kızçelerrrrrr özledimm sizi beaaa :)
ay bgn ben bi rahatladm bi rahatladımm kii :)
sabah kalktııım tartıldımmmm, tam 63000 gram çıktııım :S geçen cumadan beri artı 1500 dimek diye hesapladmmm çöktüm fln derken 1 saate kalmadannn misafirim geldiii :) regolduuum sonunda bgnnn yrından itibaren artıları atmaya başlarım artıkınnn cok takmıyorum kafama :)
bgn sewdicegimlenn indik sarıyere gittikkk bi güzel bogaz havası aldıkkk bebeğe kdr yürüdükkk soraa bi arkadaşla buluştuk bi avmye gttik alışweriş felaan, bende bi ayakkabı aldıım aa bide foto makinesi aldımmmm cok cüseeeel :)
artk yeni resimlermi yeni makinamla cekerim size :)
elifcimmmm bogazların nasıı olduuu, umarım iisindir smdiii, saçlarınn alev gibii maşallahhhhh

kaşını gördüm kenardan onu da boyadn mı kız :) yüzünü de koyaydın keşkeeem merak ediyomm
begüüüüüümmm haftaya seni 7li kilolarda görüyomuyuzzz o zmnnnn hanii sözzz haniiiiiiii :)
taydinnciiim ne güzel yürüyüşe başlamışsssnnn keşke bende yapsaam :) dikkat et adamlara carpıp etme yürürken, başına belaa soraaa, erkeklerin cenesiyle hiç ugrasılmıyooo :)
arzuucum, takıma hoşggelldiiin, zor bi dönemden geçmişsiin ama hepsi geride kalmşş, sana we kuzularınaaaa bissürrrü nazar boncukuuuu :)
kızzz minnaaaak, evett evettt sen eceeee :) daha simdiden zaaman sıkıntısına girdiyseen ilerdee naaapcan daha bismilaaah :)
duygucummmm canımm hoşgeldiiin sefannn olsun anammm o kilolarrr, geldikleriii gibi giderr onlarrr, duygu gecilmezzz ama haberleri yok :)
ateşliprensesiiim cok geçmiş olsunnn sanada, doktora da gittin diye hatırlıyomm ama böbrek agrısı için cok kötü derlerr, bence sen ihmall etme genedee..
tugbaaaaa sen nabıooon kızzz ne war ne yokkkk en stabil durumda seni gördümmm :)
ahh ahhh kızlarr öyle işte, unuttugum warsa kusra bkmasınnnn lütfeeeeeeeen,
öperim hepiniziii :)
ben bi posta çamasır aseem geleeem :)