Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 32

kaptanım bayram haftası derken 11 kasım cumayı mı kastediyorsun...yani bayramdan sonraki cuma .....

o hafta mı bildirim yapmayacağız....

bayram dönüşü bomba gibi gelelim...kilo vererek tabi kiiii

msj 33

neyse ben gittim .okul vakti geldi....

akşam yazarım ...bu ara çok yazmadınız...ben açınca siz olmuyorsunuz....

aaa filizcim sende burdaymışsın cnm sen bana pıhtılaşma konusunda tavsiyelerde buluncaktın benim kafam çok karışık asprinmi iğnemi konusunda

slm canım msjını şimdi gördüm...birazdan evden çıkıcam kısaca cvp vereyim ..drum gebe kalıncaya kadar coraspin 100lük kullanıcam hamile kalıncada iğneye başlıycam canım.....sende 1 düşük yapmıştın değilmi....yaptırabilirsen aşağıda yazayım testleri onları yaptır canım 3 düşük olmadan araştırmıyor drlar benimde öyle oldu malesef ...

trombofili paneli
torch testi
tıroid testleri
kromozom analizi

yakınlarında üniversite hastanesi varsa 3 düşük yaptığını söyleyip sgk kapsamında yaptırabilirsin herhangi bi kanıt falan istemiyolar erken haftalarda yaptığını söyle canım şimdi çıkmam lazım sormak istediğin bişey varsa sor gelince cevaplama çalışırım ben dr ihmali yüzünden 3 bebeğimi belkide boşuna kaybettim malesef

bu pazar değil haftaya pazar bayram acaba fit girermiyim bayrama bari çok kaçırmasak bayram bayram:)

Kızlar ben bu günlerde giremiyorum. Bi hastalıktır aldı başını gidiyor. Rabbime hamdolsun benden ne kötü durumda olanlar var. Önce bi kaşıntı çıktı el ve ayaklarımda elllerim ve ayaklarım şişmeye başladı. dün tahlil yaptırdım. Bu gün gidip sonucunu alacağım.
Dün akşam üzeri de midem hem ağrıyordu hem de şiddetli kramplar giriyordu vücudumun her yerine. Sabaha kadar kıvrandım. Şimdi yine hafif hafif kramplar devam ediyor ama dün akşama göre iyiyim.

slm canım msjını şimdi gördüm...birazdan evden çıkıcam kısaca cvp vereyim ..drum gebe kalıncaya kadar coraspin 100lük kullanıcam hamile kalıncada iğneye başlıycam canım.....sende 1 düşük yapmıştın değilmi....yaptırabilirsen aşağıda yazayım testleri onları yaptır canım 3 düşük olmadan araştırmıyor drlar benimde öyle oldu malesef ...

trombofili paneli
torch testi
tıroid testleri
kromozom analizi

yakınlarında üniversite hastanesi varsa 3 düşük yaptığını söyleyip sgk kapsamında yaptırabilirsin herhangi bi kanıt falan istemiyolar erken haftalarda yaptığını söyle canım şimdi çıkmam lazım sormak istediğin bişey varsa sor gelince cevaplama çalışırım ben dr ihmali yüzünden 3 bebeğimi belkide boşuna kaybettim malesef

cnm ben bu testleri yaptırdım sadece mthfr 1298 heterozigot gerisi normal kimisi iğne kullan kimiside asprin kullan diyo doktorlar farklı farklı şeyler söylüyo

selamlar kızlar ..
yarın elimden geleni yapıcam gelebilmek için lütfen yarın bildirim işini erkenden bitirin..
ne zaman gireceğim belli olmaz..

ben diyetin ucunu kaçırmadım ama diyetim reglden etkilendi..:(üstelik bugün ilk günü..

önümüzdeki hafta inş. kurtarıcam durumu..kızlar bu hafta paylaşımda bulunamadım ne yazık ki..0 bile geçebilirsiniz benim paylaşımımı..

cnm ben bu testleri yaptırdım sadece mthfr 1298 heterozigot gerisi normal kimisi iğne kullan kimiside asprin kullan diyo doktorlar farklı farklı şeyler söylüyo

pardon canım yanlış anlamışım bendede mthfr677 ve protrombin GA2210 genlerinde heterozigot mutasyon var....3düşükten sonra araştırıldı bunlar çıktı ..son gebeliğimde iğne kullanmama rağmen kaybettim malesef birazda nasip meselesi sanırım...

ama bizler homozigot mutasyonu olanlara göre daha şanslıyız ...gebelik bökümünde kan pıhtılaşması yaşayanların paylaşım alanı diye bi sayfa var orayıda okuyabilirsin bilgi sahibi olabilirsin .....benim nacizane tavsiyem gebeliğini iğneyle sürdürmenden yana

selamlar kızlar ..
yarın elimden geleni yapıcam gelebilmek için lütfen yarın bildirim işini erkenden bitirin..
ne zaman gireceğim belli olmaz..

ben diyetin ucunu kaçırmadım ama diyetim reglden etkilendi..:(üstelik bugün ilk günü..

önümüzdeki hafta inş. kurtarıcam durumu..kızlar bu hafta paylaşımda bulunamadım ne yazık ki..0 bile geçebilirsiniz benim paylaşımımı..

ececim yaa bende yarın yada öbürgün olcam adet baya şişkinlik var yarın nasıl çıkar bilmiyorum fazla sporda yapamadım bu hafta

grubmuzda 3 kısı falan hasta sanırım hepınıze gecms olsn dıorum canlarım allah sıfa wersn
deryaaaaaaaaaaaaaaaa yarın senı gecıcm guzl rakıbem:21::21::21::21: ıple cekıorum yarını :52: kızlar bn yarın tartlmaya ıns bıer bulabılerım komsuya gıtmeyı dusunuorum ama onada erkenden gıdemem 11 11 buck gbı ancak gıdıp tartılırım lutfn yarn ıcın kusruma bakmayın olur mu

menum
sabah yarım dılım cawdar ekemegı 1 fıncn yesıl cay az peynır salatalık 3 zeytn borek ın ucundanda azıck koparttım napıım ck cnm ıstedı:47::47:
oglen : corba salata
aksam bakalım :)
bugun hep corba meywe salata yemeyı dusunuorum ıns dayanırım

menum
sabah yarım dılım cawdar ekemegı 1 fıncn yesıl cay az peynır salatalık 3 zeytn borek ın ucundanda azıck koparttım napıım ck cnm ıstedı:47::47:
oglen : corba salata
aksam bakalım :)
bugun hep corba meywe salata yemeyı dusunuorum ıns dayanırım

okadardan bişey olmaz cnm sabah yemişsin çünküü önemli olan akşam kaçırmamak ama bizim kızlar akşam kaçırıyo gibiii:47:

Kızlar ben bu günlerde giremiyorum. Bi hastalıktır aldı başını gidiyor. Rabbime hamdolsun benden ne kötü durumda olanlar var. Önce bi kaşıntı çıktı el ve ayaklarımda elllerim ve ayaklarım şişmeye başladı. dün tahlil yaptırdım. Bu gün gidip sonucunu alacağım.
Dün akşam üzeri de midem hem ağrıyordu hem de şiddetli kramplar giriyordu vücudumun her yerine. Sabaha kadar kıvrandım. Şimdi yine hafif hafif kramplar devam ediyor ama dün akşama göre iyiyim.

msj 34

betülcüm geçmiş olsun canım...Allah şifalar versin , en kısa sürede iyileşip bize eşlik etmeni bekliyoruz...:34:

okadardan bişey olmaz cnm sabah yemişsin çünküü önemli olan akşam kaçırmamak ama bizim kızlar akşam kaçırıyo gibiii:47:

msj 35

Ayşecim çok haklısın bu kaçamaklar bizi yoldan çıkarıyor...

bu hafta çok kötüydüm , bir de sol tarafımda şiddetli kıramplar oldu,heralde iltihap vardı,karnım çok şişti...
antibiyotik aldım,bakalım yarın ne çıkacak...kiloda iniş olacak mı,:53:

sebnem kısaparmak tan anne sıırı dınledım ıcım parcalandı smdıden basladım aglamaya cogu gece yattıgmda aglıorum nasıl ayrılcm napcm blmıorum nısanlımda ck sewıorum annemıde ımkan olsa annemıde alıp gıderım :( :(

adet olmam gerekordu olmadım hala içim sıkılıyor stres yapıyor bende gelse iyi olucak yoksa patlıcam öf çok can sıkıntısı yapıyor bende

grubmuzda 3 kısı falan hasta sanırım hepınıze gecms olsn dıorum canlarım allah sıfa wersn
deryaaaaaaaaaaaaaaaa yarın senı gecıcm guzl rakıbem:21::21::21::21: ıple cekıorum yarını :52: kızlar bn yarın tartlmaya ıns bıer bulabılerım komsuya gıtmeyı dusunuorum ama onada erkenden gıdemem 11 11 buck gbı ancak gıdıp tartılırım lutfn yarn ıcın kusruma bakmayın olur mu

msj 36

Hasretcim kaçamak falan yaptım derken gizli gizli spor yaptın değil mi.....:27:

tatlı rakibim sen yeter ki zayıfla ben yenilmeye de razıyım.....

yaaaaa olmaz ama ben de zayıflayacağım....:52::52::52::52::52:

sebnem kısaparmak tan anne sıırı dınledım ıcım parcalandı smdıden basladım aglamaya cogu gece yattıgmda aglıorum nasıl ayrılcm napcm blmıorum nısanlımda ck sewıorum annemıde ımkan olsa annemıde alıp gıderım :( :(

annenle ikinizmi yaşıyorsunuz canım çok bağlısın sanırım annene başka sehremi gelin olucan

msj 37

çok az paylaşım yapmışız .....37 mesaj olmaz böyle yaaaaaa.....

şimdilik gidiyorum,akşam gezmesi,pastalarla savaşım da başarılar dileyin bana .....

bütün olaylar benim zayıflamamam için heralde ,gezmeler , yemekler, ........davetler.......

Ayşecim çok haklısın yalnız olunca insan yemek yemek istemiyor....beni hep yoldan çıkarıyorlar ...git evinde rejim yap mış..
bu lafa da sinir oluyorummmmmmmmm......:47:

annenle ikinizmi yaşıyorsunuz canım çok bağlısın sanırım annene başka sehremi gelin olucan

hayr sdce annemle yasamıorum ama aşırı derecede baglıyım anneme bu zamna kadr hıc sesımzı bıle yukseltmedık bırbırımıze kucukten berı hep annecıyım kucukken dua ederdm allaha allahm nolur benı hıc annesız bırakma dıe smdı ıse ben bırakıp gıdıorum ıstanbla geln oluorum 8 saat uzaga gıdıorum :( :( her gokgurultusunde bnmle yatr yada ne bılım bı kesı sesı duysun hemn yanıma glır cok korkuorum kedılerden dıe yada bılemedın annm babam bn 3 muz yatarz kac yasıma geldım bu hala dewam eder bole ınanın nasıl cıkcm o ewden bılmıorum

Back
X