Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 31

iftarda çok yedim galiba

1 kase çorba , 6 tane lahana dolması (küçük )

2 kaşık pilav ve 1 kaşık kuru fasulye ..

2 kaşık irmik helvası ....offf ne yemişim ..biraz sonra alışverişe gideceğim , geldikten sonra da tiyatroya gideceğim ...

bilmem spor yapmaya fırsatım olur mu ?

canım sen buna cokmu diyorsun hehehe sen kendi lokmalarını saymısmın valla kaşık kaşık olurmu heç bu RABBİM KABUL ETSİN BU AY SONUNA DOĞRU BNDE TUTSAM İİ OLUR ASLINDA

FULYACIM BNDE DERİ ALMA DERİM ÇOK ŞIK RAHAT VE GÖRÜNÜYORLAR AMA BNM Kİ ŞİMDİDENHM YIPRANDI YIRTILDI HEM DE GERÇEKTEN SOĞUK VE SICAK KAVRAMINI BULAMADIM

BUGUN 3 DİLİM EKMEK 1 DOMATES VE PEYNİRİMM
ÖĞLEN 1 KASE AŞURA
AKŞAM BİRAZCIK MAKARNA
VE YATMADAN DA CORBA İÇİÇEMM ,,
EVDE MEYVEM KALMADI EŞİM ERKEN GELİRSE ŞİMDİ MARKETE ÇIKICAZ HEM BUGUNUN NİYETİNE EVİME BEREKET OLSUNN
BU HAFTA DA YAPARIM İNŞALLAH AŞUREMİ YEMEĞE GELİN KIZLARR

mesaj değil kızım bn sni direk çaldırdımm:52::52::52::52:
yakınmısız kaptan gerçektenn

maşallah canım bnde bilge hastanesine yakınım yukarıda kalıyor evimm bulussakmı ne ee şimdide memleket yazalım bakalım yakın çıktık birede akrarba çıkıyomusuzz
:36::36::36::36::36::36:
espri güzeldi :) benim de annem rize babam adapazarı canım ben ist. doğumluyum ama :)
kızleeeerrr kızleer gelemmiii.
nabiyonuz slim fitler.kimseler yok ortada.zaten bu saatlerde kimse olmuyo akşama doğru canlanıyo sayfa.
ben haftasonu naptım anlatiyim.
hiiiiç bişeey yapmadııııııııııııım.
şaka şaka yaptım.
koltuklarımı aldım yaa sonunda.evimin ilk demirbaşı hehehe.
ya zaten varya 3 hafta falan gezdik.bu hafta hem cumartesi hem pazar gittik.aslında benim alcaam koltuk belliydi yani son kez yine gidelim dedik.
böyle silinebilen yumuşacık kumaştan bir L koltuktu.büyük bi köşe koltuktu ama.puff u falan var.
neyse artık akşam 7 oldu çıkıcaz.hiç sevmediğim ve bana hitap etmeyen marka olan bellonaya girdik sırf girmedik demiyelim diye.
girer girmez ben orda bir koltuk gör.koltuğa yapış.bu benim olmalı diye.
ve almak istediğim koltuğun tipiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir koltuk.
valla genel olarak annem ve nişanlımın annesi pek beğenmedi.çünkü dümdüz koltuk heheh.ama nasıl rahat anlatamam.ya zaten çalışıyoruz eve geliyorum 7.30 da.oturdummu rahat etmem uzanmam lazım.yani tam benim isteğimiz üzerine yapılmış koltuk.hemen fotosunu koyim kesin sizde beğenmezsiniz ama çok raat valla :52::52:

