Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanım hiç pc başına geçmicem.. cumaları bile.. masamı değiştiricem.. müdürümle de konuştum.. izinli geçin diyorum çünkü döndüğümde 5-6 kilo vermiş olacağım için listeler karışmasın :51:

başka türlü çalışacak gibi değilim..

dizilerimi öyle bir geçer zaman ki yi bile izlemicem :14:

9 dersim 3 haftam var :59:

:26:

tamam canım sen bilirsin kolay gelsin o zaman sana
inşallah verirsin derslerini:54:

o zaman ben bu cuma bildirim yapmaya çalışayım.. yapamazsam listede izinli geçersin.. her hafta böyle yapalım baktın bildirim yapmıyorum izinli geç..

ama bildirim dışında hiç uğrayamam kaptanım

ders çalışmam lazım çok

:68:

o zaman ben bu cuma bildirim yapmaya çalışayım.. yapamazsam listede izinli geçersin.. her hafta böyle yapalım baktın bildirim yapmıyorum izinli geç..

ama bildirim dışında hiç uğrayamam kaptanım

ders çalışmam lazım çok

:68:

tamam canım bu hafta bildirimini yap
olmadı diğer haftalarda bildirim yapamazsan izinli geçerim
ama dediğim gibi arada bi gelip gitmen bile idare etmemize yeter

eveet ben masamı değiştiriyorum sizlere iyi kilo vermeler diliyorum.. cuma günü görüşeriz

:5:

günaydın takımımın güzel bayanları hepinize çok güzel geçen bir hafta dilerim. bol kilo verilmiş bir hafta olur inşallah .

ben cumartesi pazar diyetimi çok bozdum pazar günü suda içemedim . cumartesi evde saat 16,00 da bir simit 2 dilim çavdar ekmeğiyle mideme eziyet edecek şekilde bir yemek yedim akşam yemem dedim ama tüüm gün ayak üstünde eritmişimdir diyerek 21,00 de 1 küçük biber dolması ve 1 y.k. patlıcan yemeğini 1 dilim çavdar ekmeğiyle yedim gece 2 de yatttım çok yedim ama ayaktaydım . pazar günü anneler günü diye çok kötü cozuttum tam bir fiyaskoydu anlayacağınız yazamıyorum bile ama bugün hiç bir şey olmamış gibi devam ediyorum .

bu sabah 1 kase mercimek çorbası

su saate kadar 4 bardak su

öğle için yanımda 4 y.k. patlıcan yemeği var aralarda yemek için sunta var yanımda akşamada bakacağım ne varsa azıcık yada müsli yerim .

geçmişe bakayım tekrar yazarım takımcığım .

Selam hanımlar.Cuma yarışmasına katılmak isteyenler bölümüne yazdım ama sanırım görülmedi.Cevabınız olumlu olursa bana özelden yazarsanız çok sevinirim.3 aydır cuma zayıflama takımındayım ve takımımdaki biribirinden değerli,nitelikli ve insancıl sevgili takım arkadaşlarımın moral ve desteğiyle 3 ayda 12.5 kilo verdim.Hayatımın bu en zor ama en güzel kararında,zayıflama maratonunda beraber koştuğum;yalnızca internet sayfama değil,hayatıma da giren çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ve takımımdan ayrılmak durumundayım.
14. takım gerçekten çok kaliteli,zeki,donanımlı,azimli ve kararlı üyelerden oluşmakta.Onlar 3 aydır hayatımın en önemli parçalarından biri oldular.Sorunum kaptan kaynaklı,ama ayrıntıya girip polemiğe dönüştürmek ve kalp kırmak istemiyorum.Yalnızca takımının azmini,emeğini ezmeyecek bir kaptanın takımında olmak ve takım ruhuna yakışır bir duruş gerçekleştirmek için yeni bir takıma geçmek istiyorum.
Mesele 1. olmak,10. olmak değil.Mesele takım kaçıncı olursa olsun herkesin takımının emeğine sorumluluk taşıdığını bilmek ve bu emekleri haftalar boyu kilo alarak harcamamak.Emeğe saygı duymak,sanal da olsa ünvanının hakkını vermek,takıma karşı sorumluluk taşımak ve hedefe sarılmak.
Aynı hayal kırıklığını yaşamak,aynı ciddiyetsizliğe sahip olmaktan korkuyorum.Ben bunun için mi çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan ayrıldım demekten korkuyorum.Lütfen.Dürüstçe;ben takımımın motivasyonunu azmimle kamçılar,takım arkadaşlarıma karşı sorumluluğumu unutmam diyen ve takımımla hayatının en zor ama en anlamlı maratonunu bizimle azimle koşarsın,hem takımıma hem kendime güveniyorum diyen sevgili takım kaptanları;hangi takım takımından ve çok sevdiği takım arkadaşlarından üzüntüyle ayrılan bu arkadaşınıza kapısını açar?

