Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada kızlar ben dün akşam bahsettiğim gibi tiyatroya gittim.çok eğlendik annemle birlikte gitmiştik.
akşam yemeği yemedim.sadece tiyatrodan önceki kokteylde bikaç tane atıştırmalık attım ağzıma o kadar
bugün cuam diyede özellikle dikkat ettim .yoksa tiyatro çıkışı koçiş almaya geldi bizi,dedi gidelim mi kokoreç yemeğe :))
yedim yokkk olmaz hem bu saatte yemem hemnde yarın cuma :))

kokoreç miiii:39:
ben olsam çeyrek de olsa yerdim:27:
çok dirayetlisin kuzu:nazar:

devrem sen ne ameliyatı geçirdin? kaçırmışım ben orayı hiç bilmiyorum :26:

geçenlerde ben de buna benzer bi ağlama krizi geçirip yazmıştım buraya tabi benim hikayemle salakça şeyler yapan bendim.. valla ne yalan söyliyim sanki ağlamak beni hayata bağlayan bişey gibi terapi gibi bişey acaip :44:

nişanlının bi daha böyle esprilere cesaret edeceğini sanmam.. bi keresinde biz eşimle daha sevgiliyiz önceki yazdı.. yeni eve taşınmışız yine ben 105 civarındayım kilo olaraktan.. evimizde 3 katlı bi yazlık tekirdağda ben de çatı katını aldım nasıl hevesliyim duvarlarımı kırmızıya boyattım kocaman deniz manzaram var terasım şahsi banyom falan.. neyse kardeşceğizimin laptopunu aldım sevgilime yeni odamı göstericem ama oda salon gibi hatta o evin salonundan büyük.. açtım kamerayı işte gösterdim baktı baktı ne dese beğenirsin :26:

"odanın tamamını da sen kaplıyon ha"

herhalde liseden beri böyle bi espri böyle bi saçmasapan laf duymamıştım :47:

ağla ağla ben anam bi de uzakta ya bişey yapamıyo.. ne telefonlar ne sözler..

bi daha da öyle espri yapmadı bana hiç :9:

ders oldu ona :68:

işte beyle devrem :31: sen şu ameliyatı de bakam nemiş :96:

:71:

ben nişanlıma kilomla ilgili öyle saçma sapan cümleler kurmasını yasakladım yaparsa başına çok kötü şeyler geleceğini biliyor :57: bu konularda iyi birer ders vermek lazım ki birdaha yapamasınlar :47:

süper yapmışsın canım
herkes böyle yapsa hem herkes hesaplamayı öğrenmiş olur
bunu öneriyorum
burcuozzer ( 63,5 / 62,7 / 0,8 / 1,25 % )
çıkan farkı 100 ile çarpıp geçen haftasının kilosuna bölerek de yüzde değeri elde ediyoruz arkadaşlar

şimdi ben 0,4 almışım

şöyle mi olacak

imseval ( 110,5 / 110,9/+0,4/ -3,62 %)
kafam karıştı biraz :44:

:37:

şimdi ben 0,4 almışım

şöyle mi olacak

imseval ( 110,5 / 110,9/+0,4/ -3,62 %)
kafam karıştı biraz :44:

:37:

imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
canım geçen haftadan bu haftayı çıkardın kilo aldın -0,4 gr
bu aldığın kiloyu 100 ile çarptın
geçen haftaki kilona böldün hepsi bu kadarcık

ben hergün garanti 3 litreye yakın su içiyorumdur sadece iş yerinde 1,5-2 litre içiyorum zaten.. evde sürahim de 1ltlik sürekli dolduruyorum onu.. arkadaşlar arasında tuvalet sorunum dalga konusu oldu resmen.. o kadar su içince :17: sürekli tuvaletteyim :17:

kaçta yattın peki dün gece :23:

:122:

1 de yattım 21,30 dan sonra şekersiz çay hariç hiç bişey yiyip içmedim . senin söylediklerin kulaklarımda çınladı cerenin dediği gibide aç yattım ama süper oldu tartıda halimi görünce çok mutlu oldum .

