Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım biz 70*79 topiğinde de yazıyoruz.. orda denizin eşinin kuzeni sahte bi nickle denizin konuşmalarını fln hep çevrelerine akrabalarına yetiştirmiş, karın özel hayatını nette anlatıyo ediyo diye, işte cinsel konulardan konuşuyolar fln diye lanse ettmiş, eşiyle büyük bi tartışma yaşamışlar, şok oldum bende..

o nasıl bişey yaaaa hay allahım ne tipler var boşu boşuna olay çıkarmış karı koca arasında.ne anlatıyo sanki kız derdini sorununu anlatıyo.şaka gibi ya

canım biz 70*79 topiğinde de yazıyoruz.. orda denizin eşinin kuzeni sahte bi nickle denizin konuşmalarını fln hep çevrelerine akrabalarına yetiştirmiş, karın özel hayatını nette anlatıyo ediyo diye, işte cinsel konulardan konuşuyolar fln diye lanse ettmiş, eşiyle büyük bi tartışma yaşamışlar, şok oldum bende..

aman allahım ne biçim bir insanmış o öyle neden girer karı koca arasına bilmemki böyle insanlar şok olunmayacak gibi değil hakikaten terbiyesizmiş anlaşılan o kuzen bozuntusu tövbe yarabbim . inşallah düzelir ya çok üzüldüm hakikaten deniz için eşide kimbilir nasıl yanlış anlamıştır düzelir en yakın zamanda inşallah .

kızlar ben çıkıyorum inşallah herşey düzelir:58::58::58::58::58::58:

Denizcim inşallah düzelir en kısa sürede canım sen yanlış bişey yapmamışsın eminim eşin anlayacaktır kötü bir durum olmadığını o kuzen bozuntusununda ağzının payını verseydin keşke ne anlar insanlar karı koca arasını bozmaktan anlamam ki tövbe yarabbim üzülmemeye çalış canım çok öpüyorum hayırlı haberlerini alırız inşallah ...

kızlar merhaba
bugün sabahtan bi girebildim kısa bi süre
sonra toplantıya gittik genel müdürlüğe
il müdürü şube müdürleri gayet gergin bi toplantı oldu
yeni sistemin getirisi götürüsü ne tartışıldı
of feci gergin bi gündü hatırlamak istemiyorum
ve sunum yapmak bana kalmıştı
bütün soruların muhatabı olmak
kem küm etmeden cevap vermek mahvetti beni
şu an sanki üzerimden bi tır geçmiş gibiyim
saat 11 den akşam 4 e kadar süren bi toplantı siz düşünün
toplantıda ikram edilen çay kek vs atıştırmalar dışında bişey yiyemedim
ne hal ne mecal bıraktılar sağolsunlar
ve eve geldim oh derken
kötü bi haber aldım moralim çok bozuk
cici annem beyin kanaması geçirmiş ağırmış durumu
taş oturdu resmen içime
iyi değil isterseniz gelin dediler
yarın ayarlamaya çalışıcam izinimi
gitmek istiyorum belki son kez görmek
giresuna gidebilirim bilmiyorum
netleşince haber veririm

kızlar merhaba
ve eve geldim oh derken
taş oturdu resmen içime
netleşince haber veririm

allah acil şifalar versin canım. yorgunluk dinlenince geçerdi de, aldığın bu haber kötü olmuş gerçekten.

kızlar ben çıkıyorum inşallah herşey düzelir:58::58::58::58::58::58:

denizcim umarım kısa zamanda herşey netliğe kavuşur. ne lüzumsuz insanlar var şu dünyada.

ayrıca mesajlarına da baktım. hiç de öyle aile sırlarını ifşa etmek gibi birşey yok. burası bizim dünyamız. herşeyi paylaşabildiğimiz, kimsenin kimseyi yargılamadığı, çok şey öğrendiğimiz, zaman zaman yanlış şeyler yapmaktan bizi alıkoyan bambaşka bir yer..

yaklaşık 5 yıl önce ameliyat olduğum dönemde, kk vardı hayatımda. istanbulda tek başımaydım, ailemi üzmemek için herşey netleştikten sonra aileme anlatmıştım hastalığımı ve ameliyat olmam gerektiğini. ama kk da günlerce gecelerce paylaşmıştım dostlarımla. hastanede iken kazen, elif başta olmak üzere tüm dostlarım aradı. ameliyat sonrası ailemin yanına gittiğimde ise kk dan bir dostum elinde çiçekle geçmiş olsuna geldi. o günleri, sıkıntıları basite indirgememde, çok daha az endişe edip üzülmemde kk nın katkısı çok büyük. kk nın bana verdiği gücü tahmin bile edemezsiniz inan..

sanal ortamda kk gibi bir yerin varlığından ve kk ailesi içerisinde bulunmaktan sonsuz mutluluk duyuyorum.

:kkk::kkk:

mümkün olursa eşinin bu mesajımı okumasını sağla lütfen.

kızlar merhaba
ve eve geldim oh derken
taş oturdu resmen içime
netleşince haber veririm

ayy cnm cok gecmiş olsunn yaaa cok üzüldüm, insallah gidip elini öpebilirsin, allahtan ümit kesilmez. içini ferah tut canım benim.. benim de teyzem rahim ve yumurtalık kanseriymiş 2 haFta oldu ögreneli.. ameliyat olucak temmuzda, allah ihtiyacı olan herkese acil şifalar wersin insallah :14:

günaydın kızlarrrrr!!!!!! esrayı rezil ettim akşam. oh olsun.
eşim geldi akşamına. biraz tartıştık ama çok değil. sonra dedim gel açalım bak bakalım neler yazmışım. dediki ben biraz baktım işyerinde dedi. ne çok sevenin varmış dedi. kıskandım ben de erkekler kulubunu kuracam dedi böle. ay ifadeler çıkmıyor sinir oldum. ben de dedim ki oh olsun gaza geliyon dedim. esra yüzsüz onu aramış biliyor musunuz? eşime neler neler söylemiş. diyorki dumur oldum. tabi benim sinir tepeme geldi. esrayı aradım hemen. hey heyyyyy esraaaaa bunu da oku nasıl dumur olduğunu bütün herkes duysunnnnnnn oh olsun sana. neyse aradım açmadı. mesaj attım yürek varmı sende telini açmaya dedim. cevap gelmedi. az bekledim. sonra aklıma geldi eşini aradım. eşi de dışardaymış. bişeyden haberi yok. telefonda tek tek anlattım. dedim eşin beni çekemiyor derdi ne anlamadım dedim. tamam dedi. sahile gelin orda konuşalım dedi. neyse gittik. bi baktım oturmuş ağlıyor esra hanım. saydım saydım saydım içimi boşalttım. dedim namussuz sensin dedim. bi de üste çıkmaya çalışıyor. herkesin okuyabileceği bir yerde ben nasıl kendimi tanıtırmışım kızımdan kocamdan bahsedermişim falan kocandan kaçtığını bile yazmışsın dedi..... ben de dedim ki sen de yürek olsaydı madem oraya gelmişsin yazılanları okumuşsun ne kadar faydalı bi site olduğunu görmüşsündür dedim.senin için fesat beni çekemiyorsun eşimi çekemiyorsun çocuğumu çekemiyorsun evimi çekemiyorsun dedim. eşi falan çok kızdı. bağırıp durdu eşine rezil ettin beni ben ne yapcam senle falan diye. kadın hala sen utanmazsın falan diyordu bana. ayyyy bana gelenler bi geldi. bi bağırdım senin amacın ne diyeeee. kendimden geçmişim... ne kuyruk acın var senin dedim. böyle konuşmakta ısrar ediyorsan kocamda gözün olduğunu düşünecem dedim artık. tam üstüne atlıyordum valla bak kendimden geçmişim. eşim tuttu. bırak yaaaaaa ailemizin yüz karası zaten değmez dedi. sonra esraya döndü bir daha ne ölümüze ne dirimize rahat bırak artık bizi dedi bağırdı. işte öyle. sonra biraz dolaştık eşimle. sakinleştirdi beni. bize kimse zarar veremez dedi. bana bağırdığı için de özür diledi. akşam 9:30 falandı. sabah kahvaltısıyla duruyordum ilk defa. sinirden midem bulanıyordu. hadi gel sana hamburger ısmarlıyayım dedi. gittik yedik valla....

böyle işte. 5 senenin kinini kustum sana esraaaaaa oh olsun. bunu da oku iyi oku ama..........hatta git diğer sayfaları da oku. psikolojik sorunlar diye bi sayfa da vardır. git orda takıl biraz faydası olur sanaaaaaaaaaaaaaaaa.......................

canım kaptanım

bu aralar pek verimli olamadığımı biliyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum bazı özel sebeplerden dolayı artık cuma günleri kilo bildiriminde bulunamayacağım. kendi isteğimle ayrılmak istiyorum. arada bir gelir yazarım yine. ama yarışmaya dahil olmak istemiyorum. sizleri çok seviyorum hergün yine yazmaya çalışacam ok :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

çok üzüldüm canım
öylesinin senin için daha iyi olacağına inanıyosan sen bilirsin
kapımız sana her zaman açık

gideyim biraz evimi toparlayayım öğlene gelirim öptüm hepinizi destekleriniz için çokkkk teşekkür ederimmmmmmmm:54::54::54::54:

çok sevindim aranızın düzeldiğine :nazar: .zaten başlı başına saçma bir olay.kendini böyle insanlarla muhattap bile etme.bizide bırakıp gitmeee :52:

Günaydın kızlerr
Kimse bişey yazmamış dünden beri yah.yoğun bir hafta heralde :69:

Kaptanım patronum geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

Bir fulyanın günlüğü ile tekrar karşınızdayım sayın okuyucular

Sabah
Menemen + ice tea
Öğlen
Altın çörek
Akşam
Karpuz peynir :52:

Aralarda
1 fincan kahve ve kırk yıl hatır

Dün akşamda karnıyarık yiycem demiştim lakin karpuz yedim 10 tane kuru yaban mersini yedim ve dondurme yedim:56:

Spordan sonra karpuz iyi oldu.Yaz meyvelerinin hastasıyım

günaydın bu arada herkese
sabah kahvaltım ufak bi parça peynir
1 çay kaşığı vişne reçeli
1 yumurta
1 çay kaşığı tereyağ
2 dilim ekmek

akşam da dondurma yedim sadece
akşam yemeği yemek istemedi canım
limonlu ve vişneli 2 top yedim

günaydın takımcığım nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun sizlerde iyisinizdir inşallah bu sabah 1 dilim karpuz 2 k.k. beyaz peynirle kahvaltımı yaptım . öğle yemeği olarak tavuk getirmeyi düşünüyordum ama baktım tavuk getirilecek gibi değil ısınması lazım burada onu ısıtamam bende bir parça çavdar ekmeğinin içine peynir koydum onu getirdim yaklaşık 15 tanede erik getirdim bugün peynir ekmek ve meyve yiyeceğim lezzetli olacak benim için uzun zamandır peynir ekmek yememiştim kahvaltılarda genelde peynir yiyememde cinsim işte :)) neyse geçmişe bakayım tekrar gelirim öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ....

kızlar merhaba
ve eve geldim oh derken
taş oturdu resmen içime
netleşince haber veririm

elifim çok geçmiş olsun canım yorgunluğun geçer muhakkak ama aldığın haber kötü oldu senin için inşallah iyileşir gidip görün canım öpüyorum .

denizcim umarım kısa zamanda herşey netliğe kavuşur. ne lüzumsuz insanlar var şu dünyada.

ayrıca mesajlarına da baktım. hiç de öyle aile sırlarını ifşa etmek gibi birşey yok. burası bizim dünyamız. herşeyi paylaşabildiğimiz, kimsenin kimseyi yargılamadığı, çok şey öğrendiğimiz, zaman zaman yanlış şeyler yapmaktan bizi alıkoyan bambaşka bir yer..

yaklaşık 5 yıl önce ameliyat olduğum dönemde, kk vardı hayatımda. istanbulda tek başımaydım, ailemi üzmemek için herşey netleştikten sonra aileme anlatmıştım hastalığımı ve ameliyat olmam gerektiğini. ama kk da günlerce gecelerce paylaşmıştım dostlarımla. hastanede iken kazen, elif başta olmak üzere tüm dostlarım aradı. ameliyat sonrası ailemin yanına gittiğimde ise kk dan bir dostum elinde çiçekle geçmiş olsuna geldi. o günleri, sıkıntıları basite indirgememde, çok daha az endişe edip üzülmemde kk nın katkısı çok büyük. kk nın bana verdiği gücü tahmin bile edemezsiniz inan..

sanal ortamda kk gibi bir yerin varlığından ve kk ailesi içerisinde bulunmaktan sonsuz mutluluk duyuyorum.

:kkk::kkk:

mümkün olursa eşinin bu mesajımı okumasını sağla lütfen.

tuğbacım senin şu yazınla hem duygulandım hemde k.k. ne kadar güzel dostluklara sebep olduğunu bir kez daha anladım çok öpüyorum canım .

ayyy kızlarrr pcmi karıştırırken kilolu resimlerimi buldum paylaşmadan edemedim :)

Eki Görüntüle 210122
Eki Görüntüle 210123
Eki Görüntüle 210124

bunlardaaaa geçen pazardannnnnn çirkinimle bana binlerceeeee :nazar: :1:

Eki Görüntüle 210125
Eki Görüntüle 210126

fıstığım aradaki fark bariz belli çok güzelsin vallahi nazarım değecek diye korkuyorum tü tü tüü maşallah kuzucuğuma öpüyorum ...

ayy cnm cok gecmiş olsunn yaaa cok üzüldüm, insallah gidip elini öpebilirsin, allahtan ümit kesilmez. içini ferah tut canım benim.. benim de teyzem rahim ve yumurtalık kanseriymiş 2 haFta oldu ögreneli.. ameliyat olucak temmuzda, allah ihtiyacı olan herkese acil şifalar wersin insallah :14:

cerenim teyzeciğinede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin tüm hasta olanlara canım .

gideyim biraz evimi toparlayayım öğlene gelirim öptüm hepinizi destekleriniz için çokkkk teşekkür ederimmmmmmmm:54::54::54::54:

ohhhh içim rahatladı yaa ağzının payını vermişsin eline ağzına sağlık canım , yazık ama eşlerinize neye uğradıklarını şaşırmışlardır hele kuzenin eşini tahmin bile edemiyorum adam utanmıştır karısının yaptığı terbiyesizlikten neyse hallettiğine sevindim eşinle aranızda problem olmamasınada eee artık ayrılmaktan vazgeçersin belki takımdan ne dersin öpüyorum canım ...

Back
X