ay ne kadar güzel yazmışsın tatlım,maşallah.

tabi canım sen de katılabilirsin
kimseyi geri çevirmeyiz bana uygundur
begüm yani kaptan yardımcısı arkadaşım da onay verirse
çok seviniriz

canım bencede bi sakıncası yok nerde hareket orda bereket ama arkadaş zaten kendine başka bi takım bulmuş galiba

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-268.html

kızlar püsküüt abla hedef kilo listesi istiyo
en kısa sürede hazırlayalım listeyi herkes pazartesi ilk mesajına eklerse süper olur
benim hedef kilom 65 di ama gebelik düşündüğüm için 60 a çektim bu kiloyu
yani hedef kilom 60

bende kilolar gözümü korkutmasın die 75 yazmıştım ama 70 tabiyki.10 kilo korkutuyo ama beni böle yazınca :)

kaptanım hiç pc başına geçmicem.. cumaları bile.. masamı değiştiricem.. müdürümle de konuştum.. izinli geçin diyorum çünkü döndüğümde 5-6 kilo vermiş olacağım için listeler karışmasın :51:

başka türlü çalışacak gibi değilim..

dizilerimi öyle bir geçer zaman ki yi bile izlemicem :14:

9 dersim 3 haftam var :59:

:26:

sana derslerinde başarılar diliyorum o zaman tatlım.dikkat et kendine bu dönemde.çünkü insan ders çalışırken cozutabiliyo bazen.aman diyim .
hadi sana iyi derslerrr

seninkine çok varsa benimkine ne var bilemedim :1: hedef kilom 60 kaptanım hedef sürem 1-1,5 yıl :52:

ben haftasonunu zararsız kapatamadım ama :59:

ya o müsli ne iğrenç bişey ya :25:

üstelik nesquikle çilekli kremşantili sütle yememe rağmen.. bakalım bundan sonra sade sütle napcaz :53: valla şu müsliyi yedikten sonra sizi daha bi takdir ettim..

haftasonu listeni uygulayamadım canım.. pazar günü akşam yenen kıymalı börek cips ve şeftali suyu(arkadaşta misafirlikteydik) bütün günkü emeğimi mafetti.. cumartesiyi hiç söylemiyorum.. ilk kez pazar günü müsli yedim zaten..

ve dün gece bir yemin ettim ki dönemem..

senin listenden çıkarsam şöyle şöyle olsun falan diye :53: biraz halt ettim yani ama yemin etmesem olmayacaktı gibi..

bu haftasonu piknik var o pikniğe kadar diye de süre vedrdim.. piknikten sonra tekrar yemin edicem.. en azından insanlara yeminim var derim :1:

ama en zararlı çıktığım haftasonu oldu.. izinli olduğum dönemde(kaptandan izin alıcam birazdan) senin menüyle devam edip bi diyet günlüğü ile rapor veririm artık :5:

hergün tartılıp yazıcam da.. aynı senin gibi.. öyle işte..

