Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün yine kahvaltıya zaman bulamadım :(
öğlen 1 muz 2 mandalina yarım kk peynir 1 salam 1 küçük dilim ekmek
akşam 2 tabak sütlü çorba 3 dilim ekmek 2 salam

iyi mi kötü mü karar veremedim yarın okula mandalina götürücem :) sütte götürücem...

kahvaltı da olsaymış süper bir menü olurmuş.
Ececiğim senin hedefin kaç kilo ve boyun ne?

:34:

ben de şimdi listeye bir göz atacam canım :34: ayrıca çok üzgünüm ama diskalifiyelere başlamak zorunda kalabilirim ne olursa olsun takımın geleceği söz konusu...
evet canım hklısın başla bencede zaten sen mazaretini bildirenleri idare ediyrsun..

Takımımız gerçekten çok durgun. Her gelişimde bir şey yazmaya gayret ediyorum. Sohbet ortamı olmayınca da sürekli kendi kendime konuşmak gibi oluyor. Ayşe ve fatma da gelmiyor. Fatma uzun bir süredir yok. Ayşe en son bildirim günü gelmişti galiba. Ececiğim yeni üye alacak mısın takıma?
aynen canım burası durgun olunca kendi kendimize yzışıoz gibi oluyor bencede yeni istikrarlı üyeler lazım takımımıza yinede son söz kaptanımın

Teşekkür ederim Aslıcığım. Hepimiz eksi rakamlar görürüz tartılarımızda inşallah.
Bence de herkes toplaşsın artık.
inş canım 71 de takıldım gidiyorum odaklanamıyorum off yaaa

herkeslere günaydın. hayırlı, az kalorili, çok sporlu bir gün dilerim efenim....
günaydınlar tatlım inş dediğin gibi olur :) senin kızın var dimi betülcüğüm nasıl uslu bi çocukmu oda sana azd olsa spor oluyordur :9::9:

gunaydın canlarım bugun kahwltımı hafıf yaptım malum yarın bıldırım gnu ama cok korkuorum gercekten reglden dolayı bu hafta cok yedım ben bakalm yarn nolck:50:

evet canım hklısın başla bencede zaten sen mazaretini bildirenleri idare ediyrsun..

aynen canım burası durgun olunca kendi kendimize yzışıoz gibi oluyor bencede yeni istikrarlı üyeler lazım takımımıza yinede son söz kaptanımın

inş canım 71 de takıldım gidiyorum odaklanamıyorum off yaaa

günaydınlar tatlım inş dediğin gibi olur :) senin kızın var dimi betülcüğüm nasıl uslu bi çocukmu oda sana azd olsa spor oluyordur :9::9:

Evet Aslıcığım 2.5 yaşında bir kızım var. Elhamdülillah her çocuk kadar yaramazlıkları oluyor. Senin yok değil mi bebeğin?

Son düzenleme:
gunaydın canlarım bugun kahwltımı hafıf yaptım malum yarın bıldırım gnu ama cok korkuorum gercekten reglden dolayı bu hafta cok yedım ben bakalm yarn nolck:50:

Sana da hayırlı akşamlar hasretciğim. Evet yarın bildirim günü ve ben hala bir şeyler yeme derdindeyim. Yok yok ben kanaat getirdim duygusal açlık benimkisi, aç olmasam bile birşeyler yemek istiyorum.

Kızlaaaaaarr yarın için ümitsizim hatta baya bir artı olabilir bayramdan beri hiç tartılmıyorum. Bayramda kayınvalidem de iyi besledi sağolsun. Tek derdim takım ortalaması düşecek ona üzülüyorum.

regl şişliği olabilir artı çıkabilrsin takma kafana hasretciğim

Evet Aslıcığım 2.5 yaşında bir kızım var. Elhamdülillah her çocuk kadar yaramazlıkları oluyor. Senin yok değil mi bebeğin?
allah bağışlasın canım yok benim bebeğimrabbim isteyenlere nasip etsin:)

