs oyle pahalı bısı almıyorum ama guzel ve ucuz seyler alıyorum sonra o gıysıye sıgacagım bende bır gun deyıp az yıyorum ve yuruyorum
slm canlarım,
kötü bir gün geçirdim, ancak gözümü açabiliyorum. bütün gün başım ağrıdı. yattım hep büroda. sabah kahvaltı da edememiştim. büroya gidince bir kase special k yemiştim.
dün akşam nişanlımla canımız acayip pizza istemişti. bugün öğlen yiyelim demiştik. akşamüstü yedik. kızacaksınız belki ama 2 aydır yememiştim. bugün diyete başlamamın tam 2. ayı. bu kaçamağı çok istedimmm..
7 yıldır hep başağrılarımla boğuştuğumu, ameliyatımı, sonrasını tüm süreci benimle birlikte yaşayan nişanlım, başım ağrıyınca yine aklı sıra espri yapmaya çalıştı ama çok üzdü bugün beni. güle güle sırf espri olsun diye " öleceksen şimdi söle de ben de kendime yeni hatun bulayım" diye aklınca takıldı. ama ben yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusuyla yaşadığım için, her başım ağrıdığında üzülüyorum zaten, bir de böle diyince. başladım ağlamaya, hem ne ağlamak. katılıp kalacaktım nerdeyse sesli sesli. sonra sızmışım ağlaya ağlaya. gelmi üstümü örtmüş. bi ara geldi toplantıya gidiyorum, dönüşte alcam seni dedi. gitti.. uyandığımda ağrım geçmişti ama hala savaştan çıkmş gibiyimm..
yarın tartı ne diycek bilmiyorum. kafanızı şişirdim sizin de. öpüyorum hepinizi..
slm canlarım,
kötü bir gün geçirdim, ancak gözümü açabiliyorum. bütün gün başım ağrıdı. yattım hep büroda. sabah kahvaltı da edememiştim. büroya gidince bir kase special k yemiştim.
dün akşam nişanlımla canımız acayip pizza istemişti. bugün öğlen yiyelim demiştik. akşamüstü yedik. kızacaksınız belki ama 2 aydır yememiştim. bugün diyete başlamamın tam 2. ayı. bu kaçamağı çok istedimmm..
7 yıldır hep başağrılarımla boğuştuğumu, ameliyatımı, sonrasını tüm süreci benimle birlikte yaşayan nişanlım, başım ağrıyınca yine aklı sıra espri yapmaya çalıştı ama çok üzdü bugün beni. güle güle sırf espri olsun diye " öleceksen şimdi söle de ben de kendime yeni hatun bulayım" diye aklınca takıldı. ama ben yaşadıklarımı tekrar yaşama korkusuyla yaşadığım için, her başım ağrıdığında üzülüyorum zaten, bir de böle diyince. başladım ağlamaya, hem ne ağlamak. katılıp kalacaktım nerdeyse sesli sesli. sonra sızmışım ağlaya ağlaya. gelmi üstümü örtmüş. bi ara geldi toplantıya gidiyorum, dönüşte alcam seni dedi. gitti.. uyandığımda ağrım geçmişti ama hala savaştan çıkmş gibiyimm..
yarın tartı ne diycek bilmiyorum. kafanızı şişirdim sizin de. öpüyorum hepinizi..
teşekkür ederim birtanem şu yeşilçay kapsülleri işe yarıyor sanırım bende şaşırdım 3 kilo beklemiyordum ama güzel tabi bu durum ne kadar çabuk verirsem okadar güzel olur çünkü daha çok verilecek kilo var birde çok su içmek müthiş işe yarıyor içtiğin suyu bardak hesabıyla ölç 3 yada 4 lt ben 16 bardağa kadar içmeye çalışıyorum inşallah hep böyle devam eder tek kaçamağımı pazar kahvaltısında yapmayı planlıyorum oda hem anneler günü hemde tatil diye bakalım artık
![]()
takımımın çıtır bayanları sizlere akşam ve bu sabah yediklerimi yazayım .
dün akşam saat 19,30 gibi ara yapmadığım için çok acıkmıştım 1 portakal yedim .
20,30 da 2 y.k. müsli , 2 y.k. special k , 3 y.k. yoğurt karıştırıp yedim .
21,30 da 6 küçük üçgen dilim kavun yedim .
bu sabah: 2 y.k. müsli , 3 y.k. special k , 3 y.k. yoğurt yedim .
5 bardak su içtim şu saate kadar
acıkırsam ara olarak form mısır patlağından var yanımda
öğle için yanımda 4 y.k. bakla ve üzerine 2 y.k. yoğurt var .
akşam üzeri yemek için 4 malta eriği getirdim .
bugünlük mönüm bu akşama bakıcam artık . şimdilik geçmişe bakayım tekrar yazarım takımcığım öpüyorum hepinizi .