imseval ( 110,5 / 110,9 / - 0,4 / -0,36 % )
canım geçen haftadan bu haftayı çıkardın kilo aldın -0,4 gr
bu aldığın kiloyu 100 ile çarptın
geçen haftaki kilona böldün hepsi bu kadarcık

heh şimdi anladım.. anam ne biçim işlem yapmışım.. matematikçi kocam görmesin :17:

:77:

günaydınlar kardeş takımım:70:

amonra'cım ben spora gidiyorum. listenizi geldiğimde kontrol ederim inşallah canım. seansım 12:15'de bitiyor, eve gelmem 13'ü bulur. eğer işin olursa, kontrol edip eklemem yönünde not düşersin, öyle de yaparım.

1 de yattım 21,30 dan sonra şekersiz çay hariç hiç bişey yiyip içmedim . senin söylediklerin kulaklarımda çınladı cerenin dediği gibide aç yattım ama süper oldu tartıda halimi görünce çok mutlu oldum .

ben de aç yattım ama tartıdaki halim aç yatmadığım gecelerin eseri :9:

tabi bi daha böyle olmayacağı için gülüyorum rahat rahat

:31:

bu arada cerencim bugün listeni yazmayı unutma pazar pazar ortada kalmiyim :9:

kız köfte pişir et ye biraz :60:

:56:

kokoreç miiii:39:
ben olsam çeyrek de olsa yerdim:27:
çok dirayetlisin kuzu:nazar:

mersi tatlım,belki bende yerdim ama cumanın hatrına yemedim valla :))

ben nişanlıma kilomla ilgili öyle saçma sapan cümleler kurmasını yasakladım yaparsa başına çok kötü şeyler geleceğini biliyor :57: bu konularda iyi birer ders vermek lazım ki birdaha yapamasınlar :47:

benim kocam sa tam tersi ben yemeyine şişmanım deyince kızıyo bana delimisin sen diyo.ahh şu erkekler :21:

selam takımım nasılsnz?

kaptanm hesaplama işi olur walla takma kafana sen:1:
hakkaten de dün yazdğm gbi oldu uygar sbh fırsat vermedi nete grmeme daha yeni girebiliorm..
ayh bu kilom yine takıldı gbi gelio bana ya pazar gnünden beri aynı kilodayım bennnn:26:
ya ilgnç bişi bide bi hafta 10 gün ibre çakılıyo kalıyo aynı kiloya ertesi gn bi çıkıorm snra pat yarım kilo bi kilo gtmiş,nie böyle oluo nası oluo anlamıorum ha:44:
insan şöle bi gün yüz ertesi gn 50 öbr gn 150 gr fln verir dimi yok anam duruyo duruyo :44:bi gn bi bakıom pat die gtmiş,galiba üşenio vücudum ertelio ertelio toptan verio,ya da unutuomu napio,ya da benm oğlan benm metabolizmada da kafa beyin komadı:27::1:

biraz da osmanlıca çalışayım

ان بوىوك قادىنلر كلوبو

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınlar kardeş takımım:70:

amonra'cım ben spora gidiyorum. listenizi geldiğimde kontrol ederim inşallah canım. seansım 12:15'de bitiyor, eve gelmem 13'ü bulur. eğer işin olursa, kontrol edip eklemem yönünde not düşersin, öyle de yaparım.

tamam canım seni beklerim ben
ben de anca o zaman toparlarım zaten 2 arkadaşı bekliyorum:54:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn 0 beden olma yolunda yürüyen arkadaşlarım :52:

fulias (54 / 53,1 / 0,9 / 1,66 %)

oldumuuu.oldu olduuuu
Ç = 2.π.r.x / 360º formülüylede çemberimin yayını hesaplıycam :62:

offf noluyo bana yeaaa.cuma günü heyecanı yaşıyorum heralde -4657897 derece hava ile

tebriklerrr :nazar::1:
ben o kiloyu görsem heralde 34 beden olurum :1:

Back
X