Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese tünaydın bu arada kızlar
sabah işlerimi toparladım geldim
ama malesef takım yine dökülüyo kızlar,napcaz böle ?

Biz dün akşam iş çıkışı eşimle buluşup alışveriş yaptık azcık
ben o gelene kadar 20 dk kadar yürüyüş yaptım
sonrasında 2 si kepekli 2 si tahıllı 4 tane çubuk yedim saat 7 olmuştu karnım açıkmıştı avm de dolaşırken
eve vardığımızda saat 930 du ve ben tabii ki yemek yemedim o saatten sonra süper oldu
dolaştığım yürüdüğümde yanıma kar kaldı
saat 10 gibi 1 kase dondurma yedim o kadar

bu sabahta 1 simit+1 fincan çay (geç kalınca kahvaltı edemedim),
ara:yok
öğle:4 kaçık semizotum var yanımda+1 küçük dilim ekmek
ara:5 erik 5 çilek aldım yanıma
akşam:nohutum var yanına pilav yapıcam bakalım ondan yerim azcık herhalde

slm kızlar ben yine babamlardayım,mama sandalyesi siparişi vermek için açtk pc yi ama bi selam vermek istedm,nasılsnz? herkes iidir inş.

ben çok şükür yne 50 li kilolardayım bgn.
sbh tartıldm 59,9 um:66::64:

ama kahvaltıyı azcık fazla kaçırdm,biraz kontrollü gtmem lazım bgn o yüzden.
dışarda da bi dünya işim var birazdan babamla çıkıcaz,mama sandalyesine karar veremedm zaten pefffff:63:

Tünaydın canlarım:)
Bugün ancak girebildim..Bu arada ben powerplate e başladım umarım faydası olur...
Taydin canım geçmiş olsun gönlünü ferah tut iyi şeyler düşünmeye çalış...Allah sağlıklı ömürler versin ayırmasın sizi inşallah...
Bugün saçlarımı boyatmaya gidicem oğlum uyudu uyansın kuaföre....Biraz bakım yapalım bakalım:)

seni görünce bende hevesleniyorum yeniden yapsammı karbonhidrat diyeti diyorum hiç kilo verdinmi tartıldınmı yoksa cumamı göreceksin sonucu canım
cuma başladım ben bunu yapmaya pazar kaçamaklarım oldu ama bugün iyi baya kabızlığa rağmen 700 gram gitmiş bugün itibaariyle bakalım kabızlığım biterse bence daha çok gidecek.:9::8:
selam kızlar nabersinizzzz :3:

mutluyum çünkü bir gün daha geçti, ve izne çıkmama 16 gün kaldıııı :32: :1:

buarada hepinize ii dilekleriniz için teşekkürler, canlarım benimmm :70:

bu hafta foss oldu benim, su an 400 gr artıdayım, cumaya kdr bilmiyorum nolur, o motivasyonum kalmadı hiç wsizlerden uzak kalınca, bu hafta koyverebilirim, gözümü iştahımı doyurup haftaya bomba gibi gelebilirim:31:

taydincim cnm geçmiş olsun cok, hemen aklına olumsuz seyler getirme bi doktora git hemen, içini ferah tut bebekkkiiimmm kıyamayız sanaaa :29:

canım benim iyi misin artık?:13: özledik kız!!!!!!!!bizim de izne çıkmamıza 22 gün kaldı. kısmetse 30unda çıkıyoz tatile inşallah bi aksilik olmazsa. şu 22 günde ne kadar kilo verirsem kar bakalım:8::8::8::8:

8 haziran çarşamba menüm:

kahvaltıdan önce: beşibiryerde çay(0)

kahvaltı:

sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
yarım dolmalık biber(2)
yeşil çay(0)

ara: türk kahvesi(0), beşibiryerde çay(0)

öğlen:

1 kaşık yoğurt(3)
5 tane köfte(4) ( hazır köfteydi. tost makinesinde pişirdim yağsız, paketin üstündeki kbye göre yazıyorum)
1 tane taze soğan(1)
1 çay bardağı diet cola(0)

ara:yeşil çay(0)

akşam: 4 yemek kaşığı taze fasulye(9) 1 tane taze soğan(1), form çay(0)

ara: yeşil çay(0)

gün boyu 3.5 litre su(2 litresi gitti bile 1.5 litre kaldı)

toplam 38 ünite:64::64::64::64::64:

merhabalar,,
sabah yarım kaşarlı tost yiyip hastaneye gittim.

tomografi ve boyun röntgenimi çektirdim. dikişlerdeki durumu da gösterdim. pansuman yapılıp bandajlandı. cuma günü de karın bölgesine röntgen ve ultrason çekilecek. onları gördükten sonra birşey sölicekler.. şimdi tepkisizler. enfeksiyon, iltihap her neyse sadece dışta ise sorun yok, içte şantın hortumuna geldiyse beyne kadar ulaşır dediler. cumayı beklemekten başka yapacak birşeyim kalmadı.

ilk ameliyat olduğumda annemleri bile hastane yatışımı yaptıktan sonra aramıştım. deli cesareti vardı üzerimde. şimdi inanın gözüm yemiyor. günlük hayatımda hasta gibi yaşamıyorum kesinlikle. ama böyle olunca da acayip oluyorum.. desteğiniz için çok teşekkürler.. sizi çoookk seviyorum..

inşallah cuma günü bir aksilik olmadığını da öğrenerek rutin kontrolümü tamamlamış olurum. nasılsa hasteneye gidecem diye dahiliye ve ortopedi randevusu da aldım cumaya. bütün kontrolleri bitireyim de kafam rahatlasın bari. her zaman hastaneye vakit ayırmaya da fırsatım olmuyor..

