Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

cnm öncelikle tebrik ederim seni verdiğin kilolar için..
sıkıntını anlıyorum.. umarım gönlüne göre bir takın bulursunn..
buyur bize gel başımızın üstünde yerin war dicem ama kaptan diilim yardımcısı bilem değilim, o nedenle yer war mı yok mu bilemiyom walla :16:
bize gelirsen, sıkıntı yaşamıcagna emin olabilirsin.. :3:

selam kızlar nasılsınız bakem maşaAllah iyi herkes :) saydıdeğer kaptanım ve kaptan yardımcım paylaşım alanında yeni kurallar konuşuluyor takipçisisiniz dimi ? elifcim özellikle sen sürekli takip et orayı canım çünki kararlar tüm takımların oyuyla alınıyor sizlerinde oyu lazım bilgine canım :) bide tüm üyelerin hedef kilosunu istiyor püsküt her takım yazıcak paylaşıma sizde unutmayın arkidişler byyyy

aa bak iyi ki dedin canım haberim yoktu
2 gündür nette sorun var zaten hiç bişey takip edemedim bakcam şimdi

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

tabi canım sen de katılabilirsin
kimseyi geri çevirmeyiz bana uygundur
begüm yani kaptan yardımcısı arkadaşım da onay verirse
çok seviniriz

ii geceler takımcığım,
bugün sabah nişanlımın kuzenleriyle sabah 8 buçukta evden çıktık,bahçelievlerden kadıköye,ordan üsküdara, üsküdardan yürüyerek çengelköye gittik. çengelköyde çınaraltı enfes kahvaltı için bizi bekliyordu. çok keyifli bir gündü. sabah 8 buçuktan 11 buçuğa kadar yürüyüş - hareket halinde geçtikten sonra kahvaltıda cozuttum. peynir zeytin menemen börek domates salata yidim valla. eve gelince yorgunluktan sızmışım. kalkınca bir kase çorba içtim, çok az haşlama et ve salata yedim. yani aslına bakarsanız öğlen yaptığım kahvaltıdan sonra nerdeyse bişey yemedim....

hedef kilom 70 ti. ilk hedef olarak belirlemiştim. önce 70e ulaşıp, sonra 65 e indlrcektim. birden gözümde büyümesin kilolar diye. ama madem durum bu ben de mecburen 65 e çekiyorum başkanım. yarın şehirdışında olucam. çlizelgemi değiştiremeyebilirm, sonra onu da düzeltip 65 e çekicem..

öptüm hepinizi şekerler....

7. takıma gitmişsin sanırım hakkında hayırlısı olsun canım

ii geceler takımcığım,
bugün sabah nişanlımın kuzenleriyle sabah 8 buçukta evden çıktık,bahçelievlerden kadıköye,ordan üsküdara, üsküdardan yürüyerek çengelköye gittik. çengelköyde çınaraltı enfes kahvaltı için bizi bekliyordu. çok keyifli bir gündü. sabah 8 buçuktan 11 buçuğa kadar yürüyüş - hareket halinde geçtikten sonra kahvaltıda cozuttum. peynir zeytin menemen börek domates salata yidim valla. eve gelince yorgunluktan sızmışım. kalkınca bir kase çorba içtim, çok az haşlama et ve salata yedim. yani aslına bakarsanız öğlen yaptığım kahvaltıdan sonra nerdeyse bişey yemedim....

hedef kilom 70 ti. ilk hedef olarak belirlemiştim. önce 70e ulaşıp, sonra 65 e indlrcektim. birden gözümde büyümesin kilolar diye. ama madem durum bu ben de mecburen 65 e çekiyorum başkanım. yarın şehirdışında olucam. çlizelgemi değiştiremeyebilirm, sonra onu da düzeltip 65 e çekicem..

