Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım nasılsınız ben saat 13 de 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye yedim . Ekmek yemedim . Fakat az önce gelen misafirler vardı iş yerine onlar lahmacun söylediler banada söylenmiş çok ısrar üzerine yemek zorunda kaldım 1 tane lahmacun offff kötü gidiyor bu haftada diyet toparlanmam lazım akşamada mönüde tavuk varmış evde fena değil annem az yağlı yapıyor tavuğu o diyete uygun olur biraz neyse öpüyorum hepinizi görüşmek üzere canlarım .

benimde canım lahmacun istiyooooorrrr

canım kaptanım

bu aralar pek verimli olamadığımı biliyorum ve kendimi çok suçlu hissediyorum bazı özel sebeplerden dolayı artık cuma günleri kilo bildiriminde bulunamayacağım. Kendi isteğimle ayrılmak istiyorum. Arada bir gelir yazarım yine. Ama yarışmaya dahil olmak istemiyorum. Sizleri çok seviyorum hergün yine yazmaya çalışacam ok :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım üzüldüm senin adına,niye ki ?

canım biz 70*79 topiğinde de yazıyoruz.. Orda denizin eşinin kuzeni sahte bi nickle denizin konuşmalarını fln hep çevrelerine akrabalarına yetiştirmiş, karın özel hayatını nette anlatıyo ediyo diye, işte cinsel konulardan konuşuyolar fln diye lanse ettmiş, eşiyle büyük bi tartışma yaşamışlar, şok oldum bende..

aaaaaaaa:30::30::30::30:

kızlar merhaba
bugün sabahtan bi girebildim kısa bi süre
sonra toplantıya gittik genel müdürlüğe
il müdürü şube müdürleri gayet gergin bi toplantı oldu
yeni sistemin getirisi götürüsü ne tartışıldı
of feci gergin bi gündü hatırlamak istemiyorum
ve sunum yapmak bana kalmıştı
bütün soruların muhatabı olmak
kem küm etmeden cevap vermek mahvetti beni
şu an sanki üzerimden bi tır geçmiş gibiyim
saat 11 den akşam 4 e kadar süren bi toplantı siz düşünün
toplantıda ikram edilen çay kek vs atıştırmalar dışında bişey yiyemedim
ne hal ne mecal bıraktılar sağolsunlar
ve eve geldim oh derken
kötü bi haber aldım moralim çok bozuk
cici annem beyin kanaması geçirmiş ağırmış durumu
taş oturdu resmen içime
iyi değil isterseniz gelin dediler
yarın ayarlamaya çalışıcam izinimi
gitmek istiyorum belki son kez görmek
giresuna gidebilirim bilmiyorum
netleşince haber veririm

tatım yorgunluğun geçer ama diğeri konu için üzüldüm allah şifalar versin.kısmet olur inş da görürsün cici anneni

ayyy kızlarrr pcmi karıştırırken kilolu resimlerimi buldum paylaşmadan edemedim :)

Eki Görüntüle 210122
Eki Görüntüle 210123
Eki Görüntüle 210124

bunlardaaaa geçen pazardannnnnn çirkinimle bana binlerceeeee :nazar: :1:

Eki Görüntüle 210125
Eki Görüntüle 210126

fark belli oluyo tatlım tebrikler çok güzel çıkmışsınız bu arada

günaydın kızlarrrrr!!!!!! Esrayı rezil ettim akşam. Oh olsun.
Eşim geldi akşamına. Biraz tartıştık ama çok değil. Sonra dedim gel açalım bak bakalım neler yazmışım. Dediki ben biraz baktım işyerinde dedi. Ne çok sevenin varmış dedi. Kıskandım ben de erkekler kulubunu kuracam dedi böle. Ay ifadeler çıkmıyor sinir oldum. Ben de dedim ki oh olsun gaza geliyon dedim. Esra yüzsüz onu aramış biliyor musunuz? Eşime neler neler söylemiş. Diyorki dumur oldum. Tabi benim sinir tepeme geldi. Esrayı aradım hemen. Hey heyyyyy esraaaaa bunu da oku nasıl dumur olduğunu bütün herkes duysunnnnnnn oh olsun sana. Neyse aradım açmadı. Mesaj attım yürek varmı sende telini açmaya dedim. Cevap gelmedi. Az bekledim. Sonra aklıma geldi eşini aradım. Eşi de dışardaymış. Bişeyden haberi yok. Telefonda tek tek anlattım. Dedim eşin beni çekemiyor derdi ne anlamadım dedim. Tamam dedi. Sahile gelin orda konuşalım dedi. Neyse gittik. Bi baktım oturmuş ağlıyor esra hanım. Saydım saydım saydım içimi boşalttım. Dedim namussuz sensin dedim. Bi de üste çıkmaya çalışıyor. Herkesin okuyabileceği bir yerde ben nasıl kendimi tanıtırmışım kızımdan kocamdan bahsedermişim falan kocandan kaçtığını bile yazmışsın dedi..... Ben de dedim ki sen de yürek olsaydı madem oraya gelmişsin yazılanları okumuşsun ne kadar faydalı bi site olduğunu görmüşsündür dedim.senin için fesat beni çekemiyorsun eşimi çekemiyorsun çocuğumu çekemiyorsun evimi çekemiyorsun dedim. Eşi falan çok kızdı. Bağırıp durdu eşine rezil ettin beni ben ne yapcam senle falan diye. Kadın hala sen utanmazsın falan diyordu bana. Ayyyy bana gelenler bi geldi. Bi bağırdım senin amacın ne diyeeee. Kendimden geçmişim... Ne kuyruk acın var senin dedim. Böyle konuşmakta ısrar ediyorsan kocamda gözün olduğunu düşünecem dedim artık. Tam üstüne atlıyordum valla bak kendimden geçmişim. Eşim tuttu. Bırak yaaaaaa ailemizin yüz karası zaten değmez dedi. Sonra esraya döndü bir daha ne ölümüze ne dirimize rahat bırak artık bizi dedi bağırdı. Işte öyle. Sonra biraz dolaştık eşimle. Sakinleştirdi beni. Bize kimse zarar veremez dedi. Bana bağırdığı için de özür diledi. Akşam 9:30 falandı. Sabah kahvaltısıyla duruyordum ilk defa. Sinirden midem bulanıyordu. Hadi gel sana hamburger ısmarlıyayım dedi. Gittik yedik valla....

Böyle işte. 5 senenin kinini kustum sana esraaaaaa oh olsun. Bunu da oku iyi oku ama..........hatta git diğer sayfaları da oku. Psikolojik sorunlar diye bi sayfa da vardır. Git orda takıl biraz faydası olur sanaaaaaaaaaaaaaaaa.......................

tatlım büyük bi olay yaşamışsın ama neyseki sonucu güzel olmuş.eşin sana destek çıkmış ne güzel aranız düzelmiş herşey düzelmiş sevindim.allah bi daha böle şeyler yaşatmaz inş hiçbirimize.
Geçmiş olsun

çok sevindim aranızın düzeldiğine :nazar: .zaten başlı başına saçma bir olay.kendini böyle insanlarla muhattap bile etme.bizide bırakıp gitmeee :52:

Günaydın kızlerr
kimse bişey yazmamış dünden beri yah.yoğun bir hafta heralde :69:

Kaptanım patronum geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

Bir fulyanın günlüğü ile tekrar karşınızdayım sayın okuyucular

sabah
menemen + ice tea
öğlen
altın çörek
akşam
karpuz peynir :52:

Aralarda
1 fincan kahve ve kırk yıl hatır

dün akşamda karnıyarık yiycem demiştim lakin karpuz yedim 10 tane kuru yaban mersini yedim ve dondurme yedim:56:

Spordan sonra karpuz iyi oldu.yaz meyvelerinin hastasıyım

afiyet olsun tatlım.akşam hafif olmuş güzel olmuş

günaydın bu arada herkese
sabah kahvaltım ufak bi parça peynir
1 çay kaşığı vişne reçeli
1 yumurta
1 çay kaşığı tereyağ
2 dilim ekmek

akşam da dondurma yedim sadece
akşam yemeği yemek istemedi canım
limonlu ve vişneli 2 top yedim

günaydın kuzu afiyet olsun.
Bende 2 dilim zeytinle ekmekle kahvaltımı yaptım

günaydın takımcığım nasılsınız ben iyiyim şükürler olsun sizlerde iyisinizdir inşallah bu sabah 1 dilim karpuz 2 k.k. Beyaz peynirle kahvaltımı yaptım . öğle yemeği olarak tavuk getirmeyi düşünüyordum ama baktım tavuk getirilecek gibi değil ısınması lazım burada onu ısıtamam bende bir parça çavdar ekmeğinin içine peynir koydum onu getirdim yaklaşık 15 tanede erik getirdim bugün peynir ekmek ve meyve yiyeceğim lezzetli olacak benim için uzun zamandır peynir ekmek yememiştim kahvaltılarda genelde peynir yiyememde cinsim işte :)) neyse geçmişe bakayım tekrar gelirim öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ....

bugün öğlenlik bende yanıma domates,peynir salatalık getirdim yanında da zeytinli ekmek yicem
dün beşaştan aldım çok hoşuma gitti
hafif olur hem değişik olur

elifim çok geçmiş olsun canım yorgunluğun geçer muhakkak ama aldığın haber kötü oldu senin için inşallah iyileşir gidip görün canım öpüyorum .

tuğbacım senin şu yazınla hem duygulandım hemde k.k. ne kadar güzel dostluklara sebep olduğunu bir kez daha anladım çok öpüyorum canım .

fıstığım aradaki fark bariz belli çok güzelsin vallahi nazarım değecek diye korkuyorum tü tü tüü maşallah kuzucuğuma öpüyorum ...

cerenim teyzeciğinede çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin tüm hasta olanlara canım .

amin canım teşekkür ederimmm, inşallah başarılı geçer ameliyatııı :18:
kız senin bana nazarın degermi seni yerim ben teşekkür ederim.. ama artık resim eklememeye karar werdim, eklemesem de bişi farketmicek yani kimsenin umrunda deil :)

kız senin bana nazarın degermi seni yerim ben teşekkür ederim.. ama artık resim eklememeye karar werdim, eklemesem de bişi farketmicek yani kimsenin umrunda deil :)

ayy aşkolsun umrunda olmazmı kimsenin kuzucum herkez iki haftadır çok yoğun sanırım malum izin dönemleri işleri olur herkezn o yüzden görmüyorlardır çok ilerlemiyor sayfalarda sen alınma kırılma ekle güzelliğinden mahrum etme bizleri :16:

benimde canım lahmacun istiyooooorrrr

canım üzüldüm senin adına,niye ki ?

aaaaaaaa:30::30::30::30:

tatım yorgunluğun geçer ama diğeri konu için üzüldüm allah şifalar versin.kısmet olur inş da görürsün cici anneni

fark belli oluyo tatlım tebrikler çok güzel çıkmışsınız bu arada

tatlım büyük bi olay yaşamışsın ama neyseki sonucu güzel olmuş.eşin sana destek çıkmış ne güzel aranız düzelmiş herşey düzelmiş sevindim.allah bi daha böle şeyler yaşatmaz inş hiçbirimize.
Geçmiş olsun

afiyet olsun tatlım.akşam hafif olmuş güzel olmuş

günaydın kuzu afiyet olsun.
Bende 2 dilim zeytinle ekmekle kahvaltımı yaptım

bugün öğlenlik bende yanıma domates,peynir salatalık getirdim yanında da zeytinli ekmek yicem
dün beşaştan aldım çok hoşuma gitti
hafif olur hem değişik olur

nasıl lezzetli oluyor değilmi zaten kahvaltıyı doğru düzgün pazar sabahı yapabiliyorum arada böyle değişiklik yapıp peynire zeytine doymak güzel oluyor .

hiçteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.niye umrumuzda olmasın yaa.Ayrıca tombulluğu hiç abest durmayan insanlardansın.her haliyle güzel kadın

SENDE BENİM YORUMLARIMI DİKKATE Almıyosun demekki canikom baksana ben hiçkimsemiyim :50::50::25:

ayy aşkolsun umrunda olmazmı kimsenin kuzucum herkez iki haftadır çok yoğun sanırım malum izin dönemleri işleri olur herkezn o yüzden görmüyorlardır çok ilerlemiyor sayfalarda sen alınma kırılma ekle güzelliğinden mahrum etme bizleri :16:

yaa işte ben bi hewes ekliyom onlarııı hem ben motive oluyorum hem de başkaları görsün motive olsun azmi artsın diyee ama sonra sayfalarda kayboluyo kimse görmüyo bile diyorum ki demekki okdr eklencek bişi yokmuş sen kendi kendine gelin güwey oluyonnn çalmadan oynayan ayılar gibi hissediyom :(

hiçteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.niye umrumuzda olmasın yaa.Ayrıca tombulluğu hiç abest durmayan insanlardansın.her haliyle güzel kadın

böle seylerr dersen sana naz yaparım trip atarım şımarırım :)))
şişkoluk sempatiklik dimek bebiş ama ben seksi olmak istiyoruum :)

SENDE BENİM YORUMLARIMI DİKKATE Almıyosun demekki canikom baksana ben hiçkimsemiyim :50::50::25:

yaaa begümmmmmmcüüüm ben onu yazdım yolladım tam öncesinde sen yazmışsııınnn ve ben sora işlere daldım görmediiiimmmmm kızmaa banaaa :26:

merhabalaarr,

denizcim, çok sevindim canımm.. kk nın fendi esrayı yendi:66: zatı muhterem nerede olduğunu anlayamamış.. herkes barınamaz kk da.

begümcüm, temmuz-ağurtos 2006 idi paylaşımlarım. sonra site yenilendi. eski paylaşımlar da eski kk ile gitti. tecrübeyle sabittir:kkk:

Tünaydın kızlar...
Deniz arkadaşım başına gelenleri okudum..Ne enteresan insanlar var basitlik başka birşey değil...Ama sevindim eşinle sorunlarınızı aşmışsınız.
Umarım bir daha yaşanmaz böyle birşey..
Cerencim fotoğraflarını gördüm çok hoş çıkmışsın maşallah sana gün geçtikçede inceliyorsun gözle görülür fark var:71:
Bende bugün 2 günlük sebze kürüne başladım diyetisyen vermişti..2 öğün sadece sebze..
cumaya az kaldı 1 kilo vermek için çabalıyorum.Sabahtan powerplate e gittim sucuk gibi terledim.Ordan pazara.Eve geldim oğlumu yedirdim uyuttum şimdi vakit buldum yazıyorum.
Geçmişi çok inceleyemedim atladıklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar...

Iyi akşamlar arkadaşlar

birazdan işten çıkıcam eve gidicem
yarın kuzenimin kınası var onun için hazırlık yapıcam biraz

bide biz bugün araba aldıkkkkkk:52::52::52:
Onu almaya gidicez kocamla akşam
canımda acayip lahmacun istiyo belki arabanın şerefine yerim 1 tane ne dersiniz ?

Herkese iyi akşamlar görüşmek dileğiyle

Iyi akşamlar arkadaşlar

canımda acayip lahmacun istiyo belki arabanın şerefine yerim 1 tane ne dersiniz ?

:52::52: süper kuzu
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
büyük rahatlık allah isteyen herkese versin
e arabayı ıslatmadan lmaz tabi
yenir bi lahmacun:1:

Iyi akşamlar arkadaşlar

canım hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim.

ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. allah tüm gençlere akıl fikir versin..

nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. sabiha gökçene gelmiş uçakla. oraya git bak demişler. nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. birlikte gittik. ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? sonuçta yurtların ortamı belli. zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. ne yaşandı muamma. evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. kızın boynunda morluklar var. ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.

benden 11 yaş küçük. onun yaşındaki halimi düşündüm. ben de bir ilçedeydim. deli çağımızdı. türlü delilikler yaptım. sevgililerim oldu. ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. allahım ıslah etsin hepsini. rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. başka da diyecek bir şey bulamıyorum..

ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. allah tüm gençlere akıl fikir versin..

nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. sabiha gökçene gelmiş uçakla. oraya git bak demişler. nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. birlikte gittik. ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? sonuçta yurtların ortamı belli. zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. ne yaşandı muamma. evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. kızın boynunda morluklar var. ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.

benden 11 yaş küçük. onun yaşındaki halimi düşündüm. ben de bir ilçedeydim. deli çağımızdı. türlü delilikler yaptım. sevgililerim oldu. ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. allahım ıslah etsin hepsini. rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. başka da diyecek bir şey bulamıyorum..

ay canım ya çok üzüldüm allah o kıza akıl fikir versin yaaa ne hallere geldi dünyamız töbe töbe:47:

günaydın kızlar. dün giremedim bi daha. komşumun yasini vardı dün tamamen unutmuşum. tekrar geldi seni bekliyoruz dedi. oraya gitmek zorunda kaldım. Allah kabul etsin inşallah

günaydııınlarrrrrrrrrrrrrrrr, yarın bildirim war, kaçamak yapmayınn haaaaaaaaaaaa :D

bireysel dereceye oynuyorum kızlarrr bu haftaaa derece yapcemmm inşallaaah cok fenaaa geliyorummmm cok güzel rakamlar görüyorummm ama cok da dikkat ediyorummmmm durduk yere olmuyo yaneee :D

denizim seni gecceeeeemmmmmmmm :)))))

Tünaydın kızlar...
Deniz arkadaşım başına gelenleri okudum..Ne enteresan insanlar var basitlik başka birşey değil...Ama sevindim eşinle sorunlarınızı aşmışsınız.
Umarım bir daha yaşanmaz böyle birşey..
Cerencim fotoğraflarını gördüm çok hoş çıkmışsın maşallah sana gün geçtikçede inceliyorsun gözle görülür fark var:71:
Bende bugün 2 günlük sebze kürüne başladım diyetisyen vermişti..2 öğün sadece sebze..
cumaya az kaldı 1 kilo vermek için çabalıyorum.Sabahtan powerplate e gittim sucuk gibi terledim.Ordan pazara.Eve geldim oğlumu yedirdim uyuttum şimdi vakit buldum yazıyorum.
Geçmişi çok inceleyemedim atladıklarım varsa kusura bakmayın arkadaşlar...

yaşasınnnnnnnnn holeyyyyyyyyyyyyy :D:D:D
cok tşeekkür ederim cnm, senin yolundan geliyorummm :D

günaydın takımcığım nasılsınız ruh halim pek iyi değil bugün geçer inşallah neyse çok yazamayacağım ben bugün yediklerimi yazıp bakınıcam işimde yok pek fazla kafamı meşgul edecek iş olsa iyi olacaktı. Bu sabah 1 dilim karpuz 2 k.k. peynir yedim , yanımda yemek için tost getirdim ve 12 adet erik başka bişey yok akşama bilmiyorum ne yerim geçmişe bakayım tekrar yazmaya çalışırım görüşmek üzere öpüyorum hepinizi ...

Back
X