Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

msj 42

okul vakti benden bu kadar , görüşürüz , akşam anlatırsın neler yaptığını ....yokluğun belli oluyor hasretcim ...

msj 40

oooo hasret hanım hoşgeldiniz , tatil yoğun geçmiş ,,

mutluluğun kelimelerden taşıyor , tabi nişanlını gördün yatak odasını unuttun değil mi ?:52:[/QUOTE

hosbuldum derya hanım:) baktım rakıbem ızne ayrılmıs onsuz dıyete dewm etmek olmaz dedım bıraktm gıttm bnde hahahahy :)
nasılsın cnm

msj 43

tabi nişanlımı özledim demiyorsun da beni bahane yap demi ... yerim seni , çok tatlısın .....fıstıklı çikolata ...

saka maka rahat 2 kılo almısımdır. bugunden ıtıbaren ekmegı bıraktm ocak ayında 7 lı kıloları gormek ıstemıorum yada 70 olmak ıstıorum we basaracagım
guzl kaptanım dondum haberın olsun

canlarım kızcelerım ben geldııııııııııııııııııııııııııııııım:46::46::46::46::46::46::46::46:
nasılsınız bakım ben cok guzl bı 10 gun gecırdım gercekten her ne kadr rejım dıe bısı kalmamıs olsada hersey ck guzldı ama tabıkı sızı de ozledım bu arada

Hoşgeldin Hasretciğim.... Yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat. Nasıl istanbul. Hala daha gidip göremediğim istanbulum.

Ben şimdi çıkmak zorundayım akşam üzeri yine gelirim.

Son düzenleme:
hosbuldum canım ouff cok gezdık gerceken :52: emınonu, forumıstanbul, ısımlerını hatrlayamadıgm alıswers merkezlerı :) taksımmm ... ama cok yoruo ıstanbl ınsanı yatak odsı almaya gıttım almadan geldım hahahayyy:52:
ooo ne güzel enerji dolu olmuşsun nişanlın iyi gelmiş sana:1::1: bende bu yaz gittim ist 2 günlüğüne 2 günde altını üstüne getirdik istanbulun kokarreçte yeseydin çok güzel yapıyorlar orada... yatak odası bahane nişanlınla gezmek şahane değil mi hahaha

msj 41

ben de bu ara oruç tuttum , ama hiç yaramadı , tek öğün beslenince kilolar gideceğine geri geliyorrrrrr....

yarın bakalım neler olacak ....su da içemedim tabi ..:50:
allah kabul etsin canım sen orucunu tutta kiloyu verirsin yine üzülme...

hosbuldum canım ouff cok gezdık gerceken :52: emınonu, forumıstanbul, ısımlerını hatrlayamadıgm alıswers merkezlerı :) taksımmm ... ama cok yoruo ıstanbl ınsanı yatak odsı almaya gıttım almadan geldım hahahayyy:52:
ooo ne güzel enerji dolu olmuşsun nişanlın iyi gelmiş sana:1::1: bende bu yaz gittim ist 2 günlüğüne 2 günde altını üstüne getirdik istanbulun kokarreçte yeseydin çok güzel yapıyorlar orada... yatak odası bahane nişanlınla gezmek şahane değil mi hahaha

msj 41

ben de bu ara oruç tuttum , ama hiç yaramadı , tek öğün beslenince kilolar gideceğine geri geliyorrrrrr....

yarın bakalım neler olacak ....su da içemedim tabi ..:50:
allah kabul etsin canım sen orucunu tutta kiloyu verirsin yine üzülme...

hasrettmi gelmiş hoşgelmiş hasret bıraktın kendine canım sen azimlisin verirsin iki iloyu

chosenn hava güzel istanbulda canım adanada havalar nası ılıkmı:)

kızlar geçmişi okuyamadım yeni geldim romatizma tedavim vardı tartıldım 70.800 olmuşum 700 gr almısım tedavi süresinde :((( çok özür dilerim giremedim ablamdayım şimdi yarın evimde olucam romatizmam için spor salonunu yazılıcam gider gitmez kilo vermemde de etkili olucak yani. Yarın konusuruz bol bol hoscakalın

Hoşgeldin Hasretciğim.... Yediğin içtiğin senin olsun gördüğün yerleri anlat. Nasıl istanbul. Hala daha gidip göremediğim istanbulum.

