Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öğle yemeğimi 4 gibi yiyebildim.

yağsız kuzu tandır.
2 kaşık bulgur, 2 kaşık pirinç pilavı
salata yedik hastane sonrası..

akşama pek bir şey yiyemem herhalde..

Akşam yemeğinde 2 yumurtadan maydanozlu biberli 1 dilim peynirli omlet yaptım yağsız tavada..Bol roka limonlu...Yanında da 3 kaşık yoğurtla yedim..
Tavsiye ederim hem hafif hemde tok tutan bir öğün oldu..

:66::66::66:

ben geldimm...

şükürler olsun ki acil, önemli, ameliyatlık bir durumum yokmuş. antibiyotik ve bir ilaç daha verdi dottor..

ortopedi doktoru ise ilaç yazdı, dizimdeki şişlik vs. geçmezse menisküse bakalım dedi.

yırttım şimdilik yanii..

bugün öğleden sonra sonuçları alınca accık karıştırdım hastaneyi. ama napiyimmm polikliniklerde dottor kalmamış, odalarına baktım ( güvenlikçi engelini büyük bir başarıyla aşarak:60:) orda da dottor yok.. çıktım yatan hasta servisine, dottor odasına bi daldım. hepsi orda, toplantıdaymışlar:17: neyse usulca kapadım kapıyı.. :60: sonra orda bi asistan vardı ameliyatıma giren tanıdı benii. şaştım valla 5 yıl oldu.. baktı sonuçlara anlattı durumu. tam hoşçakal dottor diyodum kapı açıldı hocaları çıktı mı. benim son tahlillerimi isteyen suratsız dottor da dahil. evvah didim asistan zor durumda kalmasın. asistan da atıldı avukat hanımın ameliyatını yapmıştık vs vs. diye.. neyse iyi niyetli ve beni unutmayan asistanı zor durumda bırakmadan bugün poliklinikte olan cici dottor aldı beni, ilgilendi..

anlayacağınız yine yaptım yapacağımı. ama bu hastaneler dottorlar böle maalesef. burası senin diil benim babamın çiftliği muamelesi yapmassan ilgilenmiyolar kimseyle kolay kolay.. ben yarına kalmadan hallettim ya işimi.. ama özellikle bakmıştım öğleden sonra poliklinik randevusu var mı diye. vardı ve o yüzden gitmiştim. toplantı da nerden çıkmışş.. alla alla..:27::27:

Gelmiş geçmiş olsun sevindim senin adına canım:71:

ben geldimm...

şükürler olsun ki acil, önemli, ameliyatlık bir durumum yokmuş. antibiyotik ve bir ilaç daha verdi dottor..

ortopedi doktoru ise ilaç yazdı, dizimdeki şişlik vs. geçmezse menisküse bakalım dedi.

yırttım şimdilik yanii..

bugün öğleden sonra sonuçları alınca accık karıştırdım hastaneyi. ama napiyimmm polikliniklerde dottor kalmamış, odalarına baktım ( güvenlikçi engelini büyük bir başarıyla aşarak:60:) orda da dottor yok.. çıktım yatan hasta servisine, dottor odasına bi daldım. hepsi orda, toplantıdaymışlar:17: neyse usulca kapadım kapıyı.. :60: sonra orda bi asistan vardı ameliyatıma giren tanıdı benii. şaştım valla 5 yıl oldu.. baktı sonuçlara anlattı durumu. tam hoşçakal dottor diyodum kapı açıldı hocaları çıktı mı. benim son tahlillerimi isteyen suratsız dottor da dahil. evvah didim asistan zor durumda kalmasın. asistan da atıldı avukat hanımın ameliyatını yapmıştık vs vs. diye.. neyse iyi niyetli ve beni unutmayan asistanı zor durumda bırakmadan bugün poliklinikte olan cici dottor aldı beni, ilgilendi..

anlayacağınız yine yaptım yapacağımı. ama bu hastaneler dottorlar böle maalesef. burası senin diil benim babamın çiftliği muamelesi yapmassan ilgilenmiyolar kimseyle kolay kolay.. ben yarına kalmadan hallettim ya işimi.. ama özellikle bakmıştım öğleden sonra poliklinik randevusu var mı diye. vardı ve o yüzden gitmiştim. toplantı da nerden çıkmışş.. alla alla..:27::27:

ay hadi geçmiş olsn cnm,gözn aydın.
ii yapmışın walla biraz cevval cevahir olmayınca millet kendini ağa sanıyo,onların işleri de o yapcaklar tabi işlerini:kkk:

ben 2 saat fln önce çikolatalı turta yedim accık:17:

kızlar bu arada gidiyorum geliyorum sayfalarımız hep boş,bu benm motivasyonumu etkilemeye başladı artık...

