Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yürüyüşe cıkmıştık yedikten sonra, ben ona trip atıyodum fln, sonra o böle hızlandı yürüyerek, geride bıraktı beni, takılıyomus megersem bana, ben de dedim madem öyle ters yöne yürümeye başladım, aradı sora gel diye, dedim gelmem sen gel, o da dedi gelmem ortada buluşalım diye, gelmem dedim :19: sonra abada buluşuruz o zmn dedi kapadım bnde, gittim arabanın oraya eve kdr konusmadım, inerken de bişi demedim sora yattım uyudum :63:
yüzü çizilmiş zati, kıpkırmızı duruyomuş öle suratının ortasında :14:
özür diledim ben o da diledi, barıştık ama üzgünüm hala olanlar hep benim yüzmden , delikadir benimki, naapcagı belli olmuyo :50:

iki keçi köprüde karşılaşıp inatlaşmış sonra ikiside dereyi boylamış :1: sizinkisi o hesap olmuş bu inatla zor oluyordur şekerim sizin ilişkiler , kız bundan kavga edilirmi Allah iyiliğini versin bari çok yedirdin 5 km yürümek zorundasın benimle diye ceza verseydin bak o zaman birdaha ye diye ısrar ediyormu :1:
geçmiş olsun Allah korumuş yinede inşallah artık sinirlerine hakim olur bak böyle görünmez kazalar oluyor işte sende üzme bir hamburger yüzünden çocuğu yazık güzelim bir değil bin hamburger feda olsun aşkınıza :69:

bakın sevgiliyle ben :69:

bu yılbaşı cekildi resim, 75-76 kilo felanım ordaaa :52::52:

kaşına gözüne kurban olurum ben yariiimin :69::69::132:

Eki Görüntüle 193592

Canım benim çok yakışıyorsunuz Allah mutlu mesut etsin .

kızlar günaydın ben geldim
sabah kahvaltımı yaptım nesfitle
ama artık bıktırdı ya
1 hafta dönüşümlü yapcam bu olayı ben
normal insanlar gibi kahvaltı yapmayı özledim

canım her sabah aynı yapma arada bir değiştir bende sıkılırım her sabah aynı yersem acele yetişemediğin kahvaltı hazırlayamadığın sabahlar yap nesfiti

şimdiki halini görmedim ki ikisi arasında yorum yapayım
ama eminim baya farketmiştir

boşver ya ohhhhhhh sefan olsun
sonra verirsin senede bir naısl olsa
bu arada dogum gününü kutlarımmmmmmmm :71::71::71:

teşekkür ederim canım :16: bende bir haftalık biraz esnek bıraktım bakalım

iki keçi köprüde karşılaşıp inatlaşmış sonra ikiside dereyi boylamış :1: sizinkisi o hesap olmuş bu inatla zor oluyordur şekerim sizin ilişkiler , kız bundan kavga edilirmi Allah iyiliğini versin bari çok yedirdin 5 km yürümek zorundasın benimle diye ceza verseydin bak o zaman birdaha ye diye ısrar ediyormu :1:
geçmiş olsun Allah korumuş yinede inşallah artık sinirlerine hakim olur bak böyle görünmez kazalar oluyor işte sende üzme bir hamburger yüzünden çocuğu yazık güzelim bir değil bin hamburger feda olsun aşkınıza :69:

biz ikimizde akrep burcuyuz..herşeyimiz inat herşeyimiz kısasa kısas usulü ilerliyo:53:
olsun be gülüm, dogru diyosun :71:

o aradı bebişim, arabayı wurmuş, yüzü çizilmiş yawrumun :14:
çok geçmiş olsun enişteyeeeeeeeeeeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: deli yürek gibi enişte:18:

Eki Görüntüle 193592

öledir sewgiliiim :69:
bn nasıyım ama yüzüm topaç gibin :60::60:
müthişsin cernim müthiş
kvrck ekliyom bak sırf senin içinnnn :1:
yorumumu da isterim ama :52::52:

bunlardaaaa 2 dk önce cekildiiii :8::8:

fıstık çıtırım benimmmmmmmmmmm
:66::66::64::64::64::64:

üye adı hedef kilıo

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge ??????
Kvrck ???????

Kod:

üye adı hedef kilıo

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge 59
Kvrck ???????
seanymphy 58

denizi de ekledim çok özür unutmuşum
bu lista cum paylaşıma gidicek
triedny nin takımda kalıp kalmamsı hakkında fikirleriniz neler kızlar

çok saol kaptanım öpüldün:54:

afiyet olsun bebişim yaramasın inşallah, böle özel günlerde diyetlere karşıyım, tabiiki dikkat etcez ama okdr kasmayarak ii bilem yapmışsııın :46::46:
dogumgünün kutlu olsun arkadaşım, sevdiceğinle niceeee güzel yıllaraaaa:46::46::54::7:

aminnnn inşallah canım . çok teşekkür ederim birtanem ...

günaydııınnnn.ofise yeni geldiğim için anca yazıyorum..
bu saate kadar hastanede olduğumdan kahvaltımıda maalesef orda yaptım.

