Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayat çok garip ya ...
Hiç aklına gelmeyecek bişey aniden karşına çıkıyo ve seni mutlu ediyo (:
Bugün çooo...oook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kolay gelsin tatlım öp kızını yerimee:16::16:

olabilir ameliyat olacağım ya o bilinçaltıma yerleşti sanırım:18::18: bu dualarıda okuyorum ayet el kürsüde okuyorum... herhalde dediğin gibi bilinçaltı
Aslıcım geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksın.ben okumamışım herhalde:26:

canlarım kızcelerım ben geldııııııııııııııııııııııııııııııım:46::46::46::46::46::46::46::46:
nasılsınız bakım ben cok guzl bı 10 gun gecırdım gercekten her ne kadr rejım dıe bısı kalmamıs olsada hersey ck guzldı ama tabıkı sızı de ozledım bu arada

ooooo Hasret hoşgeldin,nişanlınla bol bol gezmişsin anlaşılan...Gel gel bizim İstanbul kalabalıktır ama bağımlılık yapar insana....:1:Bu arada Edirne li misin?

kızlar geçmişi okuyamadım yeni geldim romatizma tedavim vardı tartıldım 70.800 olmuşum 700 gr almısım tedavi süresinde :((( çok özür dilerim giremedim ablamdayım şimdi yarın evimde olucam romatizmam için spor salonunu yazılıcam gider gitmez kilo vermemde de etkili olucak yani. Yarın konusuruz bol bol hoscakalın
Canım geçmiş olsun zor bir tedavisi var romatizmanın...dr spor için izin verdiyse git bencede.nerede oturuyorsun?

ıstanbla gelmısken oylesıne bı gelınlıge bakıım dedım ama gelınlık olmadı bna:52::52::52::52::52: gelınlk baktıgm yerdekı bayanda benm 2 katım gerckten demez mı bna 2 beden zayfla ayy dıcktm sen hıc aynaya bakmadn mı dıe ama o gelınlık bna olmadı yaa ole bı hırslandım kı anlatamm neymıs bna gore gelnlık yokmus ellernde dıktrmem gerekıomus ayy allahım yaa ben ayflıım da gorsun o
:60::60:Çok tatlısın ya... İş inada binmiş bence,çabuk zayıfla yeniden git kadının karşısına....

Teşekkürler tatlım (: (:

Yemek yedikten sonraki duyulan pişmanlık berbat bişey ya :

Sınavlarım denemeler falan bu ara baya yoğun geçtiği için anca bi 5 dakika falan kalabiliyorum :( :(
Bugün de sevgilim askerden geldi gezdik (: Zaten testler kaldı dedim battı balık yan gider hazır bugün boşlamışken kuzucuklar napıyomuş bi bakıyım dedim (: (: (: (:
Üniversite sınavına hazırlanıyordun di mi? Gerçekten zor bir dönem ama boşlama sakın:20:Takım olarak kulağını çekeriz ona göre....:1:

msj 45

gerçekten sporsuz olmuyor ....
Spor artı diyet gerçekten daha etkili oluyor....Bugün spor hocamız akşam 7 den sonra hiçbirşey yemeyin dedi,salgılanan leptin hormonu kilo verdiriyormuş,yersek salgılanmıyormuş....Sadece su ve bitki çayı içicem artık......:13:

Son düzenleme:
Samanyolu ablacım (ismin arzuydu herhalde) beni aydınlatır mısın ismin konusunda?

Sen bir konu açmıştın derdim var bölümüne o konuyu hallettiniz mi oğlunla?

Cevap vermek istemezsen saygı duyarım.

msj 44

yarından hiç ümitli değilim ...moralim bozuluyor ya ....ne yapayım , ben yine yemin edeyim ancak toparlarım heralde offffff offfffff ...:50:

yeminle oluormu..bende de ümitler sıfırlandı bu hafta

Bugün kü menümüde yazayım :D

2 dilim ekmek ve 1 tabak çorba + büyük boy milkshake :D vee eti karammm :D:D:D
Kızlar bugün iyice bozdum bütün herşeyi yaa :D

bişi bozmuş gibi pek durmuor canım 3 öğün yesen ve aburcubur yemesen daha sağlıklı olucak gibi
Hayat çok garip ya ...
Hiç aklına gelmeyecek bişey aniden karşına çıkıyo ve seni mutlu ediyo (:
Bugün çooo...oook mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sorma hakikaten de öyle hayatta garip rastlantılar olabiliyor:)

Gene kimse yok ,Ece de girmemiş:10::10::10:
Sonra tekrar gelirim biraz kitap okuyayım bari....:3:

ece yok evet..hangi kitabı okuyorsun canım

Ben geldiiiiiiiiimmm. Yeşil çay içiyorum şu an. Birazdan da koşu bandının tepesine çıkacağım.:27:

koşu bandında 1 saat yürüdüm geldim.
5.5 km
310 kalori harcamış görünüyorum. Nabzımda bir ara 176 ya kadar çıktı.

yeşil çay içesim geldii..176 çıkıor benimde nabız bisiklette

Samanyolu ablacım (ismin arzuydu herhalde) beni aydınlatır mısın ismin konusunda?

