Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahaha sendemi aşkitom diyorsun kocana bende izmirdeyim ama çok güzel yagıyor yagmur benimde tavugum pişmeküzere kuzucum uyuyor babamızı bekkiyoruz şimdi:)

Aklıma ne gelirse diyom valla kocama.
Aşkitom, (şimdi bir de pis 7li dizisinden Aşkitoşkomu öğrendim onu diyorum.)Kocişim, kocişkom. Ne denk gelirse. Evet şimdi durdu ama biraz önce nasıl güzel yağdırılıyordu.
Biz de kızımla babamızı bekliyoruz.

arkadaşlar bu sıralar her gece kabuslar görüyorum neden olbilir acaba??
yaa çok acıktım ben bu diyet ne zor iş off pofff canımda sıkılıyor zaten...

Canım benim gündüz bilinç altına kötü şeyler yerleşiyor olabilir mi acaba.?:26:
Sana tavsiyem yatarken 3 ihlas 1 fatiha 3 felak 3 nas surelrini oku. Allahın izniyle kabus falan görmezsin.

Merhaba kızlar,Bugün balıkesir den teyzem geldi onunla vakit geçirdik.Yarın sabah önce spora,sonra dişçiye gidicem.Öğleden sonra da misafirim var.Hazırlıklarımı yaptım.Çok yorgunum:27:
SABAH Yani sahurda 1 kase aşure yedim
AKŞAM çorba,yumurtalı ıspanak
ŞİMDİ de son aşureyi yiyorum bitse ben de kurtulucam...:9:
SPOR 1 saat koşu bandında yürüyüş yaptım
Bitki çayı içerim artık birşey yemem....

Son düzenleme:
ECE canım kendine güvenmelisin,elbet bir şeye yeteneğin var önemli olan onu bulup çıkartmak,ayrıca sesinin çok kötü olacağına da inanmıyorum:16:
Paylaşım için haklısın ama bir kaçgün bilgisayarımda sorun yaşadım ..Mesaj saymak yerine hergün enaz 5 mesaj zorunluluğu yapsak bizde ne dersin....:3:

ECE canım kendine güvenmelisin,elbet bir şeye yeteneğin var önemli olan onu bulup çıkartmak,ayrıca sesinin çok kötü olacağına da inanmıyorum:16:
Paylaşım için haklısın ama bir kaçgün bilgisayarımda sorun yaşadım ..Mesaj saymak yerine hergün enaz 5 mesaj zorunluluğu yapsak bizde ne dersin....:3:

saol canım desteğin için ama benim sesim gerçekten berbat evde tekken hani kendi sesime alışıyım diyorum ama o cesaretim bile yok :(
sorununu sonradan gördüm sanırım canım ;) ama düzelir herhalde paylaşım işi ;)

menümü yazayım.Bugün yine ziyafet vardı sınıfta.Hem de dünkünden daha iyisi.Bir arkadaşım dolma getirmiş yaprak sarması dedi tadına bakıcan küserim.Benim de zaafım var tabi sarmaya :) bi de kalem gibi yapmış onları :)
5 tane yedim :)güzeldi ama :)
çok kişiyiz diye hep yapılanlar küçük küçüktü :) allahtan.1 kk peynirli börek. 1 kk patatesli börek(bu çok güzeldi) yarım bardakta fanta:( başka da yemedim herkes acıktı sonradan bişeyler yedi ben de baktım onlar yerken etkilendim yarım mandalina yedim :)

öğlen yoğurtlu çorba yaptım kendime :)
akşamda annem şehriye çorbasıyla bezelye yemeğini karıştırmış onu yedim :)
şimdi su içiyorum pek acıkacağımı sanmıyorum ama bellide olmaz :)

kızlar koptum sizden birazcık öğlen tartldım 73.5 akşam kocacım geldii yemek yedik tartıldım 74.6 yuh bana bu kadar mı yemişim
inanamıyorum kendime eşime dedim bi daha eve ekmek alma gülüyor bana hatun boğazını tutuver iş sende bitiyo diyo ama napim dayanamıyorum

ece bnmde gitarım tek tük tıngırdatıyorum ALLAH affetsin valla bizleri
aşuremi pazar günü yapıorum kızlar arkadaşları cağırdım evde yedirebildiğimi yediricem komşulara akşam eşim dağıtırr
beklerimm sizleride :36::36::36:

Hayırlı sabahlar kızlar... Kahvaltımı yaptım. Biraz yumurta kaçtı ama sonrasında telafi edeceğim inşallah. 2.5 dilim tahıl ekmeği, zeytin, domates ve sahanda yumurta menüm.