öğle yemeğimde 1.5 lahmacun yedim..

akşam da haliçte mangal yapacakmışız, arkadaşlar aradı.. ızgara tavuk ve salata olacak menüde..

öpüyorum hepinizi, akşama kadar gelemeyeblirimm..

merhabalar,,

Tomografi ve boyun röntgenimi çektirdim. Dikişlerdeki durumu da gösterdim. Pansuman yapılıp bandajlandı. Cuma günü de karın bölgesine röntgen ve ultrason çekilecek. Onları gördükten sonra birşey sölicekler.. şimdi tepkisizler. Enfeksiyon, iltihap her neyse sadece dışta ise sorun yok, içte şantın hortumuna geldiyse beyne kadar ulaşır dediler. Cumayı beklemekten başka yapacak birşeyim kalmadı.

Ilk ameliyat olduğumda annemleri bile hastane yatışımı yaptıktan sonra aramıştım. Deli cesareti vardı üzerimde. şimdi inanın gözüm yemiyor. Günlük hayatımda hasta gibi yaşamıyorum kesinlikle. Ama böyle olunca da acayip oluyorum.. Desteğiniz için çok teşekkürler.. Sizi çoookk seviyorum..

Inşallah cuma günü bir aksilik olmadığını da öğrenerek rutin kontrolümü tamamlamış olurum. Nasılsa hasteneye gidecem diye dahiliye ve ortopedi randevusu da aldım cumaya. Bütün kontrolleri bitireyim de kafam rahatlasın bari. Her zaman hastaneye vakit ayırmaya da fırsatım olmuyor..

Akşam da haliçte mangal yapacakmışız, arkadaşlar aradı.. ızgara tavuk ve salata olacak menüde..

inş cumayada güzel sonuçlar alırsın hastaneden canım benim.iyi eğlenceler akşama sana

merhabalar,,

tomografi ve boyun röntgenimi çektirdim. dikişlerdeki durumu da gösterdim. pansuman yapılıp bandajlandı. cuma günü de karın bölgesine röntgen ve ultrason çekilecek. onları gördükten sonra birşey sölicekler.. şimdi tepkisizler. enfeksiyon, iltihap her neyse sadece dışta ise sorun yok, içte şantın hortumuna geldiyse beyne kadar ulaşır dediler. cumayı beklemekten başka yapacak birşeyim kalmadı.

ilk ameliyat olduğumda annemleri bile hastane yatışımı yaptıktan sonra aramıştım. deli cesareti vardı üzerimde. şimdi inanın gözüm yemiyor. günlük hayatımda hasta gibi yaşamıyorum kesinlikle. ama böyle olunca da acayip oluyorum.. desteğiniz için çok teşekkürler.. sizi çoookk seviyorum..

inşallah cuma günü bir aksilik olmadığını da öğrenerek rutin kontrolümü tamamlamış olurum. nasılsa hasteneye gidecem diye dahiliye ve ortopedi randevusu da aldım cumaya. bütün kontrolleri bitireyim de kafam rahatlasın bari. her zaman hastaneye vakit ayırmaya da fırsatım olmuyor..

akşam da haliçte mangal yapacakmışız, arkadaşlar aradı.. ızgara tavuk ve salata olacak menüde..

geçmiş olsun canım benim. inşallah sonuçlar temiz çıkar da rahatlarsın:54:

kuzular sabahtan beri imanım gevredi ya
şu yeni sistem eğitimleri yüzünden bütün işler birikti
geçmişe dönük evrakları da yeni sisteme aktarmaya çalışıyoruz
küfür günah çalışıyorm işte
sabah bi tane ev poğaçası yedim
az bişey beyz peynirle
öğlen de mantarlı çorba ve 2 kaşık makarna yedim
az önce de bi kaç tane erik ve 2 kayısı

merhabalar,,

canım benim inşallah cuma günü sonuçların tertemiz çıkacak sakın moralini bozma öpüyorum canım . Akşam için iyi eğlenceler :16:

merhabalar,,

canım benim ya kıyamam çok geçmiş olsun
temiz habaerlerini bekliyoruz tatlım sakın ihmal etme

inş cumayada güzel sonuçlar alırsın hastaneden canım benim.iyi eğlenceler akşama sana

geçmiş olsun canım benim. inşallah sonuçlar temiz çıkar da rahatlarsın:54:

canım benim inşallah cuma günü sonuçların tertemiz çıkacak sakın moralini bozma öpüyorum canım . Akşam için iyi eğlenceler :16:

canım benim ya kıyamam çok geçmiş olsun
temiz habaerlerini bekliyoruz tatlım sakın ihmal etme

sağolun kızlarr.. uslu uslu oturuyorum. moralimi bozmuyorum. dottorlarımı seviyorum. onlar bana güzel şeyler sölicekler.. şimdi aştitom gelsin adliyeden ben mangala gitçem o da toppantıya:60:

taydin sen istanbulda mı avukatlık yapıyosunn :44: eşin ya da müstakbel eşin mi demeliydim, sanırım o da avukat; bizde karı-koca aynı meslektenızz sizle :40:

taydin sen istanbulda mı avukatlık yapıyosunn :44: eşin ya da müstakbel eşin mi demeliydim, sanırım o da avukat; bizde karı-koca aynı meslektenızz sizle :40:

evet canım istanbuldayız, birlikte çalışıyoruz. :52: bakırköyde bir işiniz olursa seslen.. elimden geldiğince yardımcı olurum..

sayesinde mangala gidemiyorum..:4: toplantısı varken mangal ayarlamalarına bozulmuş paşam.. ben de gidersem bozuşurmuşuz. halbuki dün aradılar, çarşamba olmaz didim, perşembe dediler, sordum muhtereme bilmiyorum diyince bugünde karar kılmıştıkk.. şimdi anlatmaya kalksam tartışıcaz ve benim tartışmaya hiç halim yok. iyisi mi oturup yapmam gereken işleri yapıyım..:50:

evet canım istanbuldayız, birlikte çalışıyoruz. :52: bakırköyde bir işiniz olursa seslen.. elimden geldiğince yardımcı olurum..

sayesinde mangala gidemiyorum..:4: toplantısı varken mangal ayarlamalarına bozulmuş paşam.. ben de gidersem bozuşurmuşuz. halbuki dün aradılar, çarşamba olmaz didim, perşembe dediler, sordum muhtereme bilmiyorum diyince bugünde karar kılmıştıkk.. şimdi anlatmaya kalksam tartışıcaz ve benim tartışmaya hiç halim yok. iyisi mi oturup yapmam gereken işleri yapıyım..:50:

saol canım ben de bilmukabele :34:

biz ayrı ofıslerdeyız, iki skk'lı :1: aynı ofiste yapamayız :52: size nazar değmesinn :nazar: ama bize böyle iyi şimdilikk valla :1::1:

tühhh gitseydin keşke mangala ama olsun nişanlını kızdıma sağlık olsun başka zaman birlikte gidersiniz canım .

evet canım istanbuldayız, birlikte çalışıyoruz. :52: Bakırköyde bir işiniz olursa seslen.. Elimden geldiğince yardımcı olurum..

Sayesinde mangala gidemiyorum..:4: Toplantısı varken mangal ayarlamalarına bozulmuş paşam.. Ben de gidersem bozuşurmuşuz. Halbuki dün aradılar, çarşamba olmaz didim, perşembe dediler, sordum muhtereme bilmiyorum diyince bugünde karar kılmıştıkk.. şimdi anlatmaya kalksam tartışıcaz ve benim tartışmaya hiç halim yok. Iyisi mi oturup yapmam gereken işleri yapıyım..:50:

mangal yalan oldu desene kuzu

tühhh gitseydin keşke mangala ama olsun nişanlını kızdıma sağlık olsun başka zaman birlikte gidersiniz canım .

mangal yalan oldu desene kuzu

aynen yalan oldu.. adam benim başıma buyrukluğumu törpülemeye çalışıyo.. bi de c.tesiden beri arabanın ruhsatı kayıptı.. benim evrak çantasından çıktı.. kaç gündür aramadığı yer kalmadı. nerdeyse yenisine başvuracaktı.. bugün iyi geçinmeliyim. yarın düşünürüzz:60::60::60:

misafirlikteydim geldim yemekti şuydu buydu valiz hazırlamaydı azcık vakit buldum size yazmadan duramadım malum yarın yolculuk var
inşallah doktordan kötü şeyler duymam duanıza ihtiyacım var

MENÜM
SABAH....nestle nesfit

ÖĞLE......ya misafirlikteydim ya baya fazla kaçırdım galiba
5 dilim kabak
3 dilim patlıcan
1 patates 2 biber kızartması üzerine yoğurtlan yanında 2 dilim ekmek
sonra bir dilim ıspanaklı börek
bir tane elmelı kurabiye küçüktü 2 bardak şekersiz çay

AKŞAM...... hiç bişi yemedim cezayım çok acıkırsam azcık nestle nesfit alabilirim

iyi akşamlar arkadaşlar.bugun çok hareketli bîrgundu.sabah powerplate,öglen oglum icın alısveriş sonrasında kuaför.aksam 8de ancak döndüm.bu arada saçlarım altın kahve denilen bir tonda boyuyordum bugun bronz kahve diye bir renk denedim baya koyu çıktı moralim bozuldu:(şimdi muhteşem yuzyılı izliyorum.bugun çok dengesiz beslendim butun gun dışarda oldugum icin...birazdan onlarıda yazarım.simdilik benden bu kadar...

Back
X