Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugün 6,30dan önce yemeğimi yedim ondan sonra kitap kapladık annemle bi yandan dizi izledim gülme krizlerine girdim yine :)
babam bugün işteydi çook geç geldi acıkmış annem kavurma ısıttı o kokuyu duyunca hem canım istedi hem acıktım ben de susuz ekmeksiz az bişey taze fasülye yedim (2,5 tam dolu olmayan kaşık)
dayanabilirsem bişey yemiycem sabaha kadar :)
şimdi de roman dinliyorum :) hareketli olunca daha hareketli oluyorum :)

bu arada tarfile mesaj atıp izine mi ayrılıcaksın diye sordum düşük tehlikesi varmış :( tamamen ayrılacakmış...inş. allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder :/

msj 14

Ececim çok iyi gidiyorsun , irade iyi , 6 dan sonra yemeyince gerçekten vücudunda değişiklikler oluyor...

tünaydın..
bugün yine geç kalktım ama düne göre erkendi.
Kahvaltım:
0,75 bardak ılık su
1 kırmızı biber(köz)
azıcık domates(köz)
1 dilim kepek ekmeği
yarım tabakta yağsız yoğurtlu pirinçli ıspanaklı çorba...

kızlar ders çalışıyorum netten bari 5i1yerde içeyim dedim can sıkıntımı alır biraz :)

özledim takımımızın iyi hallerini yahu nerelerdesiniz?

Selamm kızlar.
ne çalışıyorsun Ececim?
Sen son sınıf mıydın ?
Bölümün ne ?
Hoş bölümler kalktı gibi bir şey de okumuştum geçenlerde ama ..

gopta mı aradın kız kaban :/ evet yaa çok soğuk bu havada dışarı çıkılmaz tabi yinede dediğin gibi istanbulda gezmek süper :34:
bence menün kötü değil sonuçta bugün bünyen zorlanmış soğuk ve yorgunluk..

yokya gopta ne arıcam gop çoktan mazi oldu artık bişi bulunmuyor orda mecidiyeköye osmanbeye gittim..sorma perttt oldum resmen yüzüme ellerime soğuk cok çarptı iyice cildim kurudu kızardı büyük beden olmasak şıpp die bulucam herseyıde böle olunca iyice gezmek gerekior mağaza mağaza..

15. mesaj
Selamm kızlar.
ne çalışıyorsun Ececim?
Sen son sınıf mıydın ?
Bölümün ne ?
Hoş bölümler kalktı gibi bir şey de okumuştum geçenlerde ama ..
evet canım son sınıf eşit ağırlık bölümüm tam olarak kalkmadı aslında yaa..kafalarına göre yapmışlar bişeyler ama bilmiyorum :)

hoşgeldin bu arada :)

yokya gopta ne arıcam gop çoktan mazi oldu artık bişi bulunmuyor orda mecidiyeköye osmanbeye gittim..sorma perttt oldum resmen yüzüme ellerime soğuk cok çarptı iyice cildim kurudu kızardı büyük beden olmasak şıpp die bulucam herseyıde böle olunca iyice gezmek gerekior mağaza mağaza..

aynen yaa özellikle kaban türü bulunmuyor gopta..olucak olucak bedenler öyle bir küçülecekki allahın izniyle görenler ağzı açık kalıcak :):46:

Son düzenleme:
slm kızlarrrr bende geldim ama artılarlaaaa foruma girmezsem olacağı buydun 2-3 gün elma diyeti yapayım aldıklarımı vereyim bu cumaya gittiğim kiloya dönebilirsem ne mutluuu

merhabalar pek aktif değiliz gibi yine sayfa sayfa yorumları göremedim neyse daha yeni başlıoruz dimi haftaya:)

bu sabah erken kalktım kahvaltı klasıktı öğlen 1 tost yedim şimdide bir kahve ıctım akşama karnıbahar yemeyı planlıorum bakalım günü nası kapatıcaz

msj 16

Ah Ayşecim artıları hiç sorma .....

Nasıl vereceğiz yaaaaa...

Siz de yoktunuz bir türlü toplanamadık zaten ...

kimler geldi,Ayşe ,Betül, Ece ve ben ...Hasret geldi sonra uğramadı ...nurcan uğruyor ,Aslı,Fatma ve Alevden ses yok:50:

msj 18

bugün kahvaltı her zaman ki gibiydi.

Öğlene kadar 4 bardak ılık su içtim .1 brd kiraz saplı form çayı ..

Ayşecim bana hiç etki etmedi , günde kaç fincan içiyorsun ....

Öğlen
merc çorba
etli patates ve kayısı yedim.

msj 19

Akşam 6 .00

merc çorba

Az yemek

1 kaşık erişteden aldım ve yoğurt

6 dan sonra birşey yemeyeceğim , sadece yeşil çay içmeyi düşünüyorum .....

slm kızlarrrr bende geldim ama artılarlaaaa foruma girmezsem olacağı buydun 2-3 gün elma diyeti yapayım aldıklarımı vereyim bu cumaya gittiğim kiloya dönebilirsem ne mutluuu

msj 22

Ayşecim sen de hoşgeldin ,,,,hırslı çalışmalarını özledik ...

biliyorum sen bir hızla verirsin o kiloları değil mi ....

Ben de tatilde bir ara 67.7 oldum .gözlerime inanamadım,sonra bğrs problemlerim sayesinde 69.2 oldum ....
neyse bugün 68.8 dim .artık cumaya kadar tartılmam...inş 68 olurum cuma günü.....

zaten başladığımdan beri 69 - 68 arasında gidip geliyorum , bir deviremedik 68 i ....offfffff offffffffff

Back
X