- Konu Sahibi Cherry Mom
- #48.821
kızlar çok kötüyüm ..........

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ck az yemıomusun be canım
kızlar çok kötüyüm ..........![]()
sabah fırsat bulamadım canım yaa yarın sınav var mecburen bugünden deli gibi çalıştım.Müzik sözlüsü için hoca konu dağıttı ou en iyi şekilde yetiştirmem lazım çünkü...
süt doyurdu ama :)
keske bnde bulamasam yemek ıcın![]()
anlat derdini canım bizler neyiz burada![]()
hmm anladım canım bazen bana d aoluyor öyle :) yinde birşeyler anlatmak istersen kendi adıma söyleyeyim ben buradayımcanım ya anlatacak bir şey yok ki...
bana geliyorlar arda böyle..
dünyadaki her şey o kadar boş geliyor ki anlatamam.
Cumartesi günü bir ktap aldım ''Gerçek Yaşam Diyeti'' isimli. Onu okumaya başlayacğım bakalım gerçek yaşamımı etrkileyecek mi?![]()
hmm anladım canım bazen bana d aoluyor öyle :) yinde birşeyler anlatmak istersen kendi adıma söyleyeyim ben buradayım
aa süper canım..bizi de bilgilendirirsin ara sıra![]()
tartın hayırlı olsun hep eksi rakamlar görürsün inşallahAslıcığım tartım bozuktu o yüzden bildirim yapamıyordum ama aldım. Bu hafta bildirim yapacağım inşallah.
teşekkür ederim ececiğim ilgin için.
iNşallah bi okumaya başlayayım güzel şeyleri sizlerle de paylaşırım.
ben de şimdi listeye bir göz atacam canımkızlar hiç odaklanamıyorum neden bilmiyorum yemek değilde çok aburcubur yiyorum bakalım cuma ne çıkacam akşam pek yemiyorum . işlerim oluyor burayıda aksatıyorum ececiğim şuan takımda 5 kişimiyiz? ben sen hasret şirine derya başka kim var kimse düzenli uğramıyor zaten off canım sıkıldı..
tartın hayırlı olsun hep eksi rakamlar görürsün inşallahgelin kızlar toparlanalım hepberaber böyle olmuyor tek başmıza
![]()
bugun hc ugrayamadm ya dha yenı gırdm ewe annemle doktrdaydık dıslerı ıcın gelgt bıktk artık walla bole olnca rejmde gıdıo zaten ouuuf offff![]()