Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arzucum idare ederdi çok kötü de değildi çok iyi de değildi :)

takımın nişanlı kızları bakın bu resmi görünce aklıma siz geldiniz paylaşmak istedim :) $Untitled 1.webp

bilmiyorum arkadaşım olabilir eşim gelince bi ziyafet yAPTIık üstüne ilaç ii geldide ne iii geldii çözemedim valla kendimiii
:60::60::60::60::60:

Son düzenleme:
günaydın kuzularım bir diyet gününe daha merhaba :1:

bugün ki kahvaltım

şekersiz çay
domates salatalık
light peynir
3 zeytin
1 dilim etimek
1 ç.k reçel

biraz geç kaldım kahvaltı için

selamm kızancıklarr.geldim yine ehehe.yaa kendi kendimi hasta ettim durdukyere.belim bacaklarım kopuyo agrıdan.ben ne biliyim bugunun bu kadar soğuk olucağını.resmen kemiklerim dondu.çok saçma sapan menüm var bugun affedin.zaten vucudum şiş bu hafta maaalesef ve canım büssürü şey çekiyor.napçam ben yeaaaa.

Sabah
patateslı olmet

bi ara 3 tane mandalina yedim.

saat 5 de makarna

bukadar.
şu an resmen tatlı krizindeyim

kızlar bilgisayarın şarjını ofiste unutmuşum.ve şarj bitti biticek o sebepten çıkıyor herkeşlere iyi geceler diliyorum
:54::54::54::54::54::54::54:

aaa kızancıklarım demıs hahahhahay :))))) nerelısın cok merk ettım ılk unıye gıttıgmde arkdsla gezerken teyzenn tekı arkdan bagırınıyo bıze kızancıgm bı baksana dıe bz hc aldırıs etmıoruz oysa bıze seslenıomus bz nerden bıleleım ılk kez duymusuz oyle bı kelıme :52:ayy nasl ozledım unı hayatmı bı bılsenız ama tabı artık bu kızan laflarını hergn duymaktaım nısanlmda tam bı trakyalı :52::52::52: bnde o yolda ılerlemekteyım hahhahayyyy:52:

aslında bugn kı sabah khwaltımı hıc yazmak ıstemıorum ama:50:
bızım buralrda sabh kahwltılarında kofte tawk gbı seler cok tuketılır bn pek yemm ama bugun aıle kahwltısı oldu herkes yerken dayanamadım :(
1 kofte 1 parca tawuk <kızartma tabı bunlar>:50:
3 zeytn az peynır z recel az cawdr ekmegı

aslında bugn kı sabah khwaltımı hıc yazmak ıstemıorum ama:50:
bızım buralrda sabh kahwltılarında kofte tawk gbı seler cok tuketılır bn pek yemm ama bugun aıle kahwltısı oldu herkes yerken dayanamadım :(
1 kofte 1 parca tawuk <kızartma tabı bunlar>:50:
3 zeytn az peynır z recel az cawdr ekmegı

çok olmamıs canım sıkma canını pazar kahvaltısı olur o kadar :)

yarın 11 arabasyla gıdıorum kızcelerım geldıgımde bol bol gorusrz artık.ececıgm bnı ızıne ayrmayı unutma :D

msj 1

huuuu kızlar ben geldim......

hepinizi çok özledim ...kaptanım bence msj saymaya devam edelim, ben daha iyi motive oluyorum.

Back
X