Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şu ana kadar yediklerim:

sabah aç karnına: elma sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 üçgen light peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil dolmalık biber,maydonoz, dereotu, 1 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay

ara: şekersiz türk kahvesi,1 kuru incir
bundan sonra yiyeceklerim:
ara: beşibiryerde çay

öğlen: 1 dilim kepekli tost ekmeği, kabak kavurma,üstüne 2 yemek kaşığı light yoğurt,bol salata

ara: 1 dilim karpuz, yeşil çay

akşam: müsli nesfit karışımı, form çay

ara: yeşil çay bol, bol su

yatmadan önce: elma sirkeli ballı sıcak su

Son düzenleme:
günaydın takımcığım çok heyecanlı ve mutlu bir sabaha uyandım Allah herkezin mutluluğunu daim etsin . sabah çok erken kalktım ama hazırlanmak için kahvaltıyı son 5 dk sığdırdığım için hazır pizza vardı evde küçük bir parça yedim sabah sabah ne pizzası demeyin akşamdan annemler getirmiş yemedim ama sabah nesfit yapamadım diye pizza yedim . şimdi nişanlım gelecek onu göreyim göndereyim sonra yine yazarım size öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ... :16:

hemen yazayım

Sabah:
2 dilim ekmek
1 yumurta ve 1 kaşık lorla yapılmış zeytinyağlı omlet
1 domates

Ara:
Bir ince dilim havuçlu tarçınlı kek
Şekersiz adaçayı

Öğle:
Bir dilim peynirli baharatlı ekmek
İki adet çiğ sosis
5 yk zeytinyağlı pırasa
5 yk yoğurt
1 dilim ekmek

Ara:
1 avuç dolusu fındık, badem, kuru s.üzüm

Akşam:
4 yk pırasa
4 yk yoğurt
Yarım dilim ekmek

Ara:
1 kupa elma sirkesi+bal

Kaçamak:

Yarım kepek ekmeği sosisli sandviç :53:

kocişime yapmıştım maça gidicem dedi yemem dedi o maça gidincede ben yedim :53:

gözüm dönmüş midem almadı ama ben hala yemeğe devam ediyordum.. öldürecektim az daha kendimi :53:

midem küçülmüş ama ona sevindim :78:

yoksa her öğlen o ekmeğin tamamını yiyip doymadığım zamanlar vardı

bitti o zamanlar ama çok şükür :91:

YEDİKLERİNDE ÖLE AMAN AMAN Bİ KAÇAMAK YOK TATALIM AMA SUDAN DOLAYI ÖLE + ÇIKMIŞSINDIR.VÜCUDUN ATAMAMIŞTIR O SUYU FALAN NE BİLİYİM.İŞTE ÖLE HERGÜN TARTILIRSAN BÖLE OLUR.

metabolizman tavan yapıyorrrrr:66::66::66::66::66::66:

ANAMMMM GERÇEKTENMİ KIZZZ.BENDE İÇEM O ZAMAN AMA NASIL İÇİYOSUNUZ Kİ YA SABAH SABAH SİRKEYİİİ :((

şu ana kadar yediklerim:

sabah aç karnına: elma sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 1 üçgen light peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 yeşil dolmalık biber,maydonoz, dereotu, 1 dilim kepekli tost ekmeği, yeşil çay

ara: şekersiz türk kahvesi,1 kuru incir
bundan sonra yiyeceklerim:
ara: beşibiryerde çay

öğlen: 1 dilim kepekli tost ekmeği, kabak kavurma,üstüne 2 yemek kaşığı light yoğurt,bol salata

ara: 1 dilim karpuz, yeşil çay

akşam: müsli nesfit karışımı, form çay

ara: yeşil çay bol, bol su

yatmadan önce: elma sirkeli ballı sıcak su

TEBRİKLER MÖNÜN ÇOK DENGELİ GÖZÜKÜYOR.:nazar:

kızlar bugün çok işim var
sunum hazırlamam lazım yarın için
off kaynak yok veri yok
işim çok fırsat buldukça gelcem
sabah müslili kahvaltımı yaptım
ara öğün falan yiyemedim henüz

ya kuzular herkes nesle nesfit ten bahsetmiş nasıl o ya saglıklı mı iyi mi
bende alsam mı ki
ama içinde soya var mı içindekileri elinde olan bi okursa sevinirim

canım bizim takımda hemen hemen herkez akşam menülerini müsli ve nesfitle yapıyor hem hafif hemde müsli kilo verdiriyor . tavsiye ederim içinde soya varmı bilmiyorum bakmak lazım :44:

YEDİKLERİNDE ÖLE AMAN AMAN Bİ KAÇAMAK YOK TATALIM AMA SUDAN DOLAYI ÖLE + ÇIKMIŞSINDIR.VÜCUDUN ATAMAMIŞTIR O SUYU FALAN NE BİLİYİM.İŞTE ÖLE HERGÜN TARTILIRSAN BÖLE OLUR.

