Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ıı desem kotu olur bı turlu goremedım 6 lı rakamları aglamak ıstıorum neden ırademe sahp dıılm blmıorum geckten ck bunaldım artık:50:

İnsan çok sıkılıyor aynı kilolarda kalınca.
Ama kendini sıkmaya karar ver.
O zaman gidiyor kilolar.
Biz eşleştirme yaptım takımda.
Biz eşimle spor sınırı koyduk.
5 gün için en az 120 dakika dedik.
Haftaya cuma için de kilo hedefi koyduk.
Çoık motive etti.
Kendin de yapabilirsin bunu.

ve yeni haftaya girmiş bulunuyoruz..ben inanılmaz bir hırsla 59,5i görmüş bulunuyorum.. :)
mesaj sayısını kaptanınız olarak ben de tamamlayamadım :(
sıralamamyı yarın yaparım artık..

msj 1

oyyyy oyyyyy benim kaptanım 59 lara inmiş , hepimizi geçmiş .......

senin adına sevindim , tabi kendi adıma üzüldüm...yine 68 , yine 68 ne olacak böyle ,

:50::50::50:

İnsan çok sıkılıyor aynı kilolarda kalınca.
Ama kendini sıkmaya karar ver.
O zaman gidiyor kilolar.
Biz eşleştirme yaptım takımda.
Biz eşimle spor sınırı koyduk.
5 gün için en az 120 dakika dedik.
Haftaya cuma için de kilo hedefi koyduk.
Çoık motive etti.
Kendin de yapabilirsin bunu.

bzde yapmıstk ama kımse dıkkte almadı :( bı dıyet bulaym onu uyglcm ıns

Ve işte haftanın üyesi güncellemesi..Deryacım ben bu hafta da en iyi desteği senden gördüm tebrikler :34:
Darısı diğer üyelerimizin başına:46::65:Eki Görüntüle 290352

msj 2

teşekkürler arkadaşlar , ama artık kilo vermede 1. olmam gerekiyor....

okullarda kurbağa problemleri vardı eskiden , kuyudan çıkmak için 2m ileri 1 m geri gider , ne zaman çıkar diye ,

bazen kendimi öyle hissediyorum, biraz kilo verip öbür hafta alıyorum , sonra tekrar ver , bir de baktım 2 ayda bıraktığım yerdeyimmmmm

offfffff offfffffff:47::47::47::47:

Ben de artık sıkmaya başladım kendimiii ..
Yakında sevdiceğim gelecek gibi duruyor.
O zamana kadar 55' düşmeyi istiyorumm.
hmm allah gönlüne göre versin canım :34:

5. Takım 231. Etap

seng 62,1/59,5/2,6/%4,19
maway 78,5/78/0,5/%0,64
hasretttt 72,7/72,6/0,1/%0,07 geçen hafta bildirimde bulunmamıştı 2ye bölündü.
tdgd 68,2/68,2/0,0/%0,00
tarfil 75,5/75,5/0,0/%0,00 izne ayrılmıştı ama tamamen ayrılmak istediğini belirtti.
ay_27_ser 59,1/59,7/-0,6/-%0,51 geçen hafta bildirimde bulunmamıştı 2ye bölündü.
kayukayu 81,5/81,5/0,0/%0,00 bildirimde bulunmadı
chosen12345 70.8 / 71 / -0.2 / -0.28 230. etapta ayrılan üye geri döndü.
5. Takım toplam kilo yüzde ortalaması (%0,59)

Ececim liste bu şekilde.
Geri dönmek isteyen arkadaşı da ekledim.