sabah 1 adet kaşarlı yağsız tost + 1 bardak çay

ara yeşil çay 1 adet eti form limonlu.(1 adet derken 1 paket değil :86:)

öğlen 1 kase müsli

ara yeşil çay

akşam tavuk sote

ara meyve

akşam antreman var 2 saat.o yüzden ofisten çıkmadan bişeyler yiyip eve gidincede 2 kaşık davuk yiyebilirim. spora aç gidip evde yemeğe yumulmamdan daha iyidir heralde.bilemedim

afiyet olsun canım çok haklısın çok acıkmaki yemeklere saldırma az az en güzeli

ferihannnnnnnnnnnnn doğum günün kutlu olsun :24::71::71::71:

teşekkür ederim canım :16:

farihan doğum günüsün mü bugün kuzu
nice mutlu yıllara
happi börtlek tu yuuuu:27:

teşekkür ederim birtanem :16:

Canım benim çok yakışıyorsunuz Allah mutlu mesut etsin .

canım her sabah aynı yapma arada bir değiştir bende sıkılırım her sabah aynı yersem acele yetişemediğin kahvaltı hazırlayamadığın sabahlar yap nesfiti

teşekkür ederim canım :16: bende bir haftalık biraz esnek bıraktım bakalım

holleeeyyy yaşasııınnnn :69::71:
teşekkür ederim bebişim sizideeee :nazar:

Günaydınlarrr az kalorili günlerrr olsunn:))

:9::9::9:
Ayy sabah sabah kendimi gördüm sende çok güldüm:)Bende sürekli bu yüzden eşimle küsüyorum..Ne zaman onun dediği birşeyi yesek ve es kaza ben kilo alsam ogün burnundan getiriyorum senin yüzünden oldu bir daha git sokakta ye öyle gel.Yok şöyle yok böyle..Hatta abartıp onla ogün sofraya oturmuyorum tek başına ye istersen 1 ekmek ye falan diyorum kıyamam susuyor hiç birşey demiyor...
Şu kilolardan kurtulsam en çok o sevincek herhalde onunda psikolojisini bozdum çünkü..
Geçenlerde kızarmış tavuk almış gelmiş göğüs yedim yanında salata anam sabah bir kalktım 100 gram almışım allahhh senmisin alan tavuğu yedim beynini yedimmmm:52:
Ertesi gün 500 gram verince bu sefer eşim bak şişlikmiş benim üstüme attın dedi bu sefer :52:özür diledim:9:
Nedir bu adamların bizden çektiği:=)

:9::9:
Afiyet olsun canım en iyisini yapmışsın

:66::66::46::46:

Nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle bir ömürr...:16:

Çok teşekkür ederim canım amin hepimiz sevdiklerimizle bir ömür mutlu olalım inşallah :16:

oo işin var kızım senin bunla evlenirken bi daha düşün istersen
evlilik fevri hareketleri kaldırmaz
sabır istiyor
ama bende severim kız öyle adamları aferin ona

ya nebiliim doktor bana sakın akşamları hafif diye pattes haşlaması yeme çok tehlikeli ekmek ye daha az kalorili demişti ordan biliyorum
çünkü ben o dönem sürekli patates haşlıyodum acıktıkca bi iki dilim yiyodum hiç verememiştim

AYYY KÖTÜ OLDUM ŞİMDİ :((

şimdi ben gece acıkınca napcam bi söyleyin bana bakiim

GECE ACIKINCA YOĞURT YE SALATALIK DOMATES YE,HİÇ OLMADI LEBLEBİ YE AZCIK

Eki Görüntüle 193592

MAŞALLAH PEK TATLI ÇIKMIŞSINIZ.GÜZELMİŞ ENİŞTE BEY

günaydın takımcığım nasılsınız ben dün fena kalori deposu halindeydim . nişanlım feci sürprizler yapmış diyetimi sabote etmek için savaşmış resmen ama olsun değer aşkıma :69: dün akşam 1 küçük karnıyarık , 4 y.k. pilav , yanında haydari yedim . sonra çayın yanında 1 küçük dilim tiramisu yedim . Nişanlım bana harika bir sürpriz paket hazırlamış içinde muhteşem bir kalpli kutunun içinde bir sürü şekerleme :52: çikolata yumuşak şeker vs rengarenk yanında resimlerimizin bulunduğu bir albüm yaptırmış , çok tatlı bir peluş ayıcık yumuş yumuş sarılıp yatılası bişey :69: güller :69: ayyy harikaydı o çikolatalardan şekerlemelerdende yedirdi afiyetle bana ama aşkla yedim belki kalori olarak yerleşmemiştir vücuduma :78: neyse sonuçta yedim ama inkar etmeyeyim dimi .

bu sabahta 1 k.k. kadar börek yedim az yağlıydı kendim yapmıştım . başka yemedim midemi o kadar zorlamaya gerek yok değilmi .

