• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Özel bir anadolu lisesinde tam burslu okuyor,sayısal bölüm canım...Hımmm yumurtalı patates mi bayılırım...:17:
vaaay allah önünü açık etsin inş. canım ben düzde okuyorum :)ben de bayılırım :)
bnce sen gel bizeebu akşam bizde yiylimm

ohh kaynaştık valla hee ben de geliyim mi düğünü boşverelim :)Bizim yengeyi izleriz akşam :)

:20::20::20::20::20:Çok ye seyrek ye sonra kilolar gideceğine yerleşsin di mi?Hadi tamam ye mantını bişey demedik ama akşam yemeğini de ye :34:Bir de mümkünse mantıyı olabildiğince erken ye..:20:Kızarım hee :)

:18::18::18::18:Tamam kaptanım öğlen yicem,merak etme pazartesiden sonra yemem,iradeliyimdir ben... Karatay diyetini yapmayı düşünüyorum bakalım denicem...
Haftanın üyesi neden seçiliyor anlatır mısın?

gel ececimm kapımm herkze açık siz bnm ufaklığa bakarsınız bn sofrayı kurarımm süper olurr
nlıkbjhvgctfyhbjm nmnb möööc
bnm kıznasıl yzıyoo capdedemiyormm hanfendiyii yaa

oyy benimde 15 kg vermem lazım bi an önce vermek istiyorum nişanlımın kuzeninin düğünü var orda beyaz elbisemi giycem gelinden güzel olmam lazım :1::1:

sakın kız valla seninki nikah memurunu bulmuşken basmasın nikahı sonra :1: ay benim yine yüzsüzlüğüm falan çıktı :)

:18::18::18::18:Tamam kaptanım öğlen yicem,merak etme pazartesiden sonra yemem,iradeliyimdir ben... Karatay diyetini yapmayı düşünüyorum bakalım denicem...
Haftanın üyesi neden seçiliyor anlatır mısın?
motive amaçlı canım :) mümkün olduğu kadar takıma katkısı en fazla olanı seçicez aslında bu uygulama yeni başladı.Kimse gelmiyordu geçtiğimiz
3 hafta ben seçtim.Ama artık söz halkın :)
gel ececimm kapımm herkze açık siz bnm ufaklığa bakarsınız bn sofrayı kurarımm süper olurr
nlıkbjhvgctfyhbjm nmnb möööc
bnm kıznasıl yzıyoo capdedemiyormm hanfendiyii yaa

yerim ben onun minnak ellerini :)tamam biz bakarız yeğenimize teyzoşları olarak :)Yani ben bakıyım siz de işleri yapın ehehhee :):):60:

kızlar valla öyle bir motive olmuşum ki bir akşamda vücuduma susamayı öğretmişi durduk yere su içip duruyorum az az ama olsun :)

vaaay allah önünü açık etsin inş. canım ben düzde okuyorum :)ben de bayılırım :)
Amin canım inşaallah hepiniz istediğiniz yerleri kazanırsınız....:38:

ohh kaynaştık valla hee ben de geliyim mi düğünü boşverelim :)Bizim yengeyi izleriz akşam :)
hadi gel boşver düğünü falan......:1:

yerim ben onun minnak ellerini :)tamam biz bakarız yeğenimize teyzoşları olarak :)Yani ben bakıyım siz de işleri yapın ehehhee :):):60:

bak pişman olma sonra gecen arkadaşın biri isyan etti nolur sen gel şunu al ben kurarım hallederim diyoo yordu kızım arkadaşımı
biraz fazla hareketliyiz şimdide illa laptopun kapatma düğmsinin ışığına basıcak bil. bi gidiyo bi geliyoo

yok kızz bizim daha var 1 senedn önce oturamayız nkah masasına :(
Orasını bir allah bilir canım :34:Hem herşeyde bir hayır vardır.Acele olursa belki içinde kalan şeyler olacak :34:
hadi gel boşver düğünü falan......:1:
geliyom :)
bak pişman olma sonra gecen arkadaşın biri isyan etti nolur sen gel şunu al ben kurarım hallederim diyoo yordu kızım arkadaşımı
biraz fazla hareketliyiz şimdide illa laptopun kapatma düğmsinin ışığına basıcak bil. bi gidiyo bi geliyoo

anaaaam o kadar mı kötü :) tamam o zaman sen otur kızına bak ben de sofrayı kuruyım git gel git gel azcık kalori yakmış olurum:18:

:60::60::60:

Fıstıklar,şimdi çıkmam gerekiyor yapmam gereken bir sürü iş var popcorn makinası tamire bırakılacak,kayınpedere gidilecek,muhtemelen yemek yapılacak offf yazarken yoruldum valla,akşam girerim merak etmeyin.....
Şimdilik hoşçakalın......:16:

Back
X