Eki Görüntüle 301479
Eki Görüntüle 301480
Eki Görüntüle 301481

hahahaha hepsi tv koltuğu oluyo hepsi açılıyo çok saçma ama napiyim.bide hep böyle yumuşak kumaş isterken gittim deri aldım ya.ama içime sindi yani.böyle cıvıl cıvıldan ziyade biraz ağır hava seviyorum ben.renkli yastıklar yaptırcam bunlara odaya renk versin diye.çünkü bize kalsa ağaçtan oda yapıcaz.şimdi tv ünitesi işkencemiz var.biz hep böyle saf ağaçtan mat renkli böyle ağaç olduğu belli olan şeylere bakıyoruz.anaçlar hep lake mobilyalara bakıyolar.dedim siz bize parayı verin siz gelmeyin allasen.beynimi çorba gibi yaptılar yaa.hele benim annem yokmu.sanki kendine ev diziyo he :52:
içine sinmiş ya daha ne :) bence gayet hoş canım sonuçta senin evin daha mı kötü olcaktı :)Ayy kesin benim annemde olsa kendine ev dizer gibi davranırdı.Benim o zaman geldiğinde önlem almam lazım :)
msj 30

açık renk insanın içini açıyor...

bugün oruçtum , yarında inş tutacağım...

Aşure günü ,,, bugün çokça selamlaşmak gerekiyormuş ..eve alışverip yapıp , 1000 tane besmeleli ihlas suresi okumak çok sevapmış....

şimdi hepinize Selamun Aleyküm .....
allah kabul etsin deryacım:) aleyküm selam...
msj 31

iftarda çok yedim galiba

1 kase çorba , 6 tane lahana dolması (küçük )

2 kaşık pilav ve 1 kaşık kuru fasulye ..

2 kaşık irmik helvası ....offf ne yemişim ..biraz sonra alışverişe gideceğim , geldikten sonra da tiyatroya gideceğim ...

bilmem spor yapmaya fırsatım olur mu ?

tiyatro mu off bende çok istiyorum da kiminle gitçem :) artık iklima nurcan ben buluşut gideriz goptaki çocuk tiyatrosuna :60:

espri güzeldi :) benim de annem rize babam adapazarı canım ben ist. doğumluyum ama :)

içine sinmiş ya daha ne :) bence gayet hoş canım sonuçta senin evin daha mı kötü olcaktı :)Ayy kesin benim annemde olsa kendine ev dizer gibi davranırdı.Benim o zaman geldiğinde önlem almam lazım :)

allah kabul etsin deryacım:) aleyküm selam...

tiyatro mu off bende çok istiyorum da kiminle gitçem :) artık iklima nurcan ben buluşut gideriz goptaki çocuk tiyatrosuna :60:

ay gopta tiyatromuzda var dimi bazen önünden gecerken oğlum büyüsün tiyatroya götürcem diorum:)ece istediğimiz kiloya inince mc de menü yeriz hep birlikte ehehe:)bu fikir şuan bana daha cazip gelior sıcak patateslerin kokusunu alır gibiyim

diet tümgün süper gitti fakat akşam üstü aşure yedim kızlar yazmak istedim bugunun önemi aşuredir dedim yedim iyi geceler..

ay gopta tiyatromuzda var dimi bazen önünden gecerken oğlum büyüsün tiyatroya götürcem diorum:)ece istediğimiz kiloya inince mc de menü yeriz hep birlikte ehehe:)bu fikir şuan bana daha cazip gelior sıcak patateslerin kokusunu alır gibiyim
ehehehee :) oğluşun daha da büyüyünce de artık parayı alır kızları sinemaya götürür :)
mmmmh :) canım istedi şimdi.
diet tümgün süper gitti fakat akşam üstü aşure yedim kızlar yazmak istedim bugunun önemi aşuredir dedim yedim iyi geceler..

olsun canım bizim diğer yediklerimizin yanında hiç ;) afiyet olsun.

bugunn büyük harfla yazdığımın farkında olmadımm bi sorun olmaz inşallahh
kızlar bnmkiyle tiyatroya gittiğimizi düşenemiyorumm
zeynebim sahneyi alt üst eder herhelde
çokyorgunumm kızlar
aşure alışverişine çoktım bu hafta 10 15 kişilik misafir de ağırlıcam strest yaptım şimdidenn
çok uygum varrr

msj 33

günaydın canlarım ..

bugünde niyetliyim ..... çok su içemediğim için yine kanım şişti....sadece akşam yedim ama kilom yukarı çıktı yine ...

of ya gerçekten kurbağa problemlerine döndüm ..

bir aşağı , 2 yukarı...yaza kadar heralde 68-69 arası gidip gelicem ...

msj 34

ne kadar tembelim ya ....kendime çok kızıyorum , ama bir türlü toparlanamıyorum ..

diyet yapayım , öğün atlamayayım diye borçları erteledim , artık oruçları tutmam lazm , yoksa altından kalkamıyacağım.

oruçlu olunca da bğrs çalışmıyor ... offfff akşam form çayı içeyim bari .

msj 30

açık renk insanın içini açıyor...

bugün oruçtum , yarında inş tutacağım...

