• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gaydddırıııım gubbakkkııımmmmmm bana küsmüşşş müüüüüüüüüüü :29:

özür dilerim cnm yaa walla unutmuşum seniiiii :26:

ama bugün sadeece sen warsınn, diğer kızlarıı sewmiyom ben onlar cıssss, sen cicisinnn güzelsiiinn misss bebeksinnnn amanda aamaaan hanimişşşş gel bi sarıleeem :29: gel bi de öpeeeemmmm :54:

hmmmmmmmmmmmmmmm :60:
şeeeyyyy affettüüm küüüü :8::8:
ama bi daa unutursan :22:

geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1

:53::53::53::53::53:

ala alaaa :52:
regl dönemin bitsinde anlarız canım anyayı konyayı :1:

Tünaydın prenseslerimmmmm:21::16:
Tatil dönüşü üstümde bir rehavet atamıyorum evi mok götürüyor ben oturuyorum pöfff...
Çamaşırlar kurudu 2 askı dolu ütü beni bekliyor bir yandan evi temizlicem en azından elektrik süpürgesi toz ve yerler silinmeli..
Sonra akşama yemek yok:14:
Allahım ya bunların hepsini yapmam lazım ve eve geleli 2 gün olmasına rağmen hepsi bekliyor:43:

ayyy ne zor geliyodur şimdi sana
allah yardımcın olsun canım valla

bilmiyorum ki tatlımm yaaa dün regloldumm zati, ama şişmeye dewam ediyorummm :(
salıya biter reglim, anyayı konyayı görcem o zmn, cumaya kadar eski kiloma ulaşmam lazım, tam 1600 gr artıdaym ya warmı bölee bişi :(
biraz önce gittim bissürü alışweriş yaptımm kabak patlıcaan bezelye domates sogan fln aldımmm türlü yapcaam zyaglı, bi 3 gün akşamları yogurtla onu yicem sadece..
benimde ev berbat durumda, dağınıklıgım yok da süpürüp silmem toz almam lazım bugün, toplamda 3 makina camasır yıkadımm hepsi kurudu bi 30 parça fln ütü war, cogu da gömlek pantolon elbise falann, zaten sancımda war nası yapceem bilmiyom, yarın da ilk iş günümm daha manikür ağda fln yapmam lazımm pöfffffff cok cökmüş durumdaymm su an :D

ooooo :46:
pek de bakımlıyız ayol :12:
bende bunların hiç biri yok :59::37:

menülerimi de paylaşmaya dewam ediyim de bi yerde yanlışım warsa söyleyin sizdee :(

sabah

2 dilim cok tahıllı ekmek arasına 1 incecik dilim tavuk salam, 1 tatlı kaşığı krem peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 çay bardağı ice tea

ara

1/4 porsiyon kazandibi

öğlen

1 tane haşlanmış yumurta
yağı süzülmüş 1 küçük konserve ton balığı
1 tane domates
3 yk light yogurt

ara

1/4 porsiyon kazandibi

akşam

1 tatlı kasıgı zeytinyagıyla pişirilmiş türlü ( 5 yk )
3 yk light yogurt
1 domates

kazandibide ne güzel olur şimdi hmmmmm :56:

baby'slerim içimde bir heyecan var anlatamam dizi sezonu yaklaşıyor okulların açılacağı gün yaklaşıyor radyoda çok sevdiğim bir prog. var o da yarın başlıyor tatili kazasız belasız atlattım yani kendimle baş başa olacağım günler geldi çattı yüzüme yansımasada başkalarının yanında çok mutluyum.Bir plan yapıcam şu işlerimi bitirdikten sonra spor yemek vs. Çoooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atmak istiyorum gidebildiğim yere kadar güle oynaya koşmak ordan oraya uçup sizlerin yanına gelip öpmek hepinizin dertlerine ortak olup sizleri de güldürmek işlerinize yardım etmek vs. vs. ben kaçar işlerimi tamamlayıp kendime zaman ayırmalıyım öptüm sizleri çıtırlarımmm :69::70::71:

vaaayy bugünde herkes kendine zaman ayırıyo :1:
ben de oturdum etamin işliyom:60:
Allah mutluluğunu daim etsin kuzuuu :32:

yok cnm star da gizem die bi kız sunuyo hattaaa
hafta içi gündüzleri oluyoooo

hmm şu farklı farklı illere giden kız :34:

günaydın kızlarcımmmm
anca girebildim nete bugün inşallah memlekete geçiyoruz biliyorsunuz eşya toplamakla meşguldük annemle
bgn yolda olcam azcık ve eve varıncada hemen temizlik falan yapıcam
mağlum 2 aydır kapalı ev
müsait olursam yine girerim
herkese iyi pazarlarrrrrrr :D

iyi pazarlaaaarrr:71: desene tatili bitirdin artık :8:

Sinir oldum şimdi ya:47::47::47::47:

Biliyorsunuz bayadır ilaç kullanıyorum fakat şu soldaki böbrek ağrım geçmiyor,iştahım tamamen kesik.Az önce eşim neden böyle yaa deyip doktoru aradı,uzun uzun konuştular. Sorun neymiş biliyor musunuz?? Dalgın eczacı ilaçları günde 2 yerine 1 kez içilecek yazmış.O yüzden iyileşemiyormuşum.Doktor çok kızdı,hemen yarın ilaçlarla hastaneye gelmemizi söyledi....Sinir oldum ya,resmen iyileşme sürecim uzadı,boşu boşuna canım yandı:43::43::43::43::43:

yok artık yaaa :53:
nasıl eczacıdır bu :53:
diplomayı bakkaldan mı almış :47:

$1.webp $2.webp $3.webp

Karışık oldu ama biraz kusura bakmayın artı.

Saçlarım baya bir açık platin rengindeydi,biraz koyusunu yaptım.Nasıl olmuş arkadaşlar???

ewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)

aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek :D

accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz :53:53::53:

kim gelir yardımaaa,cok sancımm warr :(

Eki Görüntüle 236421 Eki Görüntüle 236422 Eki Görüntüle 236423

Saçlarım baya bir açık platin rengindeydi,biraz koyusunu yaptım.Nasıl olmuş arkadaşlar???

uuuvvvv :12::12:
harika canım yaaaa:nazar:

ewimi süpürdümmm sildimm toz aldımmm yemegmi yaptımmm ocakta smdiii, bulasıklarımıı yıkadımmm.. cumadan bu yana 3 makina camasır yıkadımmm kuruttum, herşeymm bitti akşamaaa bi ağdaa manikürrr we dusum kaldııı :)

aaaa ufacıık şeyi unutmuşummm, üşenmedimm saydımmm tam 43 parçaa kıyafett war ütülenceeek :D

accık cnmm, 43 parça nedir ki, bi 12 tneee gömleek, 6 taneee kumaş pantolonn, 11 tane elbisee, 7 tane de etek warrr, 3-5 parçadaa bluzz, aman cnmm neymiş ki gözümde büyüttügmee değmezzz :53:53::53:

benim toptan o kadar kıyafetim yok :60:
ben geelyim yardıma canım,severim ütü yapmayı :8:

uuuvvvv :12::12:
harika canım yaaaa:nazar:

benim toptan o kadar kıyafetim yok :60:
ben geelyim yardıma canım,severim ütü yapmayı :8:

walla tatlımm resmi giyinmek zorunda oldugun bi yerde clısınca mecbur böle oluyoo bnlar sadece iş için olanlarr bide günlükler warki sorma gtsn :D

bende sewerimde max 5 parça :D bunalrın da hepsini yapmıcam ztn, bu hafta gycegm kdrını yapcem :)

walla tatlımm resmi giyinmek zorunda oldugun bi yerde clısınca mecbur böle oluyoo bnlar sadece iş için olanlarr bide günlükler warki sorma gtsn :D

bende sewerimde max 5 parça :D bunalrın da hepsini yapmıcam ztn, bu hafta gycegm kdrını yapcem :)

hmmm :8: ama ben yinede sende bööölleee giyinmeyi kuşanmayı seven bi hava mı gördüm ne :8:

benim annem yapıyo ütüyü hep,ama senin gibi tek başıma kalırsam yandım ki ne yandım :18:

geçen hafta cuma : 61.5
bu cuma : 62.6
cumartesi : 63
pazar : 63.1

:53::53::53::53::53:

cerenim reglden mi acaba
ben de hala olamadım ve balon gibi hissediyodum dünen beri
saabah itibariyle 1,2 fazla çıktım tartıda:5:

