Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Rts nedir canım ?
radyo tv sinema canım ama ingilizcemin iyi olması lazım dolayısıyla ingilizce eğitimim içinde çalışmam lazım ama çevremdekiler pek desteklemez ...abuk sabuk şeyler söyleyecekler :) bulursam iş çalışacağım ama bu yaz :)
Ve bişeyde itiraf ediyim aslında ben ece ismindeki insanlarla anlaşamıyorum ya ilksin ececim benim anlaştığım (: (: (:

:) canım benim :)

15-20 dk önce akşam yemeğimi yedim :)
2 tane biber dolması,4 yk. yoğurt,2 kaşık k. lahana salatası...susadım suyumu alayım yanıma :)

kızlar bugün sabah bi top kek
öğlen bi top kek
akşam baya bi yaprak sarması yedim :D biraz akrman çorman oldu ama bugün spor salonuna yazıldım geldim pazartesi başlıyorum diyet listeside yapıcaklar bana

hatunlar biz selinle bu hafta kapışmaya karar verdik :)
bi de düşündük ki bunu herkes yapmalı ki motive artırmak kolaylaşsın :)
hadi herkes bulsun kendine birini :)

hatunlar biz selinle bu hafta kapışmaya karar verdik :)
bi de düşündük ki bunu herkes yapmalı ki motive artırmak kolaylaşsın :)
hadi herkes bulsun kendine birini :)

bayadır giremiyorum beni unutmuş olanlar ben selin :)) iyi olan kazansın kuzum umarım işe yarar bu kapışma :52:

Yetişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..Yoksa ben birazdan gidip sessizce ağlamaktan çıldırıcam ve sonrada bi salaklık yapıcam :(
yaa bu müzik olayı çok zor..Nereye baksam hep özel yetenek diyor.Ama bende hiç yok ve ben oluşturacağım.Buna hırslıyım ama korkuyorum bazen bunu kabullenmek zorunda kalmaktan :(

Yetişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn..Yoksa ben birazdan gidip sessizce ağlamaktan çıldırıcam ve sonrada bi salaklık yapıcam :(
yaa bu müzik olayı çok zor..Nereye baksam hep özel yetenek diyor.Ama bende hiç yok ve ben oluşturacağım.Buna hırslıyım ama korkuyorum bazen bunu kabullenmek zorunda kalmaktan :(

kuzum ne müziği anlat bakim :)

kuzum ne müziği anlat bakim :)

canım benim hiçbir şeye yeteneğim yoktur.Ya geliştirilebilecek ufak tefek şeyler vardır da ben onlarla yetinmek istemiyorum ben müzik istiyorum müzik herşeyim benim :)Ama nereye gitsem hep yetenek yoksa olmaz diye özleştirilebilecek şeyler söylüyor ve ben bunu kabullenmekten korkuyorum :)Kabullenmiycem işte:) yapıcam ve olucak :)ama bazen böyle içime bir ateş düşüyor :)

Back
X