bak şimdi hani ben müzikçiyle konuşacaktım ya.Zaten allahın her günü okulun kapılaırını aşındırıyorum :) bi tane müdür yardımcısı var sinir oluyorum o adama

habire geliyo diyo yine ne olduda bekliyon..neyse pazartesi günü hocayı göremedim salı günü sunum dosyalarının tamamını toplayacaktı toplamadı.Konferans salonuna indik.Hep beraber şarkı söyleyelim dedi.Ben tabi o anda cesaret yerlerde çıkmadım arkadaşlarımla birlikte sahneye orda oturdular hep beraber söylediler söylemyenler de vardı.Ben niye çıkmadım hala bilmiyorum.Korktum ama neyden

tabi dersin sonunda dank etti pişman oldum hani en azından müzikte kendimi geliştiirmem için cesaret verirdi.Sonra dün(salı) bekledim yine hoca gelmedi.meğerse yemek almaya çıkmış yolda giderken o çıkıyordu.hemen selam verdim.Ama onu bile zor duydu amma hızlı adam yaa :) sonraaaaa ben bugün sonunda takıldım hocanın peşine.Müsait misiniz dedim dersim var dedi ki öğrencilerin gelmesine 5-10 dk vardı.Daha konferans salonunun elektriklerini yeni açıyordu.Sanki sinemaya davet ediyoz adamı :) sonra işte söyledim birşeyler elimden geldiğince dilim döndüğünce anlattım derdimi.Saolsun iyi dinledi.Zaman ayırdı.Benim boş olduğum bi zaman gel sen benim yanıma yine dedi.Sesin olmuyorsa bir şey çalmayı öğrenirsin falan dedi.Çok rahatladım olumlu davranınca :)Tabi dünkü cesaretsizliğimi umarım bir daha tekrarlamam :)