Veriyorum paylaşıma.
çook saol canım :34:
kontrol edermisiniz lütfen :16:

1. Takim 231. Etap Sonuclari

ThirtyFouR (77,4/..../.../...%) (izinli)
aylin90 (88/85,5/1,25/1,42%) (tatildeydi, verdigi kilo 2 ye bölündü)
elif_sena (58,7/56,4/2,3/3,92%)
hepbera (71,5/71,4/0,1/0,14%)
bal10 (56,9/56,5/0,4/0,70%)
sinem866 (84,3/85,2/-0,9/-1,07%)
T_N (73,6/74,6/-1/-1,36%)
MINEL3478 (71,5/71/0,5/0,7%)
qarden (97/.../.../...%) (bildirimde bulunmadi)

Yüzde Ortalama = 0,56 %

özel mesajla onaylarsaniz sevinirim iyi hafta sonlari :21:
canım kusuruma bakma yaa ben yoktum ...:(
yaa bısı sorcam yanlıs anlamayn sakın ama hanı demıssınz yaa benı bldırımde bulunmadı dıe gecen hafta ıcın mı solendı bu ben gecen hafta bıldırım olmcak sanmıstım:50::50:
canım benim bayram öncesinde ben listeyi paylaşıma verdikten sonra gelmiştin yapmıştın bildirimini :/ o geçerli..
msj 1

oyyyy oyyyyy benim kaptanım 59 lara inmiş , hepimizi geçmiş .......

senin adına sevindim , tabi kendi adıma üzüldüm...yine 68 , yine 68 ne olacak böyle ,

:50::50::50:
aynennn öyle :)ama sen üzülünce ben de üzüldüm şimdi :(
msj 2

teşekkürler arkadaşlar , ama artık kilo vermede 1. olmam gerekiyor....

okullarda kurbağa problemleri vardı eskiden , kuyudan çıkmak için 2m ileri 1 m geri gider , ne zaman çıkar diye ,

bazen kendimi öyle hissediyorum, biraz kilo verip öbür hafta alıyorum , sonra tekrar ver , bir de baktım 2 ayda bıraktığım yerdeyimmmmm

offfffff offfffffff:47::47::47::47:

:1::60:

eveeet kızlar başta hilalciğime olmak üzere bu hafta bana desteği ve yardımı olan herkese teşekkürler..
anca gelebildim eve :(
sabah yarım kase yoğurt çorbası yedim..
öğlen sormayın küçüklerden tamm 1 paket hoşbeş yedim :(
akşam ne olur bilemem ..çok yorgunum yahu:(

slm kızlar izinden döndüm dedim kimse hoşgeldin demedi aşkolsun size:19:
neyse yaklaşık 1 ay aradan sonra tekar sizlerleyim neyse ben 2 kilo falan almışımdır derken 200 gr almak beni mutlu etti bu süre içerisinde çok yediğimde oldu ama sürekli hareket halindeydim 10 aralıkta 64 olmayı hedeflemiştim 1 ay ara verince bu imkansız oldu ama olsun yeni bi karar verdim ağır diyet yapmayacağım haftada 500 gr versem ayda 2 kilo yapar öyle herşeye hasret kalmayacağım herşeyden yiyeceğim ama yeri ve zamnında abartmadan.. hiçbirşeyden yemeyince bi süre sonra çok hasret kaldığımdan saldırıyorum yiyeceklere hadi bayram sornası topalanmaya ne dersiniz
çok kullandım yazımda hasret cümlesini hasret derya veya öbür kızlar ece kim benim rakibim olur bu hafta?
rakip istiyorum kendime

neyse yaklaşık 1 ay aradan sonra tekar sizlerleyim neyse ben 2 kilo falan almışımdır derken 200 gr almak beni mutlu etti bu süre içerisinde çok yediğimde oldu ama sürekli hareket halindeydim 10 aralıkta 64 olmayı hedeflemiştim 1 ay ara verince bu imkansız oldu ama olsun yeni bi karar verdim ağır diyet yapmayacağım haftada 500 gr versem ayda 2 kilo yapar öyle herşeye hasret kalmayacağım herşeyden yiyeceğim ama yeri ve zamnında abartmadan.. hiçbirşeyden yemeyince bi süre sonra çok hasret kaldığımdan saldırıyorum yiyeceklere hadi bayram sornası topalanmaya ne dersiniz
çok kullandım yazımda hasret cümlesini hasret derya veya öbür kızlar ece kim benim rakibim olur bu hafta?
rakip istiyorum kendime

ben bu hafta rakip düşünmüyorum canım kendime biraz yerleştireyim kilomu malum birden verdim ve fazla verdim(genel durumuma göre)..
birileri çıkacaktır mutlaka..