bu arada + çıktım diye izin almıyorum ha :1: başka sebepler var açıklicam şimdi

:5:

sewalim öyle yemin felan bence iice psikolojin gerilicek yaa.. keşke böyle seylere ihtiyac duymadan, basşarabileceğine inansan tatlım bizim sana inandığımız gibi..

ama tabi önemli olan öncelikle derslerin, cok özletme kendini, arada gel benceee :1:

haftasonları zor oluyo gerçekten
hele bi de ev dışındaysan her gördüğünü yiyesin geliyo
bi de eş dost koca falan hep iştahlı olunca
onlar yerken bak bak bi yere kadar
şu ölçülü tadımlık yemeyi becerebilsem ama nerde
biz bi nesil yemezsen arkandan ağlar tabağında bırakma nidalarıyla büyüdük
kolay mı öyle koca tatlıdan 2 çatal al bırak:60:
hep annemin suçu bu kilolar
ye kızım ye kızım şimdi de yemesen kızım sana dokunur:19:

ayy kaptanıım aynı jenerasyondanız heraldee :1:
bnm annem de aynııııydı, polenler, pekmezler, balık yagları tıkardı bu bünyeye zafiyet geçirmeyeyim diye, şimdi biraz az ye dediiğinde bu bünya senin eserin diyorum, kızıyo bana :60::60:

cnm bu arada, bu sabah aldıgım karar göre hedefimi 58 yaptım :1: söz bu son değişiklik

ferihanın kullanıdğı etinin müsliden aldım
son 1 tane vardı 3,50 ye indirimdeydi bi de bulsam stok yapcaktım
5-6 kutu
yarından itibaran işi daha sıkı tutucam bi ara ne ii kilo veriyodum ben
o günlere geri dönsem hafta da 2 kilo verdiğim günleri özledim
çarşamda da kontrolüm var endokrinde ilaçlarım değişcek muhtemelen
şekerim bi regüle olmuyo canına yanayım
şimdi gidiciem klasik replikler şeker hastalığında kilo vermek çok önemli elif hanım bıt bıtbıt
öyle de verdiğiniz ilaçların yan etkisi kilo alımı ve su tutması arkadaşım bu ne biçim tedavi
dememek için kendimi zor tutuyorum:41:

elifcim iyi yapmışsın eti formun müslisini almakla olsun başka markalarıda dener bizede hangisini beğendini söylersin canım . akşamları müsliye alışmak gerekiyor aslında güzel kilo verdiriyor akşam yemeklerinin hafif atlatılması . Doktoru takma kafana onlarda klasik söylenmesi gerekeni söylüyor ne yapsınlar sen yediklerine dikkat et ilaçlarınıda kullan birde moralini yüksek tut gerisi kolay kilolar gidecek bebiş gelecek inşallah :nazar:

günaydın güzel hatunlar;

herkese güzel bi hafta diliyorum.inşallah kaçamaksız çok güzel bir hafta geçiririz hepimiz takım olarak inşallah.

benim hafta sonum çoook dolu ve güzel geçti.
cumartesi günü zaten 5'e kadar çalıştığım için herhangi bir kaçamak vesaire olmadı.
hatta akşam mönüm gayet sağlıklıydı.
3,5 tane ızgara tavuk kanadı yedim.yanında da bol salata ve 1 dilim ekmek
ara yok bile.su içim uyumuşum zaten koltukta

pazar sabahı annem de kahvaltıdaydık,cumartesiden gitmiştik.sabah kocişimle erken kalktık ve havanında güzel olmasını fırsat bilerek mudanyada sahil kenarında yürüyüşe çıktık kahvaltıdan önce 1,5 saat kadar yürüdük.dönerkende 1 çay içip döndük;kahvaltıda da ;
kepek yerine beyaz ekmek yedim.2 topuk +1 dilim
1 yumurta+peynir+domates+salatalık+biber+maydonoz v.s
yani beyaz ekmek dışında sabah bi problemimiz yoktu çok şükür

