Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 21

kızlar nasılsınız?

akşam canım birşey yemek istemedi.daha çok tatlı yemek istiyorum....hava çok soğuk ,yağmur başladı....

zaten deprem haberlerini izledikçe içim parçalandı....yeni atanan öğretmenler, çocuklar,............

Rabbim sonumuzu hayır eylesin.....:43:

bugun kı menum :
sabahı yazmstım oglen 3 kofte yarım dılım cawdar ekmegı
ara 2 mandalına az uzum
aksam : 6 yemk kasıgı nohut dalata yarım cawdr ekmegı
benımde ıcım parcalanıo deprm habrlerını ızledıkce maf oluorum mslegııne yenı baslayanlar yenı ewlennler dugun hazırlıgı yapanlar !!!! allahm aılelerıne sabr wrsn

evetttttt gelelim menüyeeee
sabah
4 yk menemen
2 zeytin
1 dilim denge ekm
şekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
5 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1 dilim denge ekm

ara
1 adet bayram şek
yarım çay bard. sarı leblebi

akşam
1 bardak süt
3 diyet bis.

2.5 lt su vede leslie 5 mill:3:

msj 21

kızlar nasılsınız?

akşam canım birşey yemek istemedi.daha çok tatlı yemek istiyorum....hava çok soğuk ,yağmur başladı....

zaten deprem haberlerini izledikçe içim parçalandı....yeni atanan öğretmenler, çocuklar,............

bugun kı menum :
ara 2 mandalına az uzum
benımde ıcım parcalanıo deprm habrlerını ızledıkce maf oluorum mslegııne yenı baslayanlar yenı ewlennler dugun hazırlıgı yapanlar !!!! allahm aılelerıne sabr wrsn
amin kızlar,rabbim hepsine yardım etsin.
slmlarrr ben geldim nasılsınız bakalımmm bu aralar topiğimiz pek sakinnn herkes sanırım cumaya bomba gibi geliyoo
evet ya kimse pek uğramıyor.
sabah
4 yk menemen
2 zeytin
1 dilim denge ekm
şekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
5 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1 dilim denge ekm

ara
1 adet bayram şek

akşam
1 bardak süt
3 diyet bis.

süpersin canım.

selam kızlar annemlerdeydim uğrayamadım bugün yediklerimi yazım

sabah:klasık peynir 1 dilim ekmek sekersiz cay
ara yok
öğlen yağsız döner ve 1 dilim ekmek diet cola
ara:diet cukulatalı gofret ve şekersiz kahve
akşam:ızgara balık salata 1 dilim ekmek diet gazoz
ara yok yatıcam zaten iyi geceler kızlar

slmlar ben geldim nasılsınız bakalım 2.5 gün gitti kaldı 4.5 gün cumaya en az inşallah 1 er kilo veririz spor yapmam lazım içimden gelmiyo ama zorla yapcam bu hafta bayrama çok ama çok az kaldıı şimdi çıkıyorum leslie yapcam bugünn akşama görüşürüz

sorma yaa hafta sonu kaçamakları yapıyoruz sonrada hafta içi onları telafi etmek için uğraşıyoruzz..
bende leslie ye başladım canım...

leslie 4 mil yaptım ve geldimm ya benim canım bugün hiç bişey yapmak istemiyo leslie 5 mil yapcaktım sıkıldım 4 mil oldu cnm yemek yemek te istemiyooo huysuz çocuklar gibi oldum çocukların yanında dura duraa

pazartesi 5 ml salı 5 mil yaptım ayşeciğim yarın dan itibarende sabahları aç karna 4 mil yapmayı planlıyorum bakalım faydası olacakmı...

slmlar menümü bildireyim hemen
sabah
1 kk light b.peynr
3 zeytin
domates,salatalık
1 dilim kızarmış kep.ekm
sekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
4 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1,5 dilim kız. kep. ekm

ara
1 bardak süt
1 armut

akşam(yemek cnm istemedi)
2 yk yoğurt
1 mandalina
1 armut

şuan 2lt su içtim 2.5 3 olur gibi

maaşallah ayşecim sana çok hafif şeyler yemişsin sen bu hafta bana fark atacaksın bak görürsün...
ama olsun....hiç değilse birimizin kilo vermesi bile güzel bi duygu bence...

Menün çok güzel Ayşeciğim. Cumaya kadar böyle devam eder ve üstüne bir de spor yaparsan emin ol güzel kilo verebilirsin.
Maşallah nasıl bu kadar su içebiliyorsun? Ben 1 litre içsem bile lavabodan çıkamıyorum.:27:

ewet betülcüğüm bencede ayşe çok sağlam gidiyoooo...

suyu bi anta tüketmek yerini gün içine yayarsan wc konusunda o kadar sıkıntı olmuyo ...kaldıki benim günde 4-5 lt içtiğim günler oluyo...

