Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ececim problem yok listenizde.

13 .TAKIM 234.ETAP SONUÇLARI
Aysecig ( 60.0 / 58.6 / 1.4 / 2.33 %)
eski_bir_masal ( 57.9 / 57.5 / 0.4 / 0.69 %)
elisya ( 50.6 / 50.0 / 0.6 / 1.19 % )
irras ( 87.0 / 86.8 / 0.2 / 0.23 %)
Mutedeyyin: 75.2 / 75.1 / 0.1 / 0.13 )
bugungunlerdenaralik ( 67.4 / 65.8 / 1.6 / 2.37 % )
elmaliturta ( 61.5 / 61.7 / -0.2 / -0.33 %)
ferdici_( 64.0 / 63.5 / 0.5 / 0.78 % )
ysfmir ( 60.9 / 62.6 / 0.09 / -0.14 ) 217. Etapta ayrılan üye geri döndü. Kilosu 18’e bölündü.eski nicki sakaleynmaster idi.

Takım Ortalaması : %0.81

Bizimkini de kontrol ederseniz sevinirim.

Üniversite sınavına hazırlanıyordun di mi? Gerçekten zor bir dönem ama boşlama sakın:20:Takım olarak kulağını çekeriz ona göre....:1:
Evet üniversite (: Bazen boşlamam şart oluyo ....
bişi bozmuş gibi pek durmuor canım 3 öğün yesen ve aburcubur yemesen daha sağlıklı olucak gibi

sorma hakikaten de öyle hayatta garip rastlantılar olabiliyor:)

Bana bozmuşum gibi geliyo (: Hemde fazlasıyla ..

bugunkii menüm

sabah:klasık 1 dilim ekmek kahvaltı

öğlen:tost bir bardak diet cola

ara:sekersiz kahve 2 diet büsküvi

şimdi 1 armut yiyebilirim aralarda 2 fincan yeşil çay içtim kızlar

kızlar ben listeyi paylaşıma verip kaçıyorum bugün liste sonuç sırası bizde 4ten sonra gelirim misafir de var :)

Betülcüğüm bencilllik yapmak istemem istersen bu konuda yardımcılığını konuşturabilirsin.(sakın ima olarak anlama çok üzülürüm yoksa )

canım simdi girdim eve... Benim cuma sohbetim oluyor oraya gidiyorum o yüzden cuma pek vaktim olmuyor.

canım simdi girdim eve... Benim cuma sohbetim oluyor oraya gidiyorum o yüzden cuma pek vaktim olmuyor.

4. takım bildirimini paylaşım alanına yapmamış...Daha geçenlerde o konu yüzünden bir sürü tartışma çıktı ne yapayım bilemedim.Hani 1. takım gibi gecikme de değil.Kaptanın işi varmış bir üye de kaptan daha da zor durumda kalmasın diye listeyi yapmış ama paylaşım alanına yazmamış gerildim şimdi yaa :)

ben burada patates dıytını yapamayacgm kızalr ya nede guzl gaza gelmıstm ama nese :( az az yıcm bakalm haftaya nolcak

ben çok iyiyim sevilaycım sen nasılsın sanırım sonunda bi boşluk oluşturdun kendine :)
Çok iyiyim tatlım (: Boşluğu kendim yarattım yaa son günlerim . Artık güzel bi şekilde değerlendiriyorum (: (: Birazda doktor tavsiyesi
Sevilaycım sen mesleğine karar verebildin mi?

Otopsi doktorluğunu çok istiyorum ama psikolojiyide istiyorum . Bizim psikoloji hocası senden iyi bi psikolog olur dedi ama :D Bizim sınıfın psikologuyum (: (: (:

Çok iyiyim tatlım (: Boşluğu kendim yarattım yaa son günlerim . Artık güzel bi şekilde değerlendiriyorum (: (: Birazda doktor tavsiyesi

Otopsi doktorluğunu çok istiyorum ama psikolojiyide istiyorum . Bizim psikoloji hocası senden iyi bi psikolog olur dedi ama :D Bizim sınıfın psikologuyum (: (: (:

ehehehehe :) bence ikiside çok güzel allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize :)

selam mercimek yemeği ve 2 köfte 1 bucuk dilim ekmekle akşam yemegını sonlandırmıs bulunmaktayım ama acıkcası bugun az yedim ve biraz ac gibiyim

Back
X