• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bnm tek ızledıgm dızı ıffet hep aglıorum onda ama olsun:52:
acıkıorum sankım ama 6 yı beklıcm yksa gece ackıorum
corbayla ıspıt yemeyı dusunuorum azıckta ekmek

ilk bölümlerinde bende ağlamıştım bekle cicim 6'yı pırasa yemeği yaptım on yicem biraz yoğurtla yatmadan 1 saat öncede bitane mandalina yirimm

pfff can sıkıntısndan hep moblyalara newresm takmlarına faln bakıorum artık ezberledm yaw hepsını hcte degısık bısı koymuolar kı

magaza magaza gezicez valla nette olmuyo ben yavastan gezmeye basladım kocişimle

bnde kuzenmle gezıcm canım haftaya koskoca maskoda bulurum sanırım begndıklerımı ayırtcm snra sewdıcgmle gıtcm alcm ama gerckten ck heycn werıcı bısımıs yaa ne gorsem ceyıze ceyıze kıkıkıkık :)))))

Bugünkü kahvaltım ve yediklerim ;

Sabah
2 dilim ekmek
peynir , zeytin ve reçel vazgeçilmez üçlüsü (: (:

Şimdilik 8 bardak su içtim :D
Aralarda da çekirdek ve birazda kraker ve çikolata yedim .
Bugünlük bukadar (: (: (:

sevilaycım aburcuburlar cıssss:18::18:

kızcelerim giyindim süslendim çıkıyorum şimdi sonra yazarım menümü ... :) kendinize iyi bakın muckkkss

dünyanın 8. harikalarısınız siz :)

kızlar sabahki 2 dilim ekmek beyaz peynir zeytinden sonra şimdi 2 dilim ekmek daha yedim
açlıktan ölücemm yaaa :27:

hayatım ekmeği açlığını bastırmak için yediysen cıss.. onun yerine hafif şeyler tercih etseydin keşke bunları konuşucaz..

sizinle konuşmaktan çorabımı giyemedim eheheheh :)

selam kızlar bugun evden dısarı hıc cıkmadım temızlık yaptım buzdolaını temızledım cürümeye yüz tutmus meyveler vardı sepiştirdim bugun hafif seyler yedim o yüzden mutluyum bır portakal yedim akşam ara öğün olarak yatıp uyumayı dusunuyorum akşam ustu fazla tv ızlemısım basım ağrıor gibi biraz okucam sayfaları netim ağır ama cvp yazmaya calısıcam öpüyorum sizleri

selamm kızancıklarr.geldim yine ehehe.yaa kendi kendimi hasta ettim durdukyere.belim bacaklarım kopuyo agrıdan.ben ne biliyim bugunun bu kadar soğuk olucağını.resmen kemiklerim dondu.çok saçma sapan menüm var bugun affedin.zaten vucudum şiş bu hafta maaalesef ve canım büssürü şey çekiyor.napçam ben yeaaaa.

Sabah
patateslı olmet

bi ara 3 tane mandalina yedim.

saat 5 de makarna

bukadar.
şu an resmen tatlı krizindeyim

kızlar bilgisayarın şarjını ofiste unutmuşum.ve şarj bitti biticek o sebepten çıkıyor herkeşlere iyi geceler diliyorum
:54::54::54::54::54::54::54:

ya kızlar bn de açlıktan mı yoksa bil. ekrarına bakmaktan mı bilemedim ama ikindiden beri başım çatladıı ağrıdan demin dayanamadm bi tane majezik ağrı kesici içtim de yeni yeni toparlıyorum kocacım la kızımı uyuttum mis gibi uyuyolar şimdi bnde neden uyku yokk ya
gel uyku gel
haa kızlar bu arada defactodaki kampanyayı duydunuzmu bilmiyorum 1 kot getirene eski yada yenii 20 tl indirim eşimin kotlarını bide karşı komsunun kızının küçükgelen kotunu çalarım yarınn 40 tl indirimli bi alışveriş yapmak istiyorumm
öptümm sizlerii ii geceler :52::52::51::42::42::

İyi akşamlar arkadaşlar eve yeni gelebildim,sizlere bakmadan yatamadım,bağımlılık yaptınız bana.Ece düğüne gitmiş umarım eğlenmiştir
İKLİMA Az mı yedin bakiiim başın ondan mı ağrıyor,işaretler çıkmıyor kızma işareti şaka bir yana az yiyip sağlığından olma..

selamm kızancıklarr.geldim yine ehehe.yaa kendi kendimi hasta ettim durduk yere.belim bacaklarım kopuyo agrıdan.ben ne biliyim bugunun bu kadar soğuk olucağını.resmen kemiklerim dondu.çok saçma sapan menüm var bugun affedin.zaten vucudum şiş bu hafta maaalesef ve canım büssürü şey çekiyor.napçam ben yeaa
:
Gerçekten soğuk bir gündü,umarım hasta olmazsın,malum dönemde hepimiz aynıyız takma kafana....(:

aramıza yeni katılan arkadaslar olmuş hoşgelmişler:)

Sağol canım hepimize güzel paylaşımlar diliyorum....(:

Kızlar şimdilik kaçıyorum çok uykum geldi,menülerimi pazartesi yazmaya başlarım hepinizi kocaman öpüyorum....Yarın biraz yoğunum temizlik ,ütü,alışveriş yapıcam,sonra anneme gidicem ,işim bitince gelirim.....Sevgiyle kalın...

Back
X