ahh aslıcım ah

bnde yaptm daha once bu corbayı ama 1 kase ıcemedn hepsı cope gıttı tadını hıc begenmedım ama benım bı tanıdıgım yaptı ınanılmaz zayfladı aynn bu dıyetle o corbann tadınıda begenmıstı damak tadına gre degısıo eer tadını begenırsen sıddtle tawsıye ederım gerckten
canım ben bi deneyeceğim mesela taze fasulye bulamadım kabak aldım kerviz yok..
elimdeki malzemeler: kuru soğan,domates,havuç,yeşil biber,kırmızı biber,kabak(lahana rahatsızlığımdan dolayı yasak almadım)
bakalım bunlardan çorba yapacağım inş tadı güzel olur belki köri güzel bi tat vverir
inş güzel olurda afiyetle içerim....
bana 2. gün fırında patates mantıklı gelmedi en azından tereyağlı olmamalı bence
bende bunu yaptım ama işe yaramadı bende harfi harfine uydum ama 1 kg falan gitti 1 hafta da spor salonundaki diyetisyene sordum bunlar işe yaramaz 2 günden sonra vücut alışıyor arada metabolizmayı şaşırtmak gerekiyor hatta öğlen menünde aynı çorba akşam yine aynı çorbayı bile içme dedi
bide benm metobolizmam denesin

menum sabah :
az salatalık 3 zeytın cay
oglen : 3 mandalına
aksam : sebze yemegı yogurt
ara : meywe
çok istikrarlı gidiyorsun
hemen hemen hepsi kilo vermiş , en az 500 g
biz işi çok hafife alıyoruz ....
evet 5. takım atağa hazırlanın lütfen ...
kızlar bu hafta 1. olan 4. gruba baktım . ne kadar hırslılar , her hafta 1. olmak istiyorlar ..
çok dikkatli diyet yapıyorlar ve spor da var . 1. olduklarının şerefine 100 mekik ,imrendim vallahi ..
yaa bizde öyle olalım

bugün evdeydim ama çok verimli geçtiği söylenemez ...
bir baktım akşam olmuş...zaten grip başımı ağrıtıyor. kendime iş bulmam gerekiyor.canım sıkıldıkça mutfağa gidip dolabı açıyorum .domates salatalık mevsimi geçti , sabah kahvaltısında ne yesem diye düşünüyorum ..
nesfit ye canım az yağlı sütle ne dersin?
benimde pes etmeme az kaldı ama etmek istemiyorum yaz gibi hamilelik planlıyorum allah izin verirse şişko hamile kalmak istemiyorum

haziran ayında hala burda 70 li kilolarda dolanıp durmak istemiyorum

aslı , nurcan , betül , arzu , iklima nerelerdesiniz , bugün hiç uğramadınız ? kaptanımız yok, hasret amcasında ,Selin ablasında bizim takım nerede yaa.....
ben bugün sabah girdim görmedin herhalde canım hatta bi diyet listesi paylaştım burda bakim yarın başlıcam inş iyi sonuç verir