bi de artık haftanın ve ayın üyesi seçilecek...bunda da rekabete başlasanız iyi edersiniz :) çünkü derya iki haftadır haftanın üyesi..

kızlar benim sizin desteğinize ihtiyacım var :(
o kadar uzun şeylerle anlatabilirim ki size bunu bence anlatma işini zamana bırakalım..

sadece şunu söyleyim:Benim sanat dallarına karşı ilgim vardır ama yeteneğim yoktur.Ben düşündüm de benim hayatım sadece üni.den veya en yüksek otlardan ibaret olmamalı.Ve bir yerden başlamalıyım.Okulun resim hocasıyla konuştum.Egzersizlere başlayacaklarmış gelirsin bir bakarsın dedi.Yapamayacağım büyük ihtimal ama mecburum yapmaya...müzik hocasıyla konuşamadım korktum.:(Şimdi biraz araştırma yaptım da, sıkı çalışırsam olur gibi.Ama bu süreçte desteğe ve sabredebilecek bir yardımcıya ihtiyacım var:(

kızlar bir bilseniz öyle böyle değil çok üzülüyorum bu yeteneksizliğime :( Ya da çaresizliğime...İstiklal marşını bile okumaya cesaretim olamayacak kadar kötü durumdayım...:58::105::106:

kızlar canım şimdi yukarıda anlattıklarıma sıkıldı..hiç paylaşım sıralaması yapacak durumda falan değilim:(
haftaya artık yapabilirsem yarın falan da halledebilirim:(

kızlar benim sizin desteğinize ihtiyacım var :(
o kadar uzun şeylerle anlatabilirim ki size bunu bence anlatma işini zamana bırakalım..

sadece şunu söyleyim:Benim sanat dallarına karşı ilgim vardır ama yeteneğim yoktur.Ben düşündüm de benim hayatım sadece üni.den veya en yüksek otlardan ibaret olmamalı.Ve bir yerden başlamalıyım.Okulun resim hocasıyla konuştum.Egzersizlere başlayacaklarmış gelirsin bir bakarsın dedi.Yapamayacağım büyük ihtimal ama mecburum yapmaya...müzik hocasıyla konuşamadım korktum.:(Şimdi biraz araştırma yaptım da, sıkı çalışırsam olur gibi.Ama bu süreçte desteğe ve sabredebilecek bir yardımcıya ihtiyacım var:(

kızlar bir bilseniz öyle böyle değil çok üzülüyorum bu yeteneksizliğime :( Ya da çaresizliğime...İstiklal marşını bile okumaya cesaretim olamayacak kadar kötü durumdayım...:58::105::106:

Ececim müziğe resime kadar herkesin ilgisi olmayabilir çok normal.
Üniversitede eminim bir çok etkinlik bulacaksın.
Spor dallarından birini mutlaka yaparsın.
Drama düşünebilirsin.
Çeşitli kulüpler var.
Dinletiler düzenlenir.
Dans düşünebilirsin.
Bu son senen değil mi ?
bence bu seneni iyi bir üniversiteye girmek için harca.
O gittiğin yerde her şeye zaman bulursun.

Ececim müziğe resime kadar herkesin ilgisi olmayabilir çok normal.
Üniversitede eminim bir çok etkinlik bulacaksın.
Spor dallarından birini mutlaka yaparsın.
Drama düşünebilirsin.
Çeşitli kulüpler var.
Dinletiler düzenlenir.
Dans düşünebilirsin.
Bu son senen değil mi ?
bence bu seneni iyi bir üniversiteye girmek için harca.
O gittiğin yerde her şeye zaman bulursun.

canım ben de çok sıkı şeyler istemiyorum zaten mutlaka olucak bişeyler..Ayrıca ben bazı nedenlerle tercihimi bir yıl erteledim yani herhangi bir fikir değişikliği olmazsa...Tabi zamanı da boş geçirmiyorum hem üni. sınavlarına tam gaz çalışıyorum hemde okul derslerimi olması gerektiği gibi çok daha yüksek seviyeye çıkarmaya çalışıyorum..
Ama onlarla da bunalıyo insan...Valla inan şu diyet ve sizler olmasanız hiçbir aktivite olmayacak :)güya 18 yaşındayım :)

rakip istiyorum kendime

aslıcıgım canım hosgeldın kusurumuza bakma sen bızım bı dalgınlık aldı gıdıo bende kendıme rakıp arıorum deryacıgımda rakıbm zaten ama s ende bızımle olablırsın bu sıralr deryadada bndede duraklamalr war ama hadı bı dusunelm napablırz bnce uygun bı dyet bulup yapalm bu arada derya rakıbm dedım ama buradakı hepmz rakıbz tabıkı bunu da belırtme geregı duydm bırden:27:

msj 4

Aslıcım hoşgeldin canım ,,

başlangıç azmin çok güzel , birbirimizi etkilemeye başladık yeniden ,

kaptanım

bu hafta ben il dışındayım ,seminerim var.pazartesi günü gidip pazar akşm nasip olursa döneceğim.int olmayabilir, beni bu hafta izinli sayın , pazar günü ( 27 kasım ) tekrar gelirim ...

msj 4

Aslıcım hoşgeldin canım ,,

başlangıç azmin çok güzel , birbirimizi etkilemeye başladık yeniden ,

kaptanım

bu hafta ben il dışındayım ,seminerim var.pazartesi günü gidip pazar akşm nasip olursa döneceğim.int olmayabilir, beni bu hafta izinli sayın , pazar günü ( 27 kasım ) tekrar gelirim ...

deryacıgm bozma sakın rejımını bızszken:34:

msj 5

yarın kendime kıyafet alacağım nasip olursa ...ah keşke biraz daha zayıf olsaydım .....

zaten uzun çizme hiç olmuyor, ancak ölçü alıp yaptırıyorum ....

inş haftaya çok sıkı başlayacağım, sporda başlıyor , arkadaş çalıştıracak , bu soğukta ne kadar devam edebilirsek ,

hasretcim ve aslı , artık toparlanalım ve bu işe kendimizi verelim, biraz dikkt, biraz sporla inanın herşey olur.
bıkkınlık olunca diyet başarı öykülerini okuyun , çok faydası oluyor, onlar yapıyorsa ben de yapabilirim . herkes 95 den 55 lere inmiş , biz şurada 10 kilo veremiyoruz.

msj 5

yarın kendime kıyafet alacağım nasip olursa ...ah keşke biraz daha zayıf olsaydım .....

zaten uzun çizme hiç olmuyor, ancak ölçü alıp yaptırıyorum ....

inş haftaya çok sıkı başlayacağım, sporda başlıyor , arkadaş çalıştıracak , bu soğukta ne kadar devam edebilirsek ,

hasretcim ve aslı , artık toparlanalım ve bu işe kendimizi verelim, biraz dikkt, biraz sporla inanın herşey olur.
bıkkınlık olunca diyet başarı öykülerini okuyun , çok faydası oluyor, onlar yapıyorsa ben de yapabilirim . herkes 95 den 55 lere inmiş , biz şurada 10 kilo veremiyoruz.

kesınlıkle katılıorum sana artk yemeye dur deme zamanı ama ben suan aclıktan olmek uzereym 4 bucuktu yedıgımde acıkmam sanmıstm acıktm cnku sdce ekmeksz faslye yemıstm smdı ne yıyebılırım onerısı olan:26:

Back
X