öptüm hepinizi şekerler....

süper bi gün geçirmişssin ben de anneler günü koşturmacası falan derken biraz kaçırdım ipin ucunu
dolmalar börekler falan ne kadar ayıp kaptan şaparsa takım napmaz de mi:17:
senin gayet başarılı geçmiş günün hedef kilonu not alıyorum canım
çizelgenin acelesi yok hayırlı yolcukluklar tatlım:54:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-268.html

kızlar püsküüt abla hedef kilo listesi istiyo
en kısa sürede hazırlayalım listeyi herkes pazartesi ilk mesajına eklerse süper olur
benim hedef kilom 65 di ama gebelik düşündüğüm için 60 a çektim bu kiloyu
yani hedef kilom 60

selam kaptanımm..
benimde hedef kilom 62ydi ama artık bu kiloyu ilk hedefim yaptım :1:

şimdiki hedefim 59 :nazar::nazar:
bu kiloyu sanırım en son 8 sene önce fln görmüştüm, hayırlısı artıkın :1:

selam kaptanımm..
benimde hedef kilom 62ydi ama artık bu kiloyu ilk hedefim yaptım :1:

şimdiki hedefim 59 :nazar::nazar:
bu kiloyu sanırım en son 8 sene önce fln görmüştüm, hayırlısı artıkın :1:

tamam kuzu senin hedef kiloyu da yazdım
ya benim hedefe daha çok var yaa
80 küsürden 60 kiloya 20 kilo var düz hesap desek
yuhhh anam bi feci oldum ben :18:

ferihanın kullanıdğı etinin müsliden aldım
son 1 tane vardı 3,50 ye indirimdeydi bi de bulsam stok yapcaktım
5-6 kutu
yarından itibaran işi daha sıkı tutucam bi ara ne ii kilo veriyodum ben
o günlere geri dönsem hafta da 2 kilo verdiğim günleri özledim
çarşamda da kontrolüm var endokrinde ilaçlarım değişcek muhtemelen
şekerim bi regüle olmuyo canına yanayım
şimdi gidiciem klasik replikler şeker hastalığında kilo vermek çok önemli elif hanım bıt bıtbıt
öyle de verdiğiniz ilaçların yan etkisi kilo alımı ve su tutması arkadaşım bu ne biçim tedavi
dememek için kendimi zor tutuyorum:41:

sewgili sewalimmm, senin için menümü yazdıım, bugünden girip belkim bakarsın diye :)

cuma gecesi cook fena kaçamaklarım war, onları yime sen, imamın dediğini yap, yaptığnı yapma :1::1: cuma akşamdan şu ana kadar yediklerim...

Cuma 67,5
Akşam
4 tane ızgra kasap köfte
2 yk yogurt
5 tne acı biber tursusu

Gece
5 parça kızartma tawuk
5 elma dilim patates kızartması
2 tk ballı hardallı sos
1 miller
1 top çikolatalı Maraş dondurması

Cumartesi 67,7 ( artı 200 , okdr kaçamağa hiç de fenaa diil bence :) )
sabah
2 haşlanmış yumurta
3 dilim bugday ekmeği
1 kk pınar beyaz light
1 tane zeytin
2 yk yogurt içine 1 yk mısır
1 çk tahin pekmez
Yarım çay kaşığı nutella
Form çayı

Öğlen
4 ızgara kasap köfte
2 yk yogurt
4 tane acı biber turşusu

Ara
Yarım paket piko

Akşam
1 kayısı
2yk müsli
2 yk nesfit
1 su bardağı süt

Pazar 67,4 ( eksi300 )

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk pınar beyaz light
1 yk yogurt içine yarım yk mısır
1 tane zeytin
1 tatlı kaşığı tahin pekmez

Öğlen
2 ızgara kasap köfte
1 tane patates – 2 tane çarliston kırmızı biber – 3 yk bezelye kavurma ( yagsız tawada )
3 yk yogurt
6 tane acı biber tursusu
Ekmek yoook :20:

Akşam
2yk müsli
1 su bardağı süt
1 tane kayısı

ne güzel menü maşallah dikkat ettiyseniz ben menümü yazmadım
irezilliğimi ortaya koymiyim diye
ama seninkinin 5 katı desem yeridir:17:

walla kaptanım vesveseye kapılma hiç, allahın izniyle atıcaz bütün yagları hepberaber.. ben de su anda nerdeyse 10 sene önce gördüğüm kilomu hedef koyunca, bi anda olmuyacak hayallerin peşinden koşma ceren dedim kendi kendime ama, bir de döndüm verdiğim kilolara baktım, yapabilirim dedim..
hayırlısıyla gidicek hepsi inşşallah :31::31:

ne güzel menü maşallah dikkat ettiyseniz ben menümü yazmadım
irezilliğimi ortaya koymiyim dimi
ama seninkinin 5 katı desem yeridir:17:

kaptanımdan bunu duymak cok güzel holeyyyyy :1::1:

haftasonu muhakkak kacıyo cnm ya, bn cuma aksamı cıktım menümden belli oldugu üzere :)
ondan sonra dedim bu böyle olmuyo, tüm haftasonu evdeydim walla cıkmadım bir yere bahane ürettim kendime kacamak olmasın diye :9:

bu haftasonunu zararsız kapattığıma inanıyorum :1:

walla kaptanım vesveseye kapılma hiç, allahın izniyle atıcaz bütün yagları hepberaber.. ben de su anda nerdeyse 10 sene önce gördüğüm kilomu hedef koyunca, bi anda olmuyacak hayallerin peşinden koşma ceren dedim kendi kendime ama, bir de döndüm verdiğim kilolara baktım, yapabilirim dedim..
hayırlısıyla gidicek hepsi inşşallah :31::31:

en son lise sonda 60 kiloydum yaklaşık 10 yıl önce
10 yılda 20 kilo almışım aşşağı yukarı
birden gelmedi ki bu kilolar birden gitsin
geldikleri gibi gidecekler
zafer bizimdir kızlar:1:

haftasonu muhakkak kacıyo cnm ya, bn cuma aksamı cıktım menümden belli oldugu üzere :)
ondan sonra dedim bu böyle olmuyo, tüm haftasonu evdeydim walla cıkmadım bir yere bahane ürettim kendime kacamak olmasın diye :9:

haftasonları zor oluyo gerçekten
hele bi de ev dışındaysan her gördüğünü yiyesin geliyo
bi de eş dost koca falan hep iştahlı olunca
onlar yerken bak bak bi yere kadar
şu ölçülü tadımlık yemeyi becerebilsem ama nerde
biz bi nesil yemezsen arkandan ağlar tabağında bırakma nidalarıyla büyüdük
kolay mı öyle koca tatlıdan 2 çatal al bırak:60:
hep annemin suçu bu kilolar
ye kızım ye kızım şimdi de yemesen kızım sana dokunur:19:

seninkine çok varsa benimkine ne var bilemedim :1: hedef kilom 60 kaptanım hedef sürem 1-1,5 yıl :52:

ben haftasonunu zararsız kapatamadım ama :59:

ya o müsli ne iğrenç bişey ya :25:

üstelik nesquikle çilekli kremşantili sütle yememe rağmen.. bakalım bundan sonra sade sütle napcaz :53: valla şu müsliyi yedikten sonra sizi daha bi takdir ettim..

haftasonu listeni uygulayamadım canım.. pazar günü akşam yenen kıymalı börek cips ve şeftali suyu(arkadaşta misafirlikteydik) bütün günkü emeğimi mafetti.. cumartesiyi hiç söylemiyorum.. ilk kez pazar günü müsli yedim zaten..

ve dün gece bir yemin ettim ki dönemem..

senin listenden çıkarsam şöyle şöyle olsun falan diye :53: biraz halt ettim yani ama yemin etmesem olmayacaktı gibi..