Kızlar ay sonuna çok var ya :( bi de önümüzdeki hafta sınavlar başlıyor bi de ... Ama sizi ihmal etmeyeceğim... Bu arada ben şimdiden söyleyim bayram haftası bildirim yok...
bunu öğrendiğim iyi oldu minnak kaptanım....

zaten bayramda yediklerimiz buralara sığmazzz:52:

ayneeennnnnnn:18::kkk::kkk::kkk::kkk:

slm kızlar kimse yok,kusura bakmayın çoktandır giremedim ama inanın elimde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor,kaynımdan döndüğümden beri net yoktu arızalıydı daha bu akşam yapıldı.sizinle tekrardan devam edebilirmiyim.

zaten izinli yazmıştı kaptanımız seni fatmacığım...
aramıza yeniden hoş geldiiinnn...

aslında bu hafta diyete pek önem vermedim,sigarayı bıraktım bu benim için daha önemliydi.
eşim gelince çok sevinecek çok istiyordu bırakmamı.

güzel bir gelişme allah daim eylesin inşallah...

gunnnnnnaydıııın :21::21::21::21::21: gune guzl bı baslangıc yapmak ıstedım nasılsınız bakıım ben sabh 7 buck da uyandm aclıktan :52::52: kuzenmle guzl kahwltı yaptm menum :
1 fıncn yesl cay
1 dılım cawdar ekmegı
1 salatalık
4 zeytın
az peynır
azcık recelden aldım

erken kalkarak bencede güzel bi başlangıç olmuşşş..

menünde bence çok güseelll...

msj 18

kızlar sbah menüsü

1 brd ılık ballı limonlu su
1 bard maydanoz kürü
1 etimek
peynir
domates-sltalık
az bal

öğlene kadar 1lt ılık su içeceğim...

buda güzeelllll....

günaydın kızlar,bu gün niyetliyim kaza oruçlarımı tutuyorum.

allah kabul etsin canım bende bayramdan sonra başlicam inşallah...

msj 21

kızlar nasılsınız?

sorma canım yaa içim karardı yüreğim yandıı allahım yardımcıları olsun...
milletimizin başı sağolsunnn...rabbim yaralı kurtulanlara da acil şifa versin inşallah...

bugun kı menum :
ara 2 mandalına az uzum

sorma canım yaa çok acı değilmi..rabbim belki enkaz altında kurtarılmayı bekleyenler varsa onların kurtulmasına da vesile olur inşallahh..

slmlarrr ben geldim nasılsınız bakalımmm bu aralar topiğimiz pek sakinnn herkes sanırım cumaya bomba gibi geliyoo

ben kendimden pek ümitli değilim ama umarım diğer arkadaşların diyetleri iyi gidiyordur da cuma günü moralimiz yükselir...

sabah
4 yk menemen
2 zeytin
1 dilim denge ekm
şekersiz çay

ara
1 mandalina

öğle
5 yk kabak yemeği
4 yk yoğurt
1 dilim denge ekm

ara
1 adet bayram şek

akşam
1 bardak süt
3 diyet bis.

maaşallah:nazar::18::18::18:

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın hayırlı sabahlar hepinize hanımlar.
Nasılsınız? Diyetiniz ne alemde. Ben bu günlerde biraz rahatsızım. Birazdan da aile hekimime gidip kan tahlili için kan vereceğim.

gunaydın herkese bugn kı menum :
sabah
5 yk menemen 1 dılım cawdar ekmegı 1 fıncan form cay 3 zytın 1 salatlık az peynır
oglen : corba
ara uzum
aksam : sebze yemegı salata yarım dılm cawdr ekmegı
ara ( acıkırsam ) mandalına

sorma yaa hafta sonu kaçamakları yapıyoruz sonrada hafta içi onları telafi etmek için uğraşıyoruzz..
bende leslie ye başladım canım...

pazartesi 5 ml salı 5 mil yaptım ayşeciğim yarın dan itibarende sabahları aç karna 4 mil yapmayı planlıyorum bakalım faydası olacakmı...
bende şuan deniyorum pazartesiden beri yapıyorum cumaya kadar yapcam bakalım etkisi olcakmı
maaşallah ayşecim sana çok hafif şeyler yemişsin sen bu hafta bana fark atacaksın bak görürsün...
ama olsun....hiç değilse birimizin kilo vermesi bile güzel bi duygu bence...

saol cnm fark atamayabilirim daha önce dediğim gibi sıkı olduğumdan bide metabolizmam yavaş olduğunda yavaş kilo veriyorum gerçi sorun etmiyorum bunu az az ocağa kadar ne kadar verebilirsem

ewet betülcüğüm bencede ayşe çok sağlam gidiyoooo...

suyu bi anta tüketmek yerini gün içine yayarsan wc konusunda o kadar sıkıntı olmuyo ...kaldıki benim günde 4-5 lt içtiğim günler oluyo...

ayneeennnnnnn:18::kkk::kkk::kkk::kkk:

sabah
5 yk menemen 1 dılım cawdar ekmegı 1 fıncan form cay 3 zytın 1 salatlık az peynır
ara uzum

form çayını 2 gün kullandım wc sorunumu daha yeni düzelltim cnm bırakınca wc ye gidemedim

sabah
ara uzum

menün güzel canım.
Bence bu menüyle güzel kilo verirsin.

Back
X