Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

unutmadan söyleyeyim takımı 2 ye bölen bi kişinin de artık oylamasına falan gerek yok
bu kadar fazla krediyi tüketti yeter
bu kadar demokrasi fazla ona
gitti ve mümkünse bi daha gelmesin

o zaman tamam tatlım zaten konuşmalarda bu şekildeydi
yine biz adil olup oylama yaptık ve diskalifiye edilen trendy21 in oy çokluğuyla bundan sonraki huzur için takıma tekrar girmesine karar verildi.

5.takım bilgilerinize.

gosterdıgın resım gıbı mı oldu cerencım sacının rengı, merak ettım valla:34: gıt bı köşede fotonu ceksınlerde bız de gorelımmm:1:

walla canikomm foto makinam yanımda ama kablosu yok :59:
bu gece eklerim en geç ama :1: sizde ii alıştınızz heee resme, senle denizden de istiyorum iştee :60:
o renge yakın oldu, ışıkla bakır, ışıksız kumral, normalde başak sarısı gibi oldu :60::60:
tanıyamıyom kendimi su an bi garip geldi :60:

selam millet geldim
sadece tek ricam var
takımda sorun yaratan ikiliklere sebep veren insana artık yer yok
bi daha da konusunu açmayalım
zaten dün gece kendisinin son yazdıkalrından sonra
bütün tartışmaların ne kadar gereksiz olduğunu bi kez daha anladım
çok da umrunda olmadı savunulması veya hakkında tartışılması
herkes layıkıyla yaşar
biz kendi işimize bakalım
boşu boşuna çene patlattık
giden mesaimizden oldu.
her zaman duygusal değil profosyenel yaklaştım bu konuda
ve sonunda ne kadar haklı çıktığmı gördüm bu bana yeter

+1

unutmadan söyleyeyim takımı 2 ye bölen bi kişinin de artık oylamasına falan gerek yok
bu kadar fazla krediyi tüketti yeter
bu kadar demokrasi fazla ona
gitti ve mümkünse bi daha gelmesin

bencede.. oylama sona ersin.. trendye de naşşşş....:51:

ayrıca kaptanlığa birinin talip olmasını istiyorum
çünkü kaptanlığı bırakıcam
çünkü ben bu işi çok ciddiye alıyorum ve mükemmel olmasını
istiyorum bu da kararlarımın katı olmasına sebep oluyo
bu yüzden yanlış anlaşılıyo olabilirim
buna gerek yok vakti zamanı az biraz da matematiği olan herkesin
yapabileceği bi iş liste hazırlamak
paylaşıma sunmak olanı biteni takip etmek
bu sorumluluğu alacak olan olursa sevinirim

dur bi elif yaa, bi süre daha deniyelim bakalım nası olcak oldu mu bebiş :70:

Son düzenleme:
o zaman tamam tatlım zaten konuşmalarda bu şekildeydi
yine biz adil olup oylama yaptık ve diskalifiye edilen trendy21 in oy çokluğuyla bundan sonraki huzur için takıma tekrar girmesine karar verildi.

5.takım bilgilerinize.

gittim geldim geçmişe.neler olmuş ya hepsini okuyamadım ama.saçma sapan şeyler.
oyum olumsuzdur.

walla canikomm foto makinam yanımda ama kablosu yok :59:
bu gece eklerim en geç ama :1: sizde ii alıştınızz heee resme, senle denizden de istiyorum iştee :60:
o renge yakın oldu, ışıkla bakır, ışıksız kumral, normalde başak sarısı gibi oldu :60::60:
tanıyamıyom kendimi su an bi garip geldi :60:

aay ben yıne avatarımda fılan kullanıyorum resim, denız tamamen saklıyo kendıniii, gizemli hatunnn :1: siz miss gıbı kılolar verıyosunuz tabı koyun resımlerı, benım daha gıdecek yolum varr :10: :1:
denize bı baskı yapalım, foto ısteyelım imzalıı :1:
saçında bizi kırmamış işte, bız bakır istemıstık ışıkla bakır oluyomuş sen daha sarı ıstemıstın normalde de o renk oluyomuş, böylece herkesın gonlu olmuş olduuu:1:

Son düzenleme:
o zaman menümü söyleyim dün akşam bişey yemedim
sinirden miğde spazmı yaşadım resmen
bağırsaklarım bozulmuş
wc den çıkamadım wc de bol bol düşünmeye vaktim oldu
anlayın işte naparken:27::27:
sabah kepekli tost yedim
öğlen yemek henüz yemedim ne yesem düşünüyorum
ve bugün Kick Boks kursuna yazılıcam
iyi kolari yaktırıyomuş
uzun zamandır araştırıyoduk
eşim bulmuş bi yer gidip görücem ortamı beğenirsem
haftaya başlıcam

üzgünüm üzülüyorum
doktora gittik bebeğimin degerleri güzeldi 4 haftalık olmuştu
dün tekrar doktora gittik doktor yine düşük yapıcaksın dedi deger düşmeye başlamış fena canım acıyo çok üzülüyorum
perşembe tekrar gidicem duruma bakıcaz
belki bebegim son kez tutunmaya çalışır bana yoksa düşecek
ben perşembeye kadar giremeyebilirim çünkü bunun haricinde bişi düşüncek durumda değilim
nolur izin verin bana özür dilerim ben paylaşımda bulunamıycam perşembeye kadar

canım aklına kötü şeyler getirme dua et bol bol
ben de dua edicem
nşallah tutunur annesine bebişin
üzme kendini
aklında burda kalmasın gelemezsen aynı geçeriz seni
sen iyi ol emi

slm canlar
sabah domates salatalıklı sandviç yedim o kadar
dahada bişi yemedim
canım hiçbişi istemiyo

bu arada oylama yapmışsınız ben anlamadım ki kim gitsin diye yaptınız o oylamayı

gecikmişm sanırım k.bakmayın dünün yol yorgnluğu fln derken bgn çok geç kalkatk oğlumda ben de fosur fosur uyumuşuz:)

oyum olumszdur,ama btmiş zaten.
neyse zaten doğru olan yapılmış. konunun uzamasna geerek yok.
elifcm bence sen gayet ii bi kaptansn,takımın böle bi disiplinle hizaya sokulması,herkesn üyesi bulunduğu grubn sorumluluğnu taşıması gerekr,tm hayatmz için geçerli olck bi durum bu,kimse takımını zor durumda bırakmamalı. yapamicaksa da o takımı meşgul etmemeli bireysel mi takılck napcksa onu yapmalı işte. neyse herkes gereksz gerildi,,elifcm bence bırakma,yani ben şahsen seni aday gösteriorum kaptanlığa:27:

yeminlen önüne 1 tepsi baklava fırlatırım.kaptanlık demek disiplin demek.takım idare etmek laylaylomla olmaz sen doğru olanı yapıyorsun.problemi olan gitmiş zaten aga.sen nereye gidiyosun.
hayırlara vesile işalla

gecikmişm sanırım k.bakmayın dünün yol yorgnluğu fln derken bgn çok geç kalkatk oğlumda ben de fosur fosur uyumuşuz:)

oyum olumszdur,ama btmiş zaten.
neyse zaten doğru olan yapılmış. konunun uzamasna geerek yok.
elifcm bence sen gayet ii bi kaptansn,takımın böle bi disiplinle hizaya sokulması,herkesn üyesi bulunduğu grubn sorumluluğnu taşıması gerekr,tm hayatmz için geçerli olck bi durum bu,kimse takımını zor durumda bırakmamalı. yapamicaksa da o takımı meşgul etmemeli bireysel mi takılck napcksa onu yapmalı işte. neyse herkes gereksz gerildi,,elifcm bence bırakma,yani ben şahsen seni aday gösteriorum kaptanlığa:27:

:54::54::54: öpüyorum sizi teşekkür ederim
ama isterim ki bu ulvi görevin hazzını başka dostlarım da tatsın:60:
bi süre daha burdayız begümle ama isteyen herkes kaptan ve yardımcısı olabilir
kızlar çekinmeyin teklif etmeye:34:

aay ben yıne avatarımda fılan kullanıyorum resim, denız tamamen saklıyo kendıniii, gizemli hatunnn :1: siz miss gıbı kılolar verıyosunuz tabı koyun resımlerı, benım daha gıdecek yolum varr :10: :1:
denize bı baskı yapalım, foto ısteyelım imzalıı :1:
saçında bizi kırmamış işte, bız bakır istemıstık ışıkla bakır oluyomuş sen daha sarı ıstemıstın normalde de o renk oluyomuş, böylece herkesın gonlu olmuş olduuu:1:

hayatım içim gidiyor foto koymaya sorma...... belki bi ara özelden sana ve cerene gönderebilirim ama malesef ortaya paylaşamam. kocişten kesin emir var interneti söker atarım diyor o derece yani.

öğle yemeğimi yiyorum şu an. 1 kepçe ezogelin çorbası, 3 tane tavuk köftesi, 2 yemek kaşığı light yoğurt, bol salata.....:56::56::56::56::56::52:

o zaman menümü söyleyim dün akşam bişey yemedim
sinirden miğde spazmı yaşadım resmen
bağırsaklarım bozulmuş
wc den çıkamadım wc de bol bol düşünmeye vaktim oldu
anlayın işte naparken:27::27:
sabah kepekli tost yedim
öğlen yemek henüz yemedim ne yesem düşünüyorum
ve bugün Kick Boks kursuna yazılıcam
iyi kolari yaktırıyomuş
uzun zamandır araştırıyoduk
eşim bulmuş bi yer gidip görücem ortamı beğenirsem
haftaya başlıcam

kahvaltı sade olmş cnm,gzel.
ben de taebo yapıodum bi ara abooooooooooo diyim sana:53: çok çılgınnnn,o da kickboks hareketleriyle fln yapılıo ya,ama aşırı tempolu ya,hatta ilk gn bayılıodm nerdeyse:27:
kolay gelsn şimdiden

slm canlar
sabah domates salatalıklı sandviç yedim o kadar
dahada bişi yemedim
canım hiçbişi istemiyo

bu arada oylama yapmışsınız ben anlamadım ki kim gitsin diye yaptınız o oylamayı

cnm çok geçmiş olsn,inş bebeğin bırakmaz seni sıkıca tutunur.
başka bişi de dert etme ve kendne de ii bak moral çok önemli her konuda olduğu gbi bundada

öğle yemeğimi yiyorum şu an. 1 kepçe ezogelin çorbası, 3 tane tavuk köftesi, 2 yemek kaşığı light yoğurt, bol salata.....:56::56::56::56::56::52:

güzel olmuş öğünün tatlm afiyet olsn..

ben de daha yarım saat önce kahvaltı yaptm:26:

3yk müsli+3yk nesfit+3 kuru kayısı

şimdi 4 bardak fln bi su içiim daha öğlen yimee fln yiyemem:50:

bu arada çok deli ödem var vücudumda yaa,geçen cumadan nerdeyse 3kilo fazlayım öle söliim ama imkansz 3 kilo almam o kadar da abartmadm yani,hayvani ödem var şu an vücudmda çnkü çok karnm ağrıyo adet olcm heralde bi de yoldan geldm ya o çok şişirio beni,anca 3 gnde iner bu şişlik..

kvck 6. hissim ne diyor biliyormusun?
burda bebişine isim koymak için birbirimize giricez diyor :emir_bebek:
ben listesi hazırladım bile :52: ama şimdi söylemicem 1 buçuk ay sonra söylicem:25:

Back
X