Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar arkadaşlar

birazdan işten çıkıcam eve gidicem
yarın kuzenimin kınası var onun için hazırlık yapıcam biraz

bide biz bugün araba aldıkkkkkk:52::52::52:
Onu almaya gidicez kocamla akşam
canımda acayip lahmacun istiyo belki arabanın şerefine yerim 1 tane ne dersiniz ?

Herkese iyi akşamlar görüşmek dileğiyle

Hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah kutlamak lazım tabi arabayı lahmacun iyidir bu kutlama için öpüyorum canım ...

ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. allah tüm gençlere akıl fikir versin..

nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. sabiha gökçene gelmiş uçakla. oraya git bak demişler. nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. birlikte gittik. ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? sonuçta yurtların ortamı belli. zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. ne yaşandı muamma. evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. kızın boynunda morluklar var. ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.

benden 11 yaş küçük. onun yaşındaki halimi düşündüm. ben de bir ilçedeydim. deli çağımızdı. türlü delilikler yaptım. sevgililerim oldu. ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. allahım ıslah etsin hepsini. rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. başka da diyecek bir şey bulamıyorum..

Büyük geçmiş olsun canım inşallah aynı hataya birdaha düşmez bu kızcağız ama gerçekten yozlaştık artık nereye gidiyor dünya bilmiyorum aynı olay benimde çok sevdiğim bir ablamın başına geldi kızlarıda üniversitede iyi bir bölüm okurken internetten işsiz güçsüz serserinin biriyle tanışıp konuşmaya başlıyor anne baba okumuş kültürlü iyi birer çevreye ve kariyere sahip kızlarıylada çok ilgili birer arkadaş gibi davranırlar ama gelgelelimki kız tutturdu ben okulu bırakıp evlenicem diye evden kaçmayamı kalkışmadı intiharmı etmedi neler yaşadılar sonra kızı yurt dışına bir akrabalarına gönderdiler orada bir üniversiteye kayıt yaptırdılar epey uğraşıp kurtardılar ama bilirimki o ablam üzüntüden her gün ağlardı kızımı tanıyamıyorum derdi o yüzden küçük ilçede oturmakta ailenin evlatlarını anlayıp anlamamasıylada alakası yok gençler herşeyi kolay görüyorlar interneten sevgili bulmayıda evlenmeyide hayatıda hele bir zorluklarını yaşasınlarda o zaman anlarlar . Bizim zamanımızda herşey masumdu canım şimdiki gibi değildi aynı yaştayız bende o zamanlarımı hatırlıyorumda deli doluydum ama şimdilki gençler gibi cahil cesaretimde yoktu .Yanlış bir şey yaparsam ailemi üzerim sorumluluğunu taşırdım . Devirde insanlarda değişiyor malesef Allah yardımcıları olsun doğru yoldan ayırmasın ve kötü insanlarla karşılaşmadan akıl fikir versin gençlere inşallah ...

ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. allah tüm gençlere akıl fikir versin..

nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. sabiha gökçene gelmiş uçakla. oraya git bak demişler. nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. birlikte gittik. ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? sonuçta yurtların ortamı belli. zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. ne yaşandı muamma. evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. kızın boynunda morluklar var. ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.

benden 11 yaş küçük. onun yaşındaki halimi düşündüm. ben de bir ilçedeydim. deli çağımızdı. türlü delilikler yaptım. sevgililerim oldu. ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. allahım ıslah etsin hepsini. rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. başka da diyecek bir şey bulamıyorum..

şimdi ki nesil çok cesur ama cahil cesareti
ben 17 yaşındaki halimi hatılıyorum da
ne pırsak bişeydim erkek arkadaşım elimi tutucak diye
tek başına pastaneye bile gidemezdim
allah akıl fikir ailelere de sabır versin
çok zor çocuk yetiştirmek

Tünaydın kızlar...
Taydin yazdıklarını okudumda bizde evlat yetiştiriyoruz korkum bir kat daha arttı..Annesi babası ne haldedir kim bilir..Bir çocuk neliklerle büyütülüyor emek sevgi maddi manevi hayatını adıyorsun sonunda böyle oluyor:(
Allah akıl fikir versin gerçekten üzüldüm...Umarım tatlıya bağlanır yaptığı hatayı anlar...

Dün yediklerimi yazayım hemen bugün gezmeye gidicez kuzenimle kendime ciciler bakıcam:)
Sabah:1 kuru kayısı

kahvaltı:1 dilim k.ekmeği 1 dilim peynir 3 zeytin domates
öğle:10 kaşık taze fasülye 1 dilim ekmek
ara:10 çilek 2 kiraz
Akşam:yağsız menemen kırmızı biberle bir dilim ekmek
gece 3 gün kurusu

Bugünde aynı liste uygulanacak..
1 günde 500 gram vermişim:66::nazar:Çok mutluyum bu hafta 1 kiloyu yakaladım herhalde zor olsada:)Sabah 60.8 oldum 900 gr yani bugünde verirsem yarın 1 kilonun üstüne çıkarım belki:))
Şimdilik gidiyorum canlarım akşama görüşmek üzere....

Son düzenleme:
sabah kahvaltımı yazmayı unutmuşum
1 yumurta ve 2 domatesle menemen 3 zeytin
ve 2 dilim kepek ekmeği
2 gündür akşam yemeği yemiyorum
dün akşam 3 şeftali yedim ufaklarından
en sevdiğim meyve
yazın gelmesini şeftali yüzünden seviyorum

hepinize güzel günler,

dün sabah kahvaltısı dışında öğünlerimden birşey anlamadım.

öğlen kayınvalidemde atıştırdım. patates yemeği vardı. peynir domates birşeyler çkarıp alelacele atıştırmak zorunda kaldım.

akşam da evde 1 kaşık türlü, 1 kaşık semizotu yiyip yine kayınvalidemlere gittim. orda da 2 kaşık pilavla biraz salata yedim.

bu sabah nesfitle başladım güne.. tartı + gösteriyordu sabah. anlamadım gitti. kendimi iyi hissediyorum oysa. vücut şaşırmak istiyor artık sanırım..

birazdan kapalı çarşı turuna çıkıcam. gümüş trabzon set almak istiyorum. inşallah istediğim gibi bişeyler bulabilirim.

bu arada kızın annesi yengesi abisi başka kim geldi bilmiyorum. bir araba doluşup gelmişler. ancak sabah varmışlar. kapıdan bir gördüm. şimdilik bir tangırtı kopmamış nişanlımın dediğince. doğru söylyorsunuz, ailenin cehaleti ya da bilinci bazen hiçbir önem arzetmiyor. gençler tatminsiz. ve bence de sihirli kelime SORUMLULUK. ben ilkokul 3. sınıfta iken öğretmenimizn aldırdığı test dergilerinin taksitlerini ziraat bankasına gidip kendim yatırıyordum. ilkokul 4 ve 5. sınıfta kardeşimi de yanıma alıp o zamanın süper marketlerine gidip evin alışverişini yapıyordum. şimdikileri o yaşta bakkala ekmek almaya bile yollamıyorlar. ha küçük yerdi, bankada akrabamız çalışıyordu falan filan. ya 3-4 yaşındayken zeytinburnunda babannemlerin yan sokağında bakkal vardı. beni ekmek almaya yollarmış babam, arkamdan da takip edermiş tabii ki. ben de alır ekmeği gelirmişim, beni takip eden babamı görmeden. böyle hareketler çocuğun kendine güvenini geliştiriyor sanırım. üniveristeyi kazandığımda 13 saat uzağa düşünmeden yolladı babam. yurtta kalıcam dediğimde sen yurtta kalamassın yurt seni bozar, giriş çıkış saatli falan dedi. şaşırmıştım. milletin babası yurtta kalcaksın, başın boş olmasın derken benimki ne diyor diye. 3.5 yılım öğrenci evimde geçti. inanın diskoya bara ancak 3-4 kere, o da arkadaş grubum ile, ancak birinin doğumgünü bilmemne vesilesiyle gittim. aklıma bile gelmedi sabahlara kadar sokaklarda dolanmak. ailemin yanında rahatça giydiğim kıyafetleri orda giymiyordum. hakkımda kimse yanlış birşey düşünmesin diye. bunları bana kimse dikte etmemişti.. üstelik maddi olarak ailemin tam dipte olduğu dönemde okudum üniversiteyi. hem çalıştım hem okudum. 4 yılda da bitti. kesinlikle sihirli kelime SORUMLULUK.. ilerde çocuğum olduğunda kesinlikle sorumluluk vericem, yaşına, durumuna göre.. sorumluluk bilinciyle yetiştirilmeli çocuklar. çok şeyin önüne geçiyor çünkü..

ne çok yazdım. ama paylaşmak istedim. üzüldüm, içim acıdı. benim çocuğum yapmaz hatasına düşmeyelim diye aktarmak istedim. 2 yaşında oyuncaklarını toplasın, 3 yaşında evdeki terlikleri yerine koysun, 4 yaşında bakkala gitsin..... ne bileyim bilgisayar ve tv başında çürümesin içleri çocukların..

:52::52: Süper kuzu
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
büyük rahatlık allah isteyen herkese versin
e arabayı ıslatmadan lmaz tabi
yenir bi lahmacun:1:

teşekkür ederim tatlım.yiyemedim ama kuzu lahmacunu bitmişti biz arabayı alıp gidene kadar içimde kaldı valla :((

canım hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmayı nasip etsin rabbim.

teşekkür ederim canım.darısı isteyenlerin başına

ay kızlar dün başımıza gelen olayı anlatayım. Allah tüm gençlere akıl fikir versin..

Nişanlımın teyze kızı evden kaçmış. Sabah ofise giderken kocaya kaçmış gibi anlattı nişanlım. öğleden sonra haber gelmiş. Sabiha gökçene gelmiş uçakla. Oraya git bak demişler. Nişanlım da gelmiş de kimbilir nereye gitmiş ben nasıl bulayım demiş. Akabinde anadolu yakasında bir çocuk büroya getirildiği haberi gelince, beni, kayınvalidemi aldı. Birlikte gittik. Ne olup bittiğini anlayabilmek için önce kayınvalidemi ve nişanlımı ayrı bir yerde tutarak ben görüştüm kızla. 18ini doldurmasına 1 ay var. Kendi isteğiyle evden kaçmış. şiddet görüyormuş, eve dönmek istemiyormuş. Savcı da yurda yerleştirilmesi talimatı vermiş. Kız ısrarla ben sizinle gelmiycem, eve dönmiycem, yurda gidicem deyip durdu. Polisler de bir an önce götürüp teslim etmeye meraklı. Bir yandan ben bir yandan nişanlım tartışmaya başladık polislerle. Düşünsenize sizin kızınız, yeğeniniz olsa ikna edip eve götürmeye çalışmaz mısınız? Sonuçta yurtların ortamı belli. Zor zahmet "1 ay sonra istediğin hayatı yaşarsın, istiyorsan istediğin yere gidersin, ama bu 1 ayı yurtta geçirmen seni şimdikinden beter duruma sokar" diyerek ikna ettim kızı. Tekrar savcı arandı, ek ifadeler alındı falan derken aldık kızı geldik eve. Dün geceyi face ten tanıştığı, yalnızca adını bildiği bir erkeğin evinde geçirmiş. Ne yaşandı muamma. Evinde kaldığı çocukla ilgili nerdeyse hiçbirşey bilmiyor, bildiklerinin de gerçek olup olmadığı tartışılır. Kaynımla birlikte sohbet ortamında baya bir sorguya çektik çaktırmadan. çelişkiler var, ikna olmadık. Kızın boynunda morluklar var. Ama birşey yaşamadık diyor. önceki erkek arkadaşlarından tutun, pastanede el ele tutuşup, öpüştüklerine kadar döküldü kız sorguda. Pastane ortamında daha ileri gidemediklerini söyledi 17 yaşında, doğduğu küçücük ilçeden hiç çıkmamış olan kız. Sevgililer de faceten, yanlış telefon aramalarından vs vs. Bulunmuş.şaştık kaldık, afalladık, ama işin içinden çıkamadık. Ailesi de yolda şu anda, 1-2 saate kadar istanbulda olurlar. Geldiklerinde kıyamet kopacak tabi.

Benden 11 yaş küçük. Onun yaşındaki halimi düşündüm. Ben de bir ilçedeydim. Deli çağımızdı. Türlü delilikler yaptım. Sevgililerim oldu. Ama çok masumdu hepsi. üstelik benimde internetim vardı. Mirc, isq ile chat yapardık o zamanlar. Aradan geçen 11 yılda ne kadar çok şey değişmiş. Gençler ne kadar yozlaşmış, asileşmiş, aileye karşı tahammülsüz olmuşlar. Ailemde ne baskı vardı, ne şiddet. Istediğim gibi sokağa çıkar, kafeye gider, eve geliş saatimi kendim belirlerdim ama beni ya da ailemi zora sokacak hiçbir yere gitmedim, okul ve dersane arkadaşlarım dışında, ipsiz sapsız kimseyle arkadaşlık etmedim. Arada 11 yıl varken ben anlayamıyorsam bu durumu, 50 yaşın üstündeki anne babası nasıl anlayabilir. Allahım ıslah etsin hepsini. Rabbim kardeşlerimizi, evlatlarımızı doğru yoldan ayırmasın ve kötülerle karşılaştırmasın. Başka da diyecek bir şey bulamıyorum..

aman allahım bu ne cesaret yarabbin sen akıl fikir ver

hayırlı uğurlu olsun canım iyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah kutlamak lazım tabi arabayı lahmacun iyidir bu kutlama için öpüyorum canım ...

teşekkür ederim tatlım,sağol.darısı isteyenlerin başına

kızlar günaydın geçmişe bakıp gelicem
bi de begün bu cuma listasini öğrenelim bugün
yarın sıra bizde

öğrenelim tatlım ben 5 te çıkıcam kuzenim kınası var bugün

sabah kahvaltımı yazmayı unutmuşum
1 yumurta ve 2 domatesle menemen 3 zeytin
ve 2 dilim kepek ekmeği
2 gündür akşam yemeği yemiyorum
dün akşam 3 şeftali yedim ufaklarından
en sevdiğim meyve
yazın gelmesini şeftali yüzünden seviyorum

afiyet olsun tatlım,2 gündür akşamları hafifleik güzel olmuş kuzu

bense koyverdim sanki yine çok düzensizim bu aralar
dün lammacuna yetişemedik kokoreç yedik :))
bu akşam yemek yiyemem herhalde anca hazırlanır çıkarım akşama kınayadım inş
ama öğlen tavuk döner yedim malesef ki

kızlar kimsecikler yazmamış benim üstüme

ben kaçar akşama oynucam bi güzel azcık erititirm belki :))
hade bayyy

hepiniz uyuyorsunuz di mi.. iyi uykular hepinize. ben yeni geldim.

bugün öğleden sonra kapalıçarşı, mahmutpaşa civarlarındaydım.

$hasir_bilezik.webp
bu hasır takımı aldım. küpeleri de var ama foto bulamadım şimdi. bir tane klasik alyans aldım. (alyansa da doymadım ha. )

gelinlik kumaş ve dantellerine baktım. hatta beğendim ama terziyi ve nişanlımı da yanıma alıp modele göre kesin kararı vermeye gidicem daha sonra.

bir bornoz takımı aldım.. kısaca baya bi dolandım. iyi de oldu. teker teker eksikleri tamamlamaya çalışıyorum..

sabah nesfit yiyip çıkmıştım evden. akşamüstü alışveriş sonrası bir porsiyon tavuk şiş yedim. bütün gün yediğim bundan ibaret. bakalım sabah ne dicek sevgili tartım.

mrb sevgılı takımım
kılo bıldırımım
ne yazıkkı aynı:43:ben neden rejım yapamıyorum noldu bana bılmıyorum kendımı toparlayamadım bı turlu dıyetısyenıme gıtmeyede yuzum yok artık:43::43:cooook aglamak ıstıyorum

başlangıç : 75kg :19:

geçen hafta : 65,3 kg :3:

bu hafta : 63,3 kg :82:

giden : 2000 gr :31:

toplamda giden : 11700 gr :65:

hedef : 58 kg :69:

lequim : 65,3 / 63,3 / 2,0 / %3.06 :)

Son düzenleme:
YAVRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU süpersin süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:65::65::65::65::65::65::65::65::65:

geçtin beni yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:38::48::48::48::48::48:

ceren hemen çizelgeni değiştir unutma:nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim bebekiiiimmmm ilk defa bu kdr cok kilo werdim bi haftada, ama haziranın başından beri 65lerde sürünüyodum, bi kerede gitti :1:
seni de tebrik ederim bebiş, bu sıkıntılı dönemde bile ekside olmak tü tü tü maşşallah :)
çizelgeyi sen hatırlatmasan hiiç aklıma gelmicek, bizde yasaklı site, 2 dakikadan fazla gözükmüyo hep bi çarpı war orda :D:D:D

hepiniz uyuyorsunuz di mi.. iyi uykular hepinize. ben yeni geldim.

bugün öğleden sonra kapalıçarşı, mahmutpaşa civarlarındaydım.

Eki Görüntüle 211670
bu hasır takımı aldım. küpeleri de var ama foto bulamadım şimdi. bir tane klasik alyans aldım. (alyansa da doymadım ha. )

gelinlik kumaş ve dantellerine baktım. hatta beğendim ama terziyi ve nişanlımı da yanıma alıp modele göre kesin kararı vermeye gidicem daha sonra.

bir bornoz takımı aldım.. kısaca baya bi dolandım. iyi de oldu. teker teker eksikleri tamamlamaya çalışıyorum..

sabah nesfit yiyip çıkmıştım evden. akşamüstü alışveriş sonrası bir porsiyon tavuk şiş yedim. bütün gün yediğim bundan ibaret. bakalım sabah ne dicek sevgili tartım.

güle güle kullan tatlım,iyi günlerde inş.
kız çeyizi zor olur anca işte böle yavaş yavaş

başlangıç : 75kg :19:

geçen hafta : 65,3 kg :3:

bu hafta : 63,3 kg :82:

giden : 2000 gr :31:

toplamda giden : 11700 gr :65:

hedef : 58 kg :69:

lequim : 65,3 / 63,3 / 2,0 / %3.06 :)

:nazar:tebrikler tatlım:nazar:

Back
X