Kızlaaaaaarr yarın için ümitsizim hatta baya bir artı olabilir bayramdan beri hiç tartılmıyorum. Bayramda kayınvalidem de iyi besledi sağolsun. Tek derdim takım ortalaması düşecek ona üzülüyorum.
bi azimle başlıyoruz ama sonra o azim gidiyor takıma ilk girdiğimdeki azmimimi istiyrum bende motive olmam gerekiyor :( çoğumuzun durumu vahim canım bu haftada bitti önümüzdeki hafta toparlanırız inş:18::18:

Takımımız gerçekten çok durgun. Her gelişimde bir şey yazmaya gayret ediyorum. Sohbet ortamı olmayınca da sürekli kendi kendime konuşmak gibi oluyor. Ayşe ve fatma da gelmiyor. Fatma uzun bir süredir yok. Ayşe en son bildirim günü gelmişti galiba. Ececiğim yeni üye alacak mısın takıma?
canım öyle görünüyor ki fatmayı diskalifiye etmeliyim hiç istemiyorum keşke en azından izine ayrılmak isteseydi.Ayşeye de bir şans daha versem iyi olacak.
kahvaltı da olsaymış süper bir menü olurmuş.
Ececiğim senin hedefin kaç kilo ve boyun ne?
canım hedefim:52 boyumu tam bilemeyeceğim ama 1,52-1,55 gibi canım :)
ececiğim sen nasılsın naptın şu müzik resim işlerini?
valla canım müzikçiye şöyle bir konuyu çıtlattım hoca iyi davrandı falan ama bilmiyorum canım yaa korkuyorum :(
resimciye yarın sorucam belli mi zamanı egzersizlerin:) Bir de bugün türkçe hocamla konuştum :)
bu hafta bitti canım artık önümüzdeki haftaya bakalım :) bişeyler bulmamız lazım ...

bi azimle başlıyoruz ama sonra o azim gidiyor takıma ilk girdiğimdeki azmimimi istiyrum bende motive olmam gerekiyor :( çoğumuzun durumu vahim canım bu haftada bitti önümüzdeki hafta toparlanırız inş:18::18:

aynen yaa ben de de öyle :/

kahvaltım:2 mandalina 1 süt
öğle:yarım domates azıcıkta ekmek

çok acıktım şimdi sütlü çorbayı ısıtmayı planlıyorum :)

Canım öncelikle burada en önemli şey paylaşım.Kimse yok diye birşey yazmadan çıkmamaya çalış.Biz burada aile gibi olduk.Herşeyimizi paylaşıyoruz.Paylaşım çok olunca motivasyon da artıyor.Biz bayramdan beri yerlerde sürünüyoruz ama sen iyi geleceksin takıma inşallah.
Bu gece 00.00dan sonra yazdığın mesajları 1,2,3.. diye numaralandırmalısın.Biz takımımıza böyle bir kural koyduk.Sınır da takım toplanana kadar 70.Tabi bu hafta 70ler görülmedi o ayrı :).
Seni bu hafta listeye alamayacğım canım.Deneme süresindesin.Umarım başarırsın ve kaçıp gitmezsin.
Menünü paylaşırsan, yaptığın sporları vs. ve yazılanlara yorum yaparsan karşılıklı motive etmiş oluruz birbirimizi.
Ben aklıma geldikçe yazarım canım :34:

bu arada ben ece nur :34:

Amin Aslıcığım. Rabbim olmayanlara, isteyenlere versin inşallah.

Ben de kötüyüm canım ya nasıl toparlanacağız eski azmimize nasıl kavuşacağız?

canım öyle görünüyor ki fatmayı diskalifiye etmeliyim hiç istemiyorum keşke en azından izine ayrılmak isteseydi.Ayşeye de bir şans daha versem iyi olacak.

canım hedefim:52 boyumu tam bilemeyeceğim ama 1,52-1,55 gibi canım :)

bu hafta bitti canım artık önümüzdeki haftaya bakalım :) bişeyler bulmamız lazım ...

aynen yaa ben de de öyle :/

Evet kaptan pilotum. takımı toparlamamız lazım. üye sayımızda epey bi azaldı. yeni alımlar yapmalıyız bence. taze kan gerekli takıma...

Back
X