ben geldimm...
şükürler olsun ki acil, önemli, ameliyatlık bir durumum yokmuş. antibiyotik ve bir ilaç daha verdi dottor..
ortopedi doktoru ise ilaç yazdı, dizimdeki şişlik vs. geçmezse menisküse bakalım dedi.
yırttım şimdilik yanii..
bugün öğleden sonra sonuçları alınca accık karıştırdım hastaneyi. ama napiyimmm polikliniklerde dottor kalmamış, odalarına baktım ( güvenlikçi engelini büyük bir başarıyla aşarak

) orda da dottor yok.. çıktım yatan hasta servisine, dottor odasına bi daldım. hepsi orda, toplantıdaymışlar

neyse usulca kapadım kapıyı..

sonra orda bi asistan vardı ameliyatıma giren tanıdı benii. şaştım valla 5 yıl oldu.. baktı sonuçlara anlattı durumu. tam hoşçakal dottor diyodum kapı açıldı hocaları çıktı mı. benim son tahlillerimi isteyen suratsız dottor da dahil. evvah didim asistan zor durumda kalmasın. asistan da atıldı avukat hanımın ameliyatını yapmıştık vs vs. diye.. neyse iyi niyetli ve beni unutmayan asistanı zor durumda bırakmadan bugün poliklinikte olan cici dottor aldı beni, ilgilendi..
anlayacağınız yine yaptım yapacağımı. ama bu hastaneler dottorlar böle maalesef. burası senin diil benim babamın çiftliği muamelesi yapmassan ilgilenmiyolar kimseyle kolay kolay.. ben yarına kalmadan hallettim ya işimi.. ama özellikle bakmıştım öğleden sonra poliklinik randevusu var mı diye. vardı ve o yüzden gitmiştim. toplantı da nerden çıkmışş.. alla alla..