sonrasında büyük halamı ziyarete gittik.ordaki ikramlar pasta ve sarmaydı.
3,4 tane küçük sarma ve k.k kadar pastadan tattım :42: (bu öğünüde öğle öğünü sanıyorum)

ardından yine 1,5 saat kadar yürüyüş yaptık sahilde.valla yoruldum
eve geldiğimizde saat 6 civarıydı
ve ızgara balık +1 dilim ekmek yedik akşam yemeği olarak+bol salata

ve saat 8,30 gibi eve dönmüştük.
veee malesefki olan evde oldu.kocişle film izliyoduk eyvah eyvah 2 yi
azcık çerezve çekirdekten didikledim ve mini magnum yedim 1 adet.
beni cezalandıracakmısınız kızlar. bakın herşeyi itiraf ettim.:17:
nasıl bir pazar olmuş sizce ??

Son düzenleme:
günaydın güzel hatunlar;

herkese güzel bi hafta diliyorum.inşallah kaçamaksız çok güzel bir hafta geçiririz hepimiz takım olarak inşallah.

cumartesi günü zaten 5'e kadar çalıştığım için herhangi bir kaçamak vesaire olmadı.

pazar sabahı annem de kahvaltıdaydık,cumartesiden gitmiştik.sabah kocişimle erken kalktık ve havanında güzel olmasını fırsat bilerek mudanyada sahil kenarında yürüyüşe çıktık kahvaltıdan önce 1,5 saat kadar yürüdük.dönerkende 1 çay içip döndük;kahvaltıda da ;

3,4 tane küçük sarma ve k.k kadar pastadan tattım :42: (bu öğünüde öğle öğünü sanıyorum)

olur okdr fıstık hanım, bence gayeeet başarılı menün :34:

günaydın güzel hatunlar;

bence gayet güzel kuzu menün beyaz ekmekten korkmamak lazım
kalorisi aynı sadece esmer ekmek daha tok tutuyo diye öneriyolar
dondurma olarak da algida fruttare var hindistan cevizli ve ananslı 60 kalori falan
ama çok lezzetliler kızlar öneririm ben dondurma delisiyim bunlar baya iyi kesiyo o isteği

haftasonları zor oluyo gerçekten
hele bi de ev dışındaysan her gördüğünü yiyesin geliyo
bi de eş dost koca falan hep iştahlı olunca
onlar yerken bak bak bi yere kadar
şu ölçülü tadımlık yemeyi becerebilsem ama nerde
biz bi nesil yemezsen arkandan ağlar tabağında bırakma nidalarıyla büyüdük
kolay mı öyle koca tatlıdan 2 çatal al bırak:60:
hep annemin suçu bu kilolar
ye kızım ye kızım şimdi de yemesen kızım sana dokunur:19:

ahhh ahhh bilmezmiyim o arkandan ağlar sözlerini evde haftaiçi annem diyet yaptırırdı anneannem alt kattan çıkar dokunma yesinler çocuklar der anneme fırça atardı haftasonu babaanne ye giderdik dokunma çocuklara burda yesinler derdi en sevdiğimiz yemekler yapılırdı hala annem kardeşim ve ben için bu çocukları anneannesi ve babaannesi kilo yaptı der .

walla kaptanım katılanlar bile cok az katılıyo, cok aktif değiliz bence.. menülere cok yorum yapılmıyo, takım hep bi karamsar.. üzülüyom ben :14:

haklısın canım
eğer trendy böyle devam edecekse takımdan ihraç edilmesini önericem
ve bu hafta listeye almıcam kendisini
bu işi ciddiye alarak katılacaksa katılmalı herkes hakkını vererek
takımda bi revizyona gidicez kısa zamanda
daha fazla katılım bekliyorum herkesten kızlar

Back
X