Aşure günü ,,, bugün çokça selamlaşmak gerekiyormuş ..eve alışverip yapıp , 1000 tane besmeleli ihlas suresi okumak çok sevapmış....

şimdi hepinize Selamun Aleyküm .....
allah kabul etsin canım
aleyküm selam

günaydın bülbülü huriyeler :D
ya ben akşam 2 tabak aşureyi hüplettim.
vicdan azabından bugun yemiyorum.
he bide şöyle bişey yapıyorum artık.
sabah :
metrobüsten işe yürüyorum 15 dk
Akşam
İşten metrobüse yürü 15 dk.
metrobüsten in eve yürü 30 dk

yani günde 1 saat yürüyorum.3 gündür böyle yapıyorum iyi oluyor.artık yürüycem.valla minibüs 1.30 TL ehehe daha ay başında bende var 40 TL.bu ayı atlattımmı dier aylar bu kadar zorda kalmıycam inşallah.evde bulduğum tost ekmeklerini kaşar peynirlerini ofise getirdim hehehe.napalım devir tasarruf devri.bide enflasyon 9.8 lere çıkmış bu sene.ona göre bir zam alırsam muazzam olucak.
Allah herkese daha çok versin hep versin hayırlısını versin diyerekten yerime çekiliyorum.

aaaa bide ben dün yemek yaptım yaa.annem ilk defa beni mutfaa soktu.kereviz haşlama yaptım etli.herkeş beğendi.ben bu işi çözücem gibi. :52::52:

ya bugun kötü bişey oldu meleğim yürüteçten yüz üstü düştü herhalde artıkgirmek istemiyor
çünkü dışarı atıyor kendini
daha da koymam napimm şükür bişeyi yok hmn gitiim doktora korkulcak bişey yok dedi
ama bnm ödüm koptu
anne olmk zormus bebeğim için ilk defa telaşlandımm

bu saat oldu ne kahvaltı ne yemek eve şimdii girdim bi tartılsammı acaba :(

Kızlar ben dün ve bu gün oruç tuttum. Regl tarihim yakın o zamana kadar da tutmak istiyorum Allah nasip ederse. Sahuru çok güzel yapıyorum, iftar da süper oluyor ama iftardan sonra dengeyi bulamıyorum bir türlü yaa.

Son düzenleme:
Kızlar ben dün ve bu gün oruç tuttum. Regl tarihim yakın o zamana kadar da tutmak istiyorum Allah nasip ederse. Sahuru çok güzel yapıyorum, iftar da süper oluyor ama iftardan sonra dengeyi bulamıyorum bir türlü yaa.

allah kabul etsin canım bende de kaçamak çok oldu böyle gidersem yandaki yazım yalan olacak:43::43:

Mutlu bi haberle bu yazımı yazmaktayım ((:
2-3 gün sizlerden de ayrı kaldım hastane olaylarım yüzünden :(
Neyse ki şimdi iyiyim diyemicem ama iyi gibiyim işte iyi olmaya çalışıyorum.
Beni mutlu eden habere geçmek istiyorum.
Bugün tartıldım vee tam 2 kilo vermişiiimmmmmmmmmmm (: (: (:
Yani 66 oldum :D Yakında 55 inşallah :D
Bayada görünürde fark etti ya iyi geldi bana burası .
Bu haberden sonra bugünkü menüme geçiyorum.
2 Poğaça , 2 Dilim kek ve 1 tabak çorba ve unutmadan bol bol su .
Bugün sanırım 2.5 lt oldu şimdiden (:
Yeni bişeyde keşfettim.Ben üzgün olunca yesem bile çok çabuk kilo veriyorum .
Malesef ki çok sevdiğim sütlü çikolatadan da uzak durmam gerekiyo :( :( Bundan sonra bitterle devam artık .

Back
X