Akşam yemeğinde 2 yumurtadan maydanozlu biberli 1 dilim peynirli omlet yaptım yağsız tavada..Bol roka limonlu...Yanında da 3 kaşık yoğurtla yedim..

ohhh mis gbi olmuş,afiyet olsn cnm,rokaya da bayılırım

ben geldimm...

yırttım şimdilik yanii..

canım çok sevindim çoook geçmişler olsunnnnnn:66::66:

Selam kızlar...
Zor kilo verip hızla alma konusunda sizlerle aynıyım..Nasıl en ufak bir kaçamak yansıyor kiloma anlamıyorum..
Birde gece geç vakitlere kadar otururum yemeği 6 7 de yerim gece 2 de yatarım ama yine yarar yine yarar...
Dediğinz gibi ömür boyu dikkat etmek lazım 1 ay 2 ay değil...
Bugün sabah 2 kuru kayısı ile güne başladım her zamanki gibi
kahvaltıda 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 3 4 zeytin ve domates
arada 1 türk kahvesi tek şekerli
öğlen 6 7 kaşık nohut 1 dilim ekmek ve 3 kaşık yooğurt yedim
Bakliyat şişiriyor diye 2 3 gün öğlen yemeğinde yemeyi düşünüyorum tok kalmak için..
Akşam salata yicem yine
Bıktım salata yemekten ya birde ona rağmen 500 gram 700 gram zor veriyorum bir haftada:59:

cnm yaa sen onlarca kilolar verdin ya, vücut alıştı bence salata felan gibi şeylere.. bence bi şoklamalısın kendini.. ya vücuda bol kalorili kremalı soslu lezziz yemekler oldugnu hatırlatcan bir kaç kilo almayı göze alarak ( ki ben bunu tercih ederdim, geçen haftalarda da bilinçsizce yaptım sanırım :1:) , yada her akşam müsliye talim etcen, ögünlerini düşürcen iice.. ki sen hiç kaçamak fln yapmıyosun nerdeyse, bence vücudun şu anki yeme düzenini kilo koruma olarak algılıyo olabilir :26:

gelin olmuş gidiyorum beybi yaa.accık çıtır gelin oliyim diye çekmediğim çile kalmadı.bedenen gayet küçüldüm zaten artık.ama kollarım niye böyle benim yaa
pehlivan gibi kollar.

Bide sürekli gittiğim spor salonundan hocamın doğum günü de.bende bayadır sporu bıraktımya.hazır doum günü kutlamaya gitmişken spora da başlasammı napsam.bu sıcakta çekilir mi aceba.git derseniz gidicem.yok otur evde plates topunla oyna derseniz o da bi bakış açısı tabi :52:

kızzz sende mi gelin oluyonnn haberim yok ya benimmmmm :1::1:

ben geldimm...

yırttım şimdilik yanii..

geçmişler olsun bebekiiim cok sewindim ii olmanaaaa :nazar:
sen ne ameliyatı olmuştun bebişş ?

içim gitti okurken bayılırım rokaya :1:

kardeş takım boş yeriniz var mı acaba

wardır insallah :1:

günaydın kızlarrrrr ben geldim. annemlerdeydim hafta sonu dün gece geç geldik.:3:

hafta sonu hemoroidim çıktı amanın neler çektim. sünnetli çocuklar gibi gezdim ortalıkta. :9: ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim. kabız da olmadım ishal da olmadım. anlamadım neden oldum böle:14:

neyse tuttum kendimi ama dün gece annemden ayrılacam stresiyle herhalde annemin yaptığı yemekleri sildim süpürdüm. napayım bi daha ne zaman denk gelir anneşimin yemekleri dimi ama +600 gram feda olsun anneme yaaaaaa:17::17::17::17::17::1::1::1::1:

neyse bugün tam gaz devam diyete cuma günü inşallah güzel rakamlar görürüm :9::9::9:

günaydın kızlarrrrr ben geldim. annemlerdeydim hafta sonu dün gece geç geldik.:3:

hafta sonu hemoroidim çıktı amanın neler çektim. sünnetli çocuklar gibi gezdim ortalıkta. :9: ama çok şükür bugün biraz daha iyiyim. kabız da olmadım ishal da olmadım. anlamadım neden oldum böle:14:

neyse tuttum kendimi ama dün gece annemden ayrılacam stresiyle herhalde annemin yaptığı yemekleri sildim süpürdüm. napayım bi daha ne zaman denk gelir anneşimin yemekleri dimi ama +600 gram feda olsun anneme yaaaaaa:17::17::17::17::17::1::1::1::1:

neyse bugün tam gaz devam diyete cuma günü inşallah güzel rakamlar görürüm :9::9::9:

geçmiş olsun bebişim yaaa nedir bu kadınların o bölgeden çektikleriii :26:
anne yemeği holeyyyyy :1: 600 gr nedir kii 2 günde giderrrr, bende eve gitcem 1 hafta bilmiyom noolcem :52::52:

bebişim ben -1200deyim şu an coook mutluyummmmm 64,1 kilom şu anda hedefim 63leri görmekkkkk :1: olur mu dersinnn :26:

anne yemeği holeyyyyy :1: 600 gr nedir kii 2 günde giderrrr, bende eve gitcem 1 hafta bilmiyom noolcem :52::52:

bebişim ben -1200deyim şu an coook mutluyummmmm 64,1 kilom şu anda hedefim 63leri görmekkkkk :1: olur mu dersinnn :26:

aaa olur tabi deli böle gidersen..... ben cuma günü 64.4,cumartesi 63.9, pazar 63.8 idim ama bugün tekrar 64.4 üm. aman neyse annemin yemekleri yanıma kar kaldı bi de hemoroidim hehehehehehehhehehe şu illetten kurtulayım valla kilo umrumda değil bu hafta:14::14::14:

bu arada öğlen

1 küçük tavuk pirzola+2 nugget
yedim.yanında başka hçbişi yemedm cnm istemedi çnkü,şimdi yeşil çay yapıcm kendme,bi taraftan akşam yemeğmi pişiriim.

Akşama
ciğer sote+pilav+yeşil salata+ayran

yatmadan önce de süt içmei düşünüorm ihmal ettm bu aralar,peffff oğlm da hep uyudu bgn özledm be yaw..
Neyse bi yemeğimi yapim ben.

Grşz kızlar

ben hiç yapmadım ciğer sote hee,bak iyi aklıma geldi heee :)) tavuk ciğerindenmi yapıyosunuz tatlım?

Ben geldimm...

şükürler olsun ki acil, önemli, ameliyatlık bir durumum yokmuş. Antibiyotik ve bir ilaç daha verdi dottor..

Ortopedi doktoru ise ilaç yazdı, dizimdeki şişlik vs. Geçmezse menisküse bakalım dedi.

Yırttım şimdilik yanii..

Bugün öğleden sonra sonuçları alınca accık karıştırdım hastaneyi. Ama napiyimmm polikliniklerde dottor kalmamış, odalarına baktım ( güvenlikçi engelini büyük bir başarıyla aşarak:60:) orda da dottor yok.. çıktım yatan hasta servisine, dottor odasına bi daldım. Hepsi orda, toplantıdaymışlar:17: Neyse usulca kapadım kapıyı.. :60: Sonra orda bi asistan vardı ameliyatıma giren tanıdı benii. şaştım valla 5 yıl oldu.. Baktı sonuçlara anlattı durumu. Tam hoşçakal dottor diyodum kapı açıldı hocaları çıktı mı. Benim son tahlillerimi isteyen suratsız dottor da dahil. Evvah didim asistan zor durumda kalmasın. Asistan da atıldı avukat hanımın ameliyatını yapmıştık vs vs. Diye.. Neyse iyi niyetli ve beni unutmayan asistanı zor durumda bırakmadan bugün poliklinikte olan cici dottor aldı beni, ilgilendi..

Anlayacağınız yine yaptım yapacağımı. Ama bu hastaneler dottorlar böle maalesef. Burası senin diil benim babamın çiftliği muamelesi yapmassan ilgilenmiyolar kimseyle kolay kolay.. Ben yarına kalmadan hallettim ya işimi.. Ama özellikle bakmıştım öğleden sonra poliklinik randevusu var mı diye. Vardı ve o yüzden gitmiştim. Toplantı da nerden çıkmışş.. Alla alla..:27::27:

ilahi tuğba,aferin ama sana bravo valla arada böle cevvalliik işe yarıyo işte bak
geçmiş olsun tatlım dualarımız kabul oldu bak önemli bişey çıkmadı allahtan.kafan rahat artık bak çok şükür hadi geçmişler olsun inş.

akşam yemeğinde 2 yumurtadan maydanozlu biberli 1 dilim peynirli omlet yaptım yağsız tavada..bol roka limonlu...yanında da 3 kaşık yoğurtla yedim..

ayyy canım çektiiii :))

Anne yemeği holeyyyyy :1: 600 gr nedir kii 2 günde giderrrr, bende eve gitcem 1 hafta bilmiyom noolcem :52::52:

Bebişim ben -1200deyim şu an coook mutluyummmmm 64,1 kilom şu anda hedefim 63leri görmekkkkk :1: Olur mu dersinnn :26:

olur olurrrrrr balll gibi olurrrrrr

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun bu sabah biber kavurması 2 dilim beyaz ekmekle kahvaltımı yaptım . yanımda yine zeytinyağlı taze fasulye var onu yiyeceğim akşama evde yemek yok o yüzden belki müsli yoğurt karışımı yerim belli olmaz annem yemek yapmazsa bende uğraşmayacağım ve hafif atlatacağım hepinizi öpüyorum geçmişe bakayım neler olmuş yine yazarım görüşmek üzere ...

aaa olur tabi deli böle gidersen..... ben cuma günü 64.4,cumartesi 63.9, pazar 63.8 idim ama bugün tekrar 64.4 üm. aman neyse annemin yemekleri yanıma kar kaldı bi de hemoroidim hehehehehehehhehehe şu illetten kurtulayım valla kilo umrumda değil bu hafta:14::14::14:

bende cuma 65.3 cumartesi 64.3düm :52:
sen gyet ii bi rakamla dönmüşsün anaevinden :9:
hastalık olnca insan en kilolu haline bile sükrediyo walla sen saglıgna dikkat et su anda kilolar sorada gider :)

Kızlarrr günaydınnn herkese
ben akşam çok yedimmmmmm yaaa :52::52::52:

Yemekte 3 kaşık zeytinyağlı türlü
ufak 1 dilim ekmek
3 kaşık makarna yedim

sonraaa arkadaşlar geldi çilekli turta getirmişler
ondan yedim
azcık çerez didkledim :18::18::50::52::53::58::59:
çok pişmanım ama yedim
bugünde yanımda yemek yok
kahvaltıda da kek yedim elmalı tarçınlı en yapmıştım+1 fincan sütle
öğlen de kimbilir ne yicem
cumaya beni unutun valla :50::50::50: Off offf
bide perşembe ve pazar düğünümüz var ya hafif şeyler yemeliyim ki azcık şiş olmayım dimi ama

günaydın arkadaşlar nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun bu sabah biber kavurması 2 dilim beyaz ekmekle kahvaltımı yaptım . Yanımda yine zeytinyağlı taze fasulye var onu yiyeceğim akşama evde yemek yok o yüzden belki müsli yoğurt karışımı yerim belli olmaz annem yemek yapmazsa bende uğraşmayacağım ve hafif atlatacağım hepinizi öpüyorum geçmişe bakayım neler olmuş yine yazarım görüşmek üzere ...

biber kavurmasını nasıl yapıyosun canım yağlı olmuyomu yada kızartma değilmi o ?

ben geldimm...

yırttım şimdilik yanii..

ohhh şükürler olsun canım çok çok geçmiş olsun inşallah bir daha aynı korkuları sıkıntıları yaşamazsın çok sevindim senin için güzel haberler almana canım .

O hastanelerin halini bilmeyenmi var sırf o şekilde koşturmayayım diye gitmiyorum çoğu kez Allah düşürmesin oralara eksikliğinide göstermesin tabi çok sevindim canım tekrar geçmişler olsun öpüyorum .

Back
X