- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.041
ha ha ben de anlatayım hikaye size... peh sizinki de hikaye mi??
sene 2004, ağustos ayının 30 u.. yıllar yıllar evvel yani
okul bitmiş, ilan vermişim, bekliyorum beni kim stacer alıcak yanına diye... adam yana yakıla arıyo beni.. halbusem ben daa bitirmemişim okulu. tek ders sınavı 1 eylül, 2 eylülde çıkışı alıp gelcem istanbula.. bir aradı iki aradı.. neyse ben geldim başladım görüşmelere, sıra bizimkine geldi. görüştük annaştık. p.tesi başladım. 13 eylül 2004.. o ara yeni ayrılmışım sevgiliden, bi de ayrıldığımdan önceki çıkmış sahneye. gidip geliyom arada derede. bir de bu çıkmaz mı başıma. aman yalappimm 3 adam arasında... en eskisiyle de arkadaşız ha. patronum bana aşık diyom duruyom. vs vs. neyse dedim en eskisi zaten en eski,, sonraki eski de aldatmış seni zaten imkansız, sen didim yenisini dene
böle başladık 2004 kasım sonu.. ama bende hikaye bitmez,, ne bulduysam ben bu hınzırda tam 6 yıl bekledim. neyi mi???
boşanmasını. yanlış anlamayın ha. tanıştığımızda birlikte yaşamıyordu eski eşiyle. ayrılmışlar, bir dava bitmiş ama boşanamamışlardı. velhasıl sonunda adamı boşadım ve aldım kendime. ben boşamadım tabi, benim bir arkadaşım boşadı 
dedim neme lazım ben girmiyim duruşmasına. sonra elalem ne der

bizde de öle özel bir teklif olayı olmadı. nedense beklemedim de. 7 yıldır ailemle geçirmediğim kadar vakit geçiriyorum zaten birlikte. birlikteliğimizin doğal sonucu olarak algıladık herhalde.. ama şunu söyleyebilirim 7 yıldır hiç eskimedik, her daim yenileniyoruz, inşallah evlilik sonrasında da aynı olur. ben bu adamı seviyorum yaa
laf aramızda bence beklediğime değdii
hıh ne zamandır size hikaye anlatmamıştım.
sene 2004, ağustos ayının 30 u.. yıllar yıllar evvel yani

bizde de öle özel bir teklif olayı olmadı. nedense beklemedim de. 7 yıldır ailemle geçirmediğim kadar vakit geçiriyorum zaten birlikte. birlikteliğimizin doğal sonucu olarak algıladık herhalde.. ama şunu söyleyebilirim 7 yıldır hiç eskimedik, her daim yenileniyoruz, inşallah evlilik sonrasında da aynı olur. ben bu adamı seviyorum yaa

hıh ne zamandır size hikaye anlatmamıştım.