bu haftasonu piknik var o pikniğe kadar diye de süre vedrdim.. piknikten sonra tekrar yemin edicem.. en azından insanlara yeminim var derim :1:

ama en zararlı çıktığım haftasonu oldu.. izinli olduğum dönemde(kaptandan izin alıcam birazdan) senin menüyle devam edip bi diyet günlüğü ile rapor veririm artık :5:

hergün tartılıp yazıcam da.. aynı senin gibi.. öyle işte..

bu arada + çıktım diye izin almıyorum ha :1: başka sebepler var açıklicam şimdi

:5:

evet sayın kaptanı elif usta :1: (kurabiyelerini gördün çok güzeller)

kaptanım 3 haziran cuma günü kilo bildirimi yapmak üzere 30 mayısa kadar takımdan izin almak istiyorum..

haftasonu derslerime hiç çalışamadım.. üç hafta var sınavlara ama ben daha 1 dersi bile halledemedim.. sadece iş yerinde çalışabiliyorum ama vaktimin çoğunu bilgisayarda harcıyorum.. ne kadar engellesem de olmuyor.. geçen hafta denedim bi tek takıma girip çıkarım dedim ama bilgisayarın başına geçince kalkamadım.. sadece okuyup çıkayım dedim ama cevap yazmadan cevap beklemeden duramadım..

o sebepten üç hafta boyunca işyerimdeki müdürümden bilgisayarsız ortamda çalışmak için ricada bulunucam.. çok işim de olmuyo.. karşı odada boş bi masa var ona geçerim herhalde.. defter kaydı yaparım sadece.. konuşucam işte.. kabul edeceğine eminim..

o sebeple takıma da hiç girmicem.. 3 haftanın geniş özetini dönünce yaparım..

bildirime de 4 haftam olacak.. umarım 5-6 kilo eksik dönerim

:29:

evet sayın kaptanı elif usta :1: (kurabiyelerini gördün çok güzeller)

kaptanım 3 haziran cuma günü kilo bildirimi yapmak üzere 30 mayısa kadar takımdan izin almak istiyorum..

haftasonu derslerime hiç çalışamadım.. üç hafta var sınavlara ama ben daha 1 dersi bile halledemedim.. sadece iş yerinde çalışabiliyorum ama vaktimin çoğunu bilgisayarda harcıyorum.. ne kadar engellesem de olmuyor.. geçen hafta denedim bi tek takıma girip çıkarım dedim ama bilgisayarın başına geçince kalkamadım.. sadece okuyup çıkayım dedim ama cevap yazmadan cevap beklemeden duramadım..

o sebepten üç hafta boyunca işyerimdeki müdürümden bilgisayarsız ortamda çalışmak için ricada bulunucam.. çok işim de olmuyo.. karşı odada boş bi masa var ona geçerim herhalde.. defter kaydı yaparım sadece.. konuşucam işte.. kabul edeceğine eminim..

o sebeple takıma da hiç girmicem.. 3 haftanın geniş özetini dönünce yaparım..

bildirime de 4 haftam olacak.. umarım 5-6 kilo eksik dönerim

:29:

canım eğer arada sırada uğrarsan izinli demeyelim idare ederiz arada seni
izne çıkmana gerek yok tatlım

günaydın kızlar
ilk müsli denememi yapıcam ama ben kızların dediği gibi special k ile karıştırcam yarısını
kırmızı meyveli böyle kocaman kocam çilekler var içinde
eti lilatif de fena diil gibi tadına bakcam birazdan

canım eğer arada sırada uğrarsan izinli demeyelim idare ederiz arada seni
izne çıkmana gerek yok tatlım

kaptanım hiç pc başına geçmicem.. cumaları bile.. masamı değiştiricem.. müdürümle de konuştum.. izinli geçin diyorum çünkü döndüğümde 5-6 kilo vermiş olacağım için listeler karışmasın :51:

başka türlü çalışacak gibi değilim..

dizilerimi öyle bir geçer zaman ki yi bile izlemicem :14:

9 dersim 3 haftam var :59:

:26:

Back
X