Ben şimdi çıkmak zorundayım akşam üzeri yine gelirim.

hosblduk canm gordugm yerler supr ıstanbl super:) cok tereddutte kalıodum ıstnbla yerlesme konusnda ama kararımzı werdık kesınlıkle ıstanbl olmalı :52: edırneyıde cok sewıorum ama ıstanbul bambaska gercekten her nekadr trafık olsada

hasrettmi gelmiş hoşgelmiş hasret bıraktın kendine canım sen azimlisin verirsin iki iloyu

chosenn hava güzel istanbulda canım adanada havalar nası ılıkmı:)

hb hayatm eet bı ara gerckten cok ııydım bı ara cok bosladım ama suan yıne kendımı cok toparlanmıs hıssedıorum basaracagm yanı

yarın ıs gorusmesıne gıdecegm ewde oturmak bana gore dııl dıodum zaten az kalıo dugunume calısmıyaym gezeym faln ama olmuo sıkılıorum hep ewde durmaktan bakalm nolck spor salonuna da kayıt olcm yaknda:52:

ıstanbla gelmısken oylesıne bı gelınlıge bakıım dedım ama gelınlık olmadı bna:52::52::52::52::52: gelınlk baktıgm yerdekı bayanda benm 2 katım gerckten demez mı bna 2 beden zayfla ayy dıcktm sen hıc aynaya bakmadn mı dıe ama o gelınlık bna olmadı yaa ole bı hırslandım kı anlatamm neymıs bna gore gelnlık yokmus ellernde dıktrmem gerekıomus ayy allahım yaa ben ayflıım da gorsun o

msj 44

yarından hiç ümitli değilim ...moralim bozuluyor ya ....ne yapayım , ben yine yemin edeyim ancak toparlarım heralde offffff offfffff ...:50:

msj 44

yarından hiç ümitli değilim ...moralim bozuluyor ya ....ne yapayım , ben yine yemin edeyim ancak toparlarım heralde offffff offfffff ...:50:

68 mısın canım sen bakalım yarın bende tartılcm + lardayım bılıorum ama olsun motıwe tawan yaptı bende

aaaaa çok sevindim maşallah sevilaycım :)
Teşekkürler tatlım (: (:
Bende çok iradeli değilim,hergün söz veriyorum kendime akşam yine pişmanlık...Oruç tutunca erken yeniyor sonrada acıkıyor insan,ama çok borcum var idare edicem artık....:19:
Yemek yedikten sonraki duyulan pişmanlık berbat bişey ya :D
Sevilay ve Arzukızlar (özellikle sevilay) biliyorum ben bile doğru düzgün paylaşım yapmazken konuşacak birşey bulunmuyor ama biraz daha gayret etseniz yanlış anlamayın ne olur.Mesela sevilaycım sen sınava hazırlanıyorsun girdiğin zaman bu konuda bana bişey yazsan bu bile paylaşım olur ;)

Sınavlarım denemeler falan bu ara baya yoğun geçtiği için anca bi 5 dakika falan kalabiliyorum :( :(
Bugün de sevgilim askerden geldi gezdik (: Zaten testler kaldı dedim battı balık yan gider hazır bugün boşlamışken kuzucuklar napıyomuş bi bakıyım dedim (: (: (: (:

Bugün kü menümüde yazayım :D

2 dilim ekmek ve 1 tabak çorba + büyük boy milkshake :D vee eti karammm :D:D:D
Kızlar bugün iyice bozdum bütün herşeyi yaa :D

Back
X