Kızlar malum reglim 1-1,5 hafta kadar gecikti hormonlarım bildiğiniz sıyırdı yaa :)
salı günü benim müzik sözlüsü için sunumum vardı.Takımda bilenler var bu müzik konusunda bazı düşüncelerim ve durumlarım var.Onları da anlatırım bi ara :)
ben en azından güzel bir sunumla başlangıç yapmayı düşünüyordum.3 kişilik gruptuk.Diğerleri ve tüm arkadaşlarım altı üstü müzik dersi abartma diye diye sürekli iki arada kalmamı sağladılar sağolsunlar..Hoca netten kopyala yapıştır yapmayın dedi.gruptan birisi ben anlaltım falan yapmıycam dedi.Diğeri de ne uğraşıcam netten hallederim dedi.Ve ben paylaştırma yaptığım halde kısa aşırı sade bir kaç bilgiyi eliyle yazıp tek bir şeffaf dosya da getirmiş.Ben de haftasonu kütüphaneye bir türlü gidemedim.Sürekli birşeyler çıktı.Pazartesi günü netten direk alıntılamanın bariz olmaycağı şekilde ayarladım.Photoshopla resim yaptım.Örnek müzikler buldum ve cdye attım.Ertesi günü normalden 15-20 dk erken çıkıp yazıları ve resimleri çıkarttırdım.Sonra ilk ders başka bir sınıfa girmemiş hoca.Biz de sevindik.4. derse yetişeceği tuttu.Kimse ilgilenmez.Bant bulan yok adam gibi araştırması olan yok.Kimsenin umurunda değil.Bir de hoca tüm sınıfın dosyalarını o gün için istemiş.Bir tek bizde var.Sırtımın ağrısı da tam gününü bulmuş.Giriş konuşmam berbattı.hepimizde okuduk anlatamadık.Ses çıkmadı zaten doğru düzgün.Bir de araştırma yaparken gözümden önemi bir hata kaçmış.Türk musikisi konu ben piyanoyu örnek vermişim

reglin sıkıntısı da birleşince iyice kötü oldum sinirle karışık stres ben bir kötü oldum sırtıma bi ağrı girdi ki sormayın.O günden beri sırtım bi fena.Bir de o akşam ayağım şişti mi.Niye şiştiği konusunda tam bir fikrim yok.Hiçbir şey fayda etmedi.Adam gibi yürüyemiyorum.