ANAMMMM GERÇEKTENMİ KIZZZ.BENDE İÇEM O ZAMAN AMA NASIL İÇİYOSUNUZ Kİ YA SABAH SABAH SİRKEYİİİ :((

TEBRİKLER MÖNÜN ÇOK DENGELİ GÖZÜKÜYOR.:nazar:

teşekkür ederim canım çok saol sonunda ben de dengemi buldum:28:

kızlar meyveli nesfitin içindekilerini yazıyorum dikkat!!!!!

tahıl taneleri: tam buğday(gluten),pirinç, meyve karışımı(%25,7)[kuru üzüm,ananas dilimleri(ananas,şeker,ananas suyukonsantresi, asitliği düzenleyici(sitrik asit),koruyucu (sodyum metabisülfit)),papaya dilimleri(papaya,şeker,asitliği düzenleyici(sitrik asit),koruyucu(kükürtdioksit)),hindistancevizi],şeker,arpa malt ekstresi, glukoz şurubu,tuz,kısmen invert kahverengi şeker şurubu, asitliği düzenleyici(trisodyum fosfat),antioksidanlar(sodyum askorbat ve tokoferol),renklendirici(anatto).

vitamin ve mineraller:niasin, pantotenik asit, vitamin b6, riboflavin, tiamin, folik asit, vitamin b12, kalsiyum ve demir.

eser miktarda:süt, badem, yerfıstığı, fındık, ceviz vb. çeşitleri.

sırke mı mıdenızı delmesın suyla bırlıkte ıcın ıceceksenız bence

2 yemek kaşığı elma sirkesi 1 tatlı kaşığı bal koca bir kupa sıcak suyla karıştırıp içiyorsun bal mideyi korumak için ben ocaktan beri içiyorum hiç bişi olmadı aksine hiç grip de olmadım cildime bile iyi geldi resmen yağ yakıyor

allah seni ne yapsın kız deli 45 kilo mu kara mı puhahahhaha:60::60::60::60::60::60: kopardın beni
ay sen gel ben sana kötü davranmam hiç rüyaların tersi olurmuş kız yoksa 45in tersi 54e mi düşcem acep ayyy inşallah yaaaa
söyle bakem içtin mi elma sirkesini?

ne bilim bebeem nerem acık kaldıysa artık :60: hayır olsun diyelim kısçeem :1:
içtim diyemem, içmeye çalıştım daha çok, 1 saatte bitirdim bir bardağnı:1:

Günaydın kızlar,

Size öğlen olmuş ama ben daha yeni oturabildim pc başına. bugün yalnızım ve işler beni bekliyor.

kahvaltıda
yarım kase nesfit yiyebildim. tabi karnım doymadı. büroya gelince masanın üstünde duran poğaçalara dayanamadım bir tane poğaça yedim. poğaça sevdasından öğle ve akşamı idareli gitmek zorundayım şimdi..

bal sirke karşımı için birşeyler söyliyeyim. geçtiğimiz yıllarda çok uzun süre içtim bal-sirke karışımını. hatta bir yaz ice tea gibi içip durdum. acayip enerjik ve hafif hissettiriyor insanı. ben bir litrelik şişeye 4 çorba kaşığı sirke, 4 çorba kaşığı bal olarak hazırlıyordum. ilk hazırlandığında sirkenin asitli keskin bir kokusu oluyor. hazırlayıp dolaba koyun. biraz beklediğinde o koku hafifliyor ve içimi kolaylaşıyor. dolapta bekleyince bozulmuyor. iyi aklıma getirdiniz. ben de yapayım, koyayım dolaba. sabah akşam meşrubat niyetine içerim.

gün içinde uğrayamayabilirim. çok yazmayın ha, laf yetiştirmekte zorluk çekiyorum sonra.

ferihancım gözün aydın canım, kavuşmuşsunuzdur bu saatlerde.

devrem sen öle tartının her dakika dediğine inanma. sabah kalk, wc ye git. soyun dökün tartıl. tartının yerini de değiştirme. aynı yerde, aynı kılıkta tartılmaya özen göster.

Back
X