Sağol canım

İyiyim şükür Aslıcım. Ev hali işte. Sen nasılsın. Evine geldin mi yoksa hala işte misin. Akşam ane yemek yaptın?( Benimle konuşacağına pişman olacaksın şimdi bu kadar soruya.)
canım dün senin çıktığını sanıp çıktım göremedim yazdıklarını işteydim akşamada yemeğim yoktu eşim bi önceki günün yemeğini yedi bende abimlerde tavuk yedim...bugünde yemeğim yok eşim kendi yapsın bişeyler nasılsa benden önce gidiyor eve:1::1: alklahtan elinden geliyor yoksa işim zordu vallaha

Buradayım. Kızım durmuyor ki peşinden koşuyorum.
kolay gelsin tatlım öp kızını yerimee:16::16:

Canım benim gündüz bilinç altına kötü şeyler yerleşiyor olabilir mi acaba.?:26:
Sana tavsiyem yatarken 3 ihlas 1 fatiha 3 felak 3 nas surelrini oku. Allahın izniyle kabus falan görmezsin.
olabilir ameliyat olacağım ya o bilinçaltıma yerleşti sanırım:18::18: bu dualarıda okuyorum ayet el kürsüde okuyorum... herhalde dediğin gibi bilinçaltı
Hayırlı sabahlar kızlar... Kahvaltımı yaptım. Biraz yumurta kaçtı ama sonrasında telafi edeceğim inşallah. 2.5 dilim tahıl ekmeği, zeytin, domates ve sahanda yumurta menüm.
günaydın tatlım bende 2 tane sanahda yumurta yedim 1 dilimde kızarmış kepek ekmeği yedim üstünde bayramdan kalan yaprak çikolatalardn 2 tane bitter çikolata yedim. aslında sevmem bitteri ama sütlüsü bitti..
ne kadar utanmaz oldum yaa bide söylüyorum benim fırçaya ihtiyacım var yine

bnde papatya ekmeğinden yarım papatya ekmeği bir yumurta beyazı sarısı kızıma ait biraz peynir şimdide form çay içiçem bu saat oldu halen evi toparlayamadım bugun bi temebellik var üstümde :43::43::43:

canlarım kızcelerım ben geldııııııııııııııııııııııııııııııım:46::46::46::46::46::46::46::46:
nasılsınız bakım ben cok guzl bı 10 gun gecırdım gercekten her ne kadr rejım dıe bısı kalmamıs olsada hersey ck guzldı ama tabıkı sızı de ozledım bu arada

canlarım kızcelerım ben geldııııııııııııııııııııııııııııııım:46::46::46::46::46::46::46::46:
nasılsınız bakım ben cok guzl bı 10 gun gecırdım gercekten her ne kadr rejım dıe bısı kalmamıs olsada hersey ck guzldı ama tabıkı sızı de ozledım bu arada
hoşgeldinnnnnnnnnnnn :16::16: neler yaptın bakim nereleri gezdin?

hoşgeldinnnnnnnnnnnn :16::16: neler yaptın bakim nereleri gezdin?

hosbuldum canım ouff cok gezdık gerceken :52: emınonu, forumıstanbul, ısımlerını hatrlayamadıgm alıswers merkezlerı :) taksımmm ... ama cok yoruo ıstanbl ınsanı yatak odsı almaya gıttım almadan geldım hahahayyy:52:

msj 40

oooo hasret hanım hoşgeldiniz , tatil yoğun geçmiş ,,

mutluluğun kelimelerden taşıyor , tabi nişanlını gördün yatak odasını unuttun değil mi ?:52:

msj 41

ben de bu ara oruç tuttum , ama hiç yaramadı , tek öğün beslenince kilolar gideceğine geri geliyorrrrrr....

yarın bakalım neler olacak ....su da içemedim tabi ..:50:

msj 40

oooo hasret hanım hoşgeldiniz , tatil yoğun geçmiş ,,

mutluluğun kelimelerden taşıyor , tabi nişanlını gördün yatak odasını unuttun değil mi ?:52:[/QUOTE

hosbuldum derya hanım:) baktım rakıbem ızne ayrılmıs onsuz dıyete dewm etmek olmaz dedım bıraktm gıttm bnde hahahahy :)
nasılsın cnm

Back
X