Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

atlayın otobuse sultanahmete gidin cay içmeye gop çekilmez ama roma var sonra serona var ama orası pek tekin deil :) hım başka simitçi filan var sanırsam ay ben öle takılmayalı çok oldu evlendim evleneli hep evlerdeyiz ama şu yeni açılan saraya gidicez bizde sahlep filan içmeye tavsiyeederm canım

sen planla belki gerçek olur canım

hmm saol canım :34: di mi belki de :)

msj 14

geçmişi okuyayım dedim , kaç sayfa yazmışsınız , maşallah

int film izledim , şimdi de kitap okuyacağım ...

nedense birden sohbet edebileceğim gerçek dostlara ihtiyaç duyduğumu hissettim

msj 15

birbirimizi görmedik ama ne kadar yakın hissediyoruz , hemen aklıma siz geldiniz

beklentisiz , çıkarsız bir arkadaşlık ..

msj 16

insanları tanıyamıyorsunuz , bir bakıyorsunuz dostum dediğin kişiler arkandan kuyunu kazıyor...

ben öyle bir dost bulamadım , sevdiğim insanlar var ,

ama seni senden çok düşünecek bir dost yok . onu anladım , :50:

msj 17

oooooo , ben yazıncaya kadar herkes gitmiş ,,,

Fulyacım enerjine bayıldım ...hayatı dolu dolu yaşıyorsun ...

bizi de canlandırdın canım ...

msj 17

oooooo , ben yazıncaya kadar herkes gitmiş ,,,

Fulyacım enerjine bayıldım ...hayatı dolu dolu yaşıyorsun ...

bizi de canlandırdın canım ...

aynen canım fulya hayatı dolu dolu yaşıyor :)sayesinde bugün kendimi çok iyi hissettim :)

Ben geldim, yatmadan önce yazayım dedim.
Bugun sabah 1 kase Mısır gevreği,öğlen 1 kase Mısır gevreği,aksam 2 kasık taze fasulye ve 2 kasık bulgur pilavı yedim. 30 dakika eliptik bisikletle çalıştım :32:

Ara öğün yok sadece çay ve kahve...sekersiz o da....
1 hafta sonunda umarım kilo vermisolurum..:7:

canım sen bize kendini hiç tanıtmadın.Üstelik bir gelip gitmekle bu iş olmaz.Listeye alınma şartlarından biri de paylaşım durumundur...

msj 19

Ececim birden kendimi lise yıllarımda ki gibi hissettim

çok iyi bir sınıfımız vardı . hepimiz birbirimizi korurduk ...

o yıllara özlem heralde

msj 21

farklı etkinliklerle uğraşmak insanın bakış açısını değiştiriyor , ben bir ara tiyatroda oynadım , bağlama çaldım , şiir dinletisi düzenledik

hepside gelişmeme çok yardımcı oldu ,,

bol bol kitap okuyorum , zaman buldukça tiyatroya gidiyorum ....

msj 22

Ececim sen de kendi isteklerin doğrultusunda bir etkinliğe katılabilirsin , denemeden hangi konuda yetenekli olduğumuzu bilemeyiz

hem zamnla kendimizi geliştiririz , edison 1100 deneyden sonra ampulü buldu , vazgeçseydi şimdi karanlıkta oturuyorduk

msj 21

farklı etkinliklerle uğraşmak insanın bakış açısını değiştiriyor , ben bir ara tiyatroda oynadım , bağlama çaldım , şiir dinletisi düzenledik

hepside gelişmeme çok yardımcı oldu ,,

bol bol kitap okuyorum , zaman buldukça tiyatroya gidiyorum ....

aslında bu söylediklerin benim aklıma süper bir fikir getirdi ama bunu şimdi söylemeyeyim biraz daha düşnmeliyim :)
benimde bu yılki sınıfım biraz daha iyi sınıfları böldüler ya bizim :) ama yinede var işte serseriler :)

msj 22

Ececim sen de kendi isteklerin doğrultusunda bir etkinliğe katılabilirsin , denemeden hangi konuda yetenekli olduğumuzu bilemeyiz

hem zamnla kendimizi geliştiririz , edison 1100 deneyden sonra ampulü buldu , vazgeçseydi şimdi karanlıkta oturuyorduk

evet canım biliyorum :) ben de cengiz erşahinin kitaplarrını okuyorum çok iyi oluyor uzun zamandır okumuyordum bugün bir baktım şöyle fulyanında söyledikleri sizin destek vereceğinizi bilmek çok iyi geldi bana ;)

hahaha gop u bilmeyenmi var :D bende bahçelievlerdeyim.:32:

ii kız yakınmısız birbirimize 3 vasaitle ama olsun :))

kendime bir goplu daha buldum ehehehe :) iklimacım nedense sevindim bu işe ehehehe :) neresindesin?
küçükköy canım sen nerdesin buralardamısın kaptan bana gelme işin gerçekmi olucak ne topla gel kitaplarını lise anılarımı depreştirr :((((

CANIM bayağı yorulmuşsun,ama bahçen bütün yorgunluğunu almıştır bence,şanslısın İstanbul da bahçeli bir eve sahip olduğun için....:34:

....:16:
canım orası öylede yazın süper tadı çıkıyor söylemesi ayıp eşim o kibarlığıyla en çok mangal yapmasını seviyor herkez bizim bahçede dutla erik ağacım var bahçemde eşimde ara sıra menekşe hediye getirir ama huyumdur anama hiç çekmemişim su dökmeyi unuturum kururlar oda hep küser ama belli etmez napim unutuyorum :52::52:
ama kışın yapraklar dökülünce tam işkence ya birsürü yaprak yaz olup dutları yedikmi unuturum :40::40:

yarın arkadaşımla buluşucaz uzun uzun hedeflerimizden vs. konuşucaz ama nereye gideceğimize karar veremedik yollar kalabalık olur diye gop sınırlarını düşünüyoruz...Paramızda çok yok fikriniz var mı gop sakinleri :)

bize gelin kızlar aramızda çok yaş farkı yok heralde
22 yaşındayım bn kestane patlatırım sobada bizde akşam üstü forum ist.a gittik kızma fisher pricenin oyuncaklarından aldım aman ALLAH ım ne kadar da pahalı aman kızımın canı sağolsun dimi ya zaman işte neler çokmıs neler bnm bi ördeğim bi trenim vrdı şimdikilerin dünyası dolu

memnun oldum canım ben de betül.3 yıl 3 aylık evliyim. 2.5 yaşında da bir kızım var. Ben izmir de oturuyorum canım.

canım sen uzak düştün bizee ya bnde 4 yıllık evliğim 9 aylıkk kızım var maşallah sen büyütmüşşün darısı başıma betüll bu arada yaşın kaç seninn

Back
X