Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla o kadar sayfayı okuyamıcam kızlar kusura bakmayın.. canım da sıkkın :59:

imseval/110,9/111,6/-0,7/ -1,58% (yüzde hesabını unuttum doğru olmayabilir)

aslında dün öğlen geçen bildirimdeki kiloma düşmüştüm bugün (-) çıkacağımdan emindim ama hiçbişey planladığım gibi gitmedi..

:59:

üzülme güzelim sen derslerine adapte ol sınavdan sonra seninle sıkı bir diyete giricez gidicek kilolar inşallah .:16:

canım benim çok teşekkür ederim birtanem inşallah hepimiz sevdiklerimizle bir ömür mutlu huzurlu oluruz .

resim olayınıda okudum ben ve nişanlım çok korkuyoruz böyle şeylerden yani nazardan bize çokk değiyor o yüzden mümkün oldukça resimleri göstermiyoruz çok ısrar edenlere ancak çünkü o kadar belli oluyorki nazar değdiği hemen birbirimiizi yemeye başlıyoruz Allah korusun hem ne yapacaklarmış senin resmini çok ilginç neyse sen bol bol dua et Allah korusun şerden kötülükten ...

bende çok korkarım nazardan ya
bol bol felak nas okunmalı

yarın düşücem 110,9 dan aşağıya.. çünkü benim bu kilodan düşmem kolay.. 102-103 lere kadar hızlı düşerim.. akşamları müsli yemeyi başardığım zaman tabi :27:

haftasonu yokum.. pazartesi günü iyi haberlerle inşallah..

zaten yarın piknik var öğlen ızgara et yemiş olucam.. akşam eve gelince de müsli mi yerim..

bugün planladığım menüyü de yazayım da çıkıp ders çalışayım.. dün izinliydim evdeydim hiç çalışamadım zaten :59:

menüm:

sabah:

1 dilim kepek ekmeği
1 domates
1 kk peynir
1 çk pekmez
yarım bardak kola :17: ('kolay'a kaçtım>> 'kola'ya kaçtım :1: )

ara:

2 adet sunta püskevit
şekersiz çay

öğlen:

3 kaşık makarna
yoğurt

ara:

1 küçük kepekli sandviç
şekersiz çay

akşam:

2 yk müsli
2-3 yk gevrek
1 bardak süt

:nazar:

sevalim canım bu mönüye uyum sağlarsan harika olur canım çok güzel .

gunaydın sevgılı takımım sımdıden soyleyeyım gelecek hafta cuma ınternete gıremeyecegım cunku 19 mayıs tatılını fırsat bıldım gezıye cıkacagım cuma yokum ızınlı yazarsanız sevınırım yada kıloyu aynıda gecebılırsınız

gecen haftakı kılom:103.2
bu hafta:101.5

gıden:1.7

spor:bu hafta az 180 dk

yasafat nerelerdesin özledik seni daha sık gel lütfen :4: özletme kendini , harika kilo vermişsin çok sevindim adına canım çokçok tebrik ediyorum seni :16:

ferihann

nice nice mutlu yıllara cnm:)
yeni yaşnda istemedğn kilolarndan kurtulasın inşallah

diyorrrrrrrrrr ve bu sefer kesn kaçıorum:1:

Ağzından bla damlıyor burcu çok teşekkür ederim inşallah gidecek bu sefer kilolar .

fulya ve begümde bildirim de bulunursa liste tamam olucak
triendy konusunda
ev taşıyomuş ve evinde neti yokmuş dedi takyon
ben neti olmayan birinin takıma katkı sağlayabileceğini düşünmüyorum açıkcası
ve listeye alıp aynı kiloyla geçmenin diğer takımlara ve bize haksızlık olduğuna inanıyorum
eğer aksini düşünen varsa fikrini belirtebilir

günaydıııınnn beybi beybi aym yor kingodiskolar :51:

fulias (53.1 / 52,8 / 0,3 / 0,56 %)

yüzden 0,564.. diye gidiyordu.0,56 ya yuvarladım.bence gayet yuvarlak oldu.

Sabah sabah moralim bozuldu zaten
akşamda hafif olsun sabaha azcık kilo vermiş olayım die ton balıklı salata yedim ohh pek güzeldi ama malesef tık oynamamış :((

ama neyse ben yine moral bozmadım ve bu sabah nesfit ve müsliyle kahvaltımı yaptım

cerencim sen spor yapmıyorsun di mi kilonun durması o yüzden bence. en kısa zamanda spora başla bence ip felan al kondisyon bisikleti al evde yaparsın akşamları

tatlım haftada 2 gün yürüyüşe cıkıyoruz sewgiliyle, haftada 2 gün müzikle 1er saat dans ediyorum.. günde 150ser ip atlıyorum.. her gün olmasada mekik cekiyorumm.. çalışınca bukdr oluyo..

fulya ve begümde bildirim de bulunursa liste tamam olucak
triendy konusunda
ev taşıyomuş ve evinde neti yokmuş dedi takyon
ben neti olmayan birinin takıma katkı sağlayabileceğini düşünmüyorum açıkcası
ve listeye alıp aynı kiloyla geçmenin diğer takımlara ve bize haksızlık olduğuna inanıyorum
eğer aksini düşünen varsa fikrini belirtebilir

kararını onaylıyorum ben tatlım

bu arada üzgünüm geciktiğim için

Back
X