Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

azmim zaferi diyebiliriz sizin aşkınıza da
allah tamamına erdirsin inşallah canım:69:

evet evet azmin zaferi kesinlikle:62:

bugün sabah kahvaltıda onlardaydım. kahvaltıdan sonra floryaya gittik, fırsat bu fırsat yürüyüş yapayım dedim. bana kilo verme ya ben seni böyle sevdim, kilo verince başka biri gibi geleceksin bana diyor. ben de didim artık çok geç, ok yaydan çıktı. sen istiyorsun diye verdiğim 6 kiloyu geri mi alayım dedim..:1:

bugün kahvaltıda peynir, domates, yumurta, sucuk birkaç dilim. bunlar normal olanlar. kayınpederim yağlı pide almış, sıcacık, katmer gibi bişey. biraz ondan yedim. ama margarinle yapıldığı için fazla yiyemedim. benim margarine karşı hassasiyetim var. en az 10 yıldır, sıvı yağlar ve tereyağı dışında bir yağ yemediğim için, margarinle yapılmış şeyleri hazmetmekte güçlük çekiyorum. iyi ki margarin kullanmışlar, yoksa hepsini yerdim o pidenin..

yürüyüşten eve gelince nesfit müsli karışımı yedim.

annem yok, mutfak benim, kuzenim bizde, kardeşim geldi. akşam onlara köri soslu tavuk ve fırında sebze yapıcam. kuzim de kardeşim de özlemiş köri soslu tavuğumu. yapıyım da yesin kuzucuklarımm

herşeyden ölçülü yedikten sonra sıkıntı olmaz 2 kaşık pilav diye düşünüyorum canım
çünkü senin hiç kaçamağın yok nerdeyse azmine hayranım valla:nazar:
bu doğanın çayının kalliste abla da bana muhakkak al demişti ben hem diyet olanı hem de slim olanı aldım bi dönem kullandım gayet de faydasını gördüm
bu akşam migrosa gidince tekrar alayım ödem atmaya çok ihtiyacım var

Evet canım elimden geldiği kadar kaçamak yapmıyorum sebebide ben regli dönemlerinde kendime hiç hakim olamıyorum zaten pko hastalığım olduğu için kan şekerim sürekli düşük bu yüzden çok tatlı yiyesim var her daim:58:
Pilav ve makarnadada ölçümü bilmiyorum pişerken tadına bak yok tuzuna bak yok dolu dolu kaşık koy derken 2 kaşık pilavım oluyor 5 kaşık:64:
Bende dün başladım slim çayına 2 kupa içiyorum bakalım iyi gelecekmi diyetisyen bugüne kadar gördüğüm en iyi ödem sökücü demişti..diyet olanında içindekilerde çok iyi bende alıcam bu bitince dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum..

Sabah:2 kuru kayısı
1 bardak ılık limonlu su(Kızlar bunu devamlı yaparsanız çok faydasını görürsünüz daha önce denemiştim)

Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk kadar ezine peyniri
3 zeytin
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı frambuaz reçeli

Öğle:
8 kaşık buharda haşlanmış brokoli salatası bol limonlu ve zeytinyağlı
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt

Ara:
3 adet karışık meyveli etiform
1 kupa doğa slim

Akşam(Şimdiden yazayım)
3 köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata

Gecede 10 erik ya da 1 elma yerim ve bugünüde tamamlamış oluruz hayırlısıyla:34:

temizliğim nihayet bitti
ben de bittim ama bi yandan da yemeğimi yaptım
akşama taze fasulye
domatesli kaşarlı begümün tarifi olan mantar
yoğurtlu brokoli salatası var
eşim bu durumdan hiç memnun değil
bari yanına bi pilav bi tavuk neyin yapsaydın diyo hala
sanki dr ona horlaman kilodan zayıflaman lazım dememiş gibi
bu arada çarşamba günü eşim ameliyat olacak burnundan
dr aç karna gel diyince ne kadar aç dedi ya şaka gibi:60:
o da mecburen benle diyet yapıcak artık

Sabah:2 kuru kayısı
1 bardak ılık limonlu su(Kızlar bunu devamlı yaparsanız çok faydasını görürsünüz daha önce denemiştim)

Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 kk kadar ezine peyniri
3 zeytin
domates salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı frambuaz reçeli

Öğle:
8 kaşık buharda haşlanmış brokoli salatası bol limonlu ve zeytinyağlı
1 dilim kepek ekmeği
3 kaşık yoğurt

Ara:
3 adet karışık meyveli etiform
1 kupa doğa slim

Akşam(Şimdiden yazayım)
3 köfte
1 dilim kepek ekmeği
salata

Gecede 10 erik ya da 1 elma yerim ve bugünüde tamamlamış oluruz hayırlısıyla:34:

şuncacıklarla doyuyosun ya brovo sana:1::nazar:

Evet canım elimden geldiği kadar kaçamak yapmıyorum sebebide ben regli dönemlerinde kendime hiç hakim olamıyorum zaten pko hastalığım olduğu için kan şekerim sürekli düşük bu yüzden çok tatlı yiyesim var her daim:58:
Pilav ve makarnadada ölçümü bilmiyorum pişerken tadına bak yok tuzuna bak yok dolu dolu kaşık koy derken 2 kaşık pilavım oluyor 5 kaşık:64:
Bende dün başladım slim çayına 2 kupa içiyorum bakalım iyi gelecekmi diyetisyen bugüne kadar gördüğüm en iyi ödem sökücü demişti..diyet olanında içindekilerde çok iyi bende alıcam bu bitince dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum..

bende de pko var şeker var
onun için o tatlı krizlerini iyi bilirim
duygu diyetine süt ve yoğurtu fazla eklemeni öneririm
ciddi faydasını görürsün ben şahsen çok gördüm
hele tarçınlı süt tatlı ihtiyacını da ortadan kaldırıyo
ara öğünlerde yarım bardak yağsız ya da yarım yağlı süt metobolizmayı hızlandırıyo
demişti diyetisyenim bana

işim bittiğine yemeğimi yaptığıma göre kendime zaman ayırabilirim
şimdi güzel bi duş alıp şık şıdım giyinip makyajımı yapayım
kocemle dışarı çıkcaz
bu kadar süse gide gide migrosa gidicez:60:

temizliğim nihayet bitti
ben de bittim ama bi yandan da yemeğimi yaptım
akşama taze fasulye
domatesli kaşarlı begümün tarifi olan mantar
yoğurtlu brokoli salatası var
eşim bu durumdan hiç memnun değil
bari yanına bi pilav bi tavuk neyin yapsaydın diyo hala
sanki dr ona horlaman kilodan zayıflaman lazım dememiş gibi
bu arada çarşamba günü eşim ameliyat olacak burnundan
dr aç karna gel diyince ne kadar aç dedi ya şaka gibi:60:
o da mecburen benle diyet yapıcak artık
:9::9:Şimdiden geçmiş olsun canım demek ne kadar aç dedi o da bizden desene:))

şuncacıklarla doyuyosun ya brovo sana:1::nazar:
Doyduğumu kim söyledi:9::9::nazar:

bende de pko var şeker var
onun için o tatlı krizlerini iyi bilirim
duygu diyetine süt ve yoğurtu fazla eklemeni öneririm
ciddi faydasını görürsün ben şahsen çok gördüm
hele tarçınlı süt tatlı ihtiyacını da ortadan kaldırıyo
ara öğünlerde yarım bardak yağsız ya da yarım yağlı süt metobolizmayı hızlandırıyo
demişti diyetisyenim bana
Tatlım bende diyetisyenin söylediklerine göre hareket ediyorum ama şuan için malesef süt yok ama her öğün 3 kaşık yoğurt hakkım var bakalım biraz kilo vereyim belki o zaman yediğim günlere sayıyorum bunları:34::34:

işim bittiğine yemeğimi yaptığıma göre kendime zaman ayırabilirim
şimdi güzel bi duş alıp şık şıdım giyinip makyajımı yapayım
kocemle dışarı çıkcaz
bu kadar süse gide gide migrosa gidicez:60:

bizimde bütün hayatımız migros tansaş kipada geçiyor ne yapcan heleki çocuk olunca marketlerde 2 3 saat eğleniyoruz:9:

selam bebikler, sewgiliyle harika bir gün geçirdik bol oksijenli bol mangallı evdeyimm simdii :1:
müstakbel kayınvalideme gidemedim bugün, yarın ordayım kısmetse :1:

bugün bol bol yürüdüm, hamakta sallandım, dağ bayır koşturdum, tepelere tırmandım, ata bindim, cocuk gibiydim anlıcagnızz :55:

bugünden armağanım olsun bu da sizee :1:
allahım hepimizi sewdiklerimize bağışlasın hep güldürsün yüzümüzü inşallahh :nazar:

$DSC00738.webp

bugün gittim kendime beyaz leblebi aldım bide nesle nesfit aldım
ama bu nestle nesfit ten ne kadar yicem ne kasdar süt katcam
bi yardım edinnnnn

selam bebikler, sewgiliyle harika bir gün geçirdik bol oksijenli bol mangallı evdeyimm simdii :1:
müstakbel kayınvalideme gidemedim bugün, yarın ordayım kısmetse :1:

bugün bol bol yürüdüm, hamakta sallandım, dağ bayır koşturdum, tepelere tırmandım, ata bindim, cocuk gibiydim anlıcagnızz :55:

bugünden armağanım olsun bu da sizee :1:
allahım hepimizi sewdiklerimize bağışlasın hep güldürsün yüzümüzü inşallahh :nazar:

:nazar::nazar::nazar:Rabbim nazardan saklasın hep yüzünüzü güldürsün canım...

bugün gittim kendime beyaz leblebi aldım bide nesle nesfit aldım
ama bu nestle nesfit ten ne kadar yicem ne kasdar süt katcam
bi yardım edinnnnn

Canım 6 kaşık nesfite bir bardak süt veriyordu benim doktorum:16:

:16:

kızlar ben bu sabah kocişimin ekmek bana bana sucuklu yumurta yemesine dayanamadım
veeeee...................:50:
ama akşama kadar telafi edicem söz

Öneri:

Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

kızlar bu öneriye cevap vermemiz gerek herkes oylamaya katılırsa püsküüt ablaya ileticem
geç kalmışız zaten biraz acele olursa şık olur

Back
X