- Konu Sahibi Cherry Mom
- #43.321
Bennn geldim canlar:)
Bacılar döktürmüşsünüz yine..Yavaşşş yavaşşş yazam bari:=)
13.44 e kadar olan kısmını alıntıladım bakalım...
Canım o zaman yiyorsan madem protein yapınla alakalı demek belkide fazla kilon yok sadece bölgesel diye yüzünden gidiyordur..
ben denemedim hiç bal ve ananas ama en kısa zamanda alıp deniyeceğim..
Hımmm tramisu yemiyorsan zaten konuşmaya gerek yok benimde en sevdiğim tatlıların başında gelir hele birde kahvesi bolsa
Bende yıllarca peynir var diye künefe yemedim ama bir tattım ki aman amann amannnn o nasıl bir tattır öyle yaa bayıldım:)
Canım kabak bağırsakları çalıştırıyor diye yedim bende çünkü tatilde taş oldum resmen karnım şişti davul gibi ama yinede çok etkili olmadı malesef
Olabilir canım herkesin bir durma noktası var belki sende o noktadasın sabırlı ol yine başlar gitmeye...
Bence güzel menün Begümcüm sonuçta oruçta tutuyorsun canım 16 saat dile kolay Allah kabul etsin bu arada...
Canım ben diyetisyene sordum aynı soruyu mesela bir meyve öğünümüz yerine bir dondurma yesek kalorisi aynı dedim o da dediki kalorisi aynı ama yağı aynı değil onun için çok tavsiye etmiyorum ama çok canın çekerse ara sıra ye demişti
He bacım sorma 1 kgdan yaptım sevilen birşey yapsan tavuk falan aynı gün biter kimse sevmiyor ya herkes kaşığını sayarak alıyor3 er kaşık 2 şer kaşık günlerce ben yedim ders oldu bir daha yaparmıyım 1 kgdan yarım kilo neyime yetmez
Bu arada kızlar kk de bir bayat ekmek pizzası yapmış arkadaşın biri sağolsun sabah yaptım oğlana bayıldı..Şükürler olsun köfte dışında ekmeği değerlendircek bir yöntem buldum ya deneyin sizde aklınızda olsun![]()
link versene kuzu tarif isteriz
bende de bayat ekmek çok oluyo ben köfte kanepe falan yapıyorum fırında ama
pizza daha ilginç geldi