Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

deryacım bı gun geleck ben s enn kılondan dahada asagılarda olacagm we sna senı gecerken by by yapacagm:21::21::21::21::21::21:
bende bugun 6 dan snra hc bısı yemedm dn de yememıstm bu hafta 6 ogun dııl sadce acıknca yıyecegm we ekmegı agzıma bıle surmeyecegm bakalm sonuclar nolck
seyıde solemedn gecemecegm deryacgm eet meunulerı feln yazdıgmzda ıı oluo ama ben bı ara duznlı olarak yazıodum kımse yorum yazmaynca ınsan bırakıo yazmayı yanı bn ondan bırakmıstm canm yarın bızım yerımızede gez:52:

Günaydın kızlar.... Daha kimseler gelmemiş, Bu gün siz de benim gibi geç mi kalktınız yoksa?

Ben daha kahvaltımı yapmadım, şimdi hazırlıyorum ve yapıyorum. Bu gün eşimin evde olması dolayısıyla daha mükellef bir sofra olması lazım. Ben de elimden geldiğince dikkat edeceğim.

Son düzenleme:
canım başlangıç ve mezun kilolarınızı ayarlıyım buraya koyucam tabloyu bilgisayarına kaydedersin :D bakarsın oradan ...ben gelicem yine:)

gunaydın kızlar :21::21:
dun gece yattıgmda cok dusundum hasret bıda sakın ama sakın yemıosun kacamak yapmıosun
ıstanbulda o kadr yedın de noldu bı sanıyelık bı zewk ıcın yıoruz ac olmasamda yıorum ısın kotu tarafı.sabah haff kahwltı yaptım ekmek yemıorum artık acıkıncada yne haff bısıler yıcm ne guzl 72yı gormustm yne o9ldm 73 cıldrcam yaa:30:

gunaydın kızlar :21::21:
dun gece yattıgmda cok dusundum hasret bıda sakın ama sakın yemıosun kacamak yapmıosun
ıstanbulda o kadr yedın de noldu bı sanıyelık bı zewk ıcın yıoruz ac olmasamda yıorum ısın kotu tarafı.sabah haff kahwltı yaptım ekmek yemıorum artık acıkıncada yne haff bısıler yıcm ne guzl 72yı gormustm yne o9ldm 73 cıldrcam yaa:30:

bence bir rakip bulmalısın kendine :) biz selinle rakibiz kendimi pek tutamadım ama fena motive oldum duruma :D:D:D

msj 5

kızlar bugün farkına vardım ....paylaşımlarımız çok azaldı ....

bizden ayrılan arkadaşımız ayşe( ayser) vardı .. hergün ne yediğini , içtiğini , yaptığı sporları yazıyordu , hiç aksatmadan .

düzenli her hafta bir kilo veriyordu ... biz de ona bakıp kendimizde uyguluyorduk ...

şimdi hafta boyunca menüleri bile yazmıyoruz ....birbirimizden cuma günü haberimiz oluyor ...:50:
evet canım paylaşımlarımız azaldı..dediğin gibi ayşe süperdi yaaa..
msj 6

bu hafta yarından itibaren yazalım , kimse saatlerce oturmasın bilg başında , ama en azından öğünleri ve sporları yazalım ...

herkes birbirini zorlasın , hiçbir şey yapmadan zayıflamayı bekliyoruz sanki ...( kendi adıma söylüyorum bunu ) çünkü ciddi anlamda

diyet yapmıyorum ...biraz tatlıdan ve hamur işlerinden vazgeçmek lazım ... şurada 14 şubata kadar kendimizi zorlayalım , lütfen

birbirimize destek olalım ... her hafta yarım kilo versek 8 haftada 4 kilo yapar .....
aynen paylaşıma katkısı olan tek şey o raporlar ve yorumlar zaten..Sonuçta hepimizin ortak noktası :34:
msj 7

Zayıflayan arkadaşımız çok düzenli besleniyordu , ara öğünleri ve ana öğünleri hiç atlamazdı ...

yeşil çay ve su mutlaka içmek gerekiyor ...ben ılık limonlu su içiyorum ...günlük 1 lt buluyor ...

evet ne dersiniz fikrime , biraz kendimizi sıkalım ...haftalar geçiyor gram gitmiyor.... ben sıkıldım artık , belirgin bir program

uygulamamız gerekiyor ....hadi canlanın kızlar , bu inatçı yağlar başka türlü bizi terketmiyecek :52::52::52:
Ben de yeşilçay almayı düşünüyorum bir de maydonozlu limonlu ılık suya başlayacağım :D ben de çok sıkıldım :)
msj 8

6 ayın sonunda halen 68 lerde sürünmek istemiyorum .....kaçamaklara sonnnnnnnnnnnnnnn...

bugün birer kase aşure yiyin ve kekleri , börekleri 2 aylığına aklınızdan çıkarın ....

yeni bir hafta yeni program ve sporla birlikte ....

evde olanlar tv de plates var , ondan yapabilirsiniz ...

msj 9

benim bir arkadaşım evde koridorda yürüyerek 5 kilo verdi ...aslında herşey istemekle başlıyor ....

ben biraz bahaneciyim , bununda farkındayım , onun için bu gruptayım , sizin desteğinize ihtiyacım var ...

beni zayıflayarak kıskandırın ve şevke geleyim ...

ne çok konuştum ama.....

aynen canım ben de çok bahaneciyim :D hepimizin biribirimize ihtiyacı var yahu :D
konuş kouş anlattıkların iyi geldi :D

msj 10

Ececim yetenek tabi önemli ama bence herşeyden önemlisi azim ve başaracağına inanmaktır ...

bir müzik aletini öğrenmeden yeteneğin olup olmadığını çok anlayamazsın ...o yetenek arayanlara söyle , herkes doğmadan önce mi öğreniyor gitar çalmasını .. sonradan meraklı olunca başlıyor öğrenmeye ... bence sen de başaracaksın . ... sakın vazgeçme ...
halk eğitim merkezleri veya gençlik spor merkezlerinde ücretsiz kurslar açılıyor ..bir araştır bakalım sizin orada var mı ?

en azından başlangıç olur senin için , sonra ne yapacağına karar verirsin ..
araştırıcam canım bugün inş. :D bir de temel müzik kavramlarından başlasam diyorum hani yavaş yavaş :D ayrıca birden bire hiç bir şey olmaz ki..zaman lazım ;) 1 yılda olmaz da 2 yılda olur :)saol desteğin için :)
msj 11
yarın il dışına arkadaşlarla gezmeye gideceğiz ...akşam yazmaya çalışacağım ...

bu arada rakiplerim nerede benim ...hasreeeeeeeeetttttttt seni geçtimmmmmmmmmmm

aslında takımda kilolar birbirine yakın ...Arzu , ben , darkvin , 65-69 arası

iklima ,aslı , selin , nurcan , betül , hasret ,70-75 arası

ve kaptanımız.... kaç kilo oldun sen yaaaa 55 mi yoksa ...

birbirimizle yarışabiliriz ....:52::52::52:
hasretle anlaşabilirsiniz mesela :)
msj 12

kendi kendine konuşmakta güzel oluyor yani , biri beni görse güler heralde ....

neyse ben de çıktım ....:52::52::52:
konuş konuş :D iyi görünüyorsun :D hem sen yine haftanın üyesi olma çabasındasın galiba :D
biri beni kendine rakip seçsin yaw hırslanalım bu hafta valla süper olur
valla birileri arıyo ama şimdi seenide görünce karıştırdım kimle kimdi :D
Koşu bandında yürüdüm ve de koştum birazcık.
45 dakika
4.4. km
250 kalori
Benim Rakibem aslı...
Daha önce böyle belirlemiştik.
iyi işte ne güzel canım benim :D
Bu günkü menüm şöyle:
13.00: 1 haşlanmış yumurta + domates + 5 tane yeşil zeytin + 1,5 dilim tahıl ekmeği...
16.00: 1 kase aşure
19.00: 1 haşlanmış yumurta + 300 gr haşlanmış patates:50: + 9-10 tane yeşil zeytin + domates + biraz köy peyniri + 3 çay kaşığı bal:50: + şekrsiz çay (akşam yemeğinin fazla kaçtığının farkındayım maalesef)
2 lt. su
1 kupa karanfilli yeşil çay(kendim demliyorum)

benim kadar kaçırmış olmazssın :D

geçici kaptan adayı çıkmadı mı yahu :D
ben izindeyken yarışma geneline birinin kaptan olarak yazılması lazım :D

kahvaltımı yazarsam önce selin masaya çıkıp göbek atar:8::8:sonrada hepiniz toplanır kovalarsınız valla beni :D
ama yinede yazayım :)
ikisinin toplamı 90 gr olmak üzere salam ve çeçil peynir baston ekmeği biliyor musunuz?onun bir yarısının yarısı :D
şimdi su içiyorum.bugün su da zirveyi hedefliyorum :D

$üyeler temel bilgi.webp

$cayy.webp
bir bardak yeşilçay yararlı olur mu?
$egzersiz.webp
durmak yok kızlar :D
$3_98201116417_28510.webp
darısı hepimizin başına :D

Son düzenleme:
şimdi de kendi kendine konuşma sırası bende :D:D

bugün arkadaşımla gezicektik ya iptal oldu :D
ama gidebilsem de gopa bi işim var onu halledebilsem :D
bugün iklima pek giremez herhalde malum yarın misafirleri gelecek :D:D

farkettim her yere gülücükler saçıyorum dün akşamdan beri :)
ay bunu sosyal paylaşım sayfamda yazmalıyım :D:D

neyse yahu ben çıkayımda azcık göbek atayım spor olur bana da :D:D öptüm kuzucuklarım :)
bu sayfa benle kapanır :D sıra selinde :D
tabi geçmiş bitmek bilirse :D

bu arada ben yarım litre suyu bitirdim :Dçok şükür

Son düzenleme:
ececim göbek atıyorum :DD

sabah 1 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
2 zeytin biraz peynir
hiç ekmek yemedim :)

ve 3 km tempolu yürüyüş yaptım biraz sonra da bir kase çorba içicem akşamda 1 kase çorba 1 kase salata :))

Back
X