Sen bir konu açmıştın derdim var bölümüne o konuyu hallettiniz mi oğlunla?

Cevap vermek istemezsen saygı duyarım.

Canım evet ismim Arzu
Haklısın canım konuyu ben açmıştım,şimdilik sorun yok onu beraber oturamayacağımıza,sorunlar çıkacağına ikna ettim.O da ben de bazen düşünüyorum çok yakın olmak doğru olur mu diye dedi:21:Zaten üniversite 3 te daha.Önce okulun bitmesi,sonra askerlik ve iş bulması gerek....Eşim olmadığı için zor olduğunu yazmıştım,sanırım o dönemde dedesi de yardımcı olur,kendi de çalışır öder....İşte böyle şimdilik sakin ortam....:9:..Ama aynı evde oturamayacağımızı kabul etti,istemiyorum dedim,gerekirse(dede yardımcı olmazsa) bu dublex evi satarız,ekleyerek kredi falan 2 ayrı ev alırız dedim...Bakalım zaman neler gösterecek,aslında dedenin durumu iyi,Rabbim kalbine merhamet verir inşaallah....:19:

koşu bandında 1 saat yürüdüm geldim.
5.5 km
310 kalori harcamış görünüyorum. Nabzımda bir ara 176 ya kadar çıktı.

Bu koşu bantları neden farklı kaloriler gösterir anlamıyorum...Ben 1 saat ve 5,5 ta yürüdüğümde 150 kalori yakabiliyorum.sonra 5 dk eliptik bisklete biniyorum 50 kalori:44:dikkat edersen 5 dk dedim daha fazla yapamıyorum henüz....:50:Oğlum 20 dk yapabiliyor....

kızlar alısverısten geliorum ıkı tane kazak aldım incecik durdum birde siyah kot aldım süper oldu valla bayramda böle giyinmemiştim ehehe formda olmak süper ya mide içerde olunca ne giysen yakısıor :)

kızlar alısverısten geliorum ıkı tane kazak aldım incecik durdum birde siyah kot aldım süper oldu valla bayramda böle giyinmemiştim ehehe formda olmak süper ya mide içerde olunca ne giysen yakısıor :)

Harika bir haber bu....:nazar:nazar:
Bakalım yarın sonuçlar ne olacak...:18:

Harika bir haber bu....:nazar:nazar:
Bakalım yarın sonuçlar ne olacak...:18:

inşallah güzel olur sonuclar ya bu hafta pek giden olmucak benden ama bakalım

Canım şu an okuduğum kitap JUDİTH MCNAUGHT Sana ihtiyacım var....Kitap okumayı çok seviyorum,ama kitaplar çok pahalı,bu yüzden kütüphaneye üye oldum ,şimdi rahatım....:16:

haklısın korsan kitap alıordum arada bende eskiden napim haftada bir tane kitap bitiriyordum bazen ev kitap dolu bizim:)kütüphaneye bende üyeydim

msj 2

giden kilo : 300 gr

aslında daha fazla oruçluyken tek öğün yiyince karnım şişti , onun için moralim bozulmuştu .

sabahleyin trtıda 67.9 görünce şok oldum , cesaret edip tekrar çıkmadım , yanlış mı gördüm diye

şimdi çok mutlu ve umutluyum .:52:

msj 3

Betülcüm ne güzel koşmuşsn , keşke bunları hafta içi paylaşsaydın , bana da iyi olurdu . şimdi gidip koşu bandına çıkasım geldi .

yaptıklarımızı yazmayı bıraktık , birbirimizi motive ediyorduk ..

msj 4

kızlar ben anladımki benim 3 öğn atlamadan yemem gerekiyor.

sabah 8 kahvaltı

öğln 12.30 yemek ,

akşam 5.00 yemek

ve aralarda ılık su .... böyle zayıflıyorum ...tek öğn olmuyor.:52:

Back
X