Tünaydın prenseslerimmmmm:21::16:
Tatil dönüşü üstümde bir rehavet atamıyorum evi mok götürüyor ben oturuyorum pöfff...
Çamaşırlar kurudu 2 askı dolu ütü beni bekliyor bir yandan evi temizlicem en azından elektrik süpürgesi toz ve yerler silinmeli..
Sonra akşama yemek yok:14:
Allahım ya bunların hepsini yapmam lazım ve eve geleli 2 gün olmasına rağmen hepsi bekliyor:43:

günaydın kuzum
hala tatil rahavetinden çıkamadın de mi
aman yapılır dert etme:6:

menülerimi de paylaşmaya dewam ediyim de bi yerde yanlışım warsa söyleyin sizdee :(

sabah

2 dilim cok tahıllı ekmek arasına 1 incecik dilim tavuk salam, 1 tatlı kaşığı krem peynir, 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
1 çay bardağı ice tea

ara

1/4 porsiyon kazandibi

öğlen

1 tane haşlanmış yumurta
yağı süzülmüş 1 küçük konserve ton balığı
1 tane domates
3 yk light yogurt

ara

1/4 porsiyon kazandibi

akşam

1 tatlı kasıgı zeytinyagıyla pişirilmiş türlü ( 5 yk )
3 yk light yogurt
1 domates

yok kuzu menülerin gayet normal
ama vucutun isyan bayrağını çekmiş
vermem de vermem diyo
öem çözücü bişeyler yapsan belki atarsın
sudur aldığın diye düşünüyorum

baby'slerim içimde bir heyecan var anlatamam dizi sezonu yaklaşıyor okulların açılacağı gün yaklaşıyor radyoda çok sevdiğim bir prog. var o da yarın başlıyor tatili kazasız belasız atlattım yani kendimle baş başa olacağım günler geldi çattı yüzüme yansımasada başkalarının yanında çok mutluyum.Bir plan yapıcam şu işlerimi bitirdikten sonra spor yemek vs. Çoooooooooooook mutluyum öyle ki çığlık atmak istiyorum gidebildiğim yere kadar güle oynaya koşmak ordan oraya uçup sizlerin yanına gelip öpmek hepinizin dertlerine ortak olup sizleri de güldürmek işlerinize yardım etmek vs. vs. ben kaçar işlerimi tamamlayıp kendime zaman ayırmalıyım öptüm sizleri çıtırlarımmm :69::70::71:

ay ne güzel ufacık şeylerle mutlu oluyosun:nazar:
hep böyle nerjik mutlu ol inşallaj tatlım

Kızıla bulaştın mı vazgeçmek zordur şekercim...Bu kızıl o kadar kadınsı bir renktir ki bir de kendine yakıştırırsan eyvah demektir..Ne zaman aşırı boyadan saçlarının yıprandığını hissedersen ya da çok zamanını adığını farkedersen işte o zaman vazgeçersin ancak:)

Anamm benim macunum ünlü oldu desene..Ben üretime başlayıp tazgahaçmaya karar verdim kk da:60:
Benim annem ancak kavitasyon ve lenf drenajlarla zayıflamaya çalışıyor,iki günde bir dükkanda:21: Yoksa yemesini kesemez biliyorum

Benim ki tam tersi kuzum ya:( Üst beden zayıf,oturduğumda herkes beni zayıf sanıyor,yüzüm de ince.Hatta bana kilo al biraz diyen bile var.Fakat kalkınca basenlerim olduğu gibi ortada,gıccıkkk yaa....Üstte denemeden alışveriş yapıyorum ama altta sıkıntı var.Ben de hep derim keşke üstük kalın olsa biraz göbüş olsa altla dengelesem..Erimiyor anam altlar zorrrrr

Hatun ne yaptın yaa...Sana bakarak müthiş motive olluyordum ben:59:

sorma daha önce de 2 yıl kullandım kızıl
en son evlendikten sonra baş edemedim
hergün yıkan yıkan boya mı kalır saçta:1:
sonra çikolat kave bakır takıldım
yine döndüm kızıla bi kaç ay hevesimi alayım bakır yaparım

günaydın kızlarcımmmm
anca girebildim nete bugün inşallah memlekete geçiyoruz biliyorsunuz eşya toplamakla meşguldük annemle
bgn yolda olcam azcık ve eve varıncada hemen temizlik falan yapıcam
mağlum 2 aydır kapalı ev
müsait olursam yine girerim
herkese iyi pazarlarrrrrrr :D

şin çok senin senin kuzum yerleşme telaşı yorucu
olur dikkat et kendine

Sinir oldum şimdi ya:47::47::47::47:

Biliyorsunuz bayadır ilaç kullanıyorum fakat şu soldaki böbrek ağrım geçmiyor,iştahım tamamen kesik.Az önce eşim neden böyle yaa deyip doktoru aradı,uzun uzun konuştular. Sorun neymiş biliyor musunuz?? Dalgın eczacı ilaçları günde 2 yerine 1 kez içilecek yazmış.O yüzden iyileşemiyormuşum.Doktor çok kızdı,hemen yarın ilaçlarla hastaneye gelmemizi söyledi....Sinir oldum ya,resmen iyileşme sürecim uzadı,boşu boşuna canım yandı:43::43::43::43::43:

ay canım ya
boşuna o kadar gündür ızdırap çekiyosun
o eczacaneyi şikayet edebilirsin
il sağlık müdürlüğünün eczacılık şubesine mail at mutlaka
ilgilenirler

günaydın canlaaaaaaaaaaaaarrrrrrr:71:

ancak girebildim zaten 2 gibi uyanıyorum :78:

sahurumu yazam önceliklen;

çok çok fazla kaçırılmış bulgu pilavı :37:
5 zeytin
domates biber
peynir
yoğurt
üzüm
2-3 dilim karpuz

ama tartıda aşırı artılarda çıkmadım şükür :nazar:
yinede dün feciii bir gün oldu benim adıma dikkat etmem gerekk :20:

geçmişe dönüp geliyoruuuummmmmm :10:

afiyet olsun
dikkat ettiğin bi menü taberik ederim kuzu

Eki Görüntüle 236421 Eki Görüntüle 236422 Eki Görüntüle 236423

of off süper bi kesim süper bi renk bayıldım valla harikasın canım:nazar:

off ütüye bak benimde ütüm var yapılcak ama o kadar fazla değil
birazdan ben de girişcem ütüye sonra yemek yapcam
yarın iş başı yapıyorum of ya ne güzel iyyidim ben böyle:1::1:

afiyet olsun
dikkat ettiğin bi menü taberik ederim kuzu

of off süper bi kesim süper bi renk bayıldım valla harikasın canım:nazar:

off ütüye bak benimde ütüm var yapılcak ama o kadar fazla değil
birazdan ben de girişcem ütüye sonra yemek yapcam
yarın iş başı yapıyorum of ya ne güzel iyyidim ben böyle:1::1:

Teşekkürler canım,valla moralim yerine geldi.Kesimi ben yaptım canım bu arada.İnsanın yaşı ilerleyince kısa saça sarıyor:27:

bulgur pilavı az olsaydı daha iyiydi ama bunada şükür :nazar::nazar:

Bulgur fazla yenirse kilo yapar,fakat ayda yılda bir yemekle birşeycikler olmaz.Zaten o da fazla yedirmiyor,hemen mideyi şişirip uzun süre de tok tutuyor

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ina-katilmak-isteyenler-163.html#post20402458

kızlar takıma 2 kişi davet ettim haberiniz olsun
biraz daha canlanırız daha güzel olur belki:6:

taze kaaaaaaaaaannnnn :62:

Bulgur fazla yenirse kilo yapar,fakat ayda yılda bir yemekle birşeycikler olmaz.Zaten o da fazla yedirmiyor,hemen mideyi şişirip uzun süre de tok tutuyor

prinç pilavına dayanırım ama bulgur pilavı bambaşka bişiiii :56:

Back
X