Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyimi kötümü bilemedim şimdi listenin sonu gelmez dedim bi baktımm bitmişş hafta sonu ne kaa yoğunuz ya bugunüde değerlendirdim misafirim iptal etti gelme işini bnde gezmeye giitim inşallah kuzucum hasta olmaz :26::26::26:

mesaj değil kızım bn sni direk çaldırdımm:52::52::52::52:
yakınmısız kaptan gerçektenn

maşallah canım bnde bilge hastanesine yakınım yukarıda kalıyor evimm bulussakmı ne ee şimdide memleket yazalım bakalım yakın çıktık birede akrarba çıkıyomusuzz
:36::36::36::36::36::36:

Eee iklimam anlat bakalım biraz sohbet edelim gecenin bu saatinde. Nerelisin mesela?
Ben Aydınlıyım.

merhaba kızlar fazla giremiyorum artık romatizma ağrılarım başladı :( geldim ama artık burdayım :52: benimde oyum aslıdan yana olsun
kuzular bende ankaralıyım nişanlım sivaslı

msj 28

neredesiniz arkadaşlar, hava güzel diye hepiniz geziyorsunuz değil mi ?

ben de misafirliğe gittim .... akşam çay içerim , sabah yarım sa koşu bandında yürüdüm ...hiç yoktan iyidir ..ama bu hafta 67 olurum inş ...öyle hissediyorum ...

bugün gezdik durduk eve geldim bi o yana bi bu yana koşturmaca sürdü gitti çok yoruldum gerçekten şuan bir meyve yesem iyi olurdu aslında ama yemeye bile halim kalmadı sanırım gidip uyucam iyi geceler herkeze.

iyimi kötümü bilemedim şimdi listenin sonu gelmez dedim bi baktımm bitmişş hafta sonu ne kaa yoğunuz ya bugunüde değerlendirdim misafirim iptal etti gelme işini bnde gezmeye giitim inşallah kuzucum hasta olmaz :26::26::26:

mesaj değil kızım bn sni direk çaldırdımm:52::52::52::52:
yakınmısız kaptan gerçektenn

maşallah canım bnde bilge hastanesine yakınım yukarıda kalıyor evimm bulussakmı ne ee şimdide memleket yazalım bakalım yakın çıktık birede akrarba çıkıyomusuzz
:36::36::36::36::36::36:

benim ailem göçmen ben ist canım

merhaba kızlar fazla giremiyorum artık romatizma ağrılarım başladı :( geldim ama artık burdayım :52: benimde oyum aslıdan yana olsun
kuzular bende ankaralıyım nişanlım sivaslı

geçmiş olsun canım ya dikkatet soğuklarda kendine
eneeem çok severrim soğuklarda iyi gider bide sahlep :))

aynen bende çok severim sahlepte kalorisini düşündükçe pek bi içesim gelmiyorum:)

msj 28

ben de misafirliğe gittim .... akşam çay içerim , sabah yarım sa koşu bandında yürüdüm ...hiç yoktan iyidir ..ama bu hafta 67 olurum inş ...öyle hissediyorum ...

aynen gezdik bugun iyi geldi bol hareketliydi gün:)

bnm de annem sivaslı canım :))
ya kızlar eşimin bu ara kıskançlık krizleri tutuverdi o varkrn onunla ilgilenmeliymişim bil. başında oturma diyoo beyfendii
o yokken idare edicem işte ama gündüzde çok işim oluyo anlamıyokii
neyse kırmım eşimi obnm herşeyin girerim bn gene

selam sabah klasık bir kahvaltı yaptım 1 dilim tam tahıllı ekmek ile ve yeşil çay

msj 28

gezme değil cnm haftasonu temizliği:))) ben haftasonu giremiyorum pek

bnm de annem sivaslı canım :))
ya kızlar eşimin bu ara kıskançlık krizleri tutuverdi o varkrn onunla ilgilenmeliymişim bil. başında oturma diyoo beyfendii
o yokken idare edicem işte ama gündüzde çok işim oluyo anlamıyokii
neyse kırmım eşimi obnm herşeyin girerim bn gene
evet bencede kırma eşini bende o evdeyken oturmam bil başına ve haftasonu girmiyorum burya

kızleeeerrr kızleer gelemmiii.
nabiyonuz slim fitler.kimseler yok ortada.zaten bu saatlerde kimse olmuyo akşama doğru canlanıyo sayfa.
ben haftasonu naptım anlatiyim.
hiiiiç bişeey yapmadııııııııııııım.
şaka şaka yaptım.
koltuklarımı aldım yaa sonunda.evimin ilk demirbaşı hehehe.
ya zaten varya 3 hafta falan gezdik.bu hafta hem cumartesi hem pazar gittik.aslında benim alcaam koltuk belliydi yani son kez yine gidelim dedik.
böyle silinebilen yumuşacık kumaştan bir L koltuktu.büyük bi köşe koltuktu ama.puff u falan var.
neyse artık akşam 7 oldu çıkıcaz.hiç sevmediğim ve bana hitap etmeyen marka olan bellonaya girdik sırf girmedik demiyelim diye.
girer girmez ben orda bir koltuk gör.koltuğa yapış.bu benim olmalı diye.
ve almak istediğim koltuğun tipiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir koltuk.
valla genel olarak annem ve nişanlımın annesi pek beğenmedi.çünkü dümdüz koltuk heheh.ama nasıl rahat anlatamam.ya zaten çalışıyoruz eve geliyorum 7.30 da.oturdummu rahat etmem uzanmam lazım.yani tam benim isteğimiz üzerine yapılmış koltuk.hemen fotosunu koyim kesin sizde beğenmezsiniz ama çok raat valla :52::52:

$vanessi-koltuk-1.webp
$vanessi-koltuk-13.webp
$vanessi-koltuk-15.webp

hahahaha hepsi tv koltuğu oluyo hepsi açılıyo çok saçma ama napiyim.bide hep böyle yumuşak kumaş isterken gittim deri aldım ya.ama içime sindi yani.böyle cıvıl cıvıldan ziyade biraz ağır hava seviyorum ben.renkli yastıklar yaptırcam bunlara odaya renk versin diye.çünkü bize kalsa ağaçtan oda yapıcaz.şimdi tv ünitesi işkencemiz var.biz hep böyle saf ağaçtan mat renkli böyle ağaç olduğu belli olan şeylere bakıyoruz.anaçlar hep lake mobilyalara bakıyolar.dedim siz bize parayı verin siz gelmeyin allasen.beynimi çorba gibi yaptılar yaa.hele benim annem yokmu.sanki kendine ev diziyo he :52:

kızleeeerrr kızleer gelemmiii.
nabiyonuz slim fitler.kimseler yok ortada.zaten bu saatlerde kimse olmuyo akşama doğru canlanıyo sayfa.
ben haftasonu naptım anlatiyim.
hiiiiç bişeey yapmadııııııııııııım.
şaka şaka yaptım.
koltuklarımı aldım yaa sonunda.evimin ilk demirbaşı hehehe.
ya zaten varya 3 hafta falan gezdik.bu hafta hem cumartesi hem pazar gittik.aslında benim alcaam koltuk belliydi yani son kez yine gidelim dedik.
böyle silinebilen yumuşacık kumaştan bir L koltuktu.büyük bi köşe koltuktu ama.puff u falan var.
neyse artık akşam 7 oldu çıkıcaz.hiç sevmediğim ve bana hitap etmeyen marka olan bellonaya girdik sırf girmedik demiyelim diye.
girer girmez ben orda bir koltuk gör.koltuğa yapış.bu benim olmalı diye.
ve almak istediğim koltuğun tipiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir koltuk.
valla genel olarak annem ve nişanlımın annesi pek beğenmedi.çünkü dümdüz koltuk heheh.ama nasıl rahat anlatamam.ya zaten çalışıyoruz eve geliyorum 7.30 da.oturdummu rahat etmem uzanmam lazım.yani tam benim isteğimiz üzerine yapılmış koltuk.hemen fotosunu koyim kesin sizde beğenmezsiniz ama çok raat valla :52::52:

Eki Görüntüle 301479
Eki Görüntüle 301480
Eki Görüntüle 301481

hahahaha hepsi tv koltuğu oluyo hepsi açılıyo çok saçma ama napiyim.bide hep böyle yumuşak kumaş isterken gittim deri aldım ya.ama içime sindi yani.böyle cıvıl cıvıldan ziyade biraz ağır hava seviyorum ben.renkli yastıklar yaptırcam bunlara odaya renk versin diye.çünkü bize kalsa ağaçtan oda yapıcaz.şimdi tv ünitesi işkencemiz var.biz hep böyle saf ağaçtan mat renkli böyle ağaç olduğu belli olan şeylere bakıyoruz.anaçlar hep lake mobilyalara bakıyolar.dedim siz bize parayı verin siz gelmeyin allasen.beynimi çorba gibi yaptılar yaa.hele benim annem yokmu.sanki kendine ev diziyo he :52:

hayrlı olsun tatlım çok beğendim çok rahat duruyor önemli olan rahatlık allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... sadece tek bi eleştirim olcak eleştirici değilde fikir yani deri koltuklar kışın soğuk olur yazında terletir kumaşa çevittiremiyrmusunuz? sadece benim fikrimm sen beğendin ya önemli olan bu... benimde annemle zzevklerim çok farklıdır

hayrlı olsun tatlım çok beğendim çok rahat duruyor önemli olan rahatlık allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin... sadece tek bi eleştirim olcak eleştirici değilde fikir yani deri koltuklar kışın soğuk olur yazında terletir kumaşa çevittiremiyrmusunuz? sadece benim fikrimm sen beğendin ya önemli olan bu... benimde annemle zzevklerim çok farklıdır

teşekkur ederiim.evet sırf o sebepten deri istemiyordum zaten.göze hoş geliyorda oturunca üşüyosun.bizde ofise deri aldık geçen sene.onlarla hem yazı hem kışı geçirdik.hiç öyle düşündüğüm gibi bi problem olmadı. umarım benimkinde de oyle bir üsütme terletme gibi şeyler olmaz. :30:

msj 30

açık renk insanın içini açıyor...

bugün oruçtum , yarında inş tutacağım...

Aşure günü ,,, bugün çokça selamlaşmak gerekiyormuş ..eve alışverip yapıp , 1000 tane besmeleli ihlas suresi okumak çok sevapmış....

şimdi hepinize Selamun Aleyküm .....

msj 31

iftarda çok yedim galiba

1 kase çorba , 6 tane lahana dolması (küçük )

2 kaşık pilav ve 1 kaşık kuru fasulye ..

2 kaşık irmik helvası ....offf ne yemişim ..biraz sonra alışverişe gideceğim , geldikten sonra da tiyatroya gideceğim ...

bilmem spor yapmaya fırsatım olur mu ?

Selamün aleyküm hanımlar... Nasılsınız?

Fulyacım koltukların çok rahat görünüyor. Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin...

Deryacığım Allah kabul etsin canım....

Back
X