gece bekçisi geldi haaanımm,
kimsecikler kalmamış yine ben gelene kadar.
bugün yediklerimi şöyle bir toparlıyayım.
sabah
nesfit
öğlen
çorba
4 köfte
2 kaşık pilav
salata
ara
yarım kase nesfit
akşam
eve geç geldim. fırında türlümden hala vardı. annem evde olmayınca yemek düzeni de olmuyor. biraz ısıtıp türlüden yedim. az önce de 1 yeşil elma yedim..
akşamüstü gittim kavitasyon ve pasif jimnastiğe. daha doğrusu gittik. tam ben bürodan çıkacakkem nişanlım geldi.. ben çıkıyorum dedim. dur dedi gideriz bi kahve içelim. o kahvesini ben yeşilçayımı içtik. gittik. giderken yolda meraklı meraklı neresi burası, neymiş o, nası oluyomuş vs vs 100 tane soru sordu. neyse ben indim arabadan, girdim içeri. o da peşimden geldi. güzellik merkezine birlikte gitmiş olduk. sağolsun başımda bekledi

gelelim asıl mevzuya. yatıyorsun, abla geliyor, ilk uygulama çın çın çın ses çıkaran bir zımbırtı. ikincisi bu selülit masajı yapılan ucu topuzlu bişi var ya. onunla titreşimli bi masaj. üçüncüsü vakum yapıyor. bunlar bittikten sonra pasif jimnastik 20 dk. o da karın bölgesi için ab shaper mıydı ne elektrik akımıyla kasların kasılmasını sağlayan bi alet vardı. aynı teknik. istediğin bölgeye takılıyor, kaslarını 2.5 saniyelik kasılmalarla çalıştırıyor. ikinci seansım haftaya salı. 10 seans almıştım. bakalım neler olacak. ben üst bacaklarıma yaptırdım. eve gelince ölçtüm. 2. seanstan sonra incelme durumunu yazıcam..