- Konu Sahibi Cherry Mom
- #50.101
benimkide terazi :) koç burçları inat olurlar sende inatmısın?
nişanlının burcu ne?
bnde başak kocacım koc

o çok sakin ve sabırlı bnde aceleci ve sabırsız ama inat mı inat doğrusu bunu da yorum yapim dedimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nişanlının burcu ne?
2 tip guatr var canım biri hipotroid o kilo aldırır bendeki hipertroid zayıflatan cinsi ama nadirende olsa zayıflatmıyor o kısmındanım ben... evet bende korkuom ameliyattan ama mecbur olcam 3 dr a gittim 3 üde ameliyat dediaslıcım çok geçmiş olsun bnm görümcemde de guatr var oda zayıflıyamıyo bnde de hamile iken çıkmıstı baktırsammı acaba bende kontrol amaclı bnde malesef d.k. hapı kullanıyorum oda su tutulması yapıyomus oondan mı veremiyorum ne anlamıs değilim kendimi bn ameliyattan çok korkuyorum ya çok çok geçmiş olsun
kaynanam bnde kilo bildirimimiyapıp çıkıyorum kızlar ALLAH a emanet olun hayırlı cumalarr
ayyyyyyyy çok mutluyum kahvatımı bol yaptım bugun ve kilomm tok olduğum halde 73.00000
yupppiiiii
inşallah hiç değişmezzzzz
nişanlının burcu ne?
bnde başak kocacım koc
o çok sakin ve sabırlı bnde aceleci ve sabırsız ama inat mı inat doğrusu bunu da yorum yapim dedimm
ben pek anlamm burclardan :))ama ole cok da aksı dıılımdır hatta hıc dıılmdır de dıyebılırım nısanlm da basak![]()
aslıcım çok geçmiş olsun bnm görümcemde de guatr var oda zayıflıyamıyo bnde de hamile iken çıkmıstı baktırsammı acaba bende kontrol amaclı bnde malesef d.k. hapı kullanıyorum oda su tutulması yapıyomus oondan mı veremiyorum ne anlamıs değilim kendimi bn ameliyattan çok korkuyorum ya çok çok geçmiş olsun
kaynanam bnde kilo bildirimimiyapıp çıkıyorum kızlar ALLAH a emanet olun hayırlı cumalarr
ayyyyyyyy çok mutluyum kahvatımı bol yaptım bugun ve kilomm tok olduğum halde 73.00000
yupppiiiii
inşallah hiç değişmezzzzz
ben terazi kocam aslanbu iki burç çok iyi anlaşırlarmış
bizde öyleyiz
![]()
onunki kilo aldırandan herhade tam olarak bilemiyorum çü nkü baya şekilsiz kilo yapıyo aynı kilodayız ama onda kilolar bi tuhaf duruyr bn şekilliyim en azından ama bnmde derdim basenleim çok fazla
hasretcim nişanlın başak ise yaşadın papağan gibi biz başak burcları sevdiğimizi dile getiririz ve çok değer veririz bu arada çokta titizizdir![]()
canım m koç kadını ve erkeği değişiyo kızz kardeşimde koç ama yerinde duramaz yorgunluktan ölür ama yapacak bieyler bulur gene bide koç kadını biraz dağınık erkeği daha topludur birde koçlar sevdiğini hayatta başkasının yanında belli etmezler sevdiğine bile ayda yılda 1 kez derler ama unutulayacak sekilde
oda bana bir ay gider yetiyo seni bilmem ama