bugün benim doğumgünüm büyük ihtimalle akşamda bir pasta kesilecektir yine fısır fısır baldız enişte arasında fısırdaşmalar var kesin bişeyler yapılacak dikkat etmeye çalışacağım bu hafta kilo almasam bari :77:

çok çok öpüyorum takımcığım sizleri geçmişe bakalım epey ilerlemiş okuyayım tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

NİCE SENELERE CANCAZIM,O KADARLIK OLUR ÇOÇUK KIRK YILDA BİR GELİYO TATLIM

kızlar günaydın ben geldim
sabah kahvaltımı yaptım nesfitle
ama artık bıktırdı ya
1 hafta dönüşümlü yapcam bu olayı ben
normal insanlar gibi kahvaltı yapmayı özledim

ARADA YAP SENDE CANIMMMM

canım evinde net yoksa takımda paylaşım yapamıyacağı anlamına geliyo
paylaşım yapamaycağına göre ben takımda olmasına bi anlam veremiyorum
arkadaşlara da sorayım onlar ne düşünüyolarsa ortak bi karar alırız ama
ben evinde neti olmayan bize ulaşamayan birinin takıma faydası olacağını düşünmüyorum

BENDE AYNEN SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM TATLIM

hep mutlu ol kuzucum
sebebi nedir mu mutluluğun acaba:27:

BUGÜN KOCAMLA TANIŞALI 5. SENE OLDU :))

kvrck ekliyom bak sırf senin içinnnn :1:
yorumumu da isterim ama :52::52:

bunlardaaaa 2 dk önce cekildiiii :8::8:

:66::66::64::64::64::64:

MAŞALLAH FISTIK GİBİSİN:nazar:

Günaydınlarrr az kalorili günlerrr olsunn:))

:9::9::9:
Ayy sabah sabah kendimi gördüm sende çok güldüm:)Bende sürekli bu yüzden eşimle küsüyorum..Ne zaman onun dediği birşeyi yesek ve es kaza ben kilo alsam ogün burnundan getiriyorum senin yüzünden oldu bir daha git sokakta ye öyle gel.Yok şöyle yok böyle..Hatta abartıp onla ogün sofraya oturmuyorum tek başına ye istersen 1 ekmek ye falan diyorum kıyamam susuyor hiç birşey demiyor...
Şu kilolardan kurtulsam en çok o sevincek herhalde onunda psikolojisini bozdum çünkü..
Geçenlerde kızarmış tavuk almış gelmiş göğüs yedim yanında salata anam sabah bir kalktım 100 gram almışım allahhh senmisin alan tavuğu yedim beynini yedimmmm:52:
Ertesi gün 500 gram verince bu sefer eşim bak şişlikmiş benim üstüme attın dedi bu sefer :52:özür diledim:9:
Nedir bu adamların bizden çektiği:=)

:9::9:
Afiyet olsun canım en iyisini yapmışsın

:66::66::46::46:

Nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle bir ömürr...:16:

YAPMAYIN BACIM BÖLE KOCALARINIZA

üye adı hedef kilıo

taydin 65
Amonra 65
lequim 58
begümD 70
ferihan 70
burcuozzer 52
imseval 60
fulias 48
yasafat 95
triendy 65
DuyguEge 59
Kvrck ???????
seanymphy 58

denizi de ekledim çok özür unutmuşum
bu lista cum paylaşıma gidicek
triedny nin takımda kalıp kalmamsı hakkında fikirleriniz neler kızlar

BENDE SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM KUZU

biz ikimizde akrep burcuyuz..herşeyimiz inat herşeyimiz kısasa kısas usulü ilerliyo:53:
olsun be gülüm, dogru diyosun :71:

bizde nişanlımla inatçıyızdır ben boğa nişanlım akrep ama ben onu eğittim hatalıysa gelir gönlümü alır ben hatalıysam gönlünü alırım bendede eşşek inadı olduğu için asla eğmem başımı bazen çok kızar şu inadını kıramadım diye :1:

3837.jpg

eski olan fotoda kollarımın bıngıl bıngıl oluşu görüküyor :52:

yeni fotoda 52.8 (bugunku kilom)
eskide 60 a dayanmış halim

AYYY KÖTÜ OLDUM ŞİMDİ :((

GECE ACIKINCA YOĞURT YE SALATALIK DOMATES YE,HİÇ OLMADI LEBLEBİ YE AZCIK

MAŞALLAH PEK TATLI ÇIKMIŞSINIZ.GÜZELMİŞ ENİŞTE BEY

NİCE SENELERE CANCAZIM,O KADARLIK OLUR ÇOÇUK KIRK YILDA BİR GELİYO TATLIM

ARADA YAP SENDE CANIMMMM

BENDE AYNEN SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM TATLIM

BUGÜN KOCAMLA TANIŞALI 5. SENE OLDU :))

MAŞALLAH FISTIK GİBİSİN:nazar:

YAPMAYIN BACIM BÖLE KOCALARINIZA

BENDE SENİNLE AYNI FİKİRDEYİM KUZU

begümüm çok teşekkür ederim canım . Seninde tanışma yıldönümünmüş tebrik ederim